3503
Avagy dohányzásról általában
  • OssianFan
    Első hüvely amit próbáltam, az nálam Primus volt, aztán Goldengate, Colombus, és most Lexington. Goldengate volt a legjobb szerintem, Lexingtonnal meg az a baj, hogy a végén a dohány kicsit kilóg belőle, így mindig le kell vágni vagy kézzel kell betömködni, és még a töltés elején alig tudom ráhúzni a töltő nyakára.
  • N4gyG
    nem akartam írni, de a mascotte-al én is azt tapasztaltam... akkor nem véletlen:P
  • deefigert
    Fűűű a mascotte hüvely nekem egyszerűen undorító:)Nem ízlik tök keserű az íze.
  • N4gyG
    Én a mentolos hüvelybe általába azokat a dohányokat töltöttem amik nem igazán ízlettek, így próbáltam meg elütni az ízüket, de próbáltam pl. Lexingtonnal és Drummal is, azok elég jók voltak. Egyszer és is betöltöttem a cv. Tilburyt mentolos hüvelybe, na attól lett igazán hányingerem:)-többet olyat soha...
    Én azt figyeltem meg hogy a különböző hüvelymárkák más ízt hoznak ki ugyanabból a dohányból. Próbáltam már: Primus, OCB, Mascotte, Club, Columbus hüvelyeket.
  • deefigert
    Hüh akkor még jó hogy nem vettem olyat:D
  • OssianFan
    Próbáltam már mentolosba tölteni, de sztem nagyon rossz. Rendesen hányingerem lett tőle, pedig a gyári mentolostól nem volt semmi bajom. Egyszer cv Primust töltöttem mentolos hüvelybe, az volt aztán az igazi ízkavalkád.. :D
  • deefigert
    De most érted az a legdühítőbb hogy már szerintem,ha meg is tudnak vágni akkor már nem 2000ft-al,hanem már egyből 10000feletti összeggel.Miután ráírta a csekkere mennyit kell fizetnem,ránéztem gyorsan séta közbenmert közben siettem,mondom 1800ft az semmi kifizetem.Haza érve szépen elolvastam mivan rajta,és akkor vettem észre hogy 18000E ft.Ma el fogyott majdnem fél zacskó Primus:STenem tudod milyen lehet a mentolos hüvely?Nagyon kiváncsi vagyok rá.
  • Requiem88
    kicsi off:
    engem többször kaptak már el bliccelésért, általában azt mondtam hogy nézze, nincs nálam semmiféle igazolvány, ha gondolja a következőnél leszállok. ekkor volt olyan aki azt mondta hogy oké következőnél leszállsz, volt aki otthagyott és utaztam tovább, meg volt aki mindenképpen az adataimat akarta, hát lediktáltam neki egy kamu nevet meg címet, hagy örüljön :D
  • OssianFan
    Uhh szegény deefigert :S Engem egyszer Nyíregyházán helyijáraton büntetett meg egy ellenőr, mert a buszjegyet véletlen fordítva lyukasztottam ki.. Az egyszer biztos hogy vannak marha nagy szemétségek ebben a Világban..
  • deefigert
    De télleg még 1x boccs amiket írtam
  • Mike
    jólvan, semmi baj
    a BKV ellenőrnek meg nem kell odaadni semmit
    szállítson le
    a bnőd meg még visszajöhet
  • deefigert
    Boccs amberek ha megbántottam valakit,csak tudjátok nagyon rossz napom voltElösszőr megvágott ma a bkv ellenőr 18000ft ra ,ert ezen az 1 napon nem vettem jegyet,mert benn állt már busz én meg siettem.Jó ezmég nem is lett volna nagy probléma,csak szakított velem a Bn akivel már 3 ÉVE eggyüt voltunk,és a legnagyobb megdöbbenés akkor ért,amikor kiderült hogy a legjobb haverommal kavart Nem tudjátok ez a mai nap milyen szV@r,és remélem nem is tudjátok meg!Am 23 vok.És télleg boccs mindenkinek akit megbántottam,vagy annak vette,de főképp Mike-nek!
  • Zsolcz
    te akkora újreg faszvagy:O remélem kapszis 1 hét pihenőt..
  • Mike
    ja ok
  • Zsolcz
    ebben itt
  • Mike
    dekemény
    hány éves vagy komám?
  • deefigert
    Cak tood te kis szardarab,a f@m tele van az olyan kis genyláda emberekkel beleértve téged is hogy idejönnek elkezdenek nyafogni hogy ez és ez rossz!Ki a F@T érdekel????????????Szabad topik és akk mivan b+?Akkor holnap már ide írom,mit sz@tam reggel!Am nem belekötöttem csak akkor én is elmondtam a "véleményemet"!Innentől l@m!És rohadtul nem érdekel mit írsz vissza,így is fos napom volt,EZ VAN!
  • Mike
    melyikbe?
  • Zsolcz
    már észrevettem, csak másik topikba ugyirtad minthogyha beni fijúra haragudná
  • Mike
    próbáld meg már értelmezni amit irtam, meg amit a másik irt, akit leugattam
  • Zsolcz
    mindeggy, úregek mintkeen bár deefigert télleg hülye
  • Zsolcz
    Mike most akkor kire haragszik? ben ten-re vagy deefigert-re?:D
  • gyuri12
    Mikenak igaza van, leírhatja a véleményét ez a Ben10 gyerek, nem kell belekötni. Ráadásul a cigi tényleg rossz:)
  • Mike
    szaros nullasenki újreg
    egy hónapos sincs de már megmondja ki hova irhat
    vagy alreg vagy, mert a saját nickeddel már nem mered felvállalni hogy dohányzol?
  • Mike
    miért tartsa meg? ez egy szabad topik
    ha ide akarja irni, hogy a dogányzos rossz hát ideirja
    csak tán nem rosszul esett az érzékeny kis lelkednek
    mit vársz, dicséretet?
    netán önigazolást?
    hm... a többiek is dohányoznak, akkor mégsem vagyok egy mindekit kérés nélkül tartósító geci
  • deefigert
    Ember!Minek jössz ide ha utálsz cigizni,és ilyen bő mondatokat írsz hogy "pfuj, dohányzás rossz ".Ha nem tetszik ne gyere ide,és a véleményedet is tartsd meg létszi:)
  • deefigert
    Ez a primus dohány vagy 4x gyengébb mint a Tilubry.Vagy a papír lenne az erős?Mascotte papírom volt eleinte,és most papírból is Primus-t vettem,és meggyujtáskor nincs az az erős kesernyés íze a papírnak.
  • BenTen
    pfuj, dohányzás rossz
  • deefigert
    Ez senkit nem érdekel!:D
  • OssianFan
    És ez miben függ össze az eredeti témával?:)
  • szlav
    ITT VAN VALAMI ÚJ CUCC NÉZZÉTEK MEG
  • OssianFan
    Régebben hasonló fajta ízesítésnél egy kis Unicumon vagy Rumon gondolkodtam, esetleg boron vagy sörön :D De akkor inkább kihagyom :D Amúgy most olyan cigit szívok ami cv Primus és Symphonia keveréke, nekem tetszik :P
  • deefigert
    Na,meg volt a teszt is.1 olan lett mint a hegyi levegő 2 az íze egyszerűen undorító 3 még egyszer ilyet nem csinálok:)És nem is ajánlom senkinek se!
  • deefigert
    Én most csinláltam 1 szálnyi adagot,ás ha jó lessz akkor jön a kövekező.A recept kb 2 deci vizet jól felmelegítettem(felforraltam),és beleraktam 1 ananászos teafiltert (szertinem tök mind 1 milyen ízű a tea.Jól kiásztattam a filtert,hogy tök sötét lett a víz,és akkor beleraktam a dohányt, ezután 30 percig hagytam hagy ázzon a még forró vízben.Kiszedtem,és most 1 lapon hagyom "darabokra" szedve száradni.De remélem jó lessz,mert ahogy szárad tök jó ananász illatű az egész szoba:)Teszt az remélem ma lessz,és akkor mondok fejleményeket az ízéről is.
  • N4gyG
    én szegfűszeget tettem egyszer bele:), amitől savanyú, kaparós íze lett a dohánynak. A szegfűszeget kicsit lehetett érezni az előbb leírtak szerint, de meg sem közelítette a Djarum black-et:)

Még nem gondoltam arra h beáztassam a dohányt valamibe, de kipróbálnám ha van vmi jó recept. Ti mire gondoltatok, mibe lehetne beáztatni?
  • OssianFan
    Nem próbáltam még ilyesmit, de gondolkodtam énis ezen már sokat :) Egyszer hülye fejemmel azt próbáltam ki, hogy kókuszt kevertem a dohányba, és úgy töltöttem be. Hát ne tudjátok meg milyen rossz volt :D A kókusz ízét egyáltalán nem éreztem, csak jó erős olajízt :D Amúgy a Lexingtont énis ki szeretném majd próbálni :)
  • deefigert
    Én arra gondoltam hogy úgy ízesíthetném a dohányt,hogy beásztatom valamibe (persze csak 1 szálnak megfelelő mennyiséget),megfeleő szárazságúra kiszárítani,és már mehet is a töltőbe:)Szerintetek?
  • N4gyG
    én is inkább Primust szívtam, mint Tilburyt cherry vanilla-ból , mivel olcsóbb és ugyanaz a minőség. Én még nem kevertem a dohányokat, bár kipróbálhattam volna. Én a Casablanca dohánnyal voltam úgy hogy nem bírtam elszívni, annyira rossz volt. 8 cigit töltöttem meg és szívtam el utána kidobtam az egész zacskót úgy ahogy van:), mondjuk keverhettem volna belőle:P Most Lexington dohányt töltök. 409Ft, kicsikét erős de jó ízű, és megéri az árát. Tavaly nyáron csak abból elfogyasztottam vagy 5 csomagot, mondhatni nálam az az alap.
  • OssianFan
    Na akkor cv Tilburyt sem fogok venni :D Aztmondtad kb annyira érezni rajta a vaníliát mint a Primuson, és a Primus olcsóbb is, úgyhogy a cv Tilbury kimarad a sorból, de a Drumot ki fogom próbálni úgygondolom :) Sajnos kéket nem szoktam látni a boltban, de sárgát mindig látok :) Amúgy ti szoktátok keverni a dohányokat? Én mostanában néha azt csinálom, hogy mivel még a Pakli dohányom majdnem teljes csomagban megvan még (annyira ótvar hogy önmagában nem szivhatatlan :D) keverem egy kis cv Primussal vagy Symphoniával, úgy már nem érezni a Pakli förtelmes ízét :D
  • N4gyG
    cv Tilburynél kb annyira lehet érezni a vaníliát mint a Primusnál, legalábbis nekem úgy tűnt. A Drum dohányt csak ajánlani tudom. Finom, karakteres dohány, nekem nagyon tetszett. Én a kéket próbáltam az "halfzware" kategóriába tartozik ami annyit jelet hogy, erősebb mint a sárga, ami American Blend tipusú dohányból készül( amúgy A.B. tipusú dohányokból készül szinte az összes gyári cigi, ezért van hogy inkább az A.B. tipusúakat töltik házilag a legtöbben)

OssianFan: neked a kék Drumot ajánlanám, mivel ahogy olvasom te az erősebb dohányokat kedveled. Bár nem lesz annyira erős mint a Symphonia:)
    Szvsz a 850Ft(40gr)kicsit drága érte, de egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.