3503
Avagy dohányzásról általában
  • deefigert
    Te hogyan tudtad megnézni mik vannak az oldalon?Én ha rákattintok valamire akkor ki jön valami írás hogy már nem él ez az oldal vagy valami ilyesmi:SPedig érdekelne milyen irományok vannak ott:)
  • deefigert
    Sziasztok!Már rég jártam itt
    Ha Érden keresel 1 boltot akkor tudom ajánlani neked a Stop Shop-ban lévő dohánytrafikot.Minden van ott mi szemnek szájnak ingere.Ráadásul ha nem múltál el még 18 meg semkérdezik.Akkor most mi a vélemény erről az exelent dohányról?Olvastam jót rosszat.Vegyek ne vegyek?:)
  • supRshine
    majdnem a sarkon, igen, egy órás mellett, van előtte egy szőnyeg és ki van rakva egy tábla ált. :)
    mostanában nem láttam ott sem goldent.
  • Csymby22
    Amúgy az Oktogonnál arra gondolsz amit ottvan a sarkon a téren?
  • Csymby22
    Köszi supRshine a tippet!Én is néztem neten ezt a 2 helyet.Ma Golden Virginiat akartam venni.Faszikám mondta hogy Pest szinten nem lehet kapni, mert a nagyker aki szállítja nem kapott :( És amit találok esetleg elvétve kétséges hogy nincs-e már kiszáradva, rizikózni meg nem akarok, inkább várok 1-2 hetet és veszek frisset ami tuti nem lesz száraz.Mellesleg vettem ma Excellentet Vaníliás-at, és száraz volt :S (1200 Ft) Nem olcsó.Így sem rossz, az illata meg visz mindent!Habár én az ízére voltam kíváncsi, remélem legközelebb nagyobb szerencsém lesz.
  • supRshine
    a mammutban (széna tér) van a cigar tower, illetve az oktogonon egy dohánybolt. én az oktogonit ajánlom, bár előfordulhat, hogy éépen fogyóban a készletük. de pl. keleti pu.-nál aluljáróban van egy kis bolt, ott is van sokféle dohány...
  • Csymby22
    Hali!Ha valaki tud Budapesten vagy Érden jó dohányszaküzlet(ek)et, ahol nagy a választék, az írjon plz!Thx!

• OssianFan
    Nemrossz oldal :) Ami egyből szemetszúrt, hogy a Főnixet csak 3 pontra értékelték. Én egy 7est adnék neki, dehát mint mondtad, nem lehet mindenki ízlése egyforma :)
  • N4gyG
    http://sodras.uw.hu/
    én ezt az oldalt használtam/használom a dohányok kipróbálásra. Kár hogy már régóta nem frissítik. Sokat számított a dohányok értékelése abban, hogy milyen dohányt vettem, bár nem mindenhol értek egyet az értékeléssel. De nem lehet egyforma az ízlésünk...:D
  • OssianFan
    Olyanra gondolsz, ahol kicsit részletesebb jellemzést kapsz 1-1 adott dohányfajtáról? Kiváncsi lennék énis egy ilyesmire :)
  • G13
    Jó ez a dohányszaküzlet, van náluk egy csomó minden. Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol különböző dohányfajtákat mutat be?
  • supRshine
    igen, az egy külön kategória. lehet kapni itthon is, 25g-os változatban. az árára nem emlékszem, talán 580.-.
  • zoviet
    Helló mindenkinek!
    Én is nemrégen váltottam a dohányra (normális cigiről). Néhány fajtát már kipróbáltam, de abszolút nyerő tipp a Golden Virginia! Sajnos nem tudok róla, hogy Magyarországon kereskedelmi forgalomban van-e, de ha sikerül valakitől külföldről beszereznetek, semmiképpen ne hagyjátok ki!
  • OssianFan
    Dohányokat én itt szoktam nézni: www.gyongyosdohanyszakuzlet.hu Van itt minden más is, jó kis honlap :)
  • G13
    Csiga meg a spangliba való, úgy hallottam...:)
  • G13
    Lehet kapni szűrőt többféle méretben is, van mentolos isúgy tudom. Kb 200 Ft egy 200as csomag, 50 Ft egy 50es csomag papír, 500 egy 40g-os dohány, úgyhogy 40 szál cigit kb 580 Ftból úszol meg jóesetben. + a sodró.
  • supRshine
    legjobb tudomásom szerint van külön szűrő is... de szerintem hülyeség azzal vacakolni, és még drágábban is jössz ki, ha külön veszed a papírt + szűrőt, mintha töltenéd hüvellyel... de én lusta vagyok...
  • Requiem88
    a sodort cigit papírba sodrod, szűrőnek maximum a csigát nevezheted benne, de lehet kapni olyat is amiben szűrő van, azt tölteni kell.
  • andrash
    a sodort cigibe van szűrő?
  • kulabácsi
    lehet kapni sodrót, de kézzel is csinálhatod, ha van benne gyakorlatod...
  • andrash
    Sodort vagy tömöt cigarettát szeretnék szívni de inkább sodortat.Azonban nem tudom hogy kell sodorni a cigit. Megköszönném ha segitenétek nekem ebben!
  • OssianFan
    Ha elfogy a Tabana, veszek Drumot is ;)
  • supRshine
    tabana nem ízesített, sima halfzware dohány. elég jellegzetes íze van az biztos, de a drum sokkal jobb.
  • OssianFan
    Eddig én 2 szálat töltöttem belőle, az első nemigazán hatott meg engemsem, a 2. már jobb volt, de nem nyújt többet akkorsem mint a nagy kedvencem, a Symphonia :D
  • N4gyG
    Tabana-t én is próbáltam, de nem hatott meg. Kicsit "fűszeres" az íze, talán azért mondják h ízesített. Néha töltöttem elég furcsa ízű cigit belőle, nemtom miért..:) Én sem veszek többet olyat, szerintem sem éri meg az árát.
  • OssianFan
    Na, ma vettem Tabanát, de igazából nem tudom mi kerül ezen 590 FTba..Se aroma, se semmi..annyi "különlegessége" van, hogy kékes füsttel ég. Erősnek erős, de ezenkívül semmi. Többet sem veszek ilyet.
  • OssianFan
    Igaz :D Amúgy a Drum mellett a Tabana dohányon is gondolkozom. Úgytudom ízesített, nem tudjátok milyen ízű?
  • supRshine
    az az egyszeri plusz 1-2 száz pénz csak belefér. mégsem arról van szó, hogy bmw-t veszel suzuki helyett. egy jóféle sör árával kerül többe, mint egy primus. :)
  • OssianFan
    "ez van, amíg nem próbálod ki nem tudod meg milyen." Ez igaz, csak én diák vagyok még, úgyhogy pénzügyileg nemigazán vagyok eleresztve, úgyhogy szerintem érthető hogy kicsit félve próbálok ki új dohányokat.
  • supRshine
    vegyem/ne vegyem: talán senki sem hal bele, ha vesz egy zacsi dohányt 6-800 ft-ért. majd legfeljebb jópár év múlva. hehhe.
    rossz íze tuti nem lesz drum-nak, legfeljebb gyengének fogod tartani, attól még elszívni el lehet... (de azért a kék nem gyenge). legközelebb max. másmilyet veszel. (én befürödtem 2x is almás excellent-tel. először kifejezetten rossz íze volt, másodszorra simán nem volt aromája, még illata sem túlzottan... mondta az eladó csaj, hogy biztos sokat állt a polcon ahonnan kapták. jah, kösz, én meg elb*szok rá 1200.- ft-ot. de ez más tészta...). ez van, amíg nem próbálod ki nem tudod meg milyen.
  • Rundstedt17
    Én sem szoktam bemutatni,nagyon jól teszed te is
  • Mike
    igazi barát nem nyúlja a le az ember nőjét
  • OssianFan
    Éppen az ilyen esetek elkerülése végett szoktam azt csinálni, hogy a "barátaimnak" nemigazán mutatom be az aktuális bnőmet. Volt egy srác régen, elég jóban voltunk, de én vhogy sosem bíztam meg benne. Ha volt bnőm, állandóan kérdezgette hogy mikor mutatom be, mondtam mindig hogy "majd egyszer", aztán soha nem mutattam be egyiketsem :D Sok barátom nincs, van olyan akit már 10 éve ismerek de sokszor csalódtam már benne, az összes barátom/haverom közül csak egyben bízom meg igazán.

Na és 1 kis más, hogy ne legyen annyira off :D :
    Ma meg holnap cigimentes napom lesz :P Ittlesz bnőm, ő nem dohányzik, úgyhogy előtte nem fogok rágyújtani. Aztmondta rágyújthatok nyugodtan előtte is, de inkább nem :P
  • Rundstedt17
    Habár igaz a baráton kivül más is megszerezte volna előbb utóbb,ritka a 2-3 évnél tovább tartó kapcsi manapság
  • deefigert
    Ja igen:/Én is jó nagy barom vagyok hogy megadtam.Na de mind 1 ez van most már:S
  • Mike
    az ellenőrnek
  • deefigert
    Mire gondolsz a ne add meg az adataidat mondattal?:)
  • Mike
    legközelebb ne add meg az adataid
  • Mike
    szerintem meg az ember bízzon meg a barátaiban
    ugyanakkor nem szép ha az ember jóbarátja szereti el a nőjét
    bár az igazi barátok egymáshoz önzetlenek :)))
  • Rundstedt17
    Off ne bízz meg senkiben főleg ne a haverokba és barátokba ennek ez a vége