Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
ha nem tolsz el napi 1 dobozt, akkor nem 😊
mondjuk ahhoz képest, hogy 3 hete a szerb-macedón határon 12 euróért vettem egy kartonnal, na ahhoz képest vészes 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

akkor az még nem is annyira vészes

franc0
asszem 560 egy doboz

és azt nemtod,mennyibe kerül kb? bár mivel már próbáltad,tuti tudod,úgyhogy remélem el is mondod😊

franc0
vigyázni kell, mert náluk a kék a legerõsebb asszem.
szvsz az egyik legjobb cigi, fõleg a sárga (kb az összes itthon kaphatót kipróbáltam már)

Szívtatok már Gauloises-t? mostanában egyre több helyen látom,ki kellene próbálni,csak nemtom h milyen,na meg h mennyibe kerül..vki felvilágosíthatna😊

Ok köszi a gyors reagálást.

stevenson1988
igen, ez pl jó. mondjuk én mascotte-ot használok, de a columbust is ugyanolyan jó, lényeg a lényeg, a szar töltõ ritka

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Ti milyen típusú töltõt ajánlotok ez pl. jó?

stevenson1988
az aktívszenes szûrõ meg a cellulóz szûrõ jól sejtem, hogy két külön dolog, vagy esetleg egy és ugyanaz?

mellesleg számomra ez a cikk alapból le van nézve, én azt, hogy mennyire káros a dohányzás rég tudom, ennyi, aki ezek tudatában mégis szívja, az a hülyék közé sorolható, élen velem <#idiota>

bár szerintem csak úgy mint a pipázásnál van élvezeti pipázás (hegyalja fesztiválon a magyar pipaklubbnak hála ebben volt részem) a cigarettánál is lehet ilyen, ezalatt azt értem, hogy fõként azért szívom a cigit (mármint a tömött cigitt) mert az íze jobb, kelemesebb. ez már annyira igaz, hogy sima bolti cigit még elfogadni is ritkán fogadok el, mert - nem azt mondom, hogy szörnyû, de - elég kellemetlen íze van. persze izlések és pofonok, meg kinek a pap, kinek a papné ugyebár 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Match
Nem hiszem...az LSD tudtommal ultranagy mennyiségbe sem halálos.
Ha LSD-t akartak írni, akkor ennyit ér a cikk...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

stevenson1988
szerintem LSD-t akartak írni

de én nem akarok 1 mg-osat szívni 😄
minek akarják betiltani
köcsögök
tiltsák be inkább a tv-t ártalmasabb
Match
Mi az az LDS?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Tarajos Sül
majd 1x kipróbálom 😄DDDDDDD
stevenson1988
ja, addig amíg el nem fogy az 1mg-os <#idiota>

Tarajos Sül
állítólag ha egy erõs cigire vagy rászokva,aminek a három károsanyag tartalma 10 mg-os,akkor utána egy 1 mg-ossal lehet enyhiteni a nikotinvágyat
nemtom értitek-e?
Aquir

csak egy kis copy past 😛 😊

Különösen veszélyes anyagaink

A veszélyes anyagok között is vannak különösen veszélyesek.

Igen veszélyes a dohányfüst. Nem csupán a benne lévõ nikotin és kátrány származékok, hanem a szén-monoxid tartalma, nitrogén-oxid szennyezései, a dohányból égéskor felszabaduló higany, kadmium, stb. is veszélyes, mégis leszívják a tüdõbe. Ezek zöme akadálytalanul átjut a cigaretta cellulóz füstszûrõjén! ( A dohányzó ember átlagos életkora 14 évvel rövidebb a nemdohányzókhoz viszonyítva.) Nem véletlen, hogy egyre terjed a dohányzás tiltása. Már nálunk is vannak munkahelyek, ahol az alkalmazás feltétele a nikotin mentesség!

Kábítószerek az emberi akaratot, tudatot, személyiséget, élettartamot befolyásoló vegyületek. (Az LDS halálos adagja 0,0007 gramm csupán!) A társadalom pusztulását eredményezhetné, ha nem korlátoznák a használatát. A kábítószeres "karrier" átlagosan 4 év!!! (Fejlett helyeken a WC elfolyó vizében folyamatosan detektálják a kábítószer nyomokat, és a munkahelyi alkalmazás feltétele a teljes mentesség!)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

790.- szerintem a legjobb ízesítetlen dohány, érdemes kipróbálni. jellegzetes íze van, nem az a semmilyen, "szar-de-legalább-olcsó" dohány 😊 már kipróbáltam jópárat - az olcsó magyarokat elkerültem - de ez talán a legjobb. de hát kinek mi...
azt kicsit máshogy kell tölteni mint a szárazabb dohányokat, már talán írtam lentebb.
eleve hosszú, vékony szálú a dohány. úgy kell "szétbontani", hogy kb, egy cigi hosszúságú legyen. leszeded a megfelelõ mennyiséget úgy, hogy a szálak egyenesek legyenek. belerakod hüvelybe, rányomod egyszer a tetejét. annyi dohány kell bele, hogy pont az üreg tetejéig legyen, ne túl tömören, mert akkor meg azért (is) fog beleragadni a töltõbe. behúzod a hüvelyt, elég egyszer, benne fog maradni az összes dohány.
az is lehet, hogy a töltõ fém alsó részéhez ragad hozzá, ezesetben a zacsibõl rázd ki a szárazabb, apróbb dohányt és azt tedd bele elõbb a töltõbe, így nem fog tapadni a fémhez a nedvesebb bagó.
remélem érthetõ volt. eleinte nekem sem sikerült normálisan megtölteni, vagy ha igen, kevés volt benne az anyag 😊
stevenson1988
ha kiszárad akkor meg az lesz a probléma, mondjuk én még nem találkoztam túl nedves dohánnyal...
amúgy ezt a drummot mennyiért vesztegetik? ízre/minõségre milyen?

Cigitöltésnél lehet az gond hogy túl nedves a dohány? Csak mert elõbb vettem egy csomag drumot és egyszerûen nem tudok belõle rendes cigit tölteni, mert összetapad. Ha kiszárad akkor megoldódik a gond szerintetek?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

stevenson1988
"...Azt szívom én is egy haverommal töltjük..."
"...Segítsünk egymásnak leszokni..."

Hát akkor ti mégsem segítetek egymásnak leszokni? <#idiota>

Törölt felhasználó
Nem tudom itt nálunk lehet kapni primust nem csak a tescoban.Azt szívom én is egy haverommal töltjük.És mindenki szokjon le!!!Segítsünk egymásnak leszokni mert én nem tudok.Régebben nem is akartam de most...
stevenson1988
jó neked, itt nyiregyen sajnos csak max a tescoban van a dohányboltokon kívül, de ott is egy külön dohányárus pultnál

primus ált abc-ben is van,legalábbis errefelé

stevenson1988
Ha tömni akarod a cigit akkor primus vagy tilbury, tetszés szerint, olcsóbbat ne vegyél, mert csak ráfázol. Azonban ezek nem szerezhetõek be "akármelyik boltba", csak dohányboltban/trafikban.
Ha meg normál cigi kell akkor a kérdésed tárgytalan ugyebár...

Ha meg most "kezdenéd" a dohányzást, azt javaslom, most hagyd is abba.

melyik dohányt ajánljátok? olcsókéne <#zavart1> és persze akármelyik boltba beszerezhetõ

Tarajos Sül
forditva értem bocsi
aki folyamatosan annak kevésbé,aki ritkán,annak jobban?

mégis csak kéne VIP ?!?!
Tarajos Sül
én nem vagyok erõs dohányos,inkább alkalmista
de ha én úgy érzem a cigi füstjét,hogy más szívja én meg nem,akkor engem is bánt,viszont ha én szívom,akkor nem is figyelek rá
sztem azért,mert a "szaglásérzékelésem" megszokták a füstöt

Steve:én nem úgy értettem 😊
ide egy példa,hogy mire gondoltam:

Pl. aki folyamatosan dohányzik,annak jobban árt(pl gyorsabban alakulnak ki a szövödmények,hosszantartó mellékhatások)mint aki naponta egy fél dobozzal szív el?
és valamikor eggyáltalán nem,utána 2 hét múlva buli van,és 5-6 óra alatt akár 2 doboz is elfogy?
én naggyából ilyen vagyok
hehe...igen, csak ez nem ilyen matek-feladat. van aki elél 90 évig nagy bagósként, más meg nem... de majd a halálos ágyamon utánaszámolok kijött-e a dolog ;-)
vegyük alapul azt hogy naponta 19 szálat szívsz.
mondjuk 1 szál kb 5 perc. 19 szál mondjuk másfél óra.
még szerencse hogy külön külön vannak, adagba osztva úgynevezett szálakra
gondoljátok el mi lenne ha másfél órára beállnátok egy füsttel teli 1 nm szobácskába.

egyébként szerintem ha nem is egy nappal de szálanként 5 perccel biztos rövidebb az életed. ha utánnaszámoilsz még lehet ki is jön a dolog
ha más szívja és a képembe fújja a füstöt...na azt én is utálom 😊 egyébként mikor készítem a cigiket az a legjobb, a tiszta dohány illata egy csoda, mint egy jó zene 😊 (fõleg golden virginiá-é 😊)
stevenson1988
Én spec szeretem a "szagát", persze én cherry vaníliás-t szívok 😛

csicsa
Pedig én is cigarettáztam pár évig.Most meg még a szagát is gyûlölöm.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

stevenson1988
megnézném azt az embert akinek a szervezete hozzászokott a rákhoz <#idiota>

Tarajos Sül
amugy kinek árt jobban a szervezetére a cigizés?
aki naponta néha-néha szív egy szálat,vagy aki erõs dohányos,és hozzászokott a szervezete?
Tarajos Sül
szerintem nem csak Te vagy igy vele
én azt tudom mondani, hogy érdemes kipróbálni a dohányokat (ahogy steve írta a nagyon gagyi magyarokat inkább ne😊) és kiderül mindenki számára hogy mennyire jó vagy rossz. elõbb-utóbb megtalálja mindenki a számára legjobbat.
teszem azt egy primusnál nem egy nagy érvágás az ár. és szerintem jobban is fog ízleni mint a pall mall. 😊
különbség az azért van, pl. egy drum és egy primus között 😊 én speciel drum-ot ajánlom vagy tabana-t továbbra is. én is vettem nemrég tilbury cherry-vaníliát, de megint rá kellett jönnöm hogy egyrészt az nem annyira jó, másrészt mégis a normál, ízesítetlen dohány az igazi. 😊
stevenson1988
oké, én még tavaly vettem excelentet utoljára, és jan. 1. környékén volt áremelés, ezért mondtam azt az árat, ja és én nem tudom miért de akkor is 30 grammra emlékszem... 😛
amúgy tényleg igaz a "kinek mi a jobb" mivel én a dohányok között amúgy sem szoktam egetverõ különbséget érezni, bár mondjuk egy piros priluki meg egy marlboro között azért megérzem a különbséget XD

a pall mall-tól meg majdhogynem az összes dohány jobb, kivéve talán a sophie pipadohányt (tömni is nehéz, meg az íze is priluki szintû), meg a hasonlóan olcsó társai (300ft körüliek), de a Magyar nevezetû dohány viszont ezalól kivétel, haver egy jó ideje ezt szívja, nekem is adott belõle egy-két szálat, és nem volt rossz, bár megjegyzem hogy csak az árához képest nem volt rossz (kb 240-260Ft lehet), de a tilbury/primus simán veri

stevenson: nem 1000 ft hanem 1190.-, és nem 30g hanem 40 😊 abban igazad van hogy talán nem éri meg az árát, de hogy csak picivel jobb mint a primus...nos, az erõs 😊 kettõ között azért hatalmas különbség van. szerintem.
lacimaci: pall mall-nél minden jobb 😊 szerintem.
de ez az egész olyan hogy kinek mi a jobb... mindkét kérdés.
Sziasztok!

Látom nagyon emlegetítek ezt a Primus dohányt!

Az lenne a kérdésem, hogy egy Primussal töltött cigi jobb mint mondjuk egy Pall Mall?

stevenson1988
Az ilyen "ízesített" dohányoknál cigiben nem is lehet annyira érezni az ízét, vagy inkább egyáltalán nem, bár lehet az a trükkje mint a pipázásnál, mert ott majdhogynem minden dohánynak megvan a maga trükkje hogy a nyelv mely részéhez tartva érezni az aromát a legjobban...

Amúgy kipróbáltam én is a tilbuy cherry-vanillát, hát nem esett le az állam tõle az biztos, nem sokkal jobb mint primus cherry-vanillája, talán csak egy lehelletnyit jobb, pedig nem vagyok már kezdõ a cigitömésben. Egyetlen pozitívum amit feltudok hozni érte az a tömhetõsége, mivel ennél ritkábban fordult elõ, hogy a tömés után kopogtatnom kellett volna az asztalon a cigivel, hogy a szûrõhöz is menjen dohány, de nekem ez nem éri meg a plussz 80 forintot, lehet sóher vagyok, de akkor is, szeretem a primust 😛

Amúgy az excelent dohányokhoz csak annyit fûznék hozzá, hogy jók, de az árukhoz képest nem, túl drágák az általuk nyújtott élményhez képest, egyszerûen nem éri meg azt az 1000forintot, azért a 30grammért (egy primus 419Ft, és 40grammos, és csak egy kicsit van az excelenttõl lemaradva )

csicsa
Aki drogozik azt jobban rühellem,mint aki cigizik.(Egy volt bagós)

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

minigirl
Asszem, én inkább használom az agyamat, és cigizek jó sokat... :S

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

én próbáltam egyszer, de valami gáz lehetett vele, mert eleve kicsit szárazabbnak tûnt a dohány, és az illata sem volt olyan erõteljes (édeskés volt éppenhogy, de meg nem mondtam volna hogy milyen illat). ízre meg egyáltalán nem jó, mintha túl erõs lett volna. úgyhogy lehet hogy én fogtam ki pont egy régóta a polcon álló csomagot, nem hiszem hogy alapból olyan íze kellett volna hogy legyen... azóta nem mertem mégegyszer venni. 😊
degenerator
próbáld ki az az elektor-s kezelést, pontosan nemtom milyen, apámnaj bejött, két és fél éve egy szálat nem szívott el azóta.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

skajwa
amúgy kiprobáltam a seri vanilliás tilburyt, de nekem nem annyira jött be. Lehet rossz hüvelyt vettem ,de nekem erõs volt, és az ízét sem igazán éreztem. Csak a füstje volt illatosabb...

skajwa
Az excellent almás dohányt vki probálta már?