3503
Avagy dohányzásról általában
  • stevenson1988
    Szürke -> Sárga -> Piros (ez a legerősebb)
  • grande2006
    Hello! Nem nagyon vagyok jártas a cigaretta világában. Le tudná nekem írni valaki erősségi sorrendben a magyarországon kapható Marlboro cigiket? köszi
  • Tarajos Sül
    jah
    csak akaraterő kérdése
    a cigiről nem is olyan vészes a leszokás,mint pl az alkolholról
    mert alkolholnál fizikai tünetek is jelentkeznek
    (by:Discovery Channel Dr. G) :)
  • OssianFan
    Ettől félek énis :D Inkább hagyom a dohányt úgy ahogy van, tegnap fél2 óta nem gyújtottam rá, pedig ha nem tettem volna le, azóta elment volna már vagy 3-4 szál, úgyhogy jól bírom :D A reggeli szálról a legnehezebb a lemondás nálam, a többi nem vészes. Ha a reggelit kibírom, kibírom bármeddig :D (És ki fogom bírni :P :D)
  • sz4bolcs
    bár ebben meg az a gáz, hogy elkezded majd értékelni az utolsó szálakat. :D de adja ég, hogy ne így legyen..
  • sz4bolcs
    Én is a szivarral próbáltam leszokni, de nem jött össze.
    Szerintem szívd el azt a maradék cigit, és majd a kijelölt időpont után nem veszel többet..
  • OssianFan
    Igen, énis emellett döntöttem :) Neten utánaolvasgattam, és azt olvastam, hogy jobb úgy, ha az ember az elhatározás pillanatában abbahagyja. Így is tettem. Kitudja, hogy a hétvége után még meglenne egyáltalán az elhatározás, most megvan, nincs semmi bajom cigi nélkül, úgyhogy asszem ennyi volt :) Nem mondom hogy örökre leszokom a dohányzásról, kitudja mit hoz a sors, sőt, néha-néha vmi minőségi szivart majd lehet fogok venni, de majd csak soká, amikor már emelt fővel mondhatom, hogy "igen, leszoktam" :) Ha néha-néha (mondjuk havonta) elszívok 1-1 szivart, attól csaknem fogok újra visszaszokni..
  • supRshine
    szerintem hagyd abba tegnap.
  • OssianFan
    Na, énmeg elhatároztam hogy leteszem a cigit. Már nem nyújt akkora élvezetet mint régebben, meg már nem látom értelmét, így gondoltam abbahagyom. Csak nem tudom, hogy hogy csináljam: van még kb fél csomag smyphoniám, az péntekig valszeg elfogy (pénteken jön bnőm és vasárnap megy el), és amíg ittvan bnőm, akkor nem gyújtok rá (merthát ugye nem lesz dohányom sem) és azt vettem észre, hogy miután bnőm elmegy, nem kívánom a cigit sem. Na és a 2 választási lehetőség: péntekig elszívom a maradékot, és utána nincs cigi, vagy hagyjam abba szerintetek most? Köszi előre is a tippeket :)
  • sz4bolcs
    kezdés: első 3-4 év...
  • Tarajos Sül
    én nem most kezdtem el cigizni!
    vannak lentebb is hsz-ek,amiben ugyanez az álláspontom
    ugyan leszokni ugyanugy nemtudok erről a napirendről(hogy suliban nem gyújtok stb)
  • macleod2005
    Djarum Black már most 1250Ft
  • sz4bolcs
    haha, sokan kezdtük így. :D Mi is hasonlókat mondtunk.
  • Rundstedt17
    jah
  • Tarajos Sül
    *dohányzóhely ;)
  • Tarajos Sül
    amugy kék viceroy fan(vagy ha nincs,akkor kék bond)
    de még mindig nem mondhatom magam "erős dohányosnak"

pl a suliban se megyek cigizni(pedig van donyázóhely)ha van cigim ha nincs
    lehet azért,mert ehezz vagyok hozzászokva
    persze oda és vissza rágyújtok :D
  • Tarajos Sül
    azt halottam,hogy a jövöben 1000Ft-ok lesznek a cigik

igaz ez?
  • OssianFan
    Kínáltak már engemis Multival (kékkel), nekem bejött :P
  • deefigert
    Ma adott haverom 1 szál multit és hát mit ne mondjak nagyon sz@r volt:DKaparta a torkomat erős volt.Ez a töltött 10000x job nálla:)Ja és olcsóbb is.
  • deefigert
    A töltőt már kipróbáltam már csak a tekerőset kéne és eldönteni melyik a jobb:)
  • G13
    Papírból minél vékonyabb, annál jobb szerintem, legalábbis sodróval. OCB sodró 1500 Ft kb, nagyon jó.. Kézzel én pl nem tudom megsodorni a kicsi papírt, vagy legalábbis mindig rakéta lesz belőle, de nem gyakorlom:)
    Töltőt is érdemes megpróbálni, aztán eldöntöd, melyik tetszik.
  • zoviet
    Kedvenc kombináció: Golden Virginia dohány + Rizla Smooth papír + Swan Slim filter :)
  • deefigert
    Húúúú drum.Mindenkitől csak a jót hallom róla.A héten bisztos veszek 1 csomaggal:D
  • mgenya911
    én kedvenceim: golden virginia, kék drum
  • deefigert
    Te milyen dohányt használsz?
  • mgenya911
    hát én még semmilyen excellent et nem láttam azér érdekelt. primus papirt használok, sodráshoz mert sztem a rizspapir (ocb premium meg ezüst rizla az ilyen átláccoak) sztem nem jo sordárhoz nehezeb és van 1 tipikus ize. aki megszokja az akár monszunban is megcsavar 1 cigit már észre se m veszem és a jo dohány tovább is ég és nemm kell 1 akkora hüvelyt teletömni szvsz. ==)
  • deefigert
    Ti milyen papírt használtok?És dohányt?:)Én Primust mind a 2-ből de valahogyan nem ízlik mert ilyen "mogyoró" íze van:DSzerintem a papírnak van olyan íze.Valami jó fajta papírt tudtok?
  • supRshine
    pl. én is tudok tekerni, de tölteni lényegesen egyszerűbb, és 300 ft-ért kapsz 250 db hüvelyt. ami olcsóbb, mint a papír+filter.
    excellentből még én sem láttam 25g-osat.
  • N4gyG
    egyén válogatja ki hogyan szereti, nekem a töltés praktikusabb, egyszerűbb és gyorsabb, ráadásul nem kell vesződni a szűrővel sem mert rajta van a hüvelyen
  • deefigert
    Akkor szerintetek jobb a tekert cigi mint a töltött?Vagy ugyan az?
  • N4gyG
    25gr-os excellent-et még nem láttam, viszont a 40gr-os 1190Ft-ba kerül jelenleg
  • stevenson1988
    olyan 1200 körül (ha emlékezetem nem csal)
  • mgenya911
    az excellent et mennyiért vesztegetik amugy? 25g ra gondolok
  • mgenya911
    'drám' és szerintem tanulj meg sodorni. :D
  • deefigert
    Ja és még 1 hülye kérdés:)Hogy kell kiejteni a Drum-ot?Drám,Drum vagy mi:)?Ne nézzetek hülyének csak én Németet tanultam és nem kenem az Angolt:D
  • deefigert
    Hali!
    Nem tudjátok mennyibe kerül a cigi tekerő?Holnap venni akarok dohányt meg papírt meg ugye ezt a tekerőt és kipróbálnám.Vagy ne is pazaroljam a pénzem ilyenekere mert ugyan olyan lessz mint amit én töltök?:)
  • G13
    Igazad van, most vettem egy csomag epres excellent-et, az illata nagyon finom, viszont ízre nem túl meggyőző. De a mango, kir royal, szilva szerintem mindent visz.
    Valami jó szivarkát próbáltatok mostanában?
  • stevenson1988
    azért lehet csak ie-ben megnézni, mert a menüpontok linkjében a cím nincs idézőjelek közé rakva, holott a szabvány szerint kéne..
    az ie ezt könnyen kezeli, de más böngészők megőrülnek, és nem találják a lapot
    ilyen hiba még az is ha nem /-jelet hanem \-jelet használ az ember a linkeknél a könyvtárak elválasztásánál
  • OssianFan
    Igen, énis IE-ben tudtam csak megnézni ;)
  • supRshine
    jó dohány, a legjobb aromás fajta. mangós, cseresznyés főleg. van egy újabb is, epres. az illata annak a legjobb, de az íze nem.
    azt az oldalt pedig internet explorerrel nézd meg, lehet, hogy más böngésző nem nyitja meg.