Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én 1,5 - 2 éve csak azt szívom 😊
1 a gond vele, nemtudsz belõle tipet (csigát) csinálni, nameg elég sérülékeny a doboz 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
jól ragzod a magyrot
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
de gondoltam rá hogy kipróbálok új fajtákat, milyet ajánlotok? a barna szofi pl milyen ár/minõség kategóriába tartozik? arra kíváncsi lennék 😊 tölteni/sodorni lusta vagyok 😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elõzõleg barna szofi.
Mennyi lehet most az ára egy doboznak?
nem olyan rossz,mint pl a piros bond,vagy a lidl-õs cigi
amit a LIDL-ben is árulnak dohányárút...
szerintem nem sok haszon lesz/van rajtuk,sõt
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
én nem kezdtem olyan korán a cigit, kb 17-18 évesen.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
"0 kézügyességgel" is lehet normális cigit tömni, szal ettõl nem kell parázni
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Kb. mennyivel olcsóbb ha magam sodrom a cigit? Kicsit aggasztanak az árak, kezdek kiakadni, és jó lenne valamennyit spórolni. Eddig Benson & Hedges Silvert szívtam, meg kék multit.Nincs idõm most visszaolvasni, ne haragudjatok, de tudnátok ajánlani középkategóriás dohányt, sodrót, papírt, szûrõt? Elõre is kösz!
<életemben ha háromszor sodortam eddig, azt is részegen... egy 0 kézügyességû embernek sem kizárt hogy normál cigiket sodorjon, ugye?😊>életemben ha háromszor sodortam eddig, azt is részegen... egy 0 kézügyességû embernek sem kizárt hogy normál cigiket sodorjon, ugye?😊>
A west a kedvencem (pirosba). A barna szofi meg szvsz picit gyengébb mint a piros marlboro.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Én pont most toltam egy kéket. Nagyon jó, belevaló kis cigi ez a Gauloises, nem olyan kis kecskeszar mint a többi. Hát most skék pall mallt vettem (megint), de h a Gau után, mekkora sz*r ez, azt hagy ne jellemezzem...
Szal jóh nagyon. Sztem inkább kéket vegyél, az erõsebb is, meghát igazából az az eredeti Gauloises <#wink>#wink>
A westrõl kinek mi a tapasztalata? Jah és a barna szofi az erõsségben kb a piros malb? Köszi