Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Nekünk a "Veszélyes anyagok" kurzust tartó tanárunk, aki az Analitikai és Környezetvédelmi Munkabizottság elnöke - azonkívül hogy sokmindenrõl beszélt már (mérgesgázok, dioxin, kábítószerek, emberek, akik a marihuána miatt azt hitték hogy ellenség jön ki a konnektorból 😄, stb) - mindig küld nekünk ilyeneket 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kulabácsi
vmibe meg kell halni -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szokjatok le róla ha nem akartok hamar meghalni😊

na, drágább lett a drum, 790 helyett 850. már vártam 😊
bezony,van egy fílingje😊csak rövidebb is mint a többi😊

kulabácsi
minek neked a csiga?<#ravasz1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nightwish006
Ezt jól mondod :ppp
Én 1,5 - 2 éve csak azt szívom 😊
1 a gond vele, nemtudsz belõle tipet (csigát) csinálni, nameg elég sérülékeny a doboz 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kulabácsi
😄DD
jól ragzod a magyrot

Aquir
én írjomok te írjomsz õ írjom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

valaki írjom már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Requiem88
értem. akkor esetleg ha ünnep van 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sajnos drága,legalábbis nekem😊a bondnál drágább,pedig aszittem betonszofit óccsóbban adják

Requiem88
én eddig nem sok cigit szívtam, már jó ideje csak kék bond... olcsó 😄
de gondoltam rá hogy kipróbálok új fajtákat, milyet ajánlotok? a barna szofi pl milyen ár/minõség kategóriába tartozik? arra kíváncsi lennék 😊 tölteni/sodorni lusta vagyok 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sz4bolcs
drum az nedves és finom dohány. Könnyebb kézzel sodorni. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ezt már énis kérdeztem régebben,asszem 7-800 körült írták,de ha mégse,akkor bocsi😊

sz4bolcs
Amúgy nálam most vaniliás primus (szûrõ nélkül tekert) és kék szofi megy. 😊
Elõzõleg barna szofi.

sz4bolcs
Kapott mostanában valaki ajándékba Dunhillt? (Nem merem úgy feltenni a kérdést, hogy "vett-e valaki":-)))
Mennyi lehet most az ára egy doboznak?

lidl cigi szar viszont a piros bond egész jó
jah láttam ott v 3 (számomra) újfajta cigit,de nevükre már nem emlékszek sajna..

Tarajos Sül
volt

nem olyan rossz,mint pl a piros bond,vagy a lidl-õs cigi
amit a LIDL-ben is árulnak dohányárút...
szerintem nem sok haszon lesz/van rajtuk,sõt
Nekem a PALL MALL piros, sötétkék a Marlboro zöld ,és a sofi kék jöttek be ezeket is szeretem a legjobban!!!
Izgis ez a puha dobozos szofi. Igazi életstílus 😄
kulabácsi
naja😄D

Aquir
de legalább õszinte 😛

érdekel is engem😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

volt már dolgotok symphoniaval?😄

benson kurva szar
huu, benson-t én is kaptam nemrég londonból...ritkasz@r cigi 😊
ma elszívtam egy benson&hedges-t,hát ez ugyanolyan szar mint régen😊

Aquir
nem lenne cigizés anélkül hogy bárki is akarná, ha minden ember ezt mondaná 😛 😊

a cigi szar

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

én 13
kulabácsi
hmm ez jó kérdés, olyan 15 lehettem:S

😊 2 hétig megmarad egy zacsi? nálam olyan 4 napra elég... nincs esélye kiszáradni😊 függ attól, hogy megyek-e sörözni vagy estére valahova, ha nem, akkor bírja tovább.
én nem kezdtem olyan korán a cigit, kb 17-18 évesen.
Hány éves korotokba kezdtetek cigizni?
stevenson1988
nekem 2 hét után már eléggé száraz íze kezd lenni, de ezt a felbontást nálam úgy kell érteni, hogy mikor megtömtem amit kellett, utána visszazárom. Tehát ez azt jelenti, ha normális cigit akarok szívni akkor heti 1 doboz cigi fogyasztást tartani kell 😄 (ergo: kéthetente 1csomag dohány)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

amúgy,a primus dohányt meddig lehet tárolni felbontva úgy h ki ne száradjon teljesen,tehát lehetetlen legyen megtömni?

persze

van valaki fenn?

Köszi a választ, erõsen gondolkodóba estem, hogy áttérek.

stevenson1988
ne sodord, hanem tömd, jó tömõ pl a mascotte meg a colombus (én a mascotte tömõmet anno 1600ft-ért vettem, de mivel egyszeri kiadás, megérte), hüvelybõl jó teszem azt a primus kék/piros (egy doboz 160ft, ez 100db-ot tartalmaz). Dohányból olyan középárba szerintem a primus jó, meg a tilbury, ezek ilyen 420-480ft között mozognak per csomag, egy csomagban 40 gramm van, ami általában 2 doboz cigire pont elég. Az hogy ez mennyire éri meg, kis fejszámolással kiderül. A hüvelyben egyébként benne foglaltatik a szûrõ és a papír is.
"0 kézügyességgel" is lehet normális cigit tömni, szal ettõl nem kell parázni

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Sziasztok!
Kb. mennyivel olcsóbb ha magam sodrom a cigit? Kicsit aggasztanak az árak, kezdek kiakadni, és jó lenne valamennyit spórolni. Eddig Benson & Hedges Silvert szívtam, meg kék multit.Nincs idõm most visszaolvasni, ne haragudjatok, de tudnátok ajánlani középkategóriás dohányt, sodrót, papírt, szûrõt? Elõre is kösz!
<életemben ha háromszor sodortam eddig, azt is részegen... egy 0 kézügyességû embernek sem kizárt hogy normál cigiket sodorjon, ugye?😊>

Na émmeg asszem egy puhadobozos barna szofit fogok majd eltolnia közeljövõben<#hawaii> És utána persze megint Gauloises-t <#taps>
kulabácsi
nah a ronson az számomra elszívhatatlan:S én már nem nagyon keresgélek amúgy, a kék viceroynál megmaradok, ezt szívom már vagy 1 éve ha nem több, az ára is megfelelõ és sztem a minõsége is....

kéket vettem^^ elõtte arany ronsonom volt,azér van közte különbség😊

Match
Na, ezt a kék gauloises-t ki kell próbálnom 😊

A west a kedvencem (pirosba). A barna szofi meg szvsz picit gyengébb mint a piros marlboro.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Te Csoxi!

Én pont most toltam egy kéket. Nagyon jó, belevaló kis cigi ez a Gauloises, nem olyan kis kecskeszar mint a többi. Hát most skék pall mallt vettem (megint), de h a Gau után, mekkora sz*r ez, azt hagy ne jellemezzem...
Szal jóh nagyon. Sztem inkább kéket vegyél, az erõsebb is, meghát igazából az az eredeti Gauloises <#wink>

A westrõl kinek mi a tapasztalata? Jah és a barna szofi az erõsségben kb a piros malb? Köszi
na ma sztem veszek egy dobozzal,csak nemtom még milyen színût😊

franc0
1 7 alatt eltoltam -.-

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

küldhetnél belõle postán:>