Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tudnátok valami gyengébb dohányt ajánlani? (nem minõségre, hanem erõsségre)
-egy finom, ízesített pipadohány cigibetömve is jó ízû marad?
Elõre is köszi 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
na így hátha :/
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Ilyennel találkozott már valaki?
Érdekes, 430 Ft 20 szál (sajnos az a vékony fajta, "nõi"), de kellemes aromája van ha csak nyersen megszagolod; olyan mintha csokis dohány lenne (engem legalábbis arra emlékeztet) 😊 Meggyújtva viszont nem érzem rajta a "csokiízt", inkább tudnám hasonlítani akármelyik "átlag" cigarettához, bár remélem ez csak a hideg miatt van ^^
a szar kaják a fogyasztói társadalom miatt van, és a ráépülõ élelmiszeripar miatt. tartósítanak, mert úgy tovább eltart a kaja, és így megveszik mert milyen jó, közbe meg milyen rossz a tartósítószer. A Fanta is csak annyira gyümölcsös és narancsos, hogy mittomén 0.4% narancslé van benne. Azt akarják elhitetni az emberekkel hogy milyen finom ízû ételt ettek, pedig nem is nagyon étel már az, csak legyen olyan az íze és kész 😊
ilyenekre direkt mennek rá a készítõik, csak minél többért adják el a minél izesítettebb akármit hogy jajj de finom legyen
ezért csinálják úgy az eszközöket hogy szétessen pár évvel a garancia után. Régebbi gyártmányok meg ezért élnek 20 évvel tovább. direkt lerontják az eszközöket, valamelyik alkatrszét, hogy elromoljon. Ez a tömegtermelés, ezért is túl sok a hulladék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A 12-14 éves kiskölykök. Lányok is. Szünetben gyorsan wc-be berohannak, elszívnak egy szálat, aztán kéregetik a kaját meg a rágót,hogy ne érzõdjön a szájukon, rágyújanak minden szünetben. De miért? El is fogom hinni, hogy egy ilyen kis picsánál olyan mértékû nikotinfüggõség alakult ki, hogy óránként szívnia kell.. szánalmas 😄
Amúgy nem lenne vele semmi bajom, szíve joga mindenkinek arra költeni a pénzét, amire szeretné ;-)
Nem lenne baj a dohánnyal, ha valaki nem jött volna rá, hogy mekkora üzlet, és nem csinálnák ekkora mennyiségben. Szerintem nálunk is azt kéne, hogy csomó helyen betiltani a dohányzást /pl kocsmákban/, és nem 500ért adni, hanem 5 euróért. Egybõl kevesebben csinálnák..
Te, Aquir..😊 Nem vagyok ingerlékenyebb, mint egy nemdohányzó, nem ölök embert, ha nem gyújtottam már rá egy ideje. Csak egyszerûen nehéz abbahagyni, mert legális. De ezzel a lendülettel kérdezhetném, hogy a legtöbb ember miért nem sportol semmit, miért eszik szar kajákat és miért a pénzt isteníti?😊
a cigi nem õl ügye? nem szándékos emberõlés ? ki volt az a vadbarom aki kitalálta a dohányt vagy felfedezte!
leakarok szokni róla de nemtudok mert ha nem csinálok semmit eszembe jut állandóan vagyis inkább a nikotin hiány okozza olyan mint a drog!
meg ha dohányos közelébe vagyok teljesen kikészülök!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amúgy felvitték a primus dohány árát 20 forinttal (419-rõl 439-re), de szerencsére sok helyen kapni még a 419-est
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
De ennek ellenére szeretem csinálni, jólesik, bár van, amikor egy idõre leteszem, hogy tisztuljak..😊
Tilburyn nem írják, milyen erõs, excellenten van egy táblázat. Milyen vastag cigit sodorsz, de sokkal lightosabb, mint egy kék pall pl. Sztem még a narancssárgánál is enyhébb.
Excellentnek meg íze is van, tényleg, ezért szeretem. Szagold meg mindegyiket, amelyik elsõre legjobban megtetszik, azt válaszd. Csak ne ezt szívd éjjel-nappal, mert elég gyorsan megunod..
de nem csak 12 évesen...
van egy 21 éves ismerõsöm, aki láncdohányos.... hát... ha vki összejönne vele, tuti a belét kihányná a csóktól, amit tõle kap... én nem tom, h mit lehet benne szeretni /mármint a cigiben/... egy slukknyit sem szívtam még életemben... és ez asszem így is marad életem végéig!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
az hogy szíváskor is érezni-e az ízt szerintem hüvely függõ, bár gyanúm szerint max akkor éreznéd ha letépnéd a szûrõt, de ez egyáltalán nem biztos...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Nemrég vettem Tilburyt cherry-vaníliát.
De nem tudja valaki h mennyire erõs? Mert a csomagoláson nem találtam feltüntetve... Melyik cigihez lehetne hasonlítani az erõsségét? (egyértelmûen, egy szálba való dohányra leosztva)
Ja és az excellent-en télleg ha beszívod, akkor is érzõdik az íz, nemcsak a füstjén? Köszi
Mindenképpen érdemes kipróbálni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pl cherry-vaníliás Tilbury 490 és annak is nagyon finom íze meg illata van, érdemes azt kipróbálni elõször, hogy tudj mihez hasonlítani.
árban egyébként megéri?
Viszont vettem én is excellent dohányt, 1200 a 40g, viszont az illata isteni. Tilburynél is jobb szerintem, mangósat vettem, és társaságban mindenki imádja sajnos😊 Az is, aki utálja a cigifüstöt.
http://cigi.blog.hu/
azért néhány régi márka szinte teljesen eltünt...leagalábbis itthonról
Astor, Kim, Gitanes, StMoritz, Chesterfield....
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
PIROSPRICSKA:d:d