Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Azt hogy ne lehessen dohányozni közösségi helyeken teljesen helyénvaló, nekem most is úgy tûnik alig szívják szórakozóhelyeken. Nem is szeretem nézni ahogy más dohányzik szinte látom ahogy megy le a mocsok a szervezetébe. A másik hogy már nem 120 ft egy doboz cigi, szal spórolásnak sem utolsó. Öregem dohányzott, gégerák, nem halt bele de 25 évig mikrofonnal beszélt amíg meg nem halt szegény. Környezetembe is kevesen dohányoznak már, ez elég jó támpont arra hogy leszokj.
Persze tudom én is milyen frankó egy hideg sör mellé a cigi vagy a fincsi vasárnapi ebéd után egy szál, de hát mégis ki a faszom akar rákos lenni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Egyébkén többnyire én is puha dobozos Barna Szofit szívok 😊)))
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Én rohadtul utálom a dohányellenes kampányokat a gyomrom forog tõlük, jó legyen ráírva a dobozra hogy halált, rákot,meddõséget stb. okoz és igen is kell kijelölt hely hogy elkerüljük azt hogy az is szívja aki nem akarja, de könyörgöm, pont kocsmából akarják teljesen kitiltani?szánalom-.-
Amit még utálok az a siránkozás, mert "jaj le akarok szokni de nem tudok" könyörgöm minek szokott rá? akkor nem okozott rákot, vagy akkor nem kelet fizetni érte? Értitek.
Én nem akarok senkit megbántani de ez így van és emellett elhiszem hogy nem könnyû leszokni.
Én magamtól gyújtottam rá, én döntöttem így és nem a haverok cigiztettek...
Ennyi!
10 évig szívtam mostmár hanyagolom , így lassan több mint félév után már szerencsére inkább szarul mint jólesik 😊
Szeretem a cicákat
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
pred
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
pred
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
fordítás: üdvözöljétek az új dohánycégek által szponzorált kocsmákat, ahol folyamatosan dohánybemutató lesz <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Én napi 2-3 szál cigarettát füstölök, többnyire barna "szofi".Ha pl.: várni kell a buszra sokat akkor ez lehet 4-5 szál is az adott napon.
Szóval bõven kitart 1 hétig 1 doboz.Viszont hétvégén már egy újabb doboz bontódik az éjszakában szóval mondhatni heti 1,5 2 doboz cigaretta megy el amit már 1,5 éve tartok.
Viszont én !?még?! nem akarok leszokni bár lehet hogy elsõre sikerülne letenni, de most az életem nem abban a fázisban van hogy lenne okom letenni(Nem azért mert fiatal vagyok én azzal nem leszek menõbb hogy szívom) sajnos vannak problémák és néha jól jön egy kis megnyugvás...
Ez nem sok, valóban, amolyan alkalmista vagyok, és ma is a teljes napot kibírtam reggel 1 szál cigarettával, DE ha még egy szálat sem szívnék el, akkor annak az esélye, hogy egy idõ után ez az "adag" kevésnek bizonyul egyenlõ a nullával.
Mondjuk ma egy új melóhelyen voltam, és csak terepfelmérés miatt nem is vittem magammal cigarettát, viszont kibírtam, de szívesen rágyújtottam volna... :S
😞
Ezért mégszarabb, hogy leszokjon bárki is, ha nem úgy megy minden, ahogy azt elképzeli... 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pred
a másik viszont, hogy nem igazán értem hogy téged miért zavar, az hogy az emberek sirnak, hogy nincs pénzük. én sem vagyok milliomos, elég sokszor van hogy spórolnom kell valamire. igen dohányzom. lehet hogy neked ez pénzkidobás, nekem nem. ha te eszel pl. egy hamburgert, számomra az a pénzkidobás, mert undoritónak tartom pl . a meki kaját. errõl ennyit, a saját fizetésemet amiért keményen dolgozom had költsem már arra amire akarom!!!
pred
Arra jó, hogy úgy néz ki mintha a vezetés tenne valamit a nemdohányzók védelmében. Úgy néz ki...a sok hülye meg elhiszi, a vad antidohányosok meg verik a mellüket, hogy megint milyen jól kibasztak a köcsög dohányosokkal. Ha nekik erre áll fel, ám legyenek boldogok.
Indoklások: Az aluljáróban amúgy is huzat van, tehát nem ragad bent a füst mint egy zárt térben.
Nem igazán emlékszem mikor cigiztem utoljára aluljáróban, tehát nem nagy tragédia nekem, de sztem másoknak sem. Pusztán annyi zavar az egészben, hogy ez megint parasztvakítás (aminek örülnek a ...) ahelyett hogy valami értelmeset csináltak volna.
Megtörhetetlen: Értem én hogy zavar a cigifüst és eddig az aluljárókba mindig félve és undorral mentél le, mert dohányosok százai vártak ott és már elõre telefüstölték úgy az egész aluljárót, hogy 3 méterre se lehetett ellátni. Mostantól nyugi van, ilyen nem lesz.
Egy ismerõsöm kapott el tbc-t egy olyan aluljáróban, amiben volt jópár csöves. Ez sztem lófasz ahhoz képest hogy pár rohadék cigivel a kezében végigsétál az aluljárón, majd felmegy a másik oldalon.
Valamint még mindig bárki megteheti hogy odaszarik az aluljáró közepére, felkapja, majd belekeni a hajadba. Mert azt szabad.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
akkor tûnhetne el ha betiltanák a cigit... de ugye ilyen soha nem lesz.
Az hogy az aluljáróba most már nem lehet dohányozni, egy szuper dolognak tartom!
Legalább ott szabaduljon meg az ember a füsttõl.
A hajléktalanok dolga viszont sosem fog megoldódni, hacsaknem kitiltják õket onnan. De akkor meg jönnek a védõk stb.... és akkor nem lesz semmi megoldás.
Én még mindig azt mondom hogy akinek van pénze egy ilyen drága hobbira az ne sírjon hogy nincs neki pénze, mert ugye nagyon sok ilyen ember van. Ez számomra olyan mintha kidobná az ablakon azt a sok pénzt.
De, nem vagyunk egyformák. nagyon sokáig lehetne ecsetelni ezeket a dolgokat.
fry day fry day sálálálláláá
Én leszokom a cigirõl ha rendbe rakják az aluljárókat, ezt itt és most megigérem, de egy kis segítséget majd kérnék hozzá 😊
fry day fry day sálálálláláá
a másik hogy szerintem az aluljárókban nem ez az elsõdleges probléma, hanem a hajléktalanok. oda wc-nek stb. higieniai szempontból ezt sokkal ártalmasabbnak tartom mint egy csikket, azt össze lehet söpörni, viszont az emberi ürülék még nincs elintézve azzal hogy felszárad, vagy felsöprik, ott csak az antsz mûvelhet csodát...
pred
Most kaptam egy 170g-os dobozos kiszerelést, elég ha csak ebben tárolom?
am sztem csak elhatározás kérdése az egész, nem egyszerû, de nem is lehetetlen, és segítség nélkûl is simán kivitelezhetõ a leszokás, egész egyszerûen csak akarni kell! ha eldöntöd h most le akarsz szokni, akkor le is fogsz, ha nem akarod igazán, akkor mondogathatod magadnak h jajj nem gyújtok rá, úgyis fél nap múlva már veszed is a doboz cigit 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.