Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Akkor sem fogod érezni olyan intenzíven. Szerintem több idõ kell, mire ki megy az íze a szádból, mondjuk 1-2 nap. De magad tudod kikísérletezni legjobban.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

OssianFan
Szóval akkor érdemes pl azt csinálni hogy 1 szál cherry-vaníliás, aztán 1 szál sima?

sz4bolcs
Jól lehet érezni a vanilia aromát... Ezért a kedvencem a primus.
De ha sokat szívod, utána már nem érzed. :(

OssianFan
Értem, köszi :) Amúgy úgy vettem észre hogy a Primus termékek elég jók. Túl sok saját tapasztalatom nincs még velük, de úgy vettem észre hogy nagyon sokan dícsérik a Primus termékeket, meg nekemis pl Primus töltõm van, Primus hüvelyt is használok, jó cuccok :)

Nem mondom, hogy húde nagyon érezni, de jobban mint a Tilbury nál

OssianFan
A Primus cherry-vaníliát nagyon ki szeretném próbálni énis. Jövõhéten elvileg lesz zsém, úgyhogy éjjel-nappal azt fogom keresni :D
Amúgy a Primus cherry-vaníliával töltött ciginek csak a füsjte cherry-vaníliás, vagy maga az íze is?

Sziasztok!Kipróbáltam a Primus Cherry-Vanilliát és a sima Primust!
A sima Primus dohányt nemtudom mihez hasonlítani mivel nem szívtam még töltött cigit sima dohánnyal, de a dobozos cigikhez képest nagyságrendekkel jobb!A Primus Cherry-Vanillia pedig nagyságrendekkel jobb mint az ugyanilyen Tilbury...nekem ez a véleményem

huuu most de elszívnék 1 szálat. igazábol csak akkor dohányzom ha valaki nagyon felbassza az agyamat és most 1 gyógy értelmileg zokni kobold támadott meg a hülyeséggel ráadásul nyugdíjasnap van az épületben és a kellemes nóták "jótékonyan" hatnak rám...megõrülök....
utálom a butákat... és a nyugdíjasokat.. plíz help
sz4bolcs
classic és a mild a kedvencem. A dobozuk is nagyon szép, fõleg a mildnak. :)

kulabácsi
én nagyon sokáig classicot szívtam, imádtam, csakhát az ára nekem már nem bejövõs, napi 1 dobozt eltolok, és azért az elég nagy különbség a viceroy és a davidoff között heti átlagban...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Volt szilveszterkor egy davidoff gold :-) Volt egy davidoffos idõszakom, aztán nagyon sokáig utáltam azt a cigit, most meg megint tetszik az íze.

OssianFan
Cigik terén még elég tapasztalatlan vagyok, de nekem ez a piros Tilbury kezd megtetszeni :)

Kipróbáltam hogy kevertem a dohányba egy kis kókuszreszeléket, na azzal már tényleg szörnyû :S Eléggé olajos íze is van, meg a füstje is kegyetlen büdös.

mgenya911
a piros tilbury télleg elég kotvány fajta, elszivtam egy szálat és valami szörnyü szar iz maradt a számban utánna amugy is tök jellegtelen :(

OssianFan
Én sima piros Tilbury-t vettem, nem cherry-vaníliát, és erre írtam (mmint a piros Tilburyre) hogy silány :)

Törölt felhasználó
Szerintem szívjatok Lucky Strike-t!!!Vagy Camel-t!!!2 nagyon jó cigi és egész elérhetõ árban vannak!!!Am felfedeztem multkor a rockets 40-et 40 szálas és 800 ft alatt van és nagyon jó!!!
Mondtam...úgy istenítik, de nekem nem jött be!Pedig szilveszterkor ezt vittem "hú, milyen jó lesz"

OssianFan
Nekem 1 doboz kék Bond ment el. Sajátot nem tudtam vinni, bár jobb is, mert ez a Tilbury amit vettem eléggé silány..

na sikerült megkóstolni a dunhillt (670ft),egész jó:) ja és 2 doboz elég is volt szilveszterkor,meglepõ:D

stevenson1988
BÚÉK mindenkinek! ki hány karton cigit szívott el az ünneplés alatt? <#idiota>

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

mgenya911
ha igazán jó zacskós dohányt akartok vegyetek Golden Virginia-t! zöld alapon sárga feliratu zacskoban van. A legjobb dohány amit valaha szivtam csak nehéz beszerezni. Én sose szivok dobozos cigit szerintem az csak tyúkszar meg szalma nikotinnal dusitva. <#nyes>

stevenson1988
Tilburry cherry vanillát én spec csak akkor szoktam venni amikor épp nincs primus, tömni sokkal könyebb, ám vigyázni kell vele, mert sokkalta könyebbem kiesik a parázs a cigibõl, hogy miért, azt nem tudom...
az árát mindenesetre épp hogy megéri, lágy íze van, kellemes, de maradok a primusnál

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

OssianFan
Ki szeretném próbálni majd énis, az oldalon ahol szoktam nézegetni a dohányokat, ott dícsérik.

Sziasztok!

Vettem Tilbury cherry-vanilliát...

Megmondom õszintén, hogy nekem nagyon nem ízlik...

énmeg még dunhillt sose,ki kellene próbálni:)

sz4bolcs
10%-tól még a dunhill sem lesz 900 Ft. :-)

Megvan!! Veszek bordó davidoffot, olyan szart már vagy 5 éve nem szívtam. :D

sz4bolcs
5 nap no-cigi után beleszívtam valami kék vagy sárga bondba, és akkorát köhögtem tõle. :D:D:D Azért szilveszterre majd kell valami finomat izzítani.

azkénemég

1 hónapja pall mall-t szívok (kék) ma kaptam viceroy-t hát sztem pall mall után borzalmas, amúgy régebben azt szívtam és akkor jó volt!
Minden viszonyítás kérdése sztem!

Aztán 2009-re 900-Ft ot is elérhet!

Viszont most olvasom, hogy jövõre egész évre vetítve 10%os lesz az áremelés!<#boxer>

tuti

kulabácsi
mé emelik? :O

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy januártól hány százalékkal emelik a cigit?

Kezd kihalni...
Régen egy csomó volt ide írkálva mostmár naponta 1-2 üzi

sz4bolcs
Vaniliás primus után nem izlett a Tilbury.

OssianFan
Én ma vettem piros Tilbury dohányt, 1 helyen ahol olvastam róla ott szidta egy emberke, de szerintem nemrossz. Igaz, kicsit nehezen tölthetõ, de ezenkívül csak annyi furcsaságot találtam benne, hogy eleinte nem éreztem semmit amikor letüzõdtem, szó szerint olyan volt mintha csak levegõt vettem volna, aztán a cigi 1/3 része körül már éreztem a középerõs ízét. Jó áron van, 40g 390 Ft :)

Requiem88
egri vagyok :/

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

mabbak
Miskolcon, avason középszer utca 21 vagy 23 alatt lehet pinyakoládás cigit vásárolni, van mangós is. Remélem ezzel közelebb jutottál a probléma megoldásához :DDDD.
sz4bolcs
Egyszer szívtam valami piros maint, de valami förtelem volt. :D

Régen szívtam dunhillt, akkor angyon izlett, most vettem megint egyet, és nem volt olyan finom + új fajta doboz. :(

5 nap után újra rágyújtottam, elszívtam 3 kék bondot, megint flash - letörtség - kómás ébredés. Egész eddig nem voltak ilyen tünetek. Durva. :D

Requiem88
végre valaki reagált ^^
(és még egyszer bocsánat a többpostos bénázásért)
nekem nagyon tetszik, bár jobban örültem volna ha találok pina (pinnyának kell ejteni <#nyes> collada-t, haverom mondta hogy nagyon kellemes... de ezt találtam és ez sem rossz, nem tudom... engem határozottan a csokis dohány illatára emlékeztet, amíg meg nem gyújtom. nekem tetszik ^^

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Na, akkor nincs para, minden rendben van:)
Nem kaparja le, de sokat segíthet. Nálam beválik legalábbis.. Néha abba kell hagyni a cigit, nálam is van, hogy lerakom 1-2 hétre.
Requiem, milyen az új main? Kíváncsi vagyok rá, lehet megpróbálom valamelyik nap. Kipróbáltam haverom dunhilljét ma, de nem jött be nagyon. Szerinte olyan, mint a kék bond, csak hosszabb és vékonyabb..
sz4bolcs
A hülyébb azért túlzás, inkább úgy írnám le, hogy mentális fittség.
Sportolni most nem sportolok, alkoholt mértékkel fogyasztok, a drogokat nem vetem meg, de nem fogyasztom õket. A sport nem kaparja le a tüdõrõl a rárakódott szenet, bár más módon befolyásolhatja az oxigénellátást.
Majd még írok..

Aquir
ja a "csak"-ot elnéztem, akkor bocs :)

ja és a sport és no cigi. ezek a legalapvetõbb dolgok, amit midenki tud, csak nem mindig hajtják végre különbözõ okok miatt :) Mondjuk nemcigisek se sportolnak sokkal többet.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
úgyvan. mert a tüdõnek nincs köze a légzéshez a ciginek meg hozzá :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tehát hülyébb vagy, mint 8 éve, ez a lényeg?:)
Télen, napfény hiányában én is szarabbul ébredek, és lehangoltabb vagyok. Viszont ebbõl az egészbõl arra következtetek, hogy semmit nem sportolsz, rendszeresen alkoholizálsz és a drogokat sem veted meg.:) Az, hogy mennyi oxigénhez jutsz, nem csak a cigi befolyásolja, sõt, inkább az, hogy a vörösvérsejtjeid mennyi oxigént tudnak felvenni. Sportolj valamit, hagyd abba a cigit, és akkor nem fogsz este flashelni meg szarul ébredni..
sz4bolcs
Ismertetem a mostani helyzetet 8 év bagó után (kisebb, nagyobb megszakításokkal) 22 évesen. Változó, mikor mire gyújtottam rá, kék, vagy piros cigik közt kedvtõl és idõszaktól függõen bármi lehetett. Szeretem a füstszûrõ nélküli aromás sodort cigiket, bár azokat csak olyankor szívtam, mikor elég erõsnek éreztem magam, mivel huzamosabb használat után KO-t kaptam tõle.

Nálam nincsen zöld trutymó, soha nem köhögök és nyáladzok reggelente.
Amit viszont észrevettem magamon: Lassú testi és mentális leépülés. Brutálisan nyomott ébredések, lehangoltság. A tüdõm nem gyûjt elég oxigént, az agyam is kevesebb oxigénhez jut. Utóbbi idõkben voltak elég durva tüdõvel, vagy idegrendszerrel (esetleg mindkettõvel) összefüggõ alvászavaraim, és flasheim. Egyszerûen éreztem, hogy mindenem lázad a cigi ellen. Szar ügy. :)

OssianFan
Köszi a tippeket, majd kipróbálok ezt-azt :)
Boldog Karácsony! ;)

Pipadohányt tényleg ne... Bár, aki mazo, annak édesmind1, én is ismerek olyat, aki piros symphoniát szív.
Aromásítani tudod a dohányt, de kókuszreszeléket én nem szívesen szívnék. Tegyél bele narancshéjat, almát, tengergyümölcseit, amit akarsz, de utána szedd ki belõle. Mondjuk ha elszívod a sok vitamint meg fehérjét, szénhidrátot, nem hiszem, hogy károsabb, mint a cigi:)
Kellemes ünnepeket, jövõre kevesebbet szívjatok..
OssianFan
Értem, köszi :)
Lenne 1 kérdésem, aki rendelkezik egy kis tapasztalattal, biztos tud rá válaszolni (és lehet jót röhög hogy ilyet kérdezek :P)
Szóval, lehet "házilag" aromásított dohányt készíteni? Pl megveszek egy natúr csomag dohányt, és én otthon keverek bele vmi adalékot? (Nem fûre gondolok, hanem pl kókuszreszelék, vagy ilyesmi) Bocs ha nagyonnagy hülyeséget kérdeztem :D

stevenson1988
teljesen más maga a dohány, mármint a cigaretta dohányok rövid vékonyszálakból állnak, míg a pipadohány hosszú vastag...
én már tömtem párszor pipadohányt cigaretta hüvelybe és nem azért mert bejött, hanem mert kényszermegoldás volt