Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De ha sokat szívod, utána már nem érzed. :(
Amúgy a Primus cherry-vaníliával töltött ciginek csak a füsjte cherry-vaníliás, vagy maga az íze is?
A sima Primus dohányt nemtudom mihez hasonlítani mivel nem szívtam még töltött cigit sima dohánnyal, de a dobozos cigikhez képest nagyságrendekkel jobb!A Primus Cherry-Vanillia pedig nagyságrendekkel jobb mint az ugyanilyen Tilbury...nekem ez a véleményem
utálom a butákat... és a nyugdíjasokat.. plíz help
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kipróbáltam hogy kevertem a dohányba egy kis kókuszreszeléket, na azzal már tényleg szörnyû :S Eléggé olajos íze is van, meg a füstje is kegyetlen büdös.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
az árát mindenesetre épp hogy megéri, lágy íze van, kellemes, de maradok a primusnál
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Vettem Tilbury cherry-vanilliát...
Megmondom õszintén, hogy nekem nagyon nem ízlik...
Megvan!! Veszek bordó davidoffot, olyan szart már vagy 5 éve nem szívtam. :D
Minden viszonyítás kérdése sztem!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Régen egy csomó volt ide írkálva mostmár naponta 1-2 üzi
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Régen szívtam dunhillt, akkor angyon izlett, most vettem megint egyet, és nem volt olyan finom + új fajta doboz. :(
5 nap után újra rágyújtottam, elszívtam 3 kék bondot, megint flash - letörtség - kómás ébredés. Egész eddig nem voltak ilyen tünetek. Durva. :D
(és még egyszer bocsánat a többpostos bénázásért)
nekem nagyon tetszik, bár jobban örültem volna ha találok pina (pinnyának kell ejteni <#nyes>#nyes> collada-t, haverom mondta hogy nagyon kellemes... de ezt találtam és ez sem rossz, nem tudom... engem határozottan a csokis dohány illatára emlékeztet, amíg meg nem gyújtom. nekem tetszik ^^
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Nem kaparja le, de sokat segíthet. Nálam beválik legalábbis.. Néha abba kell hagyni a cigit, nálam is van, hogy lerakom 1-2 hétre.
Requiem, milyen az új main? Kíváncsi vagyok rá, lehet megpróbálom valamelyik nap. Kipróbáltam haverom dunhilljét ma, de nem jött be nagyon. Szerinte olyan, mint a kék bond, csak hosszabb és vékonyabb..
Sportolni most nem sportolok, alkoholt mértékkel fogyasztok, a drogokat nem vetem meg, de nem fogyasztom õket. A sport nem kaparja le a tüdõrõl a rárakódott szenet, bár más módon befolyásolhatja az oxigénellátást.
Majd még írok..
ja és a sport és no cigi. ezek a legalapvetõbb dolgok, amit midenki tud, csak nem mindig hajtják végre különbözõ okok miatt :) Mondjuk nemcigisek se sportolnak sokkal többet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Télen, napfény hiányában én is szarabbul ébredek, és lehangoltabb vagyok. Viszont ebbõl az egészbõl arra következtetek, hogy semmit nem sportolsz, rendszeresen alkoholizálsz és a drogokat sem veted meg.:) Az, hogy mennyi oxigénhez jutsz, nem csak a cigi befolyásolja, sõt, inkább az, hogy a vörösvérsejtjeid mennyi oxigént tudnak felvenni. Sportolj valamit, hagyd abba a cigit, és akkor nem fogsz este flashelni meg szarul ébredni..
Nálam nincsen zöld trutymó, soha nem köhögök és nyáladzok reggelente.
Amit viszont észrevettem magamon: Lassú testi és mentális leépülés. Brutálisan nyomott ébredések, lehangoltság. A tüdõm nem gyûjt elég oxigént, az agyam is kevesebb oxigénhez jut. Utóbbi idõkben voltak elég durva tüdõvel, vagy idegrendszerrel (esetleg mindkettõvel) összefüggõ alvászavaraim, és flasheim. Egyszerûen éreztem, hogy mindenem lázad a cigi ellen. Szar ügy. :)
Aromásítani tudod a dohányt, de kókuszreszeléket én nem szívesen szívnék. Tegyél bele narancshéjat, almát, tengergyümölcseit, amit akarsz, de utána szedd ki belõle. Mondjuk ha elszívod a sok vitamint meg fehérjét, szénhidrátot, nem hiszem, hogy károsabb, mint a cigi:)
Kellemes ünnepeket, jövõre kevesebbet szívjatok..
Lenne 1 kérdésem, aki rendelkezik egy kis tapasztalattal, biztos tud rá válaszolni (és lehet jót röhög hogy ilyet kérdezek :P)
Szóval, lehet "házilag" aromásított dohányt készíteni? Pl megveszek egy natúr csomag dohányt, és én otthon keverek bele vmi adalékot? (Nem fûre gondolok, hanem pl kókuszreszelék, vagy ilyesmi) Bocs ha nagyonnagy hülyeséget kérdeztem :D
én már tömtem párszor pipadohányt cigaretta hüvelybe és nem azért mert bejött, hanem mert kényszermegoldás volt