Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OssianFan
Ez a Fõnix pedig jó amúgy 😊 Ez volt eddig az 1. olyan dohány, amibõl a csomag elfogyása után közvetlen vettem mégegyszer. Következõnek vmi mást fogok venni, és mint mondtam, valószínüleg a Káplár lesz az 😊

én még "sajnos" nem 😊 de az ilyen káplár, fõnix, club stb. dohányokban valahogy nem bízom... inkább legyen picit drágább, de tényleg finom.
OssianFan
Könnyem meglehet, mert nincs rajta ráírva semmi hogy milyen ízû, és elég olcsó is. Mindenesetre szerintem a héten kiprószálom 😊

Requiem88
szerintem nem aromásított, azt csak arra értik hogy be van áztatva valami pácba (mint minden dohány)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

OssianFan
Káplár dohányt próbálta már vki?
http://gyongyosdohanyszakuzlet.hu/items_images/1161604704kaplardoh.jpg

A csomagolásra az van írva hogy aromásított, és olcsó is.

OssianFan
Nekem inkább az erõsebb dohányok jönnek be. Gyári cigikbõl pl a piros Viceroy nálam már gyengének számít, hozzászoktam teljesen a saját készítésûhöz, éshát egy csöppet erõsebb.. 😛 Meg nem csak az erõssége teljesen más, hanem az íze is. Szerintem a gyári cigiknek nagyon papír és szûrõíze van, a saját meg leírhatatlan a gyárihoz képest.

én azt veszem mostanság rendszeresen, 850.- huf 40g. szerintem az a legjobb, talán még jobb is mint a kék. gyengébb persze, de nálam pont az volt a szempont, mivel a kék túl erõs volt hosszú távon. nem aromás, egyszerûen egy lightosabb dohány. (az a baj, hogy az olcsóbbak, amiket eddig próbáltam, pl. tilbury, primus, tabana nem nagyon jöttek be, vagy az íze miatt és/vagy mert túl erõs). bár nem bánnám, ha 100-150 ft-tal olcsóbb lenne...
OssianFan
Drága szerintemis, úgyhogy nem fogok rendszeresen venni szerintem, de kipróbálnám szivesen 😊

stevenson1988
25g 570? Nekem az mar draga... ha 40g lenne annyi az mar jo lenne.

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

OssianFan
Sárga Drum dohánnyal van vkinek vmi tapasztalata? Ki akarom próbálni, 25g 570ft, szal sztem nem lehet rossz. Milyen erõs, sima vagy aromásított, ezekre lennék kiváncsi 😊

sz4bolcs
csatlakozom. Tilbury nekem is kaparta a torkom, és amennyit áradoztak nekem róla mielõtt kipróbáltam, egyáltalán nem hatott meg.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

OssianFan
A Piros Tilby nekemis kaparta a torkomat általában, de nem mindig. Többet sztem csak akkor veszek, ha nincs jobb.

http://images.netbag.hu/20080126/10060327268.jpeg

Kipróbáltam a cigiket, jobb, mint amit vártam.
Piña Colada illata nagyon jó, nekem nagyon bejön ez a kókusz téma, a Mangonak pedig finomabb íze van, de tartósan ezt sem érezni. Elég intenzív illata van, hamar megérezni😊 De folyamatosan ezt szívni sem jó, úgyhogy marad max ilyen 7végi..
nedves dohánnyal óvatosan kell bánni mindig, mert az történik amit leírtál, nekem is volt tapasztalatom vele kapcsolatban, bár sok dohány nedves elsõ kibontáskor. Amerivan blendhez viszonytva erõsnek találtam még a piros Tilburyt, meg kaparta kissé a torkomat, de lehet hogy ez csak az én esetem😊
OssianFan
Piros Tilburyvel nekem az a bajom, hogy eszméletlenül nedves. Volt olyan velem, hogy betöltöttem a cigibe,és hézagokban volt csak a cigiben dohány. a füstszûrõ után 1 centivel nem volt semmi, aztán 1 nagy dohánycsomó. Ami még idegesített benne az az volt, hogy volt olyan is, hogy a cigi felének semmi ereje nem volt, komolyan olyan volt, mintha levegõt szívnék, utána meg olyan erõs volt hogy majd' levert a víz...

na a Drum az egyik legjobb dohány amit töltöttem, nemrég próbáltam ki(elõtte kb 15 fajta dohányt már leteszteltem), de ez nagyon bejött. Az elsõ dohány nekem piros Tilbury(american blend) volt, de nem hatott meg, akkor szívtam utoljára, bár annyira nem rossz....
OssianFan
Na, ma vettem Fõnix dohányt, picit erõsebbfajta, nekem tetszik 😊 1 jó doboz sör mellé és mégjobb 😛 😄

sz4bolcs
stevenson: hát azért heti 1 rágyújtásnál azért még érezhetnéd az ízét. 😊

Az elsõ dohány, amit vettem, az Drum volt. 😊

OssianFan
Eddig én 5 féle dohányt próbáltam ki:

-Pakli: megmondom õszintén, amikor elkezdtem tölteni, kezdõ dohányos voltam teljesen, nem tüdõztem még le, haverok aztmondták hogy erõs 😄

-piros Tilbury: elég nedves, szárítani kell jó 1 napot hogy lehessen normálisan tölteni, nem 1 nagy eresztés, de nem is lehet húdejónak mondani.

-Corvina: pipadohány, de én cigibe töltöttem, soha többé nem akarok ilyet látni 😄

Majdnem teljesen kifogytam a dohányból, úgyhogy holnap kéne majd vennem megint, megint vmi újat szeretnék kipróbálni, csak még nincs ötletem 😛

-cherry-vaníliás Primus: jó dohány, de én 1 csomag után meguntam

-Sopianae: ezis pipadohány, de nekem tetszik 😊

én sopianae-val kezdtem a töltögetést. nemtom miért azt vettem, azthittem, hogy cigarettadohány 😊 aztán elfogyott éppen melóhelyen, és munkatársamtól kértem abból amit õ szív. Magyar Cigarettadohány. hát az borzalom.
ja igen, most ovlasom. hát igen, én 3.nál már nem éreztem, de tényleg mások érezték a kellemes illatot. mindenki azthitte, hogy valaki szivarozik 😊 biztos igy van amugy, pár nap kihagyás után ujra érezném.
na a primus cv-ról pár szót, ugy hogy már elszivtam egy fél csomagot: elsõ kötõjel második szálnál éreztem az ízt, most már nem...:S (pár szó 😉)
stevenson1988
azért mondom hogy ritka fura izlésed van, mert hegyalja fesztiválra vittem 3 csomag primust meg 1 csomag sofi pipadohányt, és amikor elfogyott a primus, hirtelen lecsökkentek a rágyújtások száma, olyan szar volt a sofi.... és nem annak a csomagnak volt csak olyan íze, mert régebben is tömtem már olyat cigibe, de akkor sem voltam odáig érte (csak az olcsósága miatt vettem meg)
én kb 1 éve szívok primus cherry vanillát, de nem unom... hetente általában csak 1x gyújtok rá (péntek esténként a kocsmában), szal... bár tény hogy már nagyon ritka amikor érzem, de egyáltalán nem unom, inkább ezt veszem mint a sima változatát, mert ez legalább nem büdös, és ugyanannyiba fáj....

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

OssianFan
Igen, ezt mondtam elõbb, hogy a napi 1. szálnál éreztem, utána már nem. Napi 2-3 szálat szívok, néha 4-5 szálat, még el sem fogyott a csomag teljesen, de meguntam :S
Amúgy 1x töltöttem már pipadohányt cigibe, Corvinát, az ritkasz*r volt, de ez a Sopianae ez jó 😊

sz4bolcs
hehe, mondottam, hogy ez lesz. :-)))
Ha most nem szívnál olyat egy pár napig, akkor ha újra rágyújtanál, éreznéd a második, esetleg a harmadik szálon is az ízét.
Te nem érzed, de mások érzik, milyen finom illata van.
Azt el is felejtettem mondani, hogy kevésbé hagy cigiszagot, ha esetleg bent dohányzol a szobádban. 😊

stevenson1988
Pipadohányt? Cigibe? Fura egy izlésed van... én olyat mindig csak kényszermegoldásként vettem.

OssianFan
A Primus cv-t én kb 1 hét után meguntam :S Minden nap az 1. szálnál éreztem az ízén a vaníliát, de aznap többször már nem éreztem, csak a füstjén. Az viszont jó volt benne, hogy nem bûzlött tõle a helység ahol szívtam 😊
A Pina Colada amúgy jó cucc nagyon, szívtam már 😊
Most amúgy Sopianae pipadohányt töltök cigibe, ez nekem tetszik, de ahogy ismerem magam, következõnek megint vmi mást veszek 😄

Ki akaorm próbálni a herbal cigarettát is. Se dohány, se nikotin. Vajon mi lehet a jó benne? 😄

Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...

Nem boltolunk 1et?😊
Requiem88
Piña Colada-t ha minden igaz ma rendelt haverom... Elég régóta keresem már de Egerben sehol nem találtam... a srác állítólag mezõkövesdrõl hoz majd, holnapra vagy holnaputánra.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Vannak olyan ízesített dohányok, amiknek az íze is valóban olyan, ami rá van írva a zacsira. Pl: Excellent, ebbõl viszont nem csak cherry-vanília van.
És valóban, ha már ízesített, akkor Djarum black..😊 Ki akarom majd próbálni a Piña Colada-s cigit, meg a Mangót is, de nem fûzök nagy reményeket hozzájuk. Tudja valaki, hol lehet kapni?
az ízesített dohányoknak sztem nem igazán az íze más, legfeljebb az illata. De az sokkal kellemesebb mint azt a keserû füstöt harapni. A Primus vanilla-cherry elég jó.

Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...

én is vettem ma egy csomag primust c-v.-t. nem rossz, de ilyen izesített dohányokat még nem szívtam, nem tudom mihez mérni. majd kipróbálok valami mást is.
jobban érzõdik valamivel, meg sztem ízre is jobb egy fokkal a Tilburynél
Aha. Néztem, és nemcsak a betonszofinak van új. Kéken is láttam hogy új a csomagolás 😊
SZóval a Primus Vanilía-Cherry-n jobban érzõdik az íz, mint a Tilburynél?
stevenson1988
már elég régóta új a külseje a puhadobozos beton szofinak
haverral egyszer fõsulin elszívtunk egy doboz 19 éves betonszofit (azaz annyi idõs volt mint mi), hát az nem csak csomagolásban volt más <#idiota>

Nah, most van-cherry Tilbury megy, de itt a hozzászólásokat olvasva a következõ már Primus lesz. Remélem tényleg jobban érzõdik nála ízben és illatban is a vanília-cherry aroma 😊
Am látta már vki, amit én? Hogy (puhadobozos) barna szofikon új mintájú a csomagolás... Vagy csak a külsõ nejlon védõ?
Legjobb: Djarum Black😄 és még az ocb vel se kell szarakodni 😛
És borzalmasan szar.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

OssianFan
Oks 😊 Eddig 4-5 szálat szívtam el, még nem unom, bár ha már most unnám, elég gáz lenne 😄 Reggeli kávé mellett a legjobb 😛 😄

sz4bolcs
Kíváncsi vagyok, mikor unod meg. Majd tájékoztass a fejleményekrõl. 😊

OssianFan
Na, ma vettem énis cherry-vaníliás Primust, tényleg nagyonjó 😊 Eleinte õszintén szólva kicsit kételkedtem benne, mert hallottam több helyrõl is, hogy pl a cherry-vaníliás Tilburynél egyáltalán nem érezni az aromát, meg hogy hasonló a 2 dohány egymáshoz, de kellemesen csalódtam. Nagyonjó dohány ez a cherry-vaníliás Primus tényleg, asszem rátérek erre 😄

én golden virginiat szivok. sztem nagyon jó dohány. többi kellék OCB 😛
OssianFan
Na, voltam ma boltban, holnapra lesz cherry-vaníliás Primus <#worship>

Én füstszûrõvel próbáltam, de úgy sem erõs, de nem is gyenge, nekem pont jó ez az erõsség😊 füstszûrõ nélkül szívni cigit az tényleg megfekteti a tüdõt.
sz4bolcs
Én füstszûrõ nélkül toltam, és nem volt erõs íze, viszont a tüdõt érezhetõen leterheli a huzamosabb fogyasztás.
Füstszûrõ nélkül nem hiszm, hogy van értelme erõsségrõl beszélni. <#vigyor5>

OssianFan
Amúgy ez a cherry-vaníliás Primus mennyire erõs?

Piros Tilbury(amerivan blend) sztem is jellegtelen, nekem ráadásul még kaparta is a torkomat. A Primusokkal én is meg vagyok elégedve, a vanilla-cherrynek füstje a legjobb,bár ha te szívod mér kevésbé érezni, de ugyanez van a Tilburynél is. Nálam a kettõ egyre megy, bár a pont mégis a Primusé mivel az ára kedvezõbb...
sz4bolcs
rohadtul változatos lehet. 😊

stevenson1988
Én már több mint egy éve szívok primus cherry vanillát... szerintem nekem az életbe nem jönne már ki az íze a számból <#idiota>