Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jólvan, semmi baj
a BKV ellenõrnek meg nem kell odaadni semmit
szállítson le
a bnõd meg még visszajöhet
a BKV ellenõrnek meg nem kell odaadni semmit
szállítson le
a bnõd meg még visszajöhet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Boccs amberek ha megbántottam valakit,csak tudjátok nagyon rossz napom volt<#shakehead>#shakehead>Elösszõr megvágott ma a bkv ellenõr 18000ft ra ,ert ezen az 1 napon nem vettem jegyet,mert benn állt már busz én meg siettem.Jó ezmég nem is lett volna nagy probléma,csak szakított velem a Bn akivel már 3 ÉVE eggyüt voltunk,és a legnagyobb megdöbbenés akkor ért,amikor kiderült hogy a legjobb haverommal kavart <#sir>#sir>Nem tudjátok ez a mai nap milyen szV@r,és remélem nem is tudjátok meg!Am 23 vok.És télleg boccs mindenkinek akit megbántottam,vagy annak vette,de fõképp Mike-nek!<#zavart2>#zavart2>
<#wow3>#wow3> te akkora újreg faszvagy😮 remélem kapszis 1 hét pihenõt..<#wilting>#wilting>
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Cak tood te kis szardarab,a f@m tele van az olyan kis genyláda emberekkel beleértve téged is hogy idejönnek elkezdenek nyafogni hogy ez és ez rossz!Ki a F@T érdekel????????????Szabad topik és akk mivan b+?Akkor holnap már ide írom,mit sz@tam reggel!Am nem belekötöttem csak akkor én is elmondtam a "véleményemet"!Innentõl l@m!És rohadtul nem érdekel mit írsz vissza,így is fos napom volt,EZ VAN!
már észrevettem, csak másik topikba ugyirtad minthogyha beni fijúra haragudná
próbáld meg már értelmezni amit irtam, meg amit a másik irt, akit leugattam
mindeggy, úregek mintkeen<#eplus2>#eplus2> bár deefigert télleg hülye
Mike most akkor kire haragszik? ben ten-re vagy deefigert-re?😄
Mikenak igaza van, leírhatja a véleményét ez a Ben10 gyerek, nem kell belekötni. Ráadásul a cigi tényleg rossz😊
szaros nullasenki újreg
egy hónapos sincs de már megmondja ki hova irhat
vagy alreg vagy, mert a saját nickeddel már nem mered felvállalni hogy dohányzol?
egy hónapos sincs de már megmondja ki hova irhat
vagy alreg vagy, mert a saját nickeddel már nem mered felvállalni hogy dohányzol?
miért tartsa meg? ez egy szabad topik
ha ide akarja irni, hogy a dogányzos rossz hát ideirja
csak tán nem rosszul esett az érzékeny kis lelkednek
mit vársz, dicséretet?
netán önigazolást?
hm... a többiek is dohányoznak, akkor mégsem vagyok egy mindekit kérés nélkül tartósító geci
ha ide akarja irni, hogy a dogányzos rossz hát ideirja
csak tán nem rosszul esett az érzékeny kis lelkednek
mit vársz, dicséretet?
netán önigazolást?
hm... a többiek is dohányoznak, akkor mégsem vagyok egy mindekit kérés nélkül tartósító geci
Ember!Minek jössz ide ha utálsz cigizni,és ilyen bõ mondatokat írsz hogy "pfuj, dohányzás rossz ".Ha nem tetszik ne gyere ide,és a véleményedet is tartsd meg létszi😊
Ez a primus dohány vagy 4x gyengébb mint a Tilubry.Vagy a papír lenne az erõs?Mascotte papírom volt eleinte,és most papírból is Primus-t vettem,és meggyujtáskor nincs az az erõs kesernyés íze a papírnak.
Ez senkit nem érdekel!😄
Régebben hasonló fajta ízesítésnél egy kis Unicumon vagy Rumon gondolkodtam, esetleg boron vagy sörön 😄 De akkor inkább kihagyom 😄 Amúgy most olyan cigit szívok ami cv Primus és Symphonia keveréke, nekem tetszik 😛
Na,meg volt a teszt is.1 olan lett mint a hegyi levegõ 2 az íze egyszerûen undorító 3 még egyszer ilyet nem csinálok😊És nem is ajánlom senkinek se!
Én most csinláltam 1 szálnyi adagot,ás ha jó lessz akkor jön a kövekezõ.A recept kb 2 deci vizet jól felmelegítettem(felforraltam),és beleraktam 1 ananászos teafiltert (szertinem tök mind 1 milyen ízû a tea.Jól kiásztattam a filtert,hogy tök sötét lett a víz,és akkor beleraktam a dohányt, ezután 30 percig hagytam hagy ázzon a még forró vízben.Kiszedtem,és most 1 lapon hagyom "darabokra" szedve száradni.De remélem jó lessz,mert ahogy szárad tök jó ananász illatû az egész szoba😊Teszt az remélem ma lessz,és akkor mondok fejleményeket az ízérõl is.
én szegfûszeget tettem egyszer bele😊, amitõl savanyú, kaparós íze lett a dohánynak. A szegfûszeget kicsit lehetett érezni az elõbb leírtak szerint, de meg sem közelítette a Djarum black-et😊
Még nem gondoltam arra h beáztassam a dohányt valamibe, de kipróbálnám ha van vmi jó recept. Ti mire gondoltatok, mibe lehetne beáztatni?
Még nem gondoltam arra h beáztassam a dohányt valamibe, de kipróbálnám ha van vmi jó recept. Ti mire gondoltatok, mibe lehetne beáztatni?
Nem próbáltam még ilyesmit, de gondolkodtam énis ezen már sokat 😊 Egyszer hülye fejemmel azt próbáltam ki, hogy kókuszt kevertem a dohányba, és úgy töltöttem be. Hát ne tudjátok meg milyen rossz volt 😄 A kókusz ízét egyáltalán nem éreztem, csak jó erõs olajízt 😄 Amúgy a Lexingtont énis ki szeretném majd próbálni 😊
Én arra gondoltam hogy úgy ízesíthetném a dohányt,hogy beásztatom valamibe (persze csak 1 szálnak megfelelõ mennyiséget),megfeleõ szárazságúra kiszárítani,és már mehet is a töltõbe😊Szerintetek?
én is inkább Primust szívtam, mint Tilburyt cherry vanilla-ból , mivel olcsóbb és ugyanaz a minõség. Én még nem kevertem a dohányokat, bár kipróbálhattam volna. Én a Casablanca dohánnyal voltam úgy hogy nem bírtam elszívni, annyira rossz volt. 8 cigit töltöttem meg és szívtam el utána kidobtam az egész zacskót úgy ahogy van😊, mondjuk keverhettem volna belõle😛 Most Lexington dohányt töltök. 409Ft, kicsikét erõs de jó ízû, és megéri az árát. Tavaly nyáron csak abból elfogyasztottam vagy 5 csomagot, mondhatni nálam az az alap.
Na akkor cv Tilburyt sem fogok venni 😄 Aztmondtad kb annyira érezni rajta a vaníliát mint a Primuson, és a Primus olcsóbb is, úgyhogy a cv Tilbury kimarad a sorból, de a Drumot ki fogom próbálni úgygondolom 😊 Sajnos kéket nem szoktam látni a boltban, de sárgát mindig látok 😊 Amúgy ti szoktátok keverni a dohányokat? Én mostanában néha azt csinálom, hogy mivel még a Pakli dohányom majdnem teljes csomagban megvan még (annyira ótvar hogy önmagában nem szivhatatlan 😄) keverem egy kis cv Primussal vagy Symphoniával, úgy már nem érezni a Pakli förtelmes ízét 😄
cv Tilburynél kb annyira lehet érezni a vaníliát mint a Primusnál, legalábbis nekem úgy tûnt. A Drum dohányt csak ajánlani tudom. Finom, karakteres dohány, nekem nagyon tetszett. Én a kéket próbáltam az "halfzware" kategóriába tartozik ami annyit jelet hogy, erõsebb mint a sárga, ami American Blend tipusú dohányból készül( amúgy A.B. tipusú dohányokból készül szinte az összes gyári cigi, ezért van hogy inkább az A.B. tipusúakat töltik házilag a legtöbben)
OssianFan: neked a kék Drumot ajánlanám, mivel ahogy olvasom te az erõsebb dohányokat kedveled. Bár nem lesz annyira erõs mint a Symphonia😊
Szvsz a 850Ft(40gr)kicsit drága érte, de egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
OssianFan: neked a kék Drumot ajánlanám, mivel ahogy olvasom te az erõsebb dohányokat kedveled. Bár nem lesz annyira erõs mint a Symphonia😊
Szvsz a 850Ft(40gr)kicsit drága érte, de egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
A cv Tilburynél mennyire lehetett érezni a vanília ízt? Amúgy, én a dohányzásomat úgy kezdtem, hogy legjobb barátommal mentem koncertre, hozott 1 doboz sárga Pall Mallt, és füstölgettünk. Nem akkor cigiztem életemben elsõnek, de akkor tetszett meg a legjobban. Aztán elfogyott még koncert elõtt, vettünk még, aztán megint 😄 Aztán utána megint mentem 1 buliba, akkor vettem vmi Corner vagy milyen cigit, utána meg elkezdtem magamnak tölteni. Gyári cigikbõl amiket szívtam, az a Pina Colada, piros Viceroy, kék Bond, és a Corner. Pina Colada eleinte tetszett, de már nagyon nem tetszik, kék Bond tetszik ahhozképest hogy gyári, piros Viceroy sztem nagyon papírízû, Cornerre meg nem emlékszem 😄
Azért kérdezgetek ennyit mert rossz dohány nem akarok venni,hogy csak úgy kidobjam a kukába mert nem ízlik.😊De ez a Drum nagyon izgatja a fantáziámat😄Szerintem nem bírom ki,míg elfogy ez a csomag Primus.Igaz haver szokott kérni pár szálat,miután megérzi a jó kis vaníliás illatot,és így hamar el is fogyott a Tilubry😊
Hááát annyira sok sorolni valóm nincsen,mert ezt a töltögetõsdit nemrég kezdtem el,az elött meg csak töltött cigit szívtam.A Tilubry-t meg a Primus-t "ismerem" 😊😊 ennyi.Cigibõl meg úgymondva az összeset😄
Azt sem próbáltam még 😄 Eddig ezeket próbáltam: Pakli (kerüld el távolról), piros Tilbury (vmennyivel jobb, de még mindig nem az igazi), cv Primus, barna Sopianae (pipadohány, de nekem tetszett), Fõnix (erõs, de nekem tetszett ezis), és Symphonia (erõs, eddig ez tetszett a legjobban, utána pedig a Fõnix). Te miket próbáltál?😊
west-el van valami élményed?😊
Hmmm szivaron és is gondolkodok,mert néha néha tök jól esne 1 szálat elpöfékelin😊Moon-t meg rendes gyári cigiben már próbáltam,de nem nagyon jött be.
Nem próbáltam még a Redbullt, a Moonon gondolkozom. Vki próbálta már?
A dohányzással én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már november közepe óta dohányzom, de nem alakult ki függõség. Egyszerûen jólesik és kész. Szoktam néha szivarozgatni is, persze nem tizenakárhányezer forintosat szívok 😄 Most Silverado-m van, tetszik. Régebben próbáltam a Mayát, na az ritkaszar 😄 Az Ászt próbáltam még, az tetszett 😊
A dohányzással én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már november közepe óta dohányzom, de nem alakult ki függõség. Egyszerûen jólesik és kész. Szoktam néha szivarozgatni is, persze nem tizenakárhányezer forintosat szívok 😄 Most Silverado-m van, tetszik. Régebben próbáltam a Mayát, na az ritkaszar 😄 Az Ászt próbáltam még, az tetszett 😊
Én még nem akarok leszokni róla,mert nekem ez még nem "szükséglet" ,nem az "ízvilág" miatt szívom 😊
régen simán le tudtam tenni, abba is hagytam két évre. Aztán tavaly vagy mikor probáltam leszokni újra. Lehet rossz idõpontott választottam, mert vizsgaidõszak eleje volt. Nem sikerült.
Most beteg vagyok vagy 3 hete (hol jobban, hol rosszabbul). És nem az hogy fizikai undort éreznék, de egyszerüen nincs igényem rágyújtani. Ez tök jó, kiváncsi vagyok akarok e a gyógyulás után is cigi nélkül maradni. 3 hete nem gyújtottam rá és nem is érzek rá kényszert.
tudom hogy senkit nem érdekel, de hadd fényezzem magam 😄
Most beteg vagyok vagy 3 hete (hol jobban, hol rosszabbul). És nem az hogy fizikai undort éreznék, de egyszerüen nincs igényem rágyújtani. Ez tök jó, kiváncsi vagyok akarok e a gyógyulás után is cigi nélkül maradni. 3 hete nem gyújtottam rá és nem is érzek rá kényszert.
tudom hogy senkit nem érdekel, de hadd fényezzem magam 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az a gond hogy ma ahol voltam a boltban,úgy indultam hogy Drum-ot veszek(25g-at),erre mondja az eladó.Sajnos ezt már rég nem forgalmazzák.Pedig annak a kicsinyke 25g-ak nincs nagy ára😊Még a Redbull nevezetû dohány izgatja a fantáziámat,hogy milyen lehet.Próbáltad már?
Hát igen, ezért félek énis sokszor új dohányokat kipróbálni, mert vki szidja, vki meg dicséri, és a picit drágább dohányoknál, mint pl a Drum is, kicsit félnék kockáztatni 😊
Sajnos még én sem szívtam,és ahogy elfogy ez a csomag Primus,akkor veszek 1,de még nem tudom hogy milyet vegyek, mert sok helyen eltérõ infót adtak .Pl A kék nagyon finom mert stb stb...de a sárg is mert....Tehát nem tudom melyik közül válasszak😊
Az elsõ csomag c.v. Primusom nekem nagyon tetszett, akkor éreztem a vaníliát a füstön és az ízén is, de mostmár abszolút nem. Drumot nem szívtam még, de tervezem hogy kipróbálom 😊 És Te?
Mi az meghalt a fórum?<#gonosz3>#gonosz3>
Most vettem Primus vaníliásat és az elött Tilubry volt.Hát hogy megomondjam a zacskón keresztül lehet érzni 1 kis vanília illatot de a füstben sajna nem<#confused>#confused>Szerintem a következõ Drum lessz.Szívtál már olyat?
Szia!
Nekem elsõre a cherry vaníliás Primus nagyon tetszett, de egy idõ után a vanília ízbõl semmit nem éreztem :S Én egy ideje Symphoniát szívok, nekem tetszik, de az erõs 😊
Nekem elsõre a cherry vaníliás Primus nagyon tetszett, de egy idõ után a vanília ízbõl semmit nem éreztem :S Én egy ideje Symphoniát szívok, nekem tetszik, de az erõs 😊
Hali!
Nem tud valaki 1 jó dohányt ajánlani ami finom és nem is erõs?Köszi!
Nem tud valaki 1 jó dohányt ajánlani ami finom és nem is erõs?Köszi!
Ma megint vettem 1 csomag c-v Primust, de már az 1. szálnál sem érzem a vaníliát.. Gyenge is már számomra, meghát hogy nem is érzem, inkább asszem maradok a Symphoniánál. Nem is drága, és kellõképp erõs 😊
egészségedre! 😊