Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hogyan tudtad megnézni mik vannak az oldalon?Én ha rákattintok valamire akkor ki jön valami írás hogy már nem él ez az oldal vagy valami ilyesmi:SPedig érdekelne milyen irományok vannak ott😊
Sziasztok!Már rég jártam itt<#vigyor>#vigyor>
Ha Érden keresel 1 boltot akkor tudom ajánlani neked a Stop Shop-ban lévõ dohánytrafikot.Minden van ott mi szemnek szájnak ingere.Ráadásul ha nem múltál el még 18 meg semkérdezik.Akkor most mi a vélemény errõl az exelent dohányról?Olvastam jót rosszat.Vegyek ne vegyek?😊
Ha Érden keresel 1 boltot akkor tudom ajánlani neked a Stop Shop-ban lévõ dohánytrafikot.Minden van ott mi szemnek szájnak ingere.Ráadásul ha nem múltál el még 18 meg semkérdezik.Akkor most mi a vélemény errõl az exelent dohányról?Olvastam jót rosszat.Vegyek ne vegyek?😊
majdnem a sarkon, igen, egy órás mellett, van elõtte egy szõnyeg és ki van rakva egy tábla ált. 😊
mostanában nem láttam ott sem goldent.
mostanában nem láttam ott sem goldent.
Amúgy az Oktogonnál arra gondolsz amit ottvan a sarkon a téren?
Köszi supRshine a tippet!Én is néztem neten ezt a 2 helyet.Ma Golden Virginiat akartam venni.Faszikám mondta hogy Pest szinten nem lehet kapni, mert a nagyker aki szállítja nem kapott 😞 És amit találok esetleg elvétve kétséges hogy nincs-e már kiszáradva, rizikózni meg nem akarok, inkább várok 1-2 hetet és veszek frisset ami tuti nem lesz száraz.Mellesleg vettem ma Excellentet Vaníliás-at, és száraz volt :S (1200 Ft) Nem olcsó.Így sem rossz, az illata meg visz mindent!Habár én az ízére voltam kíváncsi, remélem legközelebb nagyobb szerencsém lesz.
a mammutban (széna tér) van a cigar tower, illetve az oktogonon egy dohánybolt. én az oktogonit ajánlom, bár elõfordulhat, hogy éépen fogyóban a készletük. de pl. keleti pu.-nál aluljáróban van egy kis bolt, ott is van sokféle dohány...
Hali!Ha valaki tud Budapesten vagy Érden jó dohányszaküzlet(ek)et, ahol nagy a választék, az írjon plz!Thx!
Nemrossz oldal 😊 Ami egybõl szemetszúrt, hogy a Fõnixet csak 3 pontra értékelték. Én egy 7est adnék neki, dehát mint mondtad, nem lehet mindenki ízlése egyforma 😊
http://sodras.uw.hu/
én ezt az oldalt használtam/használom a dohányok kipróbálásra. Kár hogy már régóta nem frissítik. Sokat számított a dohányok értékelése abban, hogy milyen dohányt vettem, bár nem mindenhol értek egyet az értékeléssel. De nem lehet egyforma az ízlésünk...😄
én ezt az oldalt használtam/használom a dohányok kipróbálásra. Kár hogy már régóta nem frissítik. Sokat számított a dohányok értékelése abban, hogy milyen dohányt vettem, bár nem mindenhol értek egyet az értékeléssel. De nem lehet egyforma az ízlésünk...😄
Olyanra gondolsz, ahol kicsit részletesebb jellemzést kapsz 1-1 adott dohányfajtáról? Kiváncsi lennék énis egy ilyesmire 😊
Jó ez a dohányszaküzlet, van náluk egy csomó minden. Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol különbözõ dohányfajtákat mutat be?
igen, az egy külön kategória. lehet kapni itthon is, 25g-os változatban. az árára nem emlékszem, talán 580.-.
Helló mindenkinek!
Én is nemrégen váltottam a dohányra (normális cigirõl). Néhány fajtát már kipróbáltam, de abszolút nyerõ tipp a Golden Virginia! Sajnos nem tudok róla, hogy Magyarországon kereskedelmi forgalomban van-e, de ha sikerül valakitõl külföldrõl beszereznetek, semmiképpen ne hagyjátok ki! <#kacsint>#kacsint>
Én is nemrégen váltottam a dohányra (normális cigirõl). Néhány fajtát már kipróbáltam, de abszolút nyerõ tipp a Golden Virginia! Sajnos nem tudok róla, hogy Magyarországon kereskedelmi forgalomban van-e, de ha sikerül valakitõl külföldrõl beszereznetek, semmiképpen ne hagyjátok ki! <#kacsint>#kacsint>
Dohányokat én itt szoktam nézni: www.gyongyosdohanyszakuzlet.hu Van itt minden más is, jó kis honlap 😊
Csiga meg a spangliba való, úgy hallottam...😊
Lehet kapni szûrõt többféle méretben is, van mentolos isúgy tudom. Kb 200 Ft egy 200as csomag, 50 Ft egy 50es csomag papír, 500 egy 40g-os dohány, úgyhogy 40 szál cigit kb 580 Ftból úszol meg jóesetben. + a sodró.
legjobb tudomásom szerint van külön szûrõ is... de szerintem hülyeség azzal vacakolni, és még drágábban is jössz ki, ha külön veszed a papírt + szûrõt, mintha töltenéd hüvellyel... de én lusta vagyok...
a sodort cigit papírba sodrod, szûrõnek maximum a csigát nevezheted benne, de lehet kapni olyat is amiben szûrõ van, azt tölteni kell.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
a sodort cigibe van szûrõ?
lehet kapni sodrót, de kézzel is csinálhatod, ha van benne gyakorlatod...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sodort vagy tömöt cigarettát szeretnék szívni de inkább sodortat.Azonban nem tudom hogy kell sodorni a cigit. Megköszönném ha segitenétek nekem ebben!
tabana nem ízesített, sima halfzware dohány. elég jellegzetes íze van az biztos, de a drum sokkal jobb.
Eddig én 2 szálat töltöttem belõle, az elsõ nemigazán hatott meg engemsem, a 2. már jobb volt, de nem nyújt többet akkorsem mint a nagy kedvencem, a Symphonia 😄
Tabana-t én is próbáltam, de nem hatott meg. Kicsit "fûszeres" az íze, talán azért mondják h ízesített. Néha töltöttem elég furcsa ízû cigit belõle, nemtom miért..😊 Én sem veszek többet olyat, szerintem sem éri meg az árát.
Na, ma vettem Tabanát, de igazából nem tudom mi kerül ezen 590 FTba..Se aroma, se semmi..annyi "különlegessége" van, hogy kékes füsttel ég. Erõsnek erõs, de ezenkívül semmi. Többet sem veszek ilyet.
Igaz 😄 Amúgy a Drum mellett a Tabana dohányon is gondolkozom. Úgytudom ízesített, nem tudjátok milyen ízû?
az az egyszeri plusz 1-2 száz pénz csak belefér. mégsem arról van szó, hogy bmw-t veszel suzuki helyett. egy jóféle sör árával kerül többe, mint egy primus. 😊
"ez van, amíg nem próbálod ki nem tudod meg milyen." Ez igaz, csak én diák vagyok még, úgyhogy pénzügyileg nemigazán vagyok eleresztve, úgyhogy szerintem érthetõ hogy kicsit félve próbálok ki új dohányokat.
vegyem/ne vegyem: talán senki sem hal bele, ha vesz egy zacsi dohányt 6-800 ft-ért. majd legfeljebb jópár év múlva. hehhe.
rossz íze tuti nem lesz drum-nak, legfeljebb gyengének fogod tartani, attól még elszívni el lehet... (de azért a kék nem gyenge). legközelebb max. másmilyet veszel. (én befürödtem 2x is almás excellent-tel. elõször kifejezetten rossz íze volt, másodszorra simán nem volt aromája, még illata sem túlzottan... mondta az eladó csaj, hogy biztos sokat állt a polcon ahonnan kapták. jah, kösz, én meg elb*szok rá 1200.- ft-ot. de ez más tészta...). ez van, amíg nem próbálod ki nem tudod meg milyen.
rossz íze tuti nem lesz drum-nak, legfeljebb gyengének fogod tartani, attól még elszívni el lehet... (de azért a kék nem gyenge). legközelebb max. másmilyet veszel. (én befürödtem 2x is almás excellent-tel. elõször kifejezetten rossz íze volt, másodszorra simán nem volt aromája, még illata sem túlzottan... mondta az eladó csaj, hogy biztos sokat állt a polcon ahonnan kapták. jah, kösz, én meg elb*szok rá 1200.- ft-ot. de ez más tészta...). ez van, amíg nem próbálod ki nem tudod meg milyen.
Én sem szoktam bemutatni,nagyon jól teszed te is<#eljen>#eljen>
Éppen az ilyen esetek elkerülése végett szoktam azt csinálni, hogy a "barátaimnak" nemigazán mutatom be az aktuális bnõmet. Volt egy srác régen, elég jóban voltunk, de én vhogy sosem bíztam meg benne. Ha volt bnõm, állandóan kérdezgette hogy mikor mutatom be, mondtam mindig hogy "majd egyszer", aztán soha nem mutattam be egyiketsem 😄 Sok barátom nincs, van olyan akit már 10 éve ismerek de sokszor csalódtam már benne, az összes barátom/haverom közül csak egyben bízom meg igazán.
Na és 1 kis más, hogy ne legyen annyira off 😄 :
Ma meg holnap cigimentes napom lesz 😛 Ittlesz bnõm, õ nem dohányzik, úgyhogy elõtte nem fogok rágyújtani. Aztmondta rágyújthatok nyugodtan elõtte is, de inkább nem 😛
Na és 1 kis más, hogy ne legyen annyira off 😄 :
Ma meg holnap cigimentes napom lesz 😛 Ittlesz bnõm, õ nem dohányzik, úgyhogy elõtte nem fogok rágyújtani. Aztmondta rágyújthatok nyugodtan elõtte is, de inkább nem 😛
Habár igaz a baráton kivül más is megszerezte volna elõbb utóbb,ritka a 2-3 évnél tovább tartó kapcsi manapság
Ja igen:/Én is jó nagy barom vagyok hogy megadtam.Na de mind 1 ez van most már:S
Mire gondolsz a ne add meg az adataidat mondattal?😊
szerintem meg az ember bízzon meg a barátaiban
ugyanakkor nem szép ha az ember jóbarátja szereti el a nõjét
bár az igazi barátok egymáshoz önzetlenek 😊))
ugyanakkor nem szép ha az ember jóbarátja szereti el a nõjét
bár az igazi barátok egymáshoz önzetlenek 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Off ne bízz meg senkiben fõleg ne a haverokba és barátokba ennek ez a vége<#ejnye1>#ejnye1>
Elsõ hüvely amit próbáltam, az nálam Primus volt, aztán Goldengate, Colombus, és most Lexington. Goldengate volt a legjobb szerintem, Lexingtonnal meg az a baj, hogy a végén a dohány kicsit kilóg belõle, így mindig le kell vágni vagy kézzel kell betömködni, és még a töltés elején alig tudom ráhúzni a töltõ nyakára.
nem akartam írni, de a mascotte-al én is azt tapasztaltam... akkor nem véletlen😛
Fûûû a mascotte hüvely nekem egyszerûen undorító😊Nem ízlik tök keserû az íze.
Én a mentolos hüvelybe általába azokat a dohányokat töltöttem amik nem igazán ízlettek, így próbáltam meg elütni az ízüket, de próbáltam pl. Lexingtonnal és Drummal is, azok elég jók voltak. Egyszer és is betöltöttem a cv. Tilburyt mentolos hüvelybe, na attól lett igazán hányingerem😊-többet olyat soha...
Én azt figyeltem meg hogy a különbözõ hüvelymárkák más ízt hoznak ki ugyanabból a dohányból. Próbáltam már: Primus, OCB, Mascotte, Club, Columbus hüvelyeket.
Én azt figyeltem meg hogy a különbözõ hüvelymárkák más ízt hoznak ki ugyanabból a dohányból. Próbáltam már: Primus, OCB, Mascotte, Club, Columbus hüvelyeket.
Hüh akkor még jó hogy nem vettem olyat😄
Próbáltam már mentolosba tölteni, de sztem nagyon rossz. Rendesen hányingerem lett tõle, pedig a gyári mentolostól nem volt semmi bajom. Egyszer cv Primust töltöttem mentolos hüvelybe, az volt aztán az igazi ízkavalkád.. 😄
De most érted az a legdühítõbb hogy már szerintem,ha meg is tudnak vágni akkor már nem 2000ft-al,hanem már egybõl 10000feletti összeggel.Miután ráírta a csekkere mennyit kell fizetnem,ránéztem gyorsan séta közbenmert közben siettem,mondom 1800ft az semmi kifizetem.Haza érve szépen elolvastam mivan rajta,és akkor vettem észre hogy 18000E ft.Ma el fogyott majdnem fél zacskó Primus:STenem tudod milyen lehet a mentolos hüvely?Nagyon kiváncsi vagyok rá.
kicsi off:
engem többször kaptak már el bliccelésért, általában azt mondtam hogy nézze, nincs nálam semmiféle igazolvány, ha gondolja a következõnél leszállok. ekkor volt olyan aki azt mondta hogy oké következõnél leszállsz, volt aki otthagyott és utaztam tovább, meg volt aki mindenképpen az adataimat akarta, hát lediktáltam neki egy kamu nevet meg címet, hagy örüljön 😄
engem többször kaptak már el bliccelésért, általában azt mondtam hogy nézze, nincs nálam semmiféle igazolvány, ha gondolja a következõnél leszállok. ekkor volt olyan aki azt mondta hogy oké következõnél leszállsz, volt aki otthagyott és utaztam tovább, meg volt aki mindenképpen az adataimat akarta, hát lediktáltam neki egy kamu nevet meg címet, hagy örüljön 😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Uhh szegény deefigert :S Engem egyszer Nyíregyházán helyijáraton büntetett meg egy ellenõr, mert a buszjegyet véletlen fordítva lyukasztottam ki.. Az egyszer biztos hogy vannak marha nagy szemétségek ebben a Világban..
De télleg még 1x boccs amiket írtam<#confused>#confused>