Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem simán veri a pall mall-t, multit és a társait....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt tudom, h pl a viceroyra rá is van írva, h charcoal...
Nálunk amúgy ezt a barna szofit úgy is hívják, hogy munkás cigi, mert általában a munkások ezt szívják. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy ugyanezt én is elmondhatom: "egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is"
témához is: egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is
\"You are fucking crazy people!\"
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vettem beton szofit 😊 egész jó, roszabbra számítottam
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Az L&M-et hogy kell mondani?Elem?
Amúgy összedobtam 1 honlapot, fõként a dohányokkal foglalkozik, de tervezem hogy teszek fel szivarokról is jellemzéseket (bár nem vagyok vmi nagy szivaros), van fórum is, az oldalt most indult, ha gondoljátok nézzetek fel: Dohánytermékek
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ha minden hétfõd így indul, akkor már önmagában csalódás a dolog, ha egy napot sem bírsz ki.
Gondolom ismered a szöveget, próbáld meg stresszmentes idõszakban stb.
Amúgy csodák és csodaszerek nincsenek, nem tudom, mi van abban a Zybanban, de én inkább nem venném be.
Szerintem próbál meg szabadság alatt, mondjuk egy utazás során leszokni. Sportolj aktívan egy hetet vagy valami, közben átesel a holtponton. Az elsõ hónap kritikus, onnan menni fog, ha tényleg akarod.
Ismét elkezdtem egy hetet azzal a jelszóval, hogy MÁTÓL NEM DOHÁNYZOM. Kb. minden hétfõ igy indul. Az, hogy a reggeli kávét alig tudtam lenyelni cigi nélkül még csak egy dolog, aztán a reggeli dugót túlvészelni megint egy másik. De amikor a munkahelyemre érve a fõnököm úgy indit, hogy leüvölti a fejem egy olyan dolog miatt, amiért abszolút nem én vagyok a felelõs, akkor már nincs kitartás. Cigi elõ a táskából, és irány rágyújtani.. 😞
Hát igy. Megint egy balul elsült gyenge próbálkozás áll mögöttem.
Érdekes dolog történt velem. A hétvégén találkoztam egy rég nem látott ismerõssel. Tök véletlenül futottunk egymásba. Kiderült, hogy már fél éve nem dohányzik. Azt mondta, hogy valami Zyban nevû gyógyszerrel sikerült abbahagynia, amit online gyógyszertárból rendelt. Ódákat zengett róla... Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne kipróbálni.. Elég meggyõzõnek tûnt. Az pedig pláne, hogy olyan ember szájából hallottam ezt, aki hosszú éveken keresztül erõsen dohányzott. Esetleg van valaki aki hallott már errõl a tablettáról valamit? Emlitett még egy tapaszt is Zero Nikotin vagy valami ilyesmi, de abban nem bizom annyira. Hálás lennék, ha leirnátok a véleményetek, illetve ha valakinek volt már ezzel kapcsolatos tapasztalata.
Kivánok mindenkinek jobb hétfõt, mint ahogy az enyém kezdõdött!
Nóri
pred
pred
pred
Én sem szeretem a dohányzó nõket...
Amúgy számomra a nõk mindenhogy furcsán néznek ki cigivel a kezükben, akár vékony, akár vastag, de ez már egy másik téma megint.
Ja, miben másabb, a vékony cigi a vastagtól? Most nehogy valaki átmérõ különbséggel jöjjön.
másik fantasztikumeg az LD
énis azt veszem, alig van különbség a szofihoz képest, ára megfelelõ
Amúgy nekem sem jönnek be az Bensonok, kizárólag csak ez az egy típus, ami jó. De az nagyon 😊