Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Általában a munkások nem szofit szívnak...Én átrakom a viceroy dobozába 😊

Sztem simán veri a pall mall-t, multit és a társait....

kulabácsi
pedig árát tekintve egyálltalán ne mmunkás cigi, csak sajna nem rakják keménydobozba :S am jó cigi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

És miben jobb az egyik vagy a másik?

Azt tudom, h pl a viceroyra rá is van írva, h charcoal...

NeverwinterKING
van egy pár neve az tény

\"You are fucking crazy people!\"

fery02
ok
Nálunk amúgy ezt a barna szofit úgy is hívják, hogy munkás cigi, mert általában a munkások ezt szívják. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NeverwinterKING
nemnem csak elírtam v nem tom 😞

fery02
De, barna szofit nagyon is ismerem. Szal cigiben a sárga=barna? 😄
Amúgy ugyanezt én is elmondhatom: "egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is"

NeverwinterKING
barna szofi se rémlik?😄

témához is: egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is

fery02
van sárga szofi is? Biztos. 😊

Ez nem teljesen igaz, a fehér mindig aktívszenes, a barnaszûrõsben meg ált. nincs szén.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

NeverwinterKING
sárga/tigris mindenki más h hívja

fery02
milyen az a beton?

kulabácsi
semmi, az h milyen színû papírral vonták be a füstszûrõt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mi a különbség a barna illetve fehér filter között?

Közben tapasztaltam 😊

Vettem beton szofit 😊 egész jó, roszabbra számítottam

Fido4life
tömören: szar

És ízre kb milyen, Pall Mall-hoz viszonyítva?

Köszi😊

stevenson1988
elem

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Valaki segítsen az L&M-et hogy kell mondani, mert még nem vettem soha, most kipróbálnám...

Nem tökmind1? Büdös mind! 😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Tapasztaltátok már, hogy a Marlboro cigiknek sokkal kellemesebb a füstje, mint a többi ciginek?

Az L&M-et hogy kell mondani?Elem?

OssianFan
A Magyar dohányt próbáltátok már? Szerintem baromi jó, és az árát is simán megéri, arányaiban sztem lazán jobb mint a Primus.

Amúgy összedobtam 1 honlapot, fõként a dohányokkal foglalkozik, de tervezem hogy teszek fel szivarokról is jellemzéseket (bár nem vagyok vmi nagy szivaros), van fórum is, az oldalt most indult, ha gondoljátok nézzetek fel: Dohánytermékek

fery02
Ez tényleg hat valamennyit, én is múlt héten, hétköznap egyáltalán nem vettem, és csak néztem munkában egész héten szünetben a sok bagózós dolgozót. Szinte mindenki cigizett, ami amúgy eléggé szomorú. Hétvégére is csak azért vettem (különben kibírtam volna), mert mentem haveri körbe, ahol szintén cigiznek.

raven87
Amúgy ott rontod el, hogy van nálad cigi. Nem szabad venni, így nem is tudsz rágyújtani és kisebb a kísértés.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Az elhatározás az elsõdleges.
Ha minden hétfõd így indul, akkor már önmagában csalódás a dolog, ha egy napot sem bírsz ki.
Gondolom ismered a szöveget, próbáld meg stresszmentes idõszakban stb.

Amúgy csodák és csodaszerek nincsenek, nem tudom, mi van abban a Zybanban, de én inkább nem venném be.

Szerintem próbál meg szabadság alatt, mondjuk egy utazás során leszokni. Sportolj aktívan egy hetet vagy valami, közben átesel a holtponton. Az elsõ hónap kritikus, onnan menni fog, ha tényleg akarod.

Sziasztok!

Ismét elkezdtem egy hetet azzal a jelszóval, hogy MÁTÓL NEM DOHÁNYZOM. Kb. minden hétfõ igy indul. Az, hogy a reggeli kávét alig tudtam lenyelni cigi nélkül még csak egy dolog, aztán a reggeli dugót túlvészelni megint egy másik. De amikor a munkahelyemre érve a fõnököm úgy indit, hogy leüvölti a fejem egy olyan dolog miatt, amiért abszolút nem én vagyok a felelõs, akkor már nincs kitartás. Cigi elõ a táskából, és irány rágyújtani.. 😞
Hát igy. Megint egy balul elsült gyenge próbálkozás áll mögöttem.
Érdekes dolog történt velem. A hétvégén találkoztam egy rég nem látott ismerõssel. Tök véletlenül futottunk egymásba. Kiderült, hogy már fél éve nem dohányzik. Azt mondta, hogy valami Zyban nevû gyógyszerrel sikerült abbahagynia, amit online gyógyszertárból rendelt. Ódákat zengett róla... Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne kipróbálni.. Elég meggyõzõnek tûnt. Az pedig pláne, hogy olyan ember szájából hallottam ezt, aki hosszú éveken keresztül erõsen dohányzott. Esetleg van valaki aki hallott már errõl a tablettáról valamit? Emlitett még egy tapaszt is Zero Nikotin vagy valami ilyesmi, de abban nem bizom annyira. Hálás lennék, ha leirnátok a véleményetek, illetve ha valakinek volt már ezzel kapcsolatos tapasztalata.
Kivánok mindenkinek jobb hétfõt, mint ahogy az enyém kezdõdött!

Nóri
fery02
ok, köszi.

predator1982
igen ez az, csak a sárga virágos az, ez a sima,illetve van mentholos. ha pesti vagy akkor sok helyen lehet, ha vidéki, akkor keress tescoban azon belül újságárusnál, inmedioban, én pl nagykanizsán ott vettem:-)

pred

fery02
Ez? Csak mert annyira nem rémlik, hogy ilyet gyakran látnék boltokban. Köszi amúgy, ha ez az, akkor majd utána nézek.

predator1982
amúgy meg ki nem találjátok már hogy a cigizés is férfi privilégium, mert komolyan mondom rosszul leszek!!!!!!!!!!!!!!!

pred

predator1982
semmiben sem másabb, csak annyiban hogy vékony,és talán nem annyira erõs, de abban is tudsz erõset venni, mint pl a davidoff. amúgy meg amit kula mondott vaniliás agenda slim-nek hivják, és már majdnem mindenhol lehet kapni, én is azt szijjom. de nem az ize a vaniliás, hanem a füstje nem olyan büdös mint a normál bagónak, hanem annak van ilyen vaniliás beütése, egy doboz után már nem is érzed, max akik körülötted vannak:-)

pred

fery02
Azért ismerek vadító, szép nõket, akik dohányoznak. Egy ideig pl egy ilyen nõ miatt voltam ki, de nem végülis nem akartam tõle semmit sem, csak ideálként tekintek rá, még ma is. Meg ismerek még sok olyan nõt, akire kezdetben még csak gondolni se gondoltam volna, hogy cigizik, közben igen. De legtöbb esetben amúgy látni az embereken külsõleg, hogy ki cigizik és ki nem.

Mivel kisebb az átmérõje ezért egységnyi idõ alatt kevesebb dohány ég el ezért kevesebbet is szívsz belõle, de mivel hosszabb is ezért kb ugyan annyi dohány...

Én sem szeretem a dohányzó nõket...

fery02
Akkor az nagyon érdekes, hogy nõknél én még nem nagyon láttam, de ellenben 2 faszi ismerõsöm kezébe láttam már vékony cigit, meg én is kipróbáltam. 😊 Mondjuk annyira nem jön be.
Amúgy számomra a nõk mindenhogy furcsán néznek ki cigivel a kezükben, akár vékony, akár vastag, de ez már egy másik téma megint.
Ja, miben másabb, a vékony cigi a vastagtól? Most nehogy valaki átmérõ különbséggel jöjjön.

kulabácsi
a nõi az a vékony fos, végülis nincs rá írva h férfiak nem szívhatják, csakhát érdekesen nézel ki egy vékony hosszú cigivel a kezedben 😄

fery02
lóóól, még cigibõl is van külön nõi, meg férfi? <#idiota> Minden nap tanul valamit az ember. Amúgy nem érdekel, én egyszer akkor is ki akarom próbálni, vanília buzi vagyok.

bármelyikben lehet kapni?

kulabácsi
van vmi agenda nevezetû vanilliás jóság, de az nõi cigi asszem 😄

kulabácsi
boltban

Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy Ronson-t illetve Lucky Strike-t hol lehet kapni?

fery02
Oké, mégjobban meg lettem gyõzve, hogy Bondot életbe nem veszek majd, köszi. Már csak az érdekelne még, hogy vaníliás ízû cigik vannak-e vajon hétköznapi boltokban. Vagy azokat csak ilyen speciális dohány üzletekben lehet venni?

kulabácsi
a bond szar 😄
másik fantasztikumeg az LD

A bondnak nagyon mûíze van sztem...

kulabácsi
annyi.
énis azt veszem, alig van különbség a szofihoz képest, ára megfelelõ

Ha már olcsó kategória akkor Viceroy szvsz...

Olcsók.

fery02
Azt mondjátok meg, hogy a Bond cigik milyenek? Munkahelyen mindenki szinte kék Bond-ot szív, pedig egyik haverom állítása szerint kegyetlen rossz, szerinte csak azért szívják azt, mert az a legolcsóbb.

Kösz a tippet, majd vhogy utána járok.

Amúgy nekem sem jönnek be az Bensonok, kizárólag csak ez az egy típus, ami jó. De az nagyon 😊

raven87
Tatabányán lehet kapni. Amíg bagóztam volt hozzá szerencsém, de nekem nem jött be a Benson.
Amúgy tök büszke vagyok magamra, 1 hete már nem gyújtottam rá. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx