Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"The trees move. Do you not see it?"
Ez a kistasakos kék camel is, ha széthúzogatod egész korrektül lehet tömni. Én jobban szeretem mint a többi ilyen bazivastag szemesdohányt, ami tele van finánc lábbal. Na meg a nedvessége/nyirkossága is korrekt. Nem kiszáradt fûnyírótartályban visszamaradt gaz állagú.
De hogy miért szüntetik meg, módosítják azt, ami "jó" egy szar minõséggé? /tudom, a dohányzás sehogy sem jó/.
Jah, az az extrudált puffasztott dohány! Gyalázat. Itt áll a szekrényben pár épphogy bontott nagy tasak dohány. ld,pallmall,helikon,multifilter, meg egy nagyhengeres ld is. Kb ~2 szállal szívtunk belõlük (asszony + én), aztán félre is raktuk 'aranytartaléknak'. PFfejj de ótvarok.
#3496: <#idiota>#idiota>
Dohányból pedig a kék ld volt a legjobb, amielyik közepes méretû hengeres volt. A nagy henger, a nagy zacskó, de még a kis tasak íze is na meg a szaga is gyalázatos. Nem érzi rajta a gyártó???
Jelenleg kék camel dohányt szívunk (ez a legjobb idáig), csak sajnos ez meg kis tasakos kiszerelésû, amibõl meg nem jön ki 40 szál, hanem max 34-36, persze kék szofi hüvellyel.
Hallotam, hogy van? lesz? Ilyen 'pattintós' hüvely is. De még sehol se kaptam. Errõl mit tudtok?
Am. fekete hüvelyt én ilyet szívtam:
Egyrészt lehet parasztvakítani, mert olyan mint ha Djarum Black-et szívnál, másrészt milyen menõ már hogy egy csontfekete filternek az a márkája hogy IMPERATOR
😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Dobozonként 7500ft-ért adnám, ha pedig mind az 5-öt elvinné valaki, darabonként 7000-ért.
Budapesten, vagy környékén személyes találkozó megoldható, illetve elõre utalásos ajánlott levéllel, vagy utánvételes levéllel bárhova Magyarországon belül.
Érdeklõdhettek itt privátba, vagy email: [email protected]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elnézést mertnemakartam offolni.Nemirok ide többet <#wave>#wave>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
a dobd a cigit erre van, ha érdekel, az sokkal inkább témába vágó topic.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
valami konkrétat tud róluk mondani valaki? megéri az árát, vagy jobban jár a kétlábú, ha "manuálisnál" marad?
Tud valaki helyet Budapesten, ahol lehet kapni slim szûrõhõz (tehát 6 mm-es szûrõhöz) való papírt? Ami direkt keskenyebb, hogy ne kelljen túlhajtani...nyáron Debrecenben találtam Mascotte márkában, de itt Budán akárhol kérdezem, még csak nem is hallottak róla.
Köszi!
Azaz a dohányzás..
Biztos van abban valami, hogy más is dohányzik mégse fáj a gyomra, meg szédül, de nem mindenki ugyanolyan, én így bírom a cigit, más meg úgy..
Senkinem nem szándéka tovább füstölni, csak nehéz róla leszokni, úgy, mint nekem.. Arról a heti 1 dobozról is.
Bár ilyen könnyû lenne mindenkinek..
Az alábbi panaszokat nem tartom kivizsgálásra alkalmasnak, mert ha nem cigizek, akkor nem állnak fent a problémák.
Csak azt mondom, ha bárki más olvassa azt a cikket, szerintem hülyeség azt követni, mert lehet használ a dohányzás, de melette sok hátrány szól..
És tényleg, egyedül a 1600Ft Djarum-tól nem leszek sz@rul, bár mást még nem próbáltam.. Vizipipára, szivarra stb.-re gondolok itt..
és ha ég a gyomrod dohányzástól, akkor annak meglepõ módon valami már meglévõ betegség az oka - reflux, gyomorfekély, stb? vizsgáltasd ki mindenesetre. szédülés dettó.
Azért nem fogok direktben cigizni, hogy menjen a pénzem, és szinte minden nap égjen a gyomrom, meg kissé szédüljek is..
Bár ez lehet azért van, mert nincs úgy hozzászokva a szervezetem..
Tegnap félig kibírtam úgy a dohányzást, hogy buliba indultam, ráadásul egy üveg somersby után..
Ott voltam az egyik boltnál 2 szál cigivel(20:30 körül, és este, 0:43-ig maradtunk, eddig is akartunk), és mivel még nem volt olyan, hogy ne cigiztem volna buliban, de már alkoholos ital fogyasztása közben is rám jön a hiánya.. 😊, ráadásul ilyen idõközre egy doboz cigit szoktam elszívni.. Én mégis tisztában voltam vele, hogy eljövök egy olyan boltból, ahol még tudok cigit venni, mert nem biztos, hogy ahova megyek, ott lesz..és 2-3 szálam volt.
Nah mind1, a lényeg, hogy csak nem bírtam ki, vettem, mire láttam, hogy minden jó néni a közelemben cigit szív.. 😄(Morrisons 2)
A lényeg, hogy ma reggel is úgy, mint általában égett a gyomrom, és szar közérzetem volt..
De már jó után járok, ahogy fentebb is írtam.
Hogy-hogy tudtam lecsökkenteni a minden napos adagomat(napi 1 doboz)(suliban) heti 1 doboz cigire?(heti 2 doboz nagyon ritka, szinte még nem is volt olyan 2011 kb. második fele óta)
Itthon lakom szüleimmel, de õk etetnek, itatnak stb. ruhákat, élvezeti cikkeket én veszek magamnak, és inkább én adok nekik pénzt(most egy 20-ast)minthogy én kérjek tõlük..
Mikor nem volt melóm a suli miatt, ösztöndíj 15eFt, akkor kelett takarékoskodnom, és sokkal könnyebb volt a költekezés, hogy enyém volt a pénz, minthogy anyámhoz mindig odamenjek, és várni, hogy mikor ad..
Szóval nem mindig tellette(2006-2007) az amugy 520 forintos multi-re..
Akkoriban láttam elöször a kék viceroyt is, nagy fav volt.. induló árként 470 pénzzel.
Amiért írtam, csak hozzátettem pár 😄 dolgot, hogy nem fogok a betegségek elkerüléséért cigizni, amik amugyse biztosak, és a cigarettának több káros hatása van.
Hozzáteszem pl. a mai áron kapható 1600Ft-os Djarum családtagjaitól nincs ilyen gondom, hogy gyomorégés, stb, csak az ilyen gyorsan összedobott bond, multi stb-tõl..
De kinek van heti pénze heti 1600Ft-os cigire? 😄
sõt, egy régi ismerõsöm asztmája is szép gyorsan eltûnt amikor elkezdett bagózni, saját bevallása szerint a füstölgéstõl - amit én egy ideig elég nagy baromságnak tartottam, aztán most látom, h tényleg van ilyen <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szeretem a cicákat
Elsõsorban azokhoz szól a kérdés, akik saját tekerésû cigit szívnak.
Ti mekkora és milyen márkájú papírt / filtert ajánlotok?
Illetve rollie-val van tapasztalata valakinek? : )
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Melyik lehetett, ez már nem fog kiderülni.
ismertek M- betûvel kezdõdõ szivarka márkát?
egy buliban szívta valaki jó illata volt a füstnek, mondta nevét de részeg voltam és csak a kezdõbetûre emlékszem.
Ma csak egy szálat szívtam el egész nap, de tudom, ha veszek egy új doboz cigit, akkor lehet, hogy gyorsabban fogy el, és akkor megint visszaszokok a napi egy doboz cigire, így fogy a pénzem, de legalább ez az 1000ft/doboz ár kellõen el fog majd tántorítani..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én a Cherryset nem mertem még venni,félek,hogy annak nagyon rossz az íze:S
к.ιηтнуα.
Akinek van pénze. 😊
Természetesen semmi közöm hozzá, hogy mennyit keresel, mire költöd, csak annyit, ha minden dohányosnak lenne rá pénze, akkor szerintem mindenki minõségit venne.. 😊
Ha iszunk a haverokkal, akkor persze, hogy én is multi, bond és társaikat szívom, egy este alatt(22:00- kb másnak 4-5 óra közötti idõtartam) elszívok egy dobozzal, és van olyan másnap, amikor olyan gyomorégés kínoz, hogy tök mind1, mit iszok,eszek, úgysem lesz jobb, csak 1-2 nap múlva múlik el.(és úgy, hogy nem is hánytam)
Tudom, káros a dohányzás, de nem vagyok "erõs dohányos", ha megkívánom akkor, de ezen a héten nem több, mint 10 szál cigit szívtam el összesen.
A lényeg, hogy kipróbálnám az estét ugyanúgy ivászattal, 😄 és cigizéssel, de /minõségi/ Djarum Cherry-vel.
Csak kíváncsiságból, hogy ezek a "jobb" fajták mennyire kímélik az emberi szervezetet..
Meg amugyis rég szívtam (kedden 😄 de az elött 1-2 éve) már Djarum-ot, de nagyon bejön az édeskés-szegfûszeges íz.
Eddig még csak a cherryt kóstoltam, és keveset a vanilliásból is, a Black az milyen? 😊
És most egy kis véleményt szeretnék kérni tõletek a Davidoff Magnum milyen cigaretta? Sajnos, csak külföldi oldalakon olvastam róla, egyszer majd ki szeretném próbálni, de aki már vásárolta ezt a fajta cigarettát annak mi a véleménye róla?(Én annyi hallottam róla, hogy hasonló a Djarumhoz már, mint a Magnum is ízesített 4 féle íz világgal, na, most ez igaz vagy sem?)
A másik én a dohányzást nem ajánlom senkinek sem mivel halálos „szórakozás”. De én, ha dohányzom, akkor csak két féle márka jöhet számításba Davidoff vagy Djarum Black. Nem érdekel az ára, de ha már dohányzom, szart nem szívok fõleg nem hulladék Bond, Viceroy és társaikat.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Sz.r! 😊 😞
Persze buliban van, amikor elmegy 2 "doboz", de az elõbb a "bulimentes" hétköznapokra értettem.. 😊
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C