Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
általában fél doboz, de sajna van hogy elmegy egy is

pred

NeverwinterKING
ehh ne haggyuk kihalni eme csodálatos topikot 😄

ti hány szálat szívtok naponta?😮

\"You are fucking crazy people!\"

úgy néz ki nem sokára megyek kassára,nem tudja vki,hogy ott olcsóbb-e a cigi?😊

Na kicsit idegesít már hogy mindenki a dohányosokat ba*ogatja. Miért nem kampányolnak a túlsolyosak ellen? Sokkal több energiát használnak, ha azt nézzük pl. a szállításuk is több benzint igényel, több élelmiszert és vizet fogyasztanak (holott pont mostanában van kialakulóban egy világméretû élelmiszerpiaci válság, hasonlóan a vízkészletek problémájához), hasonlón a dohányosokhoz hajlamosabbak egyes betegségekre (cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek), amiknek a kezelése hatalmas összegeket igényel, sokszor le is kell õket százalákolni már nyugdíjkorhatár elõtt. Összefoglalva ha valaki túlsolyos az legalább olyan káros a nemzetgazdaságra mint egy dohányos.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Menj ki a piacra én is ott vettem 😊

De azért vigyázni kell, mert vannak hamisítványok (zárjegy nélküliek) azokat nem szabad megvenni...

kékszofit nemtudsz szerezni óccsóér' ?😊

Szereztem egy karton Marlboro Flavourt...

Egész jó...sõõõt.... 😊

Ráadásúl 4500 ért...

predator1982
nem hála az égnek, csak azt hittem te is valami barom vagy, mert a tetkós totyikban is azt szeretem hogy olyanok jönnek be akik irtóznak a tetkótól meg minden ilyesmitõl és osszák az észt, csak azt nem tudom akkor miért nem olyan helyre jár ami érdekli....

pred

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kulabácsi
lál az aláírásod 😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gabber_saviola
ismerlek téged, hogy így beszélsz hozzám?

Amúgy 12 évig szívtam ezt a szart, aztán rájöttem, hogy nincs semmi értelme.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

predator1982
mint mindenki más is....

pred

kulabácsi
azt csak nekem írta, mert szeret ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
te hülye barom gondolj már bele, ha pl mindenki lerakná egyszerre a bagót, elég nagy káosz lenne itt, szép kis bevételt csinálunk, ezáltal a te nem bagózó kényelmes seggedet sem szorongatják még annyira, mint amennyire fogják, ha egyre többen leteszik!!!

pred

predator1982
a malbi asszem 620

pred

gabber_saviola
emeljék csak <#eljen>

kulabácsi
ja bazze, ahogy megláttam ezt a feliratot amikor fater hozta, mondom ezek tuti emeltek

De legalább: "A minõség mellett kitartunk"

Marlboro mennyi most? És az LD?

Ma vettem én is észre!Ebben az évben már egyszer emelkedett 414 rõl 424-re és most 444 re...Valószínüleg ebben az évben még egyszer fog emelkedni 10-20 ft tal...

Lehet holnap kimegyek a Józsefvárosira 😊

NeverwinterKING
én is csodálkoztam pénteken :|

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
vaniliás agenda, van ahol 520 van ahol 530
másik verzió amit még szoktam szivni, mantholos pall mall, 550!!!!!!!

pred

kulabácsi
nemtom, nem szoktam venni 😊

am megint emelkedtek a cigiárak jajj de jó, viceroy 424rõl 444, +20 ft, az geci sok, elmehetnek a....

Melyiken?

kulabácsi
kínai piacon vagy nemtom 😄

Hol tudok szerezni Prilukit? 😊

kulabácsi
pfff fasság

Ettõl leültök:

Nagyon veszélyes a dohányosra, ki ne próbáld mert tuti leszoksz!!

cigimentes.hu

Az igazi veszély ha egy ismerõsöd találja meg és rád gondol, elküldi neked és puff, szinte már le is szoktál!
kulabácsi
pedig a cigi csak még több stresszt okoz 😞

predator1982
teljesen egyetértek, nekem is csorultig van a hócipõm, és ha rágyújtok akkor valamelyest lenyugszik a háborgó tenger....

pred

Gyárthatnának egységesen olyat...

Mondjuk nekem elég érdekes volt amikor amcsiban vettem puhadobozos arany marcit 😊

kulabácsi
létezik, énis vettem már, csak nagyon kevés helyen kapni...

Én még nem is találkoztam kemény dobozos barna szofival!Azt se tudtam, hogy van...

kulabácsi
ja az egy másik topik 😊

fery02
Azért hangozhat depisnek, mert az vagyok. Na mind1, más téma.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kulabácsi
na ja, bár ez elég depis befejezés volt 😄D
énmeg mek rágyújtani, sry 😄DD

fery02
Az a baj amúgy, hogy az sg is rátesz végülis néhány lapáttal a gondokra, így utólag végig gondolva. De hagyjuk, ne folytassuk tovább, mert mingyá rágyújtok <#idiota>. Akkor a legjobb, amikor alszunk.

kulabácsi
a gondok sg-n kívûl kezdõdnek 😊

fery02
Nembaj, míg sg van, semmi gond sincs

kulabácsi
😄
az egész élet stresszes 😞

fery02
Ha eddig nem cigiztem volna, a munkába úgyis ez lett volna belõle. Itt tényleg komolyan mindenki cigizik. Ennyire stresszes meló lenne gyárban dolgozni? Mondjuk tényleg az, lassan én is rájövök, már vagy 4 hete ugyanazt a szalagmunkát csinálom, és mióta megtiltották, hogy munka közben mp3-azhassunk, teljesen kész vagyok. Erre fogom csak ezt a cigi dolgot, levezetésképp kiválló, de hát rohadjon meg egészségtelen. :| Szal most próbálkozunk, a szüneteket meg mondjuk eltöltöm körömrágással, alvással, vagy egy helyben ugrálgatásokkal, gyárat körbefutással. <#idiota>

kulabácsi
hja nem szabad ökörködésbõl cigizni, me az lesz mint az itteni emberek legtöbbjével, haverokkal jaj de jó szórakozásból eltolni 1-2 cigit, aztán lassan azt veszed észre, h lefekvés elött 1 szál cigi, felkelés után egybõl 1 szál cigi, és ha nincs és nem tudod nagyon elfoglalni magad vmivel akkor meg elég idegbajos tud lenni az ember 😞
(persze ezek saját tapasztalatok, de mástól sem hallok szebbet...)

kulabácsi
sztem van annál is olcsóbb, mondjuk as priluki 😄DD
boltban is biztos lehet olcsóbbat is kapni vmit, de inkább nem is kérdezek rá ilyenekre 😊

fery02
Legutóbb egy kemény dobozos barna szofit dobtam ki, miután elfogyott.
Amúgy a kék Bond nem is olyan rossz, most jelenleg azzal vettem egy csomaggal, utána tartaléknak meg sárga Pall Mallt. Következõ célom egy Marlboro.
Kurva jó céljaim vannak ja, ma is tök büszke voltam magamra a buszon munkából hazamenet, elgondolkodva, hogy tán ma is több szálat szopogattam el, mint egyébként általában. Az a nagy szégyen, hogy mostanába azért várom leginkább a szüneteket, hogy jaj milyen jó lesz, cigizni, tán még 2 szál is belefér (10 perces szünetek vannak, és 2 alkalommal a mai nap sikerült is a 2 szál). Pedig ha nem vagyok függõ, akkor miért gondolok mindig így a szünetekre?
Szóval most az lesz, hogy ezt a doboz Bond-ot, meg a Pall Mall-t szépen eltesszük az íróasztal fiókjába, így munkába nem tudok cigizni (és nem is fogok venni azzal a tudattal, hogy nem kell még cigi, van otthon), otthon meg sohase gyújtok rá.

Melyik a boltban kapható legolcsóbb cigi? LD?

kulabácsi
hát énis, de viceroy alá nem adok, m meg jó cigi, én szeretem

Nekem a favorit az arany marci, csak az nagyon drága...600ft körül, annyit már sajnálok rá...

kulabácsi
15-16 :|

Hány évesen kezdted?

kulabácsi
am jah
csak az ára miatt szívok viceroyt, me napi 1 doboz, az heti 700ft különbség, az má 2 sör 😄