3503
Avagy dohányzásról általában
  • LaciMaci
    És utána még kézzel beletömni egy kicsit?
  • stevenson1988
    miután megtömted a szűrőnél megfogva elkezded kocogtatni az asztalon, hogy milyen erősséggel majd rájössz :)
  • LaciMaci
    Vettem Golden Gate hüvelyt, meg Sodró nevezetű dohányt, akárhogy is töltöm a szürő felőli végén kb van fél centi ahova nem megy dohány!

Nálatok is előfordul?Hogy lehet megcsínálni, hogy oda is jusson?
  • NeverwinterKING
    uniszex :D
  • MR ME
    lószart női cigi, van belőle slim is, de a normális az egy nagyon jó kis cigi, régen sokat szívtam davidoff classicot, amikor még nem aranyárban mérték :)
  • aDoctor
    Sziasztok!
    A Davidoff márka mennyire női illetve férfi?
    A multkor a szokásos aranymarci helyett itt a helyi boltban csak devidoff goldot sikerült vásárolnom, és rám szálltak az arcok h az bizony női.
    Dehát nem is slim és még finom is.:D
    Vélemény? XD
  • OssianFan
    Na hogy jártam pár hete... Sokan mondták, hogy milyen jó a Drum dohány, láttam boltban, hát vettem 1 csomaggal, majd' 1000 ftért. Betöltöttem az 1. szálat, hát semmi ereje nem volt, csupán keserű íze. Gondolom már régóta ott állt a polcon, és ezért jártam így. Ezzel nem akarom a Drumot ócsárolni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy jól gondolja meg mindenki, mielőtt egy drágább dohányt vesz.
  • MR ME
    na ja, van ki ehhez, van ki tapaszhoz nyúl, de igazából csak egy erősítő kapcsot keresnek az elhatározásukhoz, úgymond segítséget :)
  • zsutyesz
    A leszokás egyébként csak elhatározás kérdése, semmi más. Ha nincs meg a kellő motiváció, akkor soha nem szoksz le.
  • zsutyesz
    freudi elszólás
  • zoviet
    Ok, én senkivel nem akarok vitázni ezen, csak egy tipp volt. Nekem egy kicsit segített, gondoltam megosztom veletek! Kinek a pap, kinek a papné! :)
  • MR ME
    hát nemtom én az ilyenekbe nem hiszek :)
    " akit nem az meg úgyis cigizik tovább. "
    vagy csak simán leszokik ilyen agymosó cuccok nélkül is :)
  • zoviet
    Nincs abban a könyvben semmi varázslat, csak megerősíti a tudatot, hogy a dohányzás valójában egy szar dolog, és pozitívan kell tekinteni az elvonási tünetekre! Nem egy Uri Gelleres fa**ság.. :) Ez nem csodaszer, csak ha figyelmesen olvasod/hallgatod, bármennyire is erős dohányos vagy, a lelked mélyén érezni fogod, hogy mégsem kéne cigizni..
    Nem fogom természetesen fényezni a dolgot, akit érdekel meghallgatja, akit nem az meg úgyis cigizik tovább. Sok szerencsét hozzá!
  • REPS0L
    *szokott, ezek a fránya betűk :(
  • REPS0L
    pedig uri gellernél predi le is szopott
  • mila69en
    ez kb olyan lehet mint az uri geller mikor leszoktatott mindenkit
  • mila69en
    hat ha valaki tényleg komolyan gondolja nincs szüksége ilyen könyvre:D se tapaszra se semmiféle orvosi segítségre meg csoda masinára meg csoda szerre szerintem
  • MR ME
    és mi megy benne? "Ne dohányozz! Meg tudod csinállni! Bízz magadban!" és hasonló szövegek? :DD
  • zoviet
    Ajánlom mindenki figyelmébe Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról c. könyvét. Fellelhető hangoskönyv formátumban is, ha valaki nem szeret olvasni. :) Véleményem szerint nagy lökést adhat a leszokni vágyóknak. Tudom, hogy sokan leszólják az ilyen dolgokat, mert "agymosás", stb. Lehet, hogy igazuk van, de ezzel a könyvvel könyebb az első néhány nap, ami a legnehezebb. Egy próbát megér, ha valaki komolyan gondolja a leszokást, érdemes 2-3 órát rááldozni az életéből.
    (a hangoskönyv esetleg tölthető is néhány ismertebb torrent oldalról magyarul)
  • MR ME
    am tényleg le kéne már szokni
    na megyek és rágyújtok
    én legalább nem kávézom -.-
  • mila69en
    abból is vissza kéne vennem:S napi másfél 4 személyes főzetet simán bevágok aztán csodálkozok mikor a vérnyomásom az egekbe:DDD
  • zsutyesz
    ja, kávé nekem is maradt, naponta kétszer.
  • mila69en
    most már kezdem megszokni a kv-t is cigi nélkül:D az első egy-két-három-négy nap nagyon durva volt kv cigi nélkül:D kv-rol nem tudnék lemondani:D azzal működöm
  • zsutyesz
    Szerintem az első 1 hét a legrosszabb, én utána már nem is kívántam. Az egész egy rossz beidegződés, hogy ebéd után, meg kv-val, meg buszmegállóban stb. rá kell gyújtanod.
    A leszokást csak úgy tudtam megoldani, hogy nem volt nálam cigi, így nem volt mire rágyújtanom.
  • zsutyesz
    Ebben azért nem tudok vitatkozni veled, mert soha nem szívtam 10 mg-os cigit. A max az a piros Multi volt (bár nem emléxem, hogy az hány g-os). Mindenesetre, amikor leszoktam, már 1 mg-ost szívtam. Ez kb. 2 évvel ezelőtt volt.
    És még ma is minden gond nélkül elszívok 1-1 cigit, ha buliban vagyok, és utána a hétköznapokon megint nem szívok.
  • mila69en
    szerintem meg nem hülyeség:) most tegyük fel szívod a 10-12mg-os cigit hozzá szoktatod magad fokozatosan az 1-2 mg-os hoz szívod egy darabig! amig ugynem érzed hogy érzel is valamit mikor elszívod:D könnyeben lerakom egyik napról a másikra az 1-2mg-ost mint a 12-est:) szerintem ez ilyen lassú dózis elvonás és működik legalábbis nálam
  • FlyHigh
    amit felszedtem azt már le is adtam, fogaim fehérebbek, levegőhöz is könnyebben jutok. Pénz az így is elmegy más hülyeségre, de nem is költség megtakarítás volt a célom.
  • zsutyesz
    Szerintem csak úgy lehet leszokni, hogy egyik napról a másikra. Csökkenteni nem lehet, ez hülyeség.
  • FlyHigh
    Én így egyik pillanatról a másikra raktam le a cigit már lassan egy éve, azóta simát nem szívtam. Úgy 18e forintot szívtam el havonta, kék kent és multi váltakozva.
  • mila69en
    igen mostanában nagyon durván agresszív vagyok
  • mila69en
    sokadik:DDDD minden évbe elterveztem(itt volt a hiba, hogy csak terveztem:D) már kb 6 éve.... valami mindig közbe szólt de ennyi ideig még sosem bírtam cigi nélkül és elég durván erős dohányos vagyok napi másféldoboz simán ment barnaszofibol

soha nem tudtam lerakni hogy egyből leteszem.... aztán kb fél éve elhatároztam jóvan mondom ha nem megy akkor váltsunk cigit aztán szép fokozatosan:D elkezdtem léket szívni kb 1.5 hónapig aztán világos kéket aztán az utolsó hetekben már fehéret vettem:D aminek semmi értelme nem volt csak a megszokás kedvéért ez most tuti beválik:D
  • Katarina 60
    Drukkolok neked hogy végig csináld.Nekem sikerült,igaz második nekifutásra.De már nem szívom azt a szemetet,és most már fel se foghatom mit szerettem rajta.
  • NeverwinterKING
    mér ne sikerülne? sok embert ismerek aki leszokott. igaz kb 10kg felszedtek, hónapokig agresszív állatok voltak de sikerült :DD
  • predator1982
    nem akarlak elkeseriteni de nem fog:-)
  • MR ME
    akkor rágyújtok :D
    am nagykalappal
  • NeverwinterKING
    hányadik leszokási kísérlet? :D
  • mila69en
    most próbálkozom én is:D 12 éve szívom ezta sz@rt de mán 1.5 hete nem gyújtottam rá rohadjak el most sikerülni fog!:D
  • contraste
    Osztom! Redboro for death:D
  • REPS0L
    én meg az aranynál :P
  • solo
    Jóez, énmár próbáltam..Télleg f"finomabb" mint az arany marci.
    De én maradok a piros marcinál :)