Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
kérdés: ki látta az új eve csomagolását? és miért van két szinû dobozban ugyanaz?
pred
Lenne 1 elég hülye kérdésem:
Ti ki tudjátok-e fújni a füstöt, úgy, hogy közben beszéltek?
-Mert nekem mindig kijön a füst egyszerre!
Mi a baj? Vegyek gyengébb cigit, amit mélyebbre tudok tüdõzni? 😊
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szóval, hogy éljen a topik: napi 10 szálat próbálom tartani, de ez sokszor nehézkes... Sok fajta cigit próbáltam már a Helikontól kezdve, Priluki (keleti határon 100 ft/doboz 😊), majd 3 évig Marlboro. Most sötétkék Dunhill (nem, nem sznobság: ennek nincs karcos íze, és erõsebb az arany marbinál). A dohányosok üldözése egy szerintem egy picit túl van lihegve, és itt nem arról van szó, hogy az éttermekben külön van dohányos rész, kijelölt dohányzóhelyek az épületen belül: hanem a "ciki a cigi" féle, a dohányosokat gonosz és veszélyes embereknek beállító kampányokkal. Ha már a veszélyeirõl beszélünk, én még ugyan nem hallottam, hogy pl. K. László XY lakos egy pakli cigi hatása alatt lemészárolta volna családját, ellenbnen az alkohol...
Smoking IS allowed.
kibontás után origamizhattam vele 😊
jah és kösz a tippeket,de mátyást kihagyom<#idiota>#idiota>
meg az ld sem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerintem jobb, mint a Viceroy, Bond, Golden Gate és társai, le is váltottam erre a Viceroy-t...és csak 414~415
de am nem szoktam tekerni, csak néha 1-1 cigit, de az már másik topik 😄
meg legalább ez visszafog a dohányzásban egy kicsit, volt már, hogy azért nem gyújtottam rá mert elõtte meg kellett volna tömni, és ez számomra így van jól
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
#2678: szivtam primust, excellentet, golden virginiat, tilburyt, drumot, nekem szemely szerint mind bejott.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
pred
pred
most h van idõm,újra elkapott a láz h magamnak töltsem a cigit😄 régebben már próbálkoztam,de sokra nem mentem vele sajna😄 dohányt tudnátok ajánlani?
\"You are fucking crazy people!\"
fain
egyszer azért jóóvolt az ára miatt
de amugy nem rossz!
piros füstszûröje van,ami cherry-s izé,és a fogaim édesek lett tõlle,de a szegfûszegnek is finom ize van,mikor letüdöztem 😊
fincsi 😊csak drága... :S
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
apám is cigizik és cégnél már szoltak neki h abba kéne hagyni mer nem lesz jó vége.
pred
pred