Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" akit nem az meg úgyis cigizik tovább. "
vagy csak simán leszokik ilyen agymosó cuccok nélkül is 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem fogom természetesen fényezni a dolgot, akit érdekel meghallgatja, akit nem az meg úgyis cigizik tovább. Sok szerencsét hozzá!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(a hangoskönyv esetleg tölthetõ is néhány ismertebb torrent oldalról magyarul) <#kacsint>#kacsint>
na megyek és rágyújtok
én legalább nem kávézom -.-
A leszokást csak úgy tudtam megoldani, hogy nem volt nálam cigi, így nem volt mire rágyújtanom.
Ale Alonso! poppe fan club™
És még ma is minden gond nélkül elszívok 1-1 cigit, ha buliban vagyok, és utána a hétköznapokon megint nem szívok.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
soha nem tudtam lerakni hogy egybõl leteszem.... aztán kb fél éve elhatároztam jóvan mondom ha nem megy akkor váltsunk cigit aztán szép fokozatosan😄 elkezdtem léket szívni kb 1.5 hónapig aztán világos kéket aztán az utolsó hetekben már fehéret vettem😄 aminek semmi értelme nem volt csak a megszokás kedvéért ez most tuti beválik😄
\"You are fucking crazy people!\"
am nagykalappal
De én maradok a piros marcinál 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bár a gold davidoff után nem hinném hogy jobb 😊
pred
Minden ciginél jobb! Elhiheti mindenki! 21 év dohányzás után!
Az elsõ hét a kritikus, utána nem veszélyes!