Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoviet
Ok, én senkivel nem akarok vitázni ezen, csak egy tipp volt. Nekem egy kicsit segített, gondoltam megosztom veletek! Kinek a pap, kinek a papné! 😊

MR ME
hát nemtom én az ilyenekbe nem hiszek 😊
" akit nem az meg úgyis cigizik tovább. "
vagy csak simán leszokik ilyen agymosó cuccok nélkül is 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zoviet
Nincs abban a könyvben semmi varázslat, csak megerõsíti a tudatot, hogy a dohányzás valójában egy szar dolog, és pozitívan kell tekinteni az elvonási tünetekre! Nem egy Uri Gelleres fa**ság.. 😊 Ez nem csodaszer, csak ha figyelmesen olvasod/hallgatod, bármennyire is erõs dohányos vagy, a lelked mélyén érezni fogod, hogy mégsem kéne cigizni..
Nem fogom természetesen fényezni a dolgot, akit érdekel meghallgatja, akit nem az meg úgyis cigizik tovább. Sok szerencsét hozzá!

REPS0L
*szokott, ezek a fránya betûk 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
pedig uri gellernél predi le is szopott

mila69en
ez kb olyan lehet mint az uri geller mikor leszoktatott mindenkit<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hat ha valaki tényleg komolyan gondolja nincs szüksége ilyen könyvre😄 se tapaszra se semmiféle orvosi segítségre meg csoda masinára meg csoda szerre szerintem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MR ME
és mi megy benne? "Ne dohányozz! Meg tudod csinállni! Bízz magadban!" és hasonló szövegek? 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zoviet
Ajánlom mindenki figyelmébe Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról c. könyvét. Fellelhetõ hangoskönyv formátumban is, ha valaki nem szeret olvasni. 😊 Véleményem szerint nagy lökést adhat a leszokni vágyóknak. Tudom, hogy sokan leszólják az ilyen dolgokat, mert "agymosás", stb. Lehet, hogy igazuk van, de ezzel a könyvvel könyebb az elsõ néhány nap, ami a legnehezebb. Egy próbát megér, ha valaki komolyan gondolja a leszokást, érdemes 2-3 órát rááldozni az életébõl.
(a hangoskönyv esetleg tölthetõ is néhány ismertebb torrent oldalról magyarul) <#kacsint>

MR ME
am tényleg le kéne már szokni
na megyek és rágyújtok
én legalább nem kávézom -.-

mila69en
abból is vissza kéne vennem:S napi másfél 4 személyes fõzetet simán bevágok<#idiota> aztán csodálkozok mikor a vérnyomásom az egekbe😄DD

zsutyesz
ja, kávé nekem is maradt, naponta kétszer.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mila69en
most már kezdem megszokni a kv-t is cigi nélkül😄 az elsõ egy-két-három-négy nap nagyon durva volt kv cigi nélkül😄 kv-rol nem tudnék lemondani😄 azzal mûködöm

zsutyesz
Szerintem az elsõ 1 hét a legrosszabb, én utána már nem is kívántam. Az egész egy rossz beidegzõdés, hogy ebéd után, meg kv-val, meg buszmegállóban stb. rá kell gyújtanod.
A leszokást csak úgy tudtam megoldani, hogy nem volt nálam cigi, így nem volt mire rágyújtanom.

zsutyesz
Ebben azért nem tudok vitatkozni veled, mert soha nem szívtam 10 mg-os cigit. A max az a piros Multi volt (bár nem emléxem, hogy az hány g-os). Mindenesetre, amikor leszoktam, már 1 mg-ost szívtam. Ez kb. 2 évvel ezelõtt volt.
És még ma is minden gond nélkül elszívok 1-1 cigit, ha buliban vagyok, és utána a hétköznapokon megint nem szívok.

mila69en
szerintem meg nem hülyeség😊 most tegyük fel szívod a 10-12mg-os cigit hozzá szoktatod magad fokozatosan az 1-2 mg-os hoz szívod egy darabig! amig ugynem érzed hogy érzel is valamit mikor elszívod😄 könnyeben lerakom egyik napról a másikra az 1-2mg-ost mint a 12-est😊 szerintem ez ilyen lassú dózis elvonás és mûködik legalábbis nálam

FlyHigh
amit felszedtem azt már le is adtam, fogaim fehérebbek, levegõhöz is könnyebben jutok.<#vigyor> Pénz az így is elmegy más hülyeségre, de nem is költség megtakarítás volt a célom.

Thrash \'Till Death

zsutyesz
Szerintem csak úgy lehet leszokni, hogy egyik napról a másikra. Csökkenteni nem lehet, ez hülyeség.

FlyHigh
Én így egyik pillanatról a másikra raktam le a cigit már lassan egy éve, azóta simát nem szívtam. Úgy 18e forintot szívtam el havonta, kék kent és multi váltakozva.

Thrash \'Till Death

mila69en
igen mostanában nagyon durván agresszív vagyok<#idiota>

mila69en
sokadik😄DDD minden évbe elterveztem(itt volt a hiba, hogy csak terveztem😄) már kb 6 éve.... valami mindig közbe szólt<#nyes> de ennyi ideig még sosem bírtam cigi nélkül és elég durván erõs dohányos vagyok napi másféldoboz simán ment barnaszofibol<#idiota>

soha nem tudtam lerakni hogy egybõl leteszem.... aztán kb fél éve elhatároztam jóvan mondom ha nem megy akkor váltsunk cigit aztán szép fokozatosan😄 elkezdtem léket szívni kb 1.5 hónapig aztán világos kéket aztán az utolsó hetekben már fehéret vettem😄 aminek semmi értelme nem volt csak a megszokás kedvéért ez most tuti beválik😄

Drukkolok neked hogy végig csináld.Nekem sikerült,igaz második nekifutásra.De már nem szívom azt a szemetet,és most már fel se foghatom mit szerettem rajta.<#shakehead>

NeverwinterKING
mér ne sikerülne? sok embert ismerek aki leszokott. igaz kb 10kg felszedtek, hónapokig agresszív állatok voltak de sikerült 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
nem akarlak elkeseriteni de nem fog:-)

pred

MR ME
akkor rágyújtok 😄
am nagykalappal

NeverwinterKING
hányadik leszokási kísérlet? 😄

\"You are fucking crazy people!\"

mila69en
most próbálkozom én is😄 12 éve szívom ezta sz@rt de mán 1.5 hete nem gyújtottam rá<#eljen> rohadjak el most sikerülni fog!😄

contraste
Osztom! Redboro for death😄

ain't got no history

REPS0L
én meg az aranynál 😛

solo
Jóez, énmár próbáltam..Télleg f"finomabb" mint az arany marci.
De én maradok a piros marcinál 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hunbasser
amúgy annak mi értelme van? 😄

ReaL MaDRid x siempre

xdxdxdxdxd xD rofl
Suzaka
Azaz, köszi 😊 Nem tudom ez hogy nem jutott eszembe :/

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Szipka?

Suzaka
Üdv, azt szeretném kérdezni mi annak a hosszú cuccnak a neve amit anno az úri nép használt a cigihez, a végébe volt a cigi beledugva és úgy szívták, asszem Titanicban is olyannal szívta a csaj de nem bizt. HA valaki tudja légyszi mondja meg a nevét szülinapra lenne ajándékba. Köszi^^

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

gabber_saviola
én 7 hónapig bírtam, sajnos most megint szívom. Igaz sosem szívtam sokat, napi 7-8 szál.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

lehet megnézem én is ezt a gold marlborot ...
bár a gold davidoff után nem hinném hogy jobb 😊

REPS0L
én is 😊

HiPPoNaX
En nem, de attol meg utalom a mentolos a cigit 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

predator1982
<#nyes>

pred

REPS0L
áh, attól inpotens leszek <#idiota>

predator1982
tényleg jut eszembe, valaki szivott már mentholosat? nekem egy idõben teljesen kikészitette a gyomromat...

pred

predator1982
nem mondod?😄DDDD (tudom)

pred

REPS0L
sztem csak Te vagy itt az egyetlen nõstény 😄

predator1982
eve

pred

MR ME
gratulálok hozzá, nekem is lekéne, csakhát...

Én leszoktam!

Minden ciginél jobb! Elhiheti mindenki! 21 év dohányzás után!
Az elsõ hét a kritikus, utána nem veszélyes!
REPS0L
aha

Értem?😄
ok