3503
Avagy dohányzásról általában
  • Azorut
    Egyébként, most komolyan, ki akadályoz meg abban bárkit, hogy olyan szórakozóhelyet nyisson, ahol tilos a dohányzás??
  • Rubenvagyok
    Az a baj, hogy ha lenne 1000 klub ahol megkötésekkel lehet csak dohányozni és lenne 1 ahol minden marad a régiben, akkor mindenki oda menne, de viszont, ha nem lenne választásuk akkor nem lenne ebből baj, kicsit puffognának az emberek aztán megszoknák, mert szórakozni mindenki szeret...
  • Azorut
    Ez szvsz baromság, attól, az aktív dohányos egyben passzív is, vagy ha épp nem szívok a cigibe, akkor elkerül a füstje?
  • gibbone
    Az a baj hogy a cigiseket nem zavarja hogy cigiszaggal mennek haza, tehát öket nem fogja ez inspirálni, akit ez zavar a nemdohányzók... Én se látok sok esélyt rá sajnos
  • mokkamester
    Igen az angliai példát én is hallottam. Egy pub tulajdonos nőci viszont rákontrázott, talált valami kiskaput, ami miatt lehetett cigizni nála, így egyből felvirágzott a kis sörözője...
  • csudess
    Magyarországon sosem lesz ilyen!!! Mindenki tesz a másikba, nem hiába tartunk ott ahol...:(
  • Rubenvagyok
    Plussz költség persze, de ha az emberek mentalitása olyan lenne, hogy belátják, hogy jobb ha nem cigi szagúan kell haza menniük egy átmulatott éjszaka után, de mégis baromi jól szórakozott és elszívott egy doboz cigit, akkor szerintem megérné a szórakozóhely tulajdonosoknak is beruházni különböző átalakításokra.
  • takomasato
    óó, én el tudom képzelni, de még mennyire hogy el tudom. A külön dohányzó részleget is, simán, de jó lenne. Persze ehhez nagy változásokra van szükség. Sokkal jobban kellene figyelniük a dohányosoknak a nemdohányosokra, tudomásul kellene venniük, hogy ha már ilyen káros szenvedélyük van, és nyilvános helyen sem tudnak lemondani róla, akkor igenis legyenek elkülönítve. Vendéglátósok ugye rettegnek az új, dohányzást korlátozó törvényektől, mert a sok dohányos feléjük sem fog nézni. A dohányzó részleg kialakítása meg gondolom plusz költség.
  • gibbone
    Ezt szép fokozatosan tervezik is behozni szerintem, már egyre kevesebb helyen lehet cigizni, nemcsak éttermekben nem lehet meg ilyen helyeken, hanem közterületen se mindenhol. Lassan lehet itthon is lesz ilyen bár nehezen tudok elképzelni egy nagy fedett discot ahol nem dohányzik senki.
  • Rubenvagyok
    inkább arra lenne szükség ami külföldön is van, pl angliában, hogy elmész egy szórakozóhelyre és ott se lehet rágyújtani, de van dohányzásra kijelölt hely, ami úgy néz ki, hogy fedett, ott megy a buli, de ugyanakkor egy része nyitott és ott elmegy a füst, lehet is dohányozni és nem is leszel füst szagú!
  • csudess
    Nem hinném h képes lenne a társadalom az általad óhajtott változásra!:(:)
  • mokkamester
    Köszike a tippet! Oks, legközelebb ott csinálunk partyt. De akkor ott is füst lesz... mivel a haveron nagyon pöfékelnek. Akkor teszek az arcomra valami gázmaszkot vagy szűrőt amivel kímélhetem a tüdőm. Bár ha van jobb ötletetek, akkor nyugodtan írjátok!
  • NeverwinterKING
    de ha rászokik a cigi nem fogja zavarni. ez a legjobb megoldás. :D
  • csudess
    Tehát esélyed sincs!!:D
  • NeverwinterKING
    uszoda
  • mokkamester
    Mondjatok már egy helyet ahol nincs cigifüst ( a szabadtérieket leszámítva)?
  • csudess
    Hát vagy le kell szoktatni mindenkit a dohányzásról! nincs mese!:D
  • NeverwinterKING
    menj oda ahol nincs füst
  • Falkon
    Hát mert aki cigizik annak van füstszűrője.
    Mivel te nem cigizel neked nincs szűrő.

Én se cigizek.
  • mokkamester
    Én azt utálom a dohányzásban, hogy akármikor lemegyek egy szórakozóhelyre, mindig füst van és ezt nekem is szívnom kell, azt mondják ez egészségtelenebb mintha tényleg rágyújtanék.
  • Falkon
    Ez a normál dobozos:
  • Falkon
    És nem tudjátok hol lehet kapni(ha egyáltalán lehet kapni)?
  • Falkon
    Nem tudom , de szereznem kéne , mert apám régen ezt szívta és akar emlékbe vagy menőzni. :D
  • NeverwinterKING
    ilyenje volt apámnak. asszem :D
  • sz4bolcs
    Húha, ez mit tud? :D Kávét főz?
  • Falkon
    Így néz ki:
  • Falkon
    Sziasztok!
    Ismeri valaki a John Player Special nevű cigit?
  • Azorut
    Nekem is az esik a legjobban, gondolom azért mert az alvással tartom a leghosszabb szünetet 2 szál között. ha későn fekszek és korán kelek, akkor nem esik annyira jól.
  • NeverwinterKING
    ha iszom egy sört valahogy jól esik mellé egy szál vagy kettő
  • predator1982
    reggelem igy kezdődik : cigi + kávé ebből a kávé egyáltalán nem hiányozhat!!!!
  • sz4bolcs
    Egy örök igazság: "A sör cigi nélkül olyan, mint a cigi sör nélkül."
  • OssianFan
    Kell a francokat :D Ez kb olyan, mint amikor vki aztmondja hogy a rockzenéhez hozzátartozik a hányásig ivás. Ezeket én nem rockernek tartom, de inkább nem offolok :)
  • LaciMaci
    Nem tudja valaki pontosan, hogy mennyivel fognak drágulni a cigik Július 1-jétől?
  • sz4bolcs
    A rák&rollhoz.
  • sz4bolcs
    Dehát a rock&roll-hoz kell! :D
  • LaciMaci
    A Marlboronak nagyon jó a füstje :)
  • OssianFan
    Annakidején nekemis az első volt a legjobb mindig. Töltős voltam, de még akkoris a legelső volt a legjobb, ha a töltést elrontottam elég rendesen. Egyik napról a másikra tettem le, reggel marha rossz volt, a hiányától a fejem is fájt, de kb 1 hét után már nem kívántam, bár néha eszembejutott, de így kb 6 hét után már teljesen jó. Mondjuk őszintén szólva néha eszembejut hogy de jó is volt rágyújtani pl ekkor vagy akkor, de utána mindig belegondolok, hogy mennyi pénzt megspórolok, az egészségemről nem is beszélve.

Amúgy így nem cigizőként (nem nemdohányzóként, mivel vízipipázni szoktam néha ;) ) én nem nézem le a cigizőket, a cigifüst sem zavar, sőt, néhány cigi füstjének az illatát én kifejezetten szeretem.
  • Match
    nekem is az első esik legjobban :)

Ha nincs cigim, 10 perc alatt elkészülök és rohanok a boltba :)
  • LaciMaci
    Szoktam hallani elég sok embertől, hogy a reggeli első cigiről mondana le a legnehezebben, nekem pl. reggel az első sosem esik olyan jól mint a többi...

Ti hogy vagytok vele?
  • predator1982
    telhetetlen vagy...