Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#2898: West még mindig van!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rubenvagyok: kicsit több mint másfél évig cigiztem. Eleinte napi 2-3 szál vagy még annyi sem, kivéve bulikban, ott az 1-2 doboz sem volt ritka. Aztán kb 2008ról 2009re forduló Szilvesztere után kezdtem rohamosan többet szívni, 2009 márciusára napi kb 10-14 szál, áprilisára már kb 14-19 szál, május elején már a napi 1 doboz és pár szállal affeletti mennyiséget szívtam.
Persze én könnyebb helyzetben voltam a leszokással, mert én szerencsére hamar észhez kaptam. A dolog sikeréhez hozzáteszem azt is, hogy már éreztem néha, hogy fáj a tüdõm, amirõl ki is derült, hogy gyenge, és ha nem szoktam volna le, pár éven belül asztmás lehetnék.
Amúgy, ha eszembejut a cigi, mindig arra gondolok, hogy mennyivel több pénzem megmaradt így, meg persze az egészségem.
mirror\'s edge
Egyetemre járok és most próbálom abbahagyni a dohányzást. Csak az a baj hogy eddig akárhányszor megpróbálom a többiek látványa hogy cigiznek + mindig megkínálnak mert tudják jól hogy sokat cigiztem, nem könnyíti meg a dolgom. Ezzel lehet kezdeni valamit? A tapasz segít?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
pred
Ott szakadjon a f@sz az összes politikusba ahol most vannak:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
magyarul: ahol ég :D
elkezded C alakban rázni.
magyarul: csukló mozdulat, mint ha kive... :D de ne annyira!!!:D
\"You are fucking crazy people!\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én személy szerint meg vagyok elégedve a Sodróval, rosszabbra számítottam.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Ezt úgy tudod orvosolni a legkönyebben, azaz inkább megelõzni, hogy amikor töltöd, akkor a töltõ végébe több dohányt teszel, mivel az a része fog menni a szûrõhöz. Amúgy a Sodró dohány milyen a Magyar dohányhoz képest? (erõsségben és minõségben)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Nálatok is elõfordul?Hogy lehet megcsínálni, hogy oda is jusson?
A Davidoff márka mennyire nõi illetve férfi?
A multkor a szokásos aranymarci helyett itt a helyi boltban csak devidoff goldot sikerült vásárolnom, és rám szálltak az arcok h az bizony nõi.
Dehát nem is slim és még finom is.:D
Vélemény? XD
Ale Alonso! poppe fan club™