Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
van piros, kék, ezüst de h mennyibe kerül azt nem vágom!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bocs a dublikáért. még 1 kérdés mien kiszerelésekbe van a west?
mennyibe kerül a West? (am kösz az infót, rég nem láttam)
Tyler1
télleg csak elhatározás kérdése! én is úgy szoktam le h csak egyszerûen nem szivtam többet, az elején rossz volt, de kibírtam úgy is ha a haverok direkt az orrom alá nyomták! azóta már undordom a szagától is! és a fél doboz azóta is itt van az asztalomon de nem is érzem a hiányát. szóval csak az tud leszokni aki le is akar!!!!

#2898: West még mindig van!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A West cigivel mi lett?
Igen, el kell határozni, ki kell tûzni köztes célokat... nekem így sikerült! Azóta sokkal jobban érzem magam. A barátnõm is elégedettebb velem ... minden téren. :P Azt mondja büdös sem vagyok és jobban is bírom. :D
OssianFan
Hát nálam ponthogy nem :D Mmint a tüdõm sokkal jobban van, a pattanásokra mondtam hogy nem. Mióta abbahagytam, sokkal tisztább a bõröm is :)

predator1982
a tüdõd rendben lesz, most jönnem a pattanások majd:DDD

pred

gibbone
Az hogy nem határozod el magad eléggé, csak keményen :) <#eljen>

mirror\'s edge

OssianFan
bizgentyû: igen, a családomban mindenki dohányzik (szüleimmel élek, tesóim elköltöztek, szüleim erõs dohányosok, fõleg fater, tesómék napi kb 1-1 dobozzal szívnak, heti pár alkalommal találkozunk), de nem zavar. A zenekaromból is dohányzik 2 ember kivételével mindenki (basszer + én), jóformán egész próbán füstölnek mindig, de nem zavar. Amúgy azthittem eleinte énis, hogy zavarni fog, de egyáltalán nem.

Rubenvagyok: kicsit több mint másfél évig cigiztem. Eleinte napi 2-3 szál vagy még annyi sem, kivéve bulikban, ott az 1-2 doboz sem volt ritka. Aztán kb 2008ról 2009re forduló Szilvesztere után kezdtem rohamosan többet szívni, 2009 márciusára napi kb 10-14 szál, áprilisára már kb 14-19 szál, május elején már a napi 1 doboz és pár szállal affeletti mennyiséget szívtam.

Persze én könnyebb helyzetben voltam a leszokással, mert én szerencsére hamar észhez kaptam. A dolog sikeréhez hozzáteszem azt is, hogy már éreztem néha, hogy fáj a tüdõm, amirõl ki is derült, hogy gyenge, és ha nem szoktam volna le, pár éven belül asztmás lehetnék.

Amúgy, ha eszembejut a cigi, mindig arra gondolok, hogy mennyivel több pénzem megmaradt így, meg persze az egészségem.

Te akkor egy nagyon jó példa vagy. Lehet hogy akkor nekem is ezt kéne tennem de én még ne érzek magamban ekkora akaraterõt. Nem tudtok valami jó oldalt ahol a dohányzásról lehet olvasni?
Látom ne csak én vagyok így ezzel a leszokós dologgal, sajnos már rengetegszer elhatároztam, h leteszem de valami mindig visszaránt. Talán orvoshoz kéne fordulni?
Rubenvagyok
Nem rossz! Te egy elég jó példa vagy! Gondolom azért van benned akarat erõ rendesen. Amúgy mennyi ideje dohányoztál?

Gondolom a társaságodban azért van aki cigizik. Az se zavar vagyis nem kívánod meg tõlük újra a cigit?
OssianFan
Csökkenteni a napi adagot szerintem sokkal nehezebb, mint egyik napról a másikra letenni. Legalábbis nekem így volt. Diák vagyok énis, amikor már napi közel 1 doboznyit szívtam, akkor úgy voltam vele, hogy basszus mostmár kevesebbet kéne, de inkább csak több lett. Aztán egyik este elszívtam a maradék összes szálat, másnap reggel már nem dohányoztam, és ez azóta is tart (4 és fél hete). Az 1. reggel volt a legrosszabb, délutánra már nem is volt semmi bajom, aztán a 2. naptól kezdve az a hét néha elég rossz volt mert sokszor rá akartam gyújtani, de mostmár tök jól vagyok, levegõt is sokkal könnyebben kapok, jobban érzem az ízeket, az illatokat, és még a közérzetem is javult. Amúgy amikor rá akartam gyújtani, elkezdtem szotyizni, az elég jól elterelte a gondolataimat.

Én nem cigizek, de szerintem is ez a legjobb módszer, hogy egyszer csak lerakod és kész. Sokan tapasztalatból mondták, hogy fokozatosan nem lehet leszokni.
Nagypapám is ezt csinálta,nekem nincs ennyi akaraterõm szerintem.
gibbone
igazából csak elhatározás kérdése az egész, meg hogy mennyire vagy ilyen értelemben erõs. Apám 24 évig dohányzott (napi 1-1,5 doboz) aztán egyik nap aztmondta hogy ennyi és kész. Azóta semmi. Meg lehet csinálni

mirror\'s edge

Rubenvagyok
Hidd el az sem valami nagyon egyszerû! Amúgy lehet hogy nagyobb akaraterõd van azt úgy lehet hogy könnyebb. Amúgy mióta dohányzol, attól is függ.

Ismerõs a helyzet...! Lehet hogy az lesz hogy nem fogok leszokni csak nagyon lecsökkenteni a nap mennyiséget.
Rubenvagyok
Igen ilyen velem is megesett! Le akartam szokni már sikerült lejebb vennem a napi adagomat aztán jöttek hogy elmentünk sörözni és sör mellé nekem egy cigi valahogy muszály! Szóval hangsúlyoznom sem kell hogy nem lett semmi a leszokásból.

A tapasz azon nem segít, hogy ne csábítson amikor a haverjaid cigiznek:) Ezen akaraterõvel lehet segíteni szerintem.
Hali mindenkinek.

Egyetemre járok és most próbálom abbahagyni a dohányzást. Csak az a baj hogy eddig akárhányszor megpróbálom a többiek látványa hogy cigiznek + mindig megkínálnak mert tudják jól hogy sokat cigiztem, nem könnyíti meg a dolgom. Ezzel lehet kezdeni valamit? A tapasz segít?
REPS0L
:D

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

predator1982
na akkor jól gondoltamDDDDD

pred

MR ME
törvénysértõ dolog :C

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
mi volt az? bár van egy tippem

pred

MR ME
énmá kukáztam ki cigisdobozt egyik boltba, mondjuk abba cigi nem vót, csak vmi számomra akkoriban fontos dolog ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
egyrészt nem nyúlok bele a kukába, másrészt mert nyugodtan hazamentem abban a tudatban hogy van egy doboz cigim. és amikor este a párommal el akartunk szivni egy szálat, akkor ért a sokk:-)

pred

mé nem mentél vissza kukázni?:P (hamár ien drága)
predator1982
hát velem sem történt még ilyesmi...

pred

NeverwinterKING
ezér nézem meg mindig h ürese a doboz :D

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
ne is mondjátok...én a múltkor vettem egy doboz cigit a másik kiürült. bedobtam mindkettõt a táskámba meg még szemetet. na mondom az elsõ kukánál kidobom. pakolgatok pakolgatok, hát addig üritettem a táskámat, hogy az original dobozt kidobtam a kukába:DDD megyek haza hogy elszijjok egy szál cigit....azt hittem felrobbanok

pred

MR ME
és még 8-10%os emelés várható...

solo
Beszarás..EddÍg nem emelték a marbi árát, most egybõl 15 ft vel...

Ott szakadjon a f@sz az összes politikusba ahol most vannak:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

NeverwinterKING
megfogod a szûrõvel ellentétes oldalt

magyarul: ahol ég :D

elkezded C alakban rázni.

magyarul: csukló mozdulat, mint ha kive... :D de ne annyira!!!:D

solo
Fogod, megfogod a szûrõt, lekocogtatod...Utánna megfogod a szûrõvel ellentétes oldalt, majd elkezded C alakban rázni...Szal elkezded úgy rázni, hogy a centrifugális erõ összetömörÍtse..megcsavaroda végét azt enjoy: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Közbe megtöltöttem már pár szálat, úgy csínálom, hogy a töltõbe teszek normálisan dohányt és ahova ráhúzom a hüvelyt oda is teszek és így tökéletesen megtölti.Magyar dohányt még nem próbáltam következõ az lesz...

Én személy szerint meg vagyok elégedve a Sodróval, rosszabbra számítottam.

stevenson1988
én mondjuk ezt primus dohánnyal meg primus hüvellyel szoktam, ezekkel megy, de például Tilbury, vagy Drum, már nem is tudom melyikkel, meg nem megy, mert az alapból egy kicsit nedves, így 'ragaszkodik' a papírhoz nagyon...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

OssianFan
Nekem az asztalhoz kocogtatós módszer nem vált be abban az esetben ha a szûrõnél nem volt dohány.
Ezt úgy tudod orvosolni a legkönyebben, azaz inkább megelõzni, hogy amikor töltöd, akkor a töltõ végébe több dohányt teszel, mivel az a része fog menni a szûrõhöz. Amúgy a Sodró dohány milyen a Magyar dohányhoz képest? (erõsségben és minõségben)

És utána még kézzel beletömni egy kicsit?

stevenson1988
miután megtömted a szûrõnél megfogva elkezded kocogtatni az asztalon, hogy milyen erõsséggel majd rájössz :)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Vettem Golden Gate hüvelyt, meg Sodró nevezetû dohányt, akárhogy is töltöm a szürõ felõli végén kb van fél centi ahova nem megy dohány!

Nálatok is elõfordul?Hogy lehet megcsínálni, hogy oda is jusson?

NeverwinterKING
uniszex :D

MR ME
lószart nõi cigi, van belõle slim is, de a normális az egy nagyon jó kis cigi, régen sokat szívtam davidoff classicot, amikor még nem aranyárban mérték :)

Sziasztok!
A Davidoff márka mennyire nõi illetve férfi?
A multkor a szokásos aranymarci helyett itt a helyi boltban csak devidoff goldot sikerült vásárolnom, és rám szálltak az arcok h az bizony nõi.
Dehát nem is slim és még finom is.:D
Vélemény? XD

OssianFan
Na hogy jártam pár hete... Sokan mondták, hogy milyen jó a Drum dohány, láttam boltban, hát vettem 1 csomaggal, majd' 1000 ftért. Betöltöttem az 1. szálat, hát semmi ereje nem volt, csupán keserû íze. Gondolom már régóta ott állt a polcon, és ezért jártam így. Ezzel nem akarom a Drumot ócsárolni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy jól gondolja meg mindenki, mielõtt egy drágább dohányt vesz.

MR ME
na ja, van ki ehhez, van ki tapaszhoz nyúl, de igazából csak egy erõsítõ kapcsot keresnek az elhatározásukhoz, úgymond segítséget :)

zsutyesz
A leszokás egyébként csak elhatározás kérdése, semmi más. Ha nincs meg a kellõ motiváció, akkor soha nem szoksz le.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
freudi elszólás <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;