745
-
#545 Pfff... a TV2 újabb szánalmas címválasztása :/ Köze nincs a Rém rendes családhoz. -
#544 Érdekes, most kezdődik a tv2-n egy rém rendetlen család c sorozat.Tud valaki erről valamit? -
#543 Tudja valaki a mr. üresnadrágban annak a dalnak a címét ami a fotózás közben ment -
#542 THX -
#541 első találat a guglban
:) -
#540 A legnagyobb sorozat szerintem !!! valaki Tudja Al-nek milyen tipusú a Dodgeja ??? -
#539 National Collegiate Athletic Association
yahoo a jó barátod -
#538 Minek a rövidítése az NCAA? -
#537 Megvan a 4. évad :) -
North #536 Ez marha nagy.:))) -
#535 lol :D -
#534 :D
-
#533 kedvenc részem :) -
#532 az eddig megjelent DVD-k -
#531 8000-8500 pénz / évad -
#530 és mennyiért adják a pakkot? -
#529 3. évad 22 részes az első kettő talán rövidebb, vissza kéne olvasni :) -
#528 és hány rész van 1 dvd-n? gondolom jópár ráfér mert max 15 perces volt 1 rész -
#527 első 3 évadot -
#526 kiadtak már kishazánkban dvd gyűjteményt belőle? -
#525 Az én kedvencem amikor al kutyaólat épít marcy meg ráuszítja azt az ellenőrt.
A kedvenc dumám benne:
-Hello szomszéd, mi jót csinálsz?
-Lássuk van egy fűrészem és egy kis faanyagom....Épp jet-skizek. -
Csaba #524 Nekem az a kedvenc részem, amikor Kelly beiratkozik valamilyen Larry színitanodájába, és este az Operaház fantomját játsszák. Al főnöknője kiüti Larryt, erre Al ugrik be a helyére, álarccal. Ahogy megjelenik a színpadon, iszonyatosan jó. Mindig elővesz az esőkabátja alól egy papírfecnit, onnan olvassa a szöveget. Aztán Kelly le akarja vetetni az álarcot vele, ő meg tiltakozik. Eszméletlen jó.
Komolyan mondom, mikor először láttam azt a részt, leestem az ágyról, úgy röhögtem.:-) -
Csaba #523 Az mekkora poén volt, mikor Al hazajön a munkából, leül a tv elé, nyomkodja a távirányítót, de a tv nem akar bekapcsolódni. Megkérdi Bud-ot, hogy mi a baja? Erre Bud: Hát, nem vagyok tvszerelő, de talán az, hogy nincs ott a tv. :-) Erre Al majd megőrült. (Peg eladta a tv-t abban a részben, és elment Las Vegasba, ha jól emlékszem...)
-
#522 btw nekem Jefferson hülyeségei és beszólásai jobban tetszettek mint Steve-é :) -
#521 legjobb rész amikor kertiparti van és Peggy kiönti a grillezőből a hamut és helyette Marcy nagynénjének a hamvait szórják bele :D -
#520 jaja jó volt :) -
#519 Tegnap ment az egyik legjobb rész.Mikor szegény brúnó elpusztul és kelly újra kapcsolatba akar lépni vele.És eljátszák avval a jóssal hogy ő brúnó :
-Adhatnál egy puszit brúnónak.
-Nem, brunó nyelves puszit szeretne.
Al:Brúnó nem szeretne egy cipőt is a seggébe?
Meg amikor újjászületik brúnó.
Kelly:Nevezzük el lucky-nak.Lucky Bundy
Al:Ezt a sírkövemre akartam iratni
-
#518 -
#517 Thanx.. -
#516 elméletileg december -
#515 4.évad mikor várható ? 2005-2006 -
#514 dc-n nem látom a 3. szériát dvdrip formájában. :( -
béricsi #513 publikus hely, pl. DC :)
nem publikus meg a torrentoldalak... innentől már gondolom menni fog, de ezt magadtól is kitalálhattad volna :) -
#512 akár pm-ben is :) -
#511 egy publikus helyet megoszthatnátok a dvdrip verzióra. (S03) -
béricsi #510 Amikor mi beszéltünk a szinkronos DVDripről, akkor még csak 27.-e volt, és sehol nem volt fent.
aztán rá 1 napra felkerült FTPre, pár óra múlva mindenhova, szal most már tényleg egyre töb helyen fent van. -
winnie #509 mindehol fent van, csak az nem találja meg, aki nem akarja. -
torrente74 #508 ja és közzé teszem
-
torrente74 #507 a cimbimnek megvan! holnap megkérdezem tőle hogy honnan töltötte le! -
#506 az nem lenne rossz :)