Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
itt nézd meg én nem tom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lehet, hogy kicsit szokatlan kérdés: a 139.részben (Kelly már nem lakik itt) mi volt annak a számnak a címe, ami a zenegépbõl szólt a végén?😊

Serpa
hétfõi rész 3D ben lehet volna nézni?
végén volt vmi utalás erre.
valamint Al és Peggy át akart nyúlni a képernyõn. (legalább is úgy nézett ki)

<#nyes>

Punker
Xpress fórumról: "Azért még a 2.évad se olyan jó. A 4-5. körül kezd kialakulni a sorozat mikor Al haza megy és azzal nyit, hogy:

"Ma bejött az üzletbe egy kövér nõ..."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KG21
ne ijeszgess <#csodalk> Én 1-kor szoktam mindig nézni, az ebédhez, és nem lenne jó újra a régieket látni, a vége felé lettek ugyanis egyre jobbak az epizódok

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punker
és kész is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

STREEX
Úgylátszik elkezdték elölrõl.Ez ugye az elsõ rész ami most megy?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Punkerwork
na elméletielg már dolgoznak rajta 😊

Punker
kérdezd meg a mûhelyben hogy össze tudják e vágni.

KG21
ez nem lenne jó?

Punker
bannermûhelyben segítesz Brúnó képet keríteni akkor az lesz rajta, eddig ez a legjobb verzió.

KG21
csak inkább Brúnó kéne rá, ez a Lucky kutya sosem tetszett igazán

KG21
wow, cool banner<#eljen>

de azért imádom a sorozatot 😊

nekem nem...

Punker
megveszem mindet DVD-n, ez megéri.

ne rakjam fel inkább vhova? DivX-ben? Igaz Tv-rip, de jó minõség!

Punker

Punker
jún 14-én jön a 2. évad most rendeltem meg 😊

KG21
Múltkor Peg beszólása mekkora volt Xavier McDanielsnek: Hé kopasz! Kosaras vagy, vagy csak Sined O'Connor lebarnulva? 😄

Punker
kéne ide 1 banner nem? 😊

Punkerwork
lol

Waterhorse
11 évad az egész. Ha szeretnéd megvenni elõbb, gondolkozz el rajta, mit akarsz jobban. 8 dvd lejátszót vagy írót? Egy házimozirendszert? Egy projektort? 2 új TV-t? 2 Kondigépet? Egy teljes konfigurációs PC-t? Két Hi-fit? Egy fél autót? Ha ezeken túl vagy és jó meggondoltad, akkor hajrá, elõre a DVD-kért!!

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Hmmm, pontosan hány évadja is van ennek?
Punker
13, 2-es lemezen 4 rész van.

Az elsõ évad hány részes? Csak me nekem az 1. dvd-n 9 rész avn 😛
Serpa
nem készítene vki bannert?

Morpheus
Már a "biztonsági másolat" is kint van belõle.😊 2DVD.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Waterhorse
Jönnek a rippek, szép lassan, de jönnek😊)
Annyira, hogy hétfõ óta a 180 megás 1. részbõl lejött 100 mega😊)

Serpa
"6 emberre jut egy WC"
😄D

KG21
"az amerikaiak csak a semmitmondó, erõszakos Tom és Jerry rajzfilmekbõl értenek"

😄DD

Bandee1987
"Gyerekek tegyétek azok közé a mandarinok közé azt a fürt banánt, amit akkor vett apátok, amikor utoljára részeg volt" 😄DD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serpa
"Neee adóztasd meg a SÖRT!"
😄D

Aramir
És megtudtuk azt is, hogy egy igazi amerikainak fogalma sincs, ki az amerikai elnök 😄

Bandee1987
A mai rész nagyon fasza! (Ami 19:30-tól megy)

Al megy az utcán a választások elõtt, és kérésekkel bombázzák:
- Mentse meg a környezetet!
- Szarok rá.
- Mentse meg a világot a nukleáris katasztrófától!
- Szarok rá.
- Fel akarják emelni a sör adóját.
- Úristen! Ez szörnyû!
😄DD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Voltan
Tévedtem, csak 12.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
14-15 rész összesen, ha jól emlékszem. Nem volt hosszúéletû sorozat. Viszont klasszikus!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Punkerwork
2*4590 + futár, na majd köv fizu után 😊

én nem is általánosságban érvelek a bpfilm ellen - hanem csakis ezel a két sorozattal kapcsolatban.
Waterhorse
Waczakból két évad jelent meg tavaj novemberben, nem tudom hány széria a teljes sorozat.

Punkerwork
és Waczak?

Waterhorse
Nem lesz😞(
Én kevertem, még Angliában sem jött ki.

Waterhorse
Valami rémlik róla. Lehet😊)
Utánanézek ma valamikor, ha adig nem elõz meg más aki pontosabbat tud mondani😊
Az is lehet, hogy a Waczak szállóval keverem az emlékeimben, arra inkább rábólintanék, hogy megjelenik.

Punkerwork
Csengetett, Mylord? nem jön ki? 😊

Waterhorse
Hát ha nem jók az adatok akkor nem jók<#zavart1>
Én nem vettem meg, nem tudhatom, hogy egyezik-e<#nemtudom>
A Budapest film akkor is jobban megéri, és itt most nem arról van szó, én nem azt akartam ezzel kiemelni, hogy BpFilm vs. Warner. Hanem B-s kiadók vs. A-s kiadók. Szerintem jobban megéri, olcsóbb, és olyan rétegekanyagokat is eljuttatnak hozzánk, amiket valamiért B-sként értékelnek nálunk, az úgymond erre illetékes hivatottak. Tulajdonképp ez utóbbiért is lehet olcsó, és ez nekem csak gazdaságossá teszi a szórakozásomat, ugyanakkor valahol bosszant ha egy díjnyertes mûvészfilmet bedobnak a kosárba a 990-es filmek közé.

Ebben az esetben, a felsorolt különbségek miatt részben igazad van, viszont akkor is függ a kiadótol az ár. Jobban megéri pl. a Budapest Film, Intersonic, Best Hollywood, nézd meg az árakat😊

Punkerwork
június még nagyon messze van 😞

Punkerwork
ma estére tartogatom a 13. részt 😊

Csak egyeztesd a #374-esben felsoroltakat, a #377-es linkje alatt található adatokkal.

nem értelek. én is a hivatalos adatokat vettem számításba - az egy másik dolog, ha azok rosszak. (nem 150 perc, nincs angol nyelv, a hang nem sztereo) - de nem is ez a lényeg.

Az árbeli különbséget két dolog indokolja, az, hogy a Halló, Halló angol sorozat, és, hogy az 1 db DVD-n jelent meg.

az árbeli különbséget az indokolja, hogy a halló, halló -kiadás 6 részt tartalmaz, míg a rém rendes 13-at (a több évad pedig 22-õt)

Besorolhatjuk a Halló, Hallót 6 ezres kategóriába. Ha a Warner adja ki, náluk biztos annyi lenne. a BP-nek valamiért így is megéri.

ezt megint nem értem. ez nem besorolás kérdése. arányosság. ha 2 évad lenne a halló, halló dvd-n, akkor is 3ezer lenne szerinted az ára?

szerinted melyik éri meg jobban? a warner vagy a bpfilm?

halló-halló: 6 rész 3000-ért (150 perc a kiadó szerint😊 vagy valamelyik wb-sorozat 22 része 8000-ért (túllépve természetesen azon, hogy a rém rendes 1. évadát is ezen az áron adják, vagyis ott 13 rész a 8ezer)

(a 22 rész, mint írta, a rém rendes esetében 484 perc, a vészhelyzet esetében pedig 964 perc lesz.)

Punkerwork
jobb lenne ha havonta jönne ki, bár így könnyebb a pénzt összeszedni rá.