745
-
#705 A második felét nem neked mondtam hanem Bokafix2-nek.
Amúgy azért mert leadták még nem adták ki! Ez a kettő marhára nincs összefüggésben... -
#704 Ha leadták akkor ki is adták, és nekem szinkronosan kell nem angolul. -
#703 Te azt kérdezted leadták e...nos leadni csak TV-ben szoktak. DVD-n KIadnak valamit és nem LE. Legközelebb figyelj oda, mert nem ugyanaz a kettő.
Amúgy valami oknál fogva én még soha nem láttam angolul a sorozatot...de részleteket hallottam belőle és azok marhára tetszettek. Lehet jobban tetszene angolul mint magyarul...majd lehet megveszem mindet dvd-n és megnézem angolul, mert marhára érdekel -
#702 Köszi akkor majd nézem a Coolon de én a DVD miatt érdeklődöm, hogy kiadták-e esetleg, az eddigi évadok megvannak csak ezek hiányoznak és nem nagyon találtam sehol ezzel kapcsolatban infot. -
#701 Szuper a műsor, bár a magyar verzió ultragagyi. -
#700 Eddig kb 40szer :) azok a kedvenceim :) sőt most megy asszem a 10 vagy 11. évad a Cool-on....mármint minden hétköznap 3 rész 19:30-tól. -
#699 Nem tudjátok, hogy a 10. és a 11. évadot leadták-e Magyarországon? -
#698 Nekem jó volt tegnap is a cool-on és ilyet még egyszer sem tapasztaltam. (Budapest) -
TomDantes #697 itt sincs mármint szinkron, (Gyöngyösön , heves megyében. ) -
#696 Valószínü hogy a helyi átjátszónál cseszik el a dolgot, hogy nem stereo-ban adják, hanem mono-ba, és richtig a rossz oldalit lökik...ennyi barmot...
UPC-n jó a hangja -
#695 ha van valami házimozi erősítőd/cuccod próbáld átállítani stereora, vagy akármire, csak ne 3d sound és társain legyen. -
#694 Akkor végkép nem értem mi a tök van erre fele... -
Seten #693
Nincs szinkron? Nálam van. (Debrecen)
-
#692 Az ki van zárva, hogy csak nálam lenne a bibi. a Cool nem ad több hangsávban, csak egyben. ergó a helyi átjátszón nem tudnak választani hangsávot. a reklámok meg minden más műsor tökéletesen megy. a Rém rendes meg csak nemzetközi hangsávval.
Most már felcsigázott a dolog. Más is észrevette ezt a bibit, vagy csak itt lehet valami elqrva? -
Csaba #691 Nem tudom, te miről beszélsz, mert nálam viszont teljesen jól megy a rém rendes a cool-on. Szerintem nálad van a bibi... -
#690 Nos a Cool Tv ott dögölhet meg ahol van...
már második napja szarul adják a rém rendest! Se szinkron, se eredeti hang, csupán a nemzetközi hangsáv. vagyis csupán a lépkedések, nevetések és zajok hallhatók!
SZÉGYEN! COOL TV MINŐSÉG! FAXA!
Két nap alatt nem veszik észre? Jó kis társaság! -
#689 ... ami nem sikerül nekik sehogy se, aztán a rész végén Kelly lazán összerakja... XD -
#688 Az utolsó rész az amikor Al és Grif barter üzleteket kötnek, és Kelly miatt Bud lebénul.
A kedvenc részeim: A férfiak keresik, hogy mire jó a kapcsoló, a másik amikor Al és Jefferson össze akarnak szerelni egy barkácsasztalt. -
#687 melyik rész volt ez pontosan? -
#686 Leadták ezelőtt milliószor! Ekkora marhák hogy lehetnek???
Vagy csak hülyének nézik az embereket.
Milliószor láttam azt a részt szinkronnal! -
#685 cool fórumába azt írtk ezt a rész nem adták le sehol magyarországon ezért kellet hozzá szinkront csinálni, a többi a megszokott.. persze én nem halottam, igy nem nagoyn tudom...
nem a kellys esküvős az utsó rész? vagy van ezentúl több rész is, és nem ezt adta a cool?? -
#684 Hát ha tv-ben, akkor valszeg DVD-n is új szinkronnal lesz. de eddig csak ennél a résznél volt új szinkron...EDDIG -
pauly #683 Ja,én is egyből észrevettem
Több részt is újraszinkronizáltak??egyáltalán miért szinkronizálták újra??
Akkor lehet dvd-n is új szinron lesz némeilyk évadon? -
#682 másik topik! -
Jobson #681 Helló !
Láttam a tvben a magyar rém rendes bemutatóját. Egyenesen katasztrófa. Megmondom őszintén én pozitívan álltam a magyar verzióhoz, bíztam benne, hogy jó lesz. De szörnyű!!! -
#680 ne is mond, az a rémálom kategória volt :( -
Inquisitor #679 Nem hallottad még a Star Trek Voyager romániában magyarra szinkronizált részeit. Azt eddig nem sok minden múlta alul :D -
Inquisitor #678 Ezt már valahol egyszer tárgyaltuk, állítólag a német verzió nem volt egy kirobbanó siker, de a magyarmég az első szezon vége elött tuti bukta lesz ... ellenkező esetben igen rossz véleményem lesz a nézőtársaim "ízléséről". -
#677 Bocs a kirohanásért de ez undorító volt :( -
#676 A szinkront a LABOR FILM szinkron stúdió készítette.....Nebasz....
Kérem vissza a régi szinkronokat!!!!!!! -
#675 Most megy az az episode a Cool-on amikor Al kocsiját meg akarja venni a japó csávó aki Marcy főnöke....döbbenten vettem tudomásul hogy ennek új SZINKRONJA VAN!!!!!!!!!!!!!!!
MI A FRANC VAN????????????????????? -
Jobson #674 én szerintem mlyen hülyék az emberek tuti siker lesz. bár az eddigieket nézve nem biztos. -
#673 Oké winnie megfogtál :)
na mindegy.....akkoris szégyen :(
A többi orszgában hogy sikerült? van valami ráta, hogy hol jött be és hol nem? :D -
#672 "hogy mivel az eredetit viszonylag kevesen nézték vagy nézik, így sokak számára újdonság lesz."
ezért a középkorban máglyán megégettek volna :)
nekem volt olyan hogy rock kocsmában 1 ír csókával Al Bundy-ről tárgyaltunk, mert kevesen nézzik...... :) -
winnie #671 de, vagyis nem:) azt akartam, hogy "jaja, mondték, hogy..."
így neki illik, úgy neked, májfolt, sorry. -
Jobson #670 ezt nem a 664 nek szántad? -
winnie #669 épp ezt mondták, hogy az eredeti forgatókönyv licensz lesz, mint ahogy a többi országban is, ahol megvették, vagyis ahova eladták a sorozatot. lesz pár helyi dolog, de ugyanaz lesz.
és attól, hogy neked nem fog tetszeni még sokaknak tetszhet - pláne, ha azt nézzük, hogy mivel az eredetit viszonylag kevesen nézték vagy nézik, így sokak számára újdonság lesz. -
#668 hol láttad? O.o -
#667 Ték. -
#666 Tutira borzasztó szar lesz.