Rém Rendes CSalád (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nincs szinkron? Nálam van. (Debrecen)
Most már felcsigázott a dolog. Más is észrevette ezt a bibit, vagy csak itt lehet valami elqrva?
már második napja szarul adják a rém rendest! Se szinkron, se eredeti hang, csupán a nemzetközi hangsáv. vagyis csupán a lépkedések, nevetések és zajok hallhatók!
SZÉGYEN! COOL TV MINÕSÉG! FAXA!
Két nap alatt nem veszik észre? Jó kis társaság!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A kedvenc részeim: A férfiak keresik, hogy mire jó a kapcsoló, a másik amikor Al és Jefferson össze akarnak szerelni egy barkácsasztalt.
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tûrjük tovább!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vagy csak hülyének nézik az embereket.
Milliószor láttam azt a részt szinkronnal!
nem a kellys esküvõs az utsó rész? vagy van ezentúl több rész is, és nem ezt adta a cool??
Több részt is újraszinkronizáltak??egyáltalán miért szinkronizálták újra??
Akkor lehet dvd-n is új szinron lesz némeilyk évadon?
Láttam a tvben a magyar rém rendes bemutatóját. Egyenesen katasztrófa. Megmondom õszintén én pozitívan álltam a magyar verzióhoz, bíztam benne, hogy jó lesz. De szörnyû!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Kérem vissza a régi szinkronokat!!!!!!!
MI A FRANC VAN?????????????????????
na mindegy.....akkoris szégyen :(
A többi orszgában hogy sikerült? van valami ráta, hogy hol jött be és hol nem? :D
ezért a középkorban máglyán megégettek volna :)
nekem volt olyan hogy rock kocsmában 1 ír csókával Al Bundy-rõl tárgyaltunk, mert kevesen nézzik...... :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
így neki illik, úgy neked, májfolt, sorry.
és attól, hogy neked nem fog tetszeni még sokaknak tetszhet - pláne, ha azt nézzük, hogy mivel az eredetit viszonylag kevesen nézték vagy nézik, így sokak számára újdonság lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
SZÓRÓL SZÓRA UGYANAZOKAT A SZTORIKAT CSINÁLJÁK MEG!
Most láttam 3 rövid jelenetet a magyar verzióból...betürõl betüre ugyanaz, még a fõ beszólások is.
Na errõl ennyit bukta. Marad az igazi...bár ezt tudtuk elõre is :)
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
George Thorogood: 'Bad To The Bone'
One man\'s hero, is another man\'s demon...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Jó lenne hozzá felirat,mert nem vagyok olyan túl jó angolból :)