745
  • Magoo
    A második felét nem neked mondtam hanem Bokafix2-nek.
    Amúgy azért mert leadták még nem adták ki! Ez a kettő marhára nincs összefüggésben...
  • Narxis
    Ha leadták akkor ki is adták, és nekem szinkronosan kell nem angolul.
  • Magoo
    Te azt kérdezted leadták e...nos leadni csak TV-ben szoktak. DVD-n KIadnak valamit és nem LE. Legközelebb figyelj oda, mert nem ugyanaz a kettő.

Amúgy valami oknál fogva én még soha nem láttam angolul a sorozatot...de részleteket hallottam belőle és azok marhára tetszettek. Lehet jobban tetszene angolul mint magyarul...majd lehet megveszem mindet dvd-n és megnézem angolul, mert marhára érdekel
  • Narxis
    Köszi akkor majd nézem a Coolon de én a DVD miatt érdeklődöm, hogy kiadták-e esetleg, az eddigi évadok megvannak csak ezek hiányoznak és nem nagyon találtam sehol ezzel kapcsolatban infot.
  • Bokafix2
    Szuper a műsor, bár a magyar verzió ultragagyi.
  • Magoo
    Eddig kb 40szer :) azok a kedvenceim :) sőt most megy asszem a 10 vagy 11. évad a Cool-on....mármint minden hétköznap 3 rész 19:30-tól.
  • Narxis
    Nem tudjátok, hogy a 10. és a 11. évadot leadták-e Magyarországon?
  • Fenrir
    Nekem jó volt tegnap is a cool-on és ilyet még egyszer sem tapasztaltam. (Budapest)
  • TomDantes
    itt sincs mármint szinkron, (Gyöngyösön , heves megyében. )
  • Magoo
    Valószínü hogy a helyi átjátszónál cseszik el a dolgot, hogy nem stereo-ban adják, hanem mono-ba, és richtig a rossz oldalit lökik...ennyi barmot...
    UPC-n jó a hangja
  • Match
    ha van valami házimozi erősítőd/cuccod próbáld átállítani stereora, vagy akármire, csak ne 3d sound és társain legyen.
  • Magoo
    Akkor végkép nem értem mi a tök van erre fele...
  • Seten

Nincs szinkron? Nálam van. (Debrecen)

• Magoo
    Az ki van zárva, hogy csak nálam lenne a bibi. a Cool nem ad több hangsávban, csak egyben. ergó a helyi átjátszón nem tudnak választani hangsávot. a reklámok meg minden más műsor tökéletesen megy. a Rém rendes meg csak nemzetközi hangsávval.
    Most már felcsigázott a dolog. Más is észrevette ezt a bibit, vagy csak itt lehet valami elqrva?
  • Csaba
    Nem tudom, te miről beszélsz, mert nálam viszont teljesen jól megy a rém rendes a cool-on. Szerintem nálad van a bibi...
  • Magoo
    Nos a Cool Tv ott dögölhet meg ahol van...
    már második napja szarul adják a rém rendest! Se szinkron, se eredeti hang, csupán a nemzetközi hangsáv. vagyis csupán a lépkedések, nevetések és zajok hallhatók!
    SZÉGYEN! COOL TV MINŐSÉG! FAXA!
    Két nap alatt nem veszik észre? Jó kis társaság!
  • banok
    ... ami nem sikerül nekik sehogy se, aztán a rész végén Kelly lazán összerakja... XD
  • spiduola
    Az utolsó rész az amikor Al és Grif barter üzleteket kötnek, és Kelly miatt Bud lebénul.
    A kedvenc részeim: A férfiak keresik, hogy mire jó a kapcsoló, a másik amikor Al és Jefferson össze akarnak szerelni egy barkácsasztalt.
  • akyyy
    melyik rész volt ez pontosan?
  • Magoo
    Leadták ezelőtt milliószor! Ekkora marhák hogy lehetnek???
    Vagy csak hülyének nézik az embereket.
    Milliószor láttam azt a részt szinkronnal!
  • akyyy
    cool fórumába azt írtk ezt a rész nem adták le sehol magyarországon ezért kellet hozzá szinkront csinálni, a többi a megszokott.. persze én nem halottam, igy nem nagoyn tudom...

nem a kellys esküvős az utsó rész? vagy van ezentúl több rész is, és nem ezt adta a cool??
  • Magoo
    Hát ha tv-ben, akkor valszeg DVD-n is új szinkronnal lesz. de eddig csak ennél a résznél volt új szinkron...EDDIG
  • pauly
    Ja,én is egyből észrevettem
    Több részt is újraszinkronizáltak??egyáltalán miért szinkronizálták újra??
    Akkor lehet dvd-n is új szinron lesz némeilyk évadon?
  • akyyy
    másik topik!
  • Jobson
    Helló !

Láttam a tvben a magyar rém rendes bemutatóját. Egyenesen katasztrófa. Megmondom őszintén én pozitívan álltam a magyar verzióhoz, bíztam benne, hogy jó lesz. De szörnyű!!!
  • Punker
    ne is mond, az a rémálom kategória volt :(
  • Inquisitor
    Nem hallottad még a Star Trek Voyager romániában magyarra szinkronizált részeit. Azt eddig nem sok minden múlta alul :D
  • Inquisitor
    Ezt már valahol egyszer tárgyaltuk, állítólag a német verzió nem volt egy kirobbanó siker, de a magyarmég az első szezon vége elött tuti bukta lesz ... ellenkező esetben igen rossz véleményem lesz a nézőtársaim "ízléséről".
  • Magoo
    Bocs a kirohanásért de ez undorító volt :(
  • Magoo
    A szinkront a LABOR FILM szinkron stúdió készítette.....Nebasz....
    Kérem vissza a régi szinkronokat!!!!!!!
  • Magoo
    Most megy az az episode a Cool-on amikor Al kocsiját meg akarja venni a japó csávó aki Marcy főnöke....döbbenten vettem tudomásul hogy ennek új SZINKRONJA VAN!!!!!!!!!!!!!!!
    MI A FRANC VAN?????????????????????
  • Jobson
    én szerintem mlyen hülyék az emberek tuti siker lesz. bár az eddigieket nézve nem biztos.
  • Magoo
    Oké winnie megfogtál :)
    na mindegy.....akkoris szégyen :(
    A többi orszgában hogy sikerült? van valami ráta, hogy hol jött be és hol nem? :D
  • Punker
    "hogy mivel az eredetit viszonylag kevesen nézték vagy nézik, így sokak számára újdonság lesz."

ezért a középkorban máglyán megégettek volna :)
    nekem volt olyan hogy rock kocsmában 1 ír csókával Al Bundy-ről tárgyaltunk, mert kevesen nézzik...... :)
  • winnie
    de, vagyis nem:) azt akartam, hogy "jaja, mondték, hogy..."

így neki illik, úgy neked, májfolt, sorry.
  • Jobson
    ezt nem a 664 nek szántad?
  • winnie
    épp ezt mondták, hogy az eredeti forgatókönyv licensz lesz, mint ahogy a többi országban is, ahol megvették, vagyis ahova eladták a sorozatot. lesz pár helyi dolog, de ugyanaz lesz.

és attól, hogy neked nem fog tetszeni még sokaknak tetszhet - pláne, ha azt nézzük, hogy mivel az eredetit viszonylag kevesen nézték vagy nézik, így sokak számára újdonság lesz.
  • akyyy
    hol láttad? O.o
  • Voltan
    Ték.
  • Voltan
    Tutira borzasztó szar lesz.