745
  • Sephi
    Ja ja eredeti szinkron vala :)
  • PetruZ
    Az első tizenvalahányról mindig lemaradtam, most nem. :) Jó volt, a szinkron is az eredeti, tehát - egyelőre - nincs ok az aggodalomra. :)
  • wizy
    én is:-(
  • Matthewpamer
    ÁÁÁ!Elfelejtettem megnézni!
  • Tuvok #221
    ÁZ, mint mind ! :)
  • Punker
    jó rész :)
  • Sephi
    Miert en lattam Ford Fairlane-t ujra szinkronizalva. Maga volt a apokol...
  • Tuvok #218
    a bemutatóban az eredeti szinkron volt, sazl táncsak nem ...
  • Match
    elnézve a műsoraikat még el is tudomk képzelni..
  • BaLeeX
    Áhh annyira még ezek sem barmok.
    Vagy mégis?
  • Match
    naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    az enm lehet!!!!!!!!!!!
  • Matthewpamer
    honnét veszed?
  • PREMIERE1
    Újraszinkroniíálják!
  • BaLeeX
    Várjuk tisztelettel!
  • Matthewpamer
    jaja :D
  • Match
    június 07., hétfő, 19:40

Egy rém rendes család - 1. rész

Miről híres a képen látható família? Egy fém rendes család? Egy rém rendes rolád? A helyes megfejtő jutalma: Újra láthatja őket az RTL Klubon!

Ma van a nagy nap :D
    már kezdtek jelentkezni az elvonsi tüneteim :D
  • Waterhorse
    Vagy bekerül a hétvégi vigjátéksorozatok közé, amelyeket hol adják, hol nem, különböző időpontokban, néha szombaton, néha vasárnap, van hogy 1 hónapra is eltűnnek. Gondolok itt a Szárok a szüleim vagy a Nikki című sorozatra.
    Esetleg átkerül majd éjszakára mint anno az Űrbalekok, vagy a Seinfeld, persze ezek is mindig más időpontokban.
  • PetruZ
    Emlékeztek még, hogyan is indult az első StarGate? Dettó RTL, dettó királyos műsorkezdéssel, aztán ahogy jöttek a saját kis dolgaik, az SG szépen-szépen csúszott hátrébb a műsoridőben, végül már majdnem este 11-kor adták. Nem is érte meg a 2. sorozat végét...
    A RémRendes áll vagy 250 részből, szeptemberig ebből leadnak kb. 70-at várhatóan a mostani jó időpontban, aztán...? Van egy olyan sejtésem, hogy most korábbra fogják hozni.
  • spyderco
    Pont ugyanerre gondoltam én is. A rém rendest csak azért vetítik hogy nyáron menjen vmi normális műsor, kitöltik a műsoridőt addig amíg nem folytatják a többi szarságukat.
  • Waterhorse
    Azon gondolkozom, hogy most elkezdik adni, de szeptembertől elvileg újra jön a Vágó műsora, amivel semmi bajom, de ugyanabban az időpontban van. Ha pedig esetleg nem akkor meg tegyük föl a VV4-et kezdik el januárban akkor is csak fél évig lesz Rém rendes és ez az idő nem elég, hogy végigmenjen az összes rész. A gond az, hogy az rtl-t én nem úgy ismerem, hogy másik időpontba tennék, hanem egyszerüen majd leveszik a műsorról, akármennyire nem szeretnénk, hogy ez legyen:(
    Na jól van, imkább nem vészmadárkodok tovább, majd visszatérünk erre ha itt az ideje:)
  • Matthewpamer
    kedvenc sorozatom.100% hogy megnézem még1szer!:D
    De kár hogy nem folytatják :(
  • Waterhorse
    Én meg ezt a legtöbbször talán, de meg nem unom:)
  • BaLeeX
    Szerintem ezt még nem láttam.
    Már várom. :)
  • Waterhorse
    Az 1. amikor odaköltöznek Marcy-ék, és először mennek át bundy-ékhoz. Al szokása szerint ki van akadva, hogy azért nem nézheti a sportot mert átjön Steve és Marcy. Valami olyasmit is kérdez Peg-től hogy mi a családi nevük, McGügye:)))
    Amikor átjönnek Al már rögtön utálja is öket, majd a lányok kimennek a konyhába, csinálnak, jó kávét maguknak, és rosszat a fiúknak, a későbbiekben kiderül Al-ek nagyon is ízlik ez a kávé. Időközben pedig rádőbbenti Steve-et, hogy még mindíg szereti a sportot, mindazok ellenére, hogy Marcy-val közösen megegyeztek, még házasságuk kezdetén, nem néznek ilyet. Ezen összeszólalkoznak és hazamennek elrendezni a dolgaikat.
    A végén Al és Peggy fölvonulnak a hálóba:)))

Ebben a részben vannak még ilyen sablonos dolgok mit vita a kajáról, meg Al munkája, beszólás egy kövér nőnek a cipőboltban, Luke, a régi munkatárs hajtja a csajokat. A magyar címe pedig Új szomszédok volt.
  • BaLeeX
    Melyik volt az első rész? Mi volt benne?

Sok részt láttam már 2-3x de lehet, hogy az első kimaradt. De az első pár részben milyen kicsi még Kelly és Bud, és Al-nek még van haja. :D
  • spyderco
    Én is láttam már az összes részt többször is, de megint megnézem. Nem fogják újraszinkronizálni (remélem) sztem a viasat3-tól 1 az 1be megvették a jogokat.
  • KG21
    megnézem ötödjére is az összes részt:)))
  • Tuvok #198
  • PetruZ
    #188 :)
  • Match
    mikortól kezdik?
  • BaLeeX
    19:40 az fasza időpont. Méltó a sorozathoz! :)
  • BaLeeX
    Az van nekem is! Coool!
    Nem fogják szerintem újraszinkronizálni. Ajánlom nekik, hogy ne!
  • Match
    naneeeeeeeeee
    tőlem újraszinkronizálhatják de belepusztulok ha nem az eredeti szinkronhangokkkal!!!!!!!!!!!!!!

annak úgy nem sok értelme lenne...
    lehet csinálnak belőle egy ilyen jó kis tinisorozatot :DDD
  • Punkerwork
    rtl tuti újra szinkronizálja :(
  • Match
    az rtl klubon?
    az állllat lesz :)
    keresem is a no MAAM-es pólómat :)
  • Scholes18
    19:40?
    a való világ helyére most meg az amerikai valóságshow jön.
  • Jhon Balu
    sziasztok! már alig várom. a legjobb sorozat a világon al bundy a király
  • PetruZ
    Az első részt június 7-én (hétfő) adják. Minden hétköznap 19.40-től lesz. Ez azért nem sz*r időpont. :) Bár az EB is kezdődik és ez a 19.40 pont belelóg majd a 18 órás meccsek végébe. De sebaj, inkább Bundy-ék. :)
  • Tuvok #187
    jaja, leadják RTL-en
  • Punker
    ez komoly??????