745
-
#265 bazz 2 szezont sikerült csak leadniuk :(((
Azt hittem legalább Augusztus végéig menni fog. Fuck retekklubb -
#264 Július 26-tól nem lesz rém rendes család, helyette a legyen ön is millomost adják. rtl -
Csaba #263 A tegnap rész valami király volt. Látta valaki? Al meg Steve Marcy Barbie-babája után kajtattak a kemény hideg éjszakában. Kurva jó volt!!!!!! -
#262 nem volt semmi olyan hír hogy folytatni fogják majd? -
#261 húú basszus.azt álmodtam hogy pegi meg halt igazából.. -
#260 jó rész volt a Mustangot iszonyat jól megcsinálták -
#259 szokás szerint késik a reklám miatt :( -
Guy #258 Ami a korongok számát illeti szerintem 2-3 DVD lesz az első évad,lévén 13 részből áll.Ebből kifolyólag remélem olcsóbb is lesz -
#257 Jóbarátok pl egy évad 3 duplaoldalas korong, oldalanként 4 résszel.
Kizárt, hogy egy évad egy korongra ráfér. -
#256 10 korong? hmm...azt apránként vásároljuk akkor meg :D -
#255 aszem 1 lemez 1 évad bár nem biztos -
#254 Nagyon nekem még az eredeti angol nyelv is.
Mármint, hogy érdekel az is:)) -
#253 Ahhoz képest jó korán keltél, én csak most délben:))
DVD-vel nagyon nem foglalkoztam ezelőtt, csak az utóbbi időben kezdtem érdeklődni. Hány részt fognak felnyomni egy korongra? Pl. Jobarátokból mennyit raktak 1-re?
Remélem lesznek rajta extrák is, azokra nagyon kiváncsi lennék, meg a menüjére is, mondjuk igy a nappaliban lehetne vándorolni a különböző opciók között:) Nagyon nekem még az eredeti angol nyelv is. -
Guy #252 nálam 4-ből:))de örülök,h észrevetted az elírást ama késői órán,tudod nem mindenki fitt olykor...Engem Al Bundy dvd érdekel és a hír magáért beszél,gondolj csak vissza a Jóbarátok hírmorzsákra anno:))) -
#251 A World Wide Web az csak 3 w-ből áll:)))
Egy idézet onnan:
A Columbia hazai képviseletén (Warner Home Video) azonban megtudtuk, hogy gőzerővel dolgoznak a sorozat magyar kiadásán, és ha minden a tervek szerint alakul, jövőre nálunk is elindul az Egy rém rendes család teljes sorozatának kiadása, méghozzá magyar szinkronnal.
Ez nagyon jól hangzik, csak érjük is meg, hogy az összes meglegyen majd sorban a polcunkon. Örülök, hogy nem annyira a közeljövőben lesz. Addigra talán már lesz dvd-lejátszóm is és nem kell szöszölnöm holmi dvd-ripek beszerzésével a DC-ről:) -
Guy #250 Érdemes ellátogatni ide: wwww.dvdextra.hu, és itt a Sorozatmánia-A szavazás eredménye hírt elolvasni:)nincs mese jön DVD-n:) -
#249 A legnagyobb jelenet az volt, mikor Al nézi a fizetési lapját és Marcy bejön, elmegy mögötte és rápillant a papírral, majd olyan "marcysan" felkacag, hogy "Csak ennyi a fizetésed?". :)))
-
#248 Al teljesen berág számlafizetéskor és elrendeli a teljes takarékoskodást. Közben Marcy és Steve nagy virgoncan átjön, hogy kaptak egy csomó adóvisszatérítést, ezért Párizsba mennének kis vakációra. Al kifejti a véleményét a franciákról, mire Steve-ék közlik, hogy tkp. nem is oda mennének, hanem egy plusz szobát akarnak építeni és ehhez kell a szomszédok engedélye is. Na, erre beindul Bundy-ék agya: Al főzi Steve-t, hogy biliárdszobát csináljon, közben Peggy meg Marcy-t fűzi azzal, hogy konditerem legyen, így ő ingyen átjárhat hozzájuk. Megy a kavarás, kiderülnek a háttérmanőverek, veszekedés, végül Steve beadja a derekát, de ekkor Al ismét kezelésbe veszi és kioktatja a férfi felsőbbrendűségből, miközben Peggy Marcy-t gyúrja az egyenjogúsággal, stb. Az egésznek az a vége, hogy inkább egy második nappalit építenének, de ebbe meg Bundy-ék nem mennek bele, meg sajnálkoznak, hogy így kihasználták őket, csak az engedélyüket akarták kicsikarni, stb. Végül jól összevesznek és Marcy-ék elmennek Párizsba. :)
-
#247 oh, most én nem láttam:-( mi volt benne? -
#246 lol kondiszoba :) -
#245 jaja,most nézem :D -
#244 kezdődik -
remélem ma nem felejtem el megnézni -
#242 Brunó viszont már a kezdetektől egy vén lusta dög -
#241 ja öregszik a család :) -
#240 és Bud még nem recskázik állandóan:)) -
Csaba #239 Sőt, Peggy néha még mos is, meg főz (!!) is. -
Csaba #238 Hát, a mai rész nagyon jó volt, halálra nevettem magam! Al lelőtte Marcyék kutyáját. Tele volt poénnal. Hiába, a Rém Rendes örökéletű. Itt az elején egyébként még sokszor kamatyolnak Bundyék, később ez mennyire megváltozik:-) -
#237 Ott is? -
#236 A francba, a felét elvitta a vihar -
#235 Al -t már megin egy csomó balszerencs éri.
Megy ki a házból és :
- Már csak az hiányzik, hogy belémcspjon a villám.
[ Dziiiiiingggg ]
- Affenébe, ez belémcsapott. -
#234 - Látjátok, ez itt Al. Ha bejönne egy orvgyilkos és megülne valószínűleg észre sem venné.
- De igen Peg, észrevenném.
-
#233 megint elfelejtettem megnézni!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
már unom,beírom a mobilba :D
-
#232 Vissza kell szokni a "AD Való Világ"-re, mert teljesen más a műsorkezdés. :) (Amúgy most mérges vagyok, mert ez most kimaradt! :() -
#231 Csak nem? :( Szörnyű lehetett!
El sem tudom képzelni, hogy ki lehetett FF hangja?
Bár a kereskedelmi tévékből kiindulva akár Csűrös Karola is lehetett. -
#230 Ironikusan értendő! -
winnie #229 hmm... vannak jó filmek és rossz filmek - vannak jó valóságshow-k és rossz vlóságshow-k, nem? -
#228 Három valóságshow???
Balfasz egy országban élünk az az igazság.
Ez kell a sok hülyének különben nem nyomatnák.
Jó volt a tegnapi rész ezt még nem láttam. -
#227 Most olvasom az RTL Klub friss tájékoztató anyagát, és ami a "rémeseket" illet(het)i: ősztől három (!) új valóságshow, és újra lesz Milliomos. Ezek mind a "rémes" időpontban várhatók, mivel eddig is ott voltak. Mi lesz veletek, Bundy-k? :(
(Bővebben: itt)
-
#226 kerály