745
  • BaLeeX
    Én is tervezem. Pénzt nem adnék más eredeti DVD-ért de ez kivétel lesz érzem.

Ja és cseréld le a logód!
  • Bandee1987
    Végre! Én tuti megveszem az összes részt, és lesz egy szép kis gyüjteményem majd itthon!
  • CLINT EASTWOOD9
    Egy jó műsor el megy a csatornárol!
    BAZZZZZE
  • Guy
    A hírek szerint a WHV jövőre szeretné itthon kiadni a sorozatot dvd-n,a Vészehelyzettel együtt
    itt egy link,miszerint a kiadó is megerősítette a terveit:
    http://dvdextra.hu/hir.php?oid=T60585608c74400d1042c3b2535498ea;cmssessid=tqpm175e3i3tjnen8oovkjuf76
  • winnie
    nem hinném, hogy lesz
  • Herds
    Senki se tud semmi konkrétat az esetleges hazai dvd kiadásával kapcsolatban?
  • winnie
    ezt írtam nem? a vágó után a barátok közt lesz, ahogy volt tavaly is. ősszel-télen vágó, januártól valóvilág.
  • BaLeeX
    Szerintem nem a vágót veszik le majd a műsorról, hanem a Szeress fost.
    Vagy ezt te olvastad valahol?
  • winnie
    nem. vágó után barátok közt lesz
  • Bad Boys
    Vágó után ezt fogják adni nem?
  • gulyi
    A DC++ kizárt. Le van tiltva nálunk.
  • Darkboy
    szoktál dc++ -ozni?
  • gulyi
    Hello Srácok! Ha valakit érdekel, megvan a Bundy összes része.kb. 22Gb Viasat3-ról felvéve. Nem túl jó minőség, de nézhető.
  • KG21
    mi itt ebben a topicban teljesen elfogultak vagyunk, szerintünk ezt 11. szer is végig kellene ismételni :)
    Én úgy gondoltam, legalább szeptemberig adják. De ha levették, legalább rakták volna be vmi éjszakai sávba...
  • winnie
    ezt komolyan nem értem. az rtl levett a műsorról egy 10szer ismételt ósdi régi sorozatot, és helyette egy teljesen új részeket sugároz a közkedvelt vetélkedőből.

miért fáj az, ha más nem szereti a sorozatot és elkapcsol, a lényeg, hogy sokan szeretik. leszarom, hogy x vagy y-nak nem tetszik a rém rendes.

azt meg remélem senki nem gondolta, hogy az rtl lenyomja az összes részt. jófej lépésként a nyári uborkaszezonban naponta adott le részeket, de majd hülyék lesznek engedni a tv2-nek, hogy jakupcsek milliomosa porrá zúzza a műsorsávot - betették vágót, a nézettség azonnal megduplázódott, le is nyomták jakupcseket
  • BaLeeX
    Mondjuk szerintem ez inkább a mi tvnézési kultúránkat minősíti...

Gondolom mikor betették a Rém Rendes Családott műsorra akkor sokan elkapcsoltak egyszerre, hogy mi a szar ez valami régi gönc ráadásul az első rész tényleg nem volt annyira poén csak annak akik már látták a többi rész és minden poént tudtak értékelni és értettek.
    Pedig ennél jobb vígjátéksorozat szerintem nincs, a Jóbarátok még ott van nagyon.

Persze most betették ezt a Szeress fost és mindenki ott görnyed a tv előtt, hogy vajon milyen kalandokat élnek át a milliomos csemeték...
  • Serpa
    inkább a Vágó, mint a nyálas "Szeress az örökkévalóságig".
  • Darkboy
    de jók voltak azok a viasatos idők!!! akkor az összeset ledták vagy 3x, itt meg volt kb. 30 rész, aztán beteszik a buzi vágót! kurva anyád ertéelklub!!!!

• BaLeeX
    Rohadt retekklub.
    Bár várható volt, hogy csak keresnek valamit amivel ki tudják tölteni a műsoridőben keletkezett rést.

A Vágó meg nem tudom mi a francért nem hagyta már őket a 3.14csába, mivel ha jön a gagyi VV akkor mindig leveszik műsorról, mert értelmesebb emberek mind ezt néznék ahelyett a fos helyett.
    Persze amikor nincs csaló világ akkor jó a műsora...
  • REMbraNT
    A francba, leülök ma a tv elé és tessék, LÖIM, ok, de hogy utána szeress most? Jééééééééézus
  • Guy
    Naná,hogy király a szinkron,remélem jövőre megjelenik tényleg DVD-n
  • Bad Boys
    Király csak már a jövő héten nem lesz
  • Csaba
    Ha valaminek, akkor ennek a szinkronja nagyon jó! Ennél jobban nem lehet szinkront csinálni!
  • Herds
    Szevasztok, nem tuttok valamit arról hogy magyarországon kiadják e vmikor dvd-n? mer amcsiba már 100 féle változat kivan adva. vmelyik nagyobb magyar kiadót rákéne bírni hogy adja ki.Nekem pár 10ezrest megérne 5-6korong szép csomagolásban, mer igaz hogy megvan az összes rész, de viasatos tv ripben nem az igazi, azér eredeti hangal nem lenne egy rossz dolog, vagy 2 rész megvan angolul, teljesen másak a poénok benne, bár a szinkron is nagyon szuper sztem.
  • wizy
    igen, azt kihámoztam a szavaitokbol........ hulye rtlesek
  • Csaba
    Jobban is tetted, mert ezek a rohadékok levágták a végét!
  • wizy
    mi volt a mai részben? nem néztem
  • Csaba
    És aztán szexeltek is?
  • KG21
    asszem végül Peg vhogy csőbe húzta, és Al véletlen kimondta a bűvös szót :)
  • Csaba
    Hát senki sem emlékszik a végére??? Mit felelt Al a feleségének??
  • Narancs
    Hát télleg elmehetnek a picsába, és ez nem az első eset!
    A maffiózóknek is lehagyták már a végét 1X, meg a Szóljatok a köpcösnek is csak úgy mondatközepén lett vége...Azóta sem tudom hogy mi a film vége!!!

• spyderco
    Na ez tényleg fasza, nem hiszem el hogy azt a kb 1-2 percet nem tudták volna leadni tényleg fontosabb volt a szar híradó ami már amúgy is volt fél 7kor. hát ennyit az rtlről
  • Csaba
    Én láttam, csak sajna nem emlékszem. De komolyan, mi a vége???? Nem lehetnek ilyen amatőrök, hogy azt a pár másodpercet nem adják le a végén.
    Azért érdekelne, ki találta ki, hogy a filmek végét lehagyják. Jól orrbavágnám...
  • KG21
    hát bazz ilyen rohadt egy geci bandát mint ez a retekklub... kapják be, nem igaz hogy az anyátokközt fontosabb mint Bundyék :( Kíváncsi lettem volna a végére
  • Narancs
    vazz, félbeszakították a vége előtt!!!!!
    Ez kibaszás, még sosem láttam ezt a részt...:(
  • Matthewpamer
    vagy letölthetjük :)
  • Punker
    jó rész :))))))))
  • Guy
    az HBO-n eddig kizárólag remek sorozatok mentek.Jóbarátok,Szex és New York,Sírhant Művek,Carnivale...
    Ami az ismétléseket illeti mindehl ez van,de nem is annyira baj,ha lemaradt az ember néhány epizódról a kedvenc sorozatából.
    A lényeg,hogy sajnos Al Bundy-ék lekerültek egy időre a képernyőről,de ha minden igaz jövőre DVD-n is megvehetjük eme nagyszerű sorozatot
  • PREMIERE1
    Ott volt a Dadus a TV2-n. Az a sorozat szerintem simán üti Bundyékat is, csak kevesen ismerik. A TV2 megvette - a 2. szériától :) - és elkezdték leadni immel-ámmal. Pár éve megy - amikor eszükbejut leadjuk alapon - de alig mozdult előre a sztori. Most nem tudom műsoron van-e még, de korábban hétköznap de 11:00-12.30 között adták úgy, hogy az újságban 11:40 volt ... :)

Szóval a kereskedelmi tévéken, ami jó, az este megy, ami jó és nézik is, azt meg leveszik műsorról. Fő, hogy az HBO és a TV által is többször leadott - elkezdett, ismételt - eröltetett szerencsétlenkedésen alapuló "fehérhumor", a "Jóbarátok" menjen! Pff!
  • Csaba
    Ez komoly? A rohadékok. Pedig elfért volna. Mondjuk a fókusz helyére nyugodtan betehetnék. Az a műsor egy kalap sz..-t sem ér.
    Komolyan nem értem őket. Ha egy műsor indul, akkor miért csak úgy indulhat, ha egy másikat kigolyóznak?? És aki nézi? Az le van ejtve? Ilyen egy amatőr tv adót még nem láttam... Ráadásul az egész csak napi 25 percecske. Nem hiszem el, hogy a nap 24 órájában ne lenne neki hely...
    Na, de máris kezdődik a mai rész! Nézem, amíg tehetem!