Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
jaja,most nézem 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker
kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer

remélem ma nem felejtem el megnézni

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

KG21
Brunó viszont már a kezdetektõl egy vén lusta dög

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punker
ja öregszik a család 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KG21
és Bud még nem recskázik állandóan😊)

Sõt, Peggy néha még mos is, meg fõz (!!) is.

Hát, a mai rész nagyon jó volt, halálra nevettem magam! Al lelõtte Marcyék kutyáját. Tele volt poénnal. Hiába, a Rém Rendes örökéletû. Itt az elején egyébként még sokszor kamatyolnak Bundyék, késõbb ez mennyire megváltozik:-)

Waterhorse
Ott is?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ron Ragm
A francba, a felét elvitta a vihar

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

LittleL
Al -t már megin egy csomó balszerencs éri.
Megy ki a házból és :

- Már csak az hiányzik, hogy belémcspjon a villám.

[ Dziiiiiingggg ]

- Affenébe, ez belémcsapott.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

BaLeeX
- Látjátok, ez itt Al. Ha bejönne egy orvgyilkos és megülne valószínûleg észre sem venné.
- De igen Peg, észrevenném.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Matthewpamer
megint elfelejtettem megnézni!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
már unom,beírom a mobilba 😄

a.carkey
Vissza kell szokni a "AD Való Világ"-re, mert teljesen más a mûsorkezdés. 😊 (Amúgy most mérges vagyok, mert ez most kimaradt! 😞)

A medve nem játék.

PREMIERE1
Csak nem? 😞 Szörnyû lehetett!

El sem tudom képzelni, hogy ki lehetett FF hangja?

Bár a kereskedelmi tévékbõl kiindulva akár Csûrös Karola is lehetett.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Ironikusan értendõ!

hmm... vannak jó filmek és rossz filmek - vannak jó valóságshow-k és rossz vlóságshow-k, nem?
BaLeeX
Három valóságshow???

Balfasz egy országban élünk az az igazság.
Ez kell a sok hülyének különben nem nyomatnák.

Jó volt a tegnapi rész ezt még nem láttam.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

PetruZ
Most olvasom az RTL Klub friss tájékoztató anyagát, és ami a "rémeseket" illet(het)i: õsztõl három (!) új valóságshow, és újra lesz Milliomos. Ezek mind a "rémes" idõpontban várhatók, mivel eddig is ott voltak. Mi lesz veletek, Bundy-k? 😞
(Bõvebben: itt)
PResident Evil
kerály

Sephi
Ja ja eredeti szinkron vala 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Az elsõ tizenvalahányról mindig lemaradtam, most nem. 😊 Jó volt, a szinkron is az eredeti, tehát - egyelõre - nincs ok az aggodalomra. 😊
wizy
én is:-(

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Matthewpamer
ÁÁÁ!Elfelejtettem megnézni!

Tuvok
ÁZ, mint mind ! 😊

Punker
jó rész 😊

Sephi
Miert en lattam Ford Fairlane-t ujra szinkronizalva. Maga volt a apokol...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuvok
a bemutatóban az eredeti szinkron volt, sazl táncsak nem ...

Match
elnézve a mûsoraikat még el is tudomk képzelni..

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

BaLeeX
Áhh annyira még ezek sem barmok.
Vagy mégis?

Match
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
az enm lehet!!!!!!!!!!!

Matthewpamer
honnét veszed?

PREMIERE1
Újraszinkroniíálják!

BaLeeX
Várjuk tisztelettel!

Matthewpamer
jaja 😄

Match
június 07., hétfõ, 19:40

Egy rém rendes család - 1. rész

Mirõl híres a képen látható família? Egy fém rendes család? Egy rém rendes rolád? A helyes megfejtõ jutalma: Újra láthatja õket az RTL Klubon!

Ma van a nagy nap 😄
már kezdtek jelentkezni az elvonsi tüneteim 😄

Waterhorse
Vagy bekerül a hétvégi vigjátéksorozatok közé, amelyeket hol adják, hol nem, különbözõ idõpontokban, néha szombaton, néha vasárnap, van hogy 1 hónapra is eltûnnek. Gondolok itt a Szárok a szüleim vagy a Nikki címû sorozatra.
Esetleg átkerül majd éjszakára mint anno az Ûrbalekok, vagy a Seinfeld, persze ezek is mindig más idõpontokban.

PetruZ
Emlékeztek még, hogyan is indult az elsõ StarGate? Dettó RTL, dettó királyos mûsorkezdéssel, aztán ahogy jöttek a saját kis dolgaik, az SG szépen-szépen csúszott hátrébb a mûsoridõben, végül már majdnem este 11-kor adták. Nem is érte meg a 2. sorozat végét...
A RémRendes áll vagy 250 részbõl, szeptemberig ebbõl leadnak kb. 70-at várhatóan a mostani jó idõpontban, aztán...? Van egy olyan sejtésem, hogy most korábbra fogják hozni.
spyderco
Pont ugyanerre gondoltam én is. A rém rendest csak azért vetítik hogy nyáron menjen vmi normális mûsor, kitöltik a mûsoridõt addig amíg nem folytatják a többi szarságukat.

http://www.o-store.hu

Waterhorse
Azon gondolkozom, hogy most elkezdik adni, de szeptembertõl elvileg újra jön a Vágó mûsora, amivel semmi bajom, de ugyanabban az idõpontban van. Ha pedig esetleg nem akkor meg tegyük föl a VV4-et kezdik el januárban akkor is csak fél évig lesz Rém rendes és ez az idõ nem elég, hogy végigmenjen az összes rész. A gond az, hogy az rtl-t én nem úgy ismerem, hogy másik idõpontba tennék, hanem egyszerüen majd leveszik a mûsorról, akármennyire nem szeretnénk, hogy ez legyen😞
Na jól van, imkább nem vészmadárkodok tovább, majd visszatérünk erre ha itt az ideje😊

Matthewpamer
kedvenc sorozatom.100% hogy megnézem még1szer!😄
De kár hogy nem folytatják 😞

Waterhorse
Én meg ezt a legtöbbször talán, de meg nem unom😊

BaLeeX
Szerintem ezt még nem láttam.
Már várom. 😊

Waterhorse
Az 1. amikor odaköltöznek Marcy-ék, és elõször mennek át bundy-ékhoz. Al szokása szerint ki van akadva, hogy azért nem nézheti a sportot mert átjön Steve és Marcy. Valami olyasmit is kérdez Peg-tõl hogy mi a családi nevük, McGügye😊))
Amikor átjönnek Al már rögtön utálja is öket, majd a lányok kimennek a konyhába, csinálnak, jó kávét maguknak, és rosszat a fiúknak, a késõbbiekben kiderül Al-ek nagyon is ízlik ez a kávé. Idõközben pedig rádõbbenti Steve-et, hogy még mindíg szereti a sportot, mindazok ellenére, hogy Marcy-val közösen megegyeztek, még házasságuk kezdetén, nem néznek ilyet. Ezen összeszólalkoznak és hazamennek elrendezni a dolgaikat.
A végén Al és Peggy fölvonulnak a hálóba😊))

Ebben a részben vannak még ilyen sablonos dolgok mit vita a kajáról, meg Al munkája, beszólás egy kövér nõnek a cipõboltban, Luke, a régi munkatárs hajtja a csajokat. A magyar címe pedig Új szomszédok volt.

BaLeeX
Melyik volt az elsõ rész? Mi volt benne?

Sok részt láttam már 2-3x de lehet, hogy az elsõ kimaradt. De az elsõ pár részben milyen kicsi még Kelly és Bud, és Al-nek még van haja. 😄

spyderco
Én is láttam már az összes részt többször is, de megint megnézem. Nem fogják újraszinkronizálni (remélem) sztem a viasat3-tól 1 az 1be megvették a jogokat.

http://www.o-store.hu

KG21
megnézem ötödjére is az összes részt😊))

Tuvok

PetruZ
#188 😊
Match
mikortól kezdik?