745
  • Waterhorse
    Jah, kár, hogy nem lesz rá évadonként 8 ezer pénzem, hogy megvegyem. Mennyi is van összesen? 11 évad? Alig 100 ezer lesz az egész sorozat ha eredetiben szeretném. Kiket céloznak meg ezzel? Megint csak be kell érnem a ripekkel, de legalább azok jó minőségűek lesznek.
  • Aramir
    YEah! Már ideje volt :)
  • Bandee1987
    03.29-én jelenik meg a Rém Rendes Család első évadja DVD-n!!!
  • Waterhorse
    -Én lófarokba fogom kötni, és te Steve?
    -Én hatalmas oroszlánsörényt növesztek.
  • Serpa
    most van a kopaszos rész.
    :D
  • BaLeeX
  • KG21
    Al-el akkor voltunk utoljára egy teljes hétvégén át a hálószobában, amikor elbújtunk a gyerekek elől, mert elfelejtettük, hogy karácsony van. :D
  • Ramore
    Mitől olyan nehéz a doboz?
    Bele raktam ezt, azt, a bowling golyódat!
  • ALCATELGOD
    Alig várom, hogy kint legyen a TK-ban, mert nagyon szeretem ezt a sorozatott :-)))
  • szacsi
    kirááály....
    bár már a felét letöltöttem (:
  • Serpa
    remélem végig adják. (közepe, vége az igazi részek)
  • BaLeeX
    Jaja pont akartam mondeni én is. :)

Tegnap volt az a rész, amikor Al lelőtte Steve-ék kutyáját. :D
  • KG21
    ad 2 részt a cool, minden hétköznap 13 órakor, és 19 órakor ismétlik. tegnap vettem észre, végre ismét vacsizhatok a Bundy családot nézve
  • Serpa

• Ramore
    "Én lófarokban fogom hordani, te Steve?"
  • Serpa
    Al jól megmondta a kopaszoknak a magáét.
    :))
  • Serpa
    van.
    :)
  • Punkerwork
    jaja jó volt :)
  • Serpa
    tegnap "A rekord" rész volt.

Al rekordját majdnem megdöntötték; de Kelly tett róla, hogy nem ...
  • Waterhorse
    A műsorban azt írják, hogy a királyi verejték című epizód volt, hát igen a könyvtárosnak nem teljesen ez a címe:))) (Al és a jószívű kismozdony), persze ez megint az RETEK PUB hülyesége, gyökérül adták le a műsortervet.
  • Csaba
    Tényleg az volt ma???? A fene........ Pont ma nem láttam. Tök jó ez a rész. Amikor a gyerek Bundy beszól a könyvtáros néninek... Jajj. 16 óra 25-kor kapcsoltam be a tv-t, de már reklám volt. Akkor jutott eszembe, hogy volt...
    Hát igen. Ilyen hülye időpontra tenni. Kinek jut eszébe nézni? :-((
  • Serpa
    aha.
  • KG21
    afene, nemláttam :( Az volt, amikor Al nem vitte vissza még gyerekkorában a jószívű kismozdonyt, vagymit?
  • Punker
    szeretem a könyvtáros részt :)
  • Serpa
    rtl
  • Csaba
    Ez a rész nem volt olyan jó, inkább idegesítő. Azt a sörétes puskát hamarabb is elővehette volna, Pegi családja rohadt ocsmány népség...
    Egyébként meg ezt csak elképzelte Al, de aztán a valóságban még hülyébb a család (A kövér kopasz szépen betörte az ajtót a fejével...)
  • Serpa
    megoldja mindenkinek a problémáját, azt elővett egy sörétest.
  • Bandee1987
    Egyébként ez a film tényleg létezik (pedig asszittem, hogy nem)
    http://www.imdb.com/title/tt0045883/
  • Bandee1987
    Hondó :)
  • Matthewpamer
    kezdődik!
  • Bandee1987
  • PetruZ
    RTL Klub, vasárnap, du. 16.05, már most hétvégén is
  • Match
    mikor fog menni és hol?
  • KG21
    Jobb, mint a semmi, bár nem sokkal. Amikor duplarészt adott a viasat minden nap, azok voltak a szép idők
  • Serpa
    vasárnapra rakták a sorozatot.
  • Punkerwork
  • Curtis
    "A fat woman came into the shoe store today and asked for something to wear for a walk in the woods. Jokingly I suggested a sandwich sign saying "don't shoot, from the front I look human."

"Egy dagadt nő jött be ma a cipőboltba. Kérdezte mit tudnék ajánlani sétálásra a parkban. Mondtam neki vegyen föl egy szendvicses táblát amire az van írva: 'Ne lőjenek, elölről embernek látszom!'"
  • Guy
    Az első évad 2 dvd-n jött ki,a 2.évad 3 lemezen az USA-ban.Szerintem kétoldalas dvd-kről van szó,ahogy a Jóbarátok is megjelent idehaza.Nem lesz másképp ez esetben sem.
  • Bandee1987
    kabbe
    Amúgy meg nekem csak egy eredeti dvd-m van( a men in black 2), de ha ez megjelenik lesz még egypár ilyen. Tényleg, sztetek egy teljes dvd-re hány rész fér fel? És a teljes sorozat mennyi dvd-t foglalhat el?
  • Curtis
    Hi,

Én biztos megveszem :) Aki fanatikus, az megveszi. Aki elkötelezett MWC rajongó, annak megvan a

Married With Children Reunion:

A Married With Children Unaired Pilot:

vagy a MWC True Hollywood Story:

Ezek művészfilmek :)