745
-
#345 Jah, kár, hogy nem lesz rá évadonként 8 ezer pénzem, hogy megvegyem. Mennyi is van összesen? 11 évad? Alig 100 ezer lesz az egész sorozat ha eredetiben szeretném. Kiket céloznak meg ezzel? Megint csak be kell érnem a ripekkel, de legalább azok jó minőségűek lesznek. -
#344 YEah! Már ideje volt :) -
#343 03.29-én jelenik meg a Rém Rendes Család első évadja DVD-n!!! -
#342 -Én lófarokba fogom kötni, és te Steve?
-Én hatalmas oroszlánsörényt növesztek. -
#341 most van a kopaszos rész.
:D -
#340 -
#339 Al-el akkor voltunk utoljára egy teljes hétvégén át a hálószobában, amikor elbújtunk a gyerekek elől, mert elfelejtettük, hogy karácsony van. :D -
#338 Mitől olyan nehéz a doboz?
Bele raktam ezt, azt, a bowling golyódat! -
#337 Alig várom, hogy kint legyen a TK-ban, mert nagyon szeretem ezt a sorozatott :-))) -
#336 kirááály....
bár már a felét letöltöttem (: -
#335 remélem végig adják. (közepe, vége az igazi részek) -
#334 Jaja pont akartam mondeni én is. :)
Tegnap volt az a rész, amikor Al lelőtte Steve-ék kutyáját. :D -
#333 ad 2 részt a cool, minden hétköznap 13 órakor, és 19 órakor ismétlik. tegnap vettem észre, végre ismét vacsizhatok a Bundy családot nézve -
-
#331 "Én lófarokban fogom hordani, te Steve?" -
#330 Al jól megmondta a kopaszoknak a magáét.
:)) -
#329 van.
:) -
#328 jaja jó volt :) -
#327 tegnap "A rekord" rész volt.
Al rekordját majdnem megdöntötték; de Kelly tett róla, hogy nem ...
#326 A műsorban azt írják, hogy a királyi verejték című epizód volt, hát igen a könyvtárosnak nem teljesen ez a címe:))) (Al és a jószívű kismozdony), persze ez megint az RETEK PUB hülyesége, gyökérül adták le a műsortervet. -
Csaba #325 Tényleg az volt ma???? A fene........ Pont ma nem láttam. Tök jó ez a rész. Amikor a gyerek Bundy beszól a könyvtáros néninek... Jajj. 16 óra 25-kor kapcsoltam be a tv-t, de már reklám volt. Akkor jutott eszembe, hogy volt...
Hát igen. Ilyen hülye időpontra tenni. Kinek jut eszébe nézni? :-(( -
#324 aha.
-
#323 afene, nemláttam :( Az volt, amikor Al nem vitte vissza még gyerekkorában a jószívű kismozdonyt, vagymit? -
#322 szeretem a könyvtáros részt :) -
#321 rtl -
Csaba #320 Ez a rész nem volt olyan jó, inkább idegesítő. Azt a sörétes puskát hamarabb is elővehette volna, Pegi családja rohadt ocsmány népség...
Egyébként meg ezt csak elképzelte Al, de aztán a valóságban még hülyébb a család (A kövér kopasz szépen betörte az ajtót a fejével...) -
#319 megoldja mindenkinek a problémáját, azt elővett egy sörétest.
#318 Egyébként ez a film tényleg létezik (pedig asszittem, hogy nem)
http://www.imdb.com/title/tt0045883/ -
#317 Hondó :) -
#316 kezdődik! -
#315 -
#314 RTL Klub, vasárnap, du. 16.05, már most hétvégén is
-
#313 mikor fog menni és hol? -
#312 Jobb, mint a semmi, bár nem sokkal. Amikor duplarészt adott a viasat minden nap, azok voltak a szép idők -
#311 vasárnapra rakták a sorozatot. -
#310 -
Curtis #309 "A fat woman came into the shoe store today and asked for something to wear for a walk in the woods. Jokingly I suggested a sandwich sign saying "don't shoot, from the front I look human."
"Egy dagadt nő jött be ma a cipőboltba. Kérdezte mit tudnék ajánlani sétálásra a parkban. Mondtam neki vegyen föl egy szendvicses táblát amire az van írva: 'Ne lőjenek, elölről embernek látszom!'" -
Guy #308 Az első évad 2 dvd-n jött ki,a 2.évad 3 lemezen az USA-ban.Szerintem kétoldalas dvd-kről van szó,ahogy a Jóbarátok is megjelent idehaza.Nem lesz másképp ez esetben sem. -
#307 kabbe
Amúgy meg nekem csak egy eredeti dvd-m van( a men in black 2), de ha ez megjelenik lesz még egypár ilyen. Tényleg, sztetek egy teljes dvd-re hány rész fér fel? És a teljes sorozat mennyi dvd-t foglalhat el? -
Curtis #306 Hi,
Én biztos megveszem :) Aki fanatikus, az megveszi. Aki elkötelezett MWC rajongó, annak megvan a
Married With Children Reunion:
A Married With Children Unaired Pilot:
vagy a MWC True Hollywood Story:
Ezek művészfilmek :)