Rém Rendes CSalád (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy gondoltam, legalább szeptemberig adják. De ha levették, legalább rakták volna be vmi éjszakai sávba...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
miért fáj az, ha más nem szereti a sorozatot és elkapcsol, a lényeg, hogy sokan szeretik. leszarom, hogy x vagy y-nak nem tetszik a rém rendes.
azt meg remélem senki nem gondolta, hogy az rtl lenyomja az összes részt. jófej lépésként a nyári uborkaszezonban naponta adott le részeket, de majd hülyék lesznek engedni a tv2-nek, hogy jakupcsek milliomosa porrá zúzza a mûsorsávot - betették vágót, a nézettség azonnal megduplázódott, le is nyomták jakupcseket
Gondolom mikor betették a Rém Rendes Családott mûsorra akkor sokan elkapcsoltak egyszerre, hogy mi a szar ez valami régi gönc ráadásul az elsõ rész tényleg nem volt annyira poén csak annak akik már látták a többi rész és minden poént tudtak értékelni és értettek.
Pedig ennél jobb vígjátéksorozat szerintem nincs, a Jóbarátok még ott van nagyon.
Persze most betették ezt a Szeress fost és mindenki ott görnyed a tv elõtt, hogy vajon milyen kalandokat élnek át a milliomos csemeték...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bár várható volt, hogy csak keresnek valamit amivel ki tudják tölteni a mûsoridõben keletkezett rést.
A Vágó meg nem tudom mi a francért nem hagyta már õket a 3.14csába, mivel ha jön a gagyi VV akkor mindig leveszik mûsorról, mert értelmesebb emberek mind ezt néznék ahelyett a fos helyett.
Persze amikor nincs csaló világ akkor jó a mûsora...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Si Vis Pacem, Para Bellum
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A maffiózóknek is lehagyták már a végét 1X, meg a Szóljatok a köpcösnek is csak úgy mondatközepén lett vége...Azóta sem tudom hogy mi a film vége!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

http://www.o-store.hu
Azért érdekelne, ki találta ki, hogy a filmek végét lehagyják. Jól orrbavágnám...

Ez kibaszás, még sosem láttam ezt a részt...😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ami az ismétléseket illeti mindehl ez van,de nem is annyira baj,ha lemaradt az ember néhány epizódról a kedvenc sorozatából.
A lényeg,hogy sajnos Al Bundy-ék lekerültek egy idõre a képernyõrõl,de ha minden igaz jövõre DVD-n is megvehetjük eme nagyszerû sorozatot

Szóval a kereskedelmi tévéken, ami jó, az este megy, ami jó és nézik is, azt meg leveszik mûsorról. Fõ, hogy az HBO és a TV által is többször leadott - elkezdett, ismételt - eröltetett szerencsétlenkedésen alapuló "fehérhumor", a "Jóbarátok" menjen! Pff!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Komolyan nem értem õket. Ha egy mûsor indul, akkor miért csak úgy indulhat, ha egy másikat kigolyóznak?? És aki nézi? Az le van ejtve? Ilyen egy amatõr tv adót még nem láttam... Ráadásul az egész csak napi 25 percecske. Nem hiszem el, hogy a nap 24 órájában ne lenne neki hely...
Na, de máris kezdõdik a mai rész! Nézem, amíg tehetem!
Azt hittem legalább Augusztus végéig menni fog. Fuck retekklubb

rtlhttp://www.o-store.hu
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kizárt, hogy egy évad egy korongra ráfér.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mármint, hogy érdekel az is😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
DVD-vel nagyon nem foglalkoztam ezelõtt, csak az utóbbi idõben kezdtem érdeklõdni. Hány részt fognak felnyomni egy korongra? Pl. Jobarátokból mennyit raktak 1-re?
Remélem lesznek rajta extrák is, azokra nagyon kiváncsi lennék, meg a menüjére is, mondjuk igy a nappaliban lehetne vándorolni a különbözõ opciók között😊 Nagyon nekem még az eredeti angol nyelv is.
Egy idézet onnan:
A Columbia hazai képviseletén (Warner Home Video) azonban megtudtuk, hogy gõzerõvel dolgoznak a sorozat magyar kiadásán, és ha minden a tervek szerint alakul, jövõre nálunk is elindul az Egy rém rendes család teljes sorozatának kiadása, méghozzá magyar szinkronnal.
Ez nagyon jól hangzik, csak érjük is meg, hogy az összes meglegyen majd sorban a polcunkon. Örülök, hogy nem annyira a közeljövõben lesz. Addigra talán már lesz dvd-lejátszóm is és nem kell szöszölnöm holmi dvd-ripek beszerzésével a DC-rõl😊