745
-
#425 Múltkor Peg beszólása mekkora volt Xavier McDanielsnek: Hé kopasz! Kosaras vagy, vagy csak Sined O'Connor lebarnulva? :D -
#424 kéne ide 1 banner nem? :) -
#423 lol -
#422 11 évad az egész. Ha szeretnéd megvenni előbb, gondolkozz el rajta, mit akarsz jobban. 8 dvd lejátszót vagy írót? Egy házimozirendszert? Egy projektort? 2 új TV-t? 2 Kondigépet? Egy teljes konfigurációs PC-t? Két Hi-fit? Egy fél autót? Ha ezeken túl vagy és jó meggondoltad, akkor hajrá, előre a DVD-kért!! -
Rohamoszti #421 Hmmm, pontosan hány évadja is van ennek? -
#420 13, 2-es lemezen 4 rész van. -
Rohamoszti #419 Az első évad hány részes? Csak me nekem az 1. dvd-n 9 rész avn :P -
#418 nem készítene vki bannert? -
#417 Már a "biztonsági másolat" is kint van belőle.:) 2DVD. -
#416 Jönnek a rippek, szép lassan, de jönnek:))
Annyira, hogy hétfő óta a 180 megás 1. részből lejött 100 mega:)) -
#415 "6 emberre jut egy WC"
:DD -
#414 "az amerikaiak csak a semmitmondó, erőszakos Tom és Jerry rajzfilmekből értenek"
:DDD -
#413 "Gyerekek tegyétek azok közé a mandarinok közé azt a fürt banánt, amit akkor vett apátok, amikor utoljára részeg volt" :DDD -
#412 "Neee adóztasd meg a SÖRT!"
:DD -
#411 És megtudtuk azt is, hogy egy igazi amerikainak fogalma sincs, ki az amerikai elnök :D -
#410 A mai rész nagyon fasza! (Ami 19:30-tól megy)
Al megy az utcán a választások előtt, és kérésekkel bombázzák:
- Mentse meg a környezetet!
- Szarok rá.
- Mentse meg a világot a nukleáris katasztrófától!
- Szarok rá.
- Fel akarják emelni a sör adóját.
- Úristen! Ez szörnyű!
:DDD -
#409 Tévedtem, csak 12. -
#408 14-15 rész összesen, ha jól emlékszem. Nem volt hosszúéletű sorozat. Viszont klasszikus! -
#407 2*4590 + futár, na majd köv fizu után :) -
winnie #406 én nem is általánosságban érvelek a bpfilm ellen - hanem csakis ezel a két sorozattal kapcsolatban. -
#405 Waczakból két évad jelent meg tavaj novemberben, nem tudom hány széria a teljes sorozat. -
#404 és Waczak? -
#403 Nem lesz:((
Én kevertem, még Angliában sem jött ki. -
#402 Valami rémlik róla. Lehet:))
Utánanézek ma valamikor, ha adig nem előz meg más aki pontosabbat tud mondani:)
Az is lehet, hogy a Waczak szállóval keverem az emlékeimben, arra inkább rábólintanék, hogy megjelenik. -
#401 Csengetett, Mylord? nem jön ki? :) -
#400 Hát ha nem jók az adatok akkor nem jók
Én nem vettem meg, nem tudhatom, hogy egyezik-e
A Budapest film akkor is jobban megéri, és itt most nem arról van szó, én nem azt akartam ezzel kiemelni, hogy BpFilm vs. Warner. Hanem B-s kiadók vs. A-s kiadók. Szerintem jobban megéri, olcsóbb, és olyan rétegekanyagokat is eljuttatnak hozzánk, amiket valamiért B-sként értékelnek nálunk, az úgymond erre illetékes hivatottak. Tulajdonképp ez utóbbiért is lehet olcsó, és ez nekem csak gazdaságossá teszi a szórakozásomat, ugyanakkor valahol bosszant ha egy díjnyertes művészfilmet bedobnak a kosárba a 990-es filmek közé.
Ebben az esetben, a felsorolt különbségek miatt részben igazad van, viszont akkor is függ a kiadótol az ár. Jobban megéri pl. a Budapest Film, Intersonic, Best Hollywood, nézd meg az árakat:) -
#399 június még nagyon messze van :( -
#398 ma estére tartogatom a 13. részt :) -
winnie #397 Csak egyeztesd a #374-esben felsoroltakat, a #377-es linkje alatt található adatokkal.
nem értelek. én is a hivatalos adatokat vettem számításba - az egy másik dolog, ha azok rosszak. (nem 150 perc, nincs angol nyelv, a hang nem sztereo) - de nem is ez a lényeg.
Az árbeli különbséget két dolog indokolja, az, hogy a Halló, Halló angol sorozat, és, hogy az 1 db DVD-n jelent meg.
az árbeli különbséget az indokolja, hogy a halló, halló -kiadás 6 részt tartalmaz, míg a rém rendes 13-at (a több évad pedig 22-őt)
Besorolhatjuk a Halló, Hallót 6 ezres kategóriába. Ha a Warner adja ki, náluk biztos annyi lenne. a BP-nek valamiért így is megéri.
ezt megint nem értem. ez nem besorolás kérdése. arányosság. ha 2 évad lenne a halló, halló dvd-n, akkor is 3ezer lenne szerinted az ára?
szerinted melyik éri meg jobban? a warner vagy a bpfilm?
halló-halló: 6 rész 3000-ért (150 perc a kiadó szerint:) vagy valamelyik wb-sorozat 22 része 8000-ért (túllépve természetesen azon, hogy a rém rendes 1. évadát is ezen az áron adják, vagyis ott 13 rész a 8ezer)
(a 22 rész, mint írta, a rém rendes esetében 484 perc, a vészhelyzet esetében pedig 964 perc lesz.)
-
#396 jobb lenne ha havonta jönne ki, bár így könnyebb a pénzt összeszedni rá. -
#395 az fasza... -
#394 még szerencs hogy xpress fórumon is megkérdeztem
2. évad 2005 06 14
3. évad 2005 09 06
4. évad 2005 12 06 -
#393 amúgy nem tudjátok mikor jön a 2. évad? -
#392 én lusta vagyok berippelni, DC-n meg tuti kint van. -
#391 Napokban néztem, még nem láttam senkinél. Találtam DVD iso-t de az is a tv-ripekből készült. -
béricsi #390 már beripelték... szedd le filecserélőről ha kell -
#389 na, aki berippelte netán, az dobhatna egy pm-et nekem :) -
#388 Valaki berippelhetné már az első sorozatot! :)) -
#387 Csak egyeztesd a #374-esben felsoroltakat, a #377-es linkje alatt található adatokkal.
Az árbeli különbséget két dolog indokolja, az, hogy a Halló, Halló angol sorozat, és, hogy az 1 db DVD-n jelent meg.
És van még egy nagyon fontos tényezője a különbségnek:
A kiadók is elég nagy ellentmondásban vannak egymással. Míg a csóróbb, névtelenebb kiadónak (Budapest Film) megéri az olcsóbb piacra dobás, addíg a nagyobb gazdagabb (Warner), aki nem menne tönkre ha lejjebb vinné az árat 2-3 ezer forintal, nem ezt teszi. Besorolhatjuk a Halló, Hallót 6 ezres kategóriába. Ha a Warner adja ki, náluk biztos annyi lenne. a BP-nek valamiért így is megéri. -
winnie #386 Nézd meg ezt, én nem tudom, te mit néztél, de érdekel az is, ha megmondod hol olvastad amit írtál: Halló, Halló
ezt nem értem.
írtam, hogy a 3ezer forintos 150 perces 1DVD-s halló, halló-t nem lehet összehasonlítani egy (ha a 2. évadot nézem 440 perces 3 vagy 4 DVD-s és 8ezerért adott rém rendessel, vagy egy 880 perces, ugyancsak 8ezerért adott 6DVD-s vészhelyzettel) --> ilyan áron egy 600 perces halló, halló 12ezer lenne és akkor még nem is beszéltünk a vcd-minőségről.