Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waterhorse
Jah, kár, hogy nem lesz rá évadonként 8 ezer pénzem, hogy megvegyem. Mennyi is van összesen? 11 évad? Alig 100 ezer lesz az egész sorozat ha eredetiben szeretném. Kiket céloznak meg ezzel? Megint csak be kell érnem a ripekkel, de legalább azok jó minõségûek lesznek.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Aramir
YEah! Már ideje volt :)

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Waterhorse
-Én lófarokba fogom kötni, és te Steve?
-Én hatalmas oroszlánsörényt növesztek.

Serpa
most van a kopaszos rész.
:D

BaLeeX
<#vigyor><#idiota><#vigyor>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

KG21
Al-el akkor voltunk utoljára egy teljes hétvégén át a hálószobában, amikor elbújtunk a gyerekek elõl, mert elfelejtettük, hogy karácsony van. :D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ramore
Mitõl olyan nehéz a doboz?
Bele raktam ezt, azt, a bowling golyódat!
ALCATELGOD
Alig várom, hogy kint legyen a TK-ban, mert nagyon szeretem ezt a sorozatott :-)))

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

szacsi
kirááály....
bár már a felét letöltöttem (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

Serpa
remélem végig adják. (közepe, vége az igazi részek)

BaLeeX
Jaja pont akartam mondeni én is. :)

Tegnap volt az a rész, amikor Al lelõtte Steve-ék kutyáját. :D

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

KG21
ad 2 részt a cool, minden hétköznap 13 órakor, és 19 órakor ismétlik. tegnap vettem észre, végre ismét vacsizhatok a Bundy családot nézve <#vigyor2>

Serpa

Ramore
"Én lófarokban fogom hordani, te Steve?"
Serpa
Al jól megmondta a kopaszoknak a magáét.
:))

Serpa
van.
:)

Punkerwork
jaja jó volt :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
tegnap "A rekord" rész volt.

Al rekordját majdnem megdöntötték; de Kelly tett róla, hogy nem ...

Waterhorse
A mûsorban azt írják, hogy a királyi verejték címû epizód volt, hát igen a könyvtárosnak nem teljesen ez a címe:))) (Al és a jószívû kismozdony), persze ez megint az RETEK PUB hülyesége, gyökérül adták le a mûsortervet.

Tényleg az volt ma???? A fene........ Pont ma nem láttam. Tök jó ez a rész. Amikor a gyerek Bundy beszól a könyvtáros néninek... Jajj. 16 óra 25-kor kapcsoltam be a tv-t, de már reklám volt. Akkor jutott eszembe, hogy volt...
Hát igen. Ilyen hülye idõpontra tenni. Kinek jut eszébe nézni? :-((

Serpa
aha.

KG21
afene, nemláttam :( Az volt, amikor Al nem vitte vissza még gyerekkorában a jószívû kismozdonyt, vagymit?

Punker
szeretem a könyvtáros részt :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Serpa
rtl

Ez a rész nem volt olyan jó, inkább idegesítõ. Azt a sörétes puskát hamarabb is elõvehette volna, Pegi családja rohadt ocsmány népség...
Egyébként meg ezt csak elképzelte Al, de aztán a valóságban még hülyébb a család (A kövér kopasz szépen betörte az ajtót a fejével...)

Serpa
megoldja mindenkinek a problémáját, azt elõvett egy sörétest.

Bandee1987
Egyébként ez a film tényleg létezik (pedig asszittem, hogy nem)
http://www.imdb.com/title/tt0045883/

Bandee1987
Hondó :)

Matthewpamer
kezdõdik!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Bandee1987

PetruZ
RTL Klub, vasárnap, du. 16.05, már most hétvégén is
Match
mikor fog menni és hol?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

KG21
Jobb, mint a semmi, bár nem sokkal. Amikor duplarészt adott a viasat minden nap, azok voltak a szép idõk

Serpa
vasárnapra rakták a sorozatot.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

"A fat woman came into the shoe store today and asked for something to wear for a walk in the woods. Jokingly I suggested a sandwich sign saying "don't shoot, from the front I look human."

"Egy dagadt nõ jött be ma a cipõboltba. Kérdezte mit tudnék ajánlani sétálásra a parkban. Mondtam neki vegyen föl egy szendvicses táblát amire az van írva: 'Ne lõjenek, elölrõl embernek látszom!'"

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Az elsõ évad 2 dvd-n jött ki,a 2.évad 3 lemezen az USA-ban.Szerintem kétoldalas dvd-krõl van szó,ahogy a Jóbarátok is megjelent idehaza.Nem lesz másképp ez esetben sem.
Bandee1987
kabbe
Amúgy meg nekem csak egy eredeti dvd-m van( a men in black 2), de ha ez megjelenik lesz még egypár ilyen. Tényleg, sztetek egy teljes dvd-re hány rész fér fel? És a teljes sorozat mennyi dvd-t foglalhat el?

Hi,

Én biztos megveszem :) Aki fanatikus, az megveszi. Aki elkötelezett MWC rajongó, annak megvan a

Married With Children Reunion:

A Married With Children Unaired Pilot:

vagy a MWC True Hollywood Story:

Ezek mûvészfilmek :)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

BaLeeX
Én is tervezem. Pénzt nem adnék más eredeti DVD-ért de ez kivétel lesz érzem.

Ja és cseréld le a logód!

Bandee1987
Végre! Én tuti megveszem az összes részt, és lesz egy szép kis gyüjteményem majd itthon!

CLINT EASTWOOD9
Egy jó mûsor el megy a csatornárol!
BAZZZZZE

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

A hírek szerint a WHV jövõre szeretné itthon kiadni a sorozatot dvd-n,a Vészehelyzettel együtt
itt egy link,miszerint a kiadó is megerõsítette a terveit:
http://dvdextra.hu/hir.php?oid=T60585608c74400d1042c3b2535498ea;cmssessid=tqpm175e3i3tjnen8oovkjuf76
nem hinném, hogy lesz
Herds
Senki se tud semmi konkrétat az esetleges hazai dvd kiadásával kapcsolatban?

Si Vis Pacem, Para Bellum

ezt írtam nem? a vágó után a barátok közt lesz, ahogy volt tavaly is. õsszel-télen vágó, januártól valóvilág.
BaLeeX
Szerintem nem a vágót veszik le majd a mûsorról, hanem a Szeress fost.
Vagy ezt te olvastad valahol?

nem. vágó után barátok közt lesz
Vágó után ezt fogják adni nem?