740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
#453 -
#452 ja meg a warezcsatik :) -
#451 Undernet
magyar, electronicmusic (ez utóbbi saját termés még 98-ból, és angol)
ja, és R0B0T1K nicken nyomom -
#450 Egyébbként melyik IRC csatin dumcsizol? -
#449 persze, ha szereted a bort, van egy üveg nagyon ütős (és elég drága) merlot-m! :))))))))) -
#448 nagyon meredek hegyoldalon indultál el felfelé, Gery JÓARCADMIRÁLIS™ :) és én ott leszek a tetején, hogy rálépjek a kezedre :) -
#447 Renben cimbi.Nem akarok én senkinek rosszat de mostmár legalább tudom, hogy a JÓARC™ találkozóra egy fillért sem kell vinnem, mert TE fogsz nekem fizetni mindent!:)))))))...Mert ugye ne felejtsük el, hogy életed párjával is hasonló úton ismerkedtél meg, és nem tudom mennyire örülne a hírnek, hogy az ő megbízható kis brumikája újra a tettek mezejére lépett a virtuális flőrtölés hadszinterén...Úgyhogy gondolkozz el ezen a késes dolgon és a bulira ne gyere üres pénztárcával:)))))))) -
#446 emlegettem egy tőrt egy másik topikban, nos az még a te torkodban is landolhat :)))))
az lenne szép, ha minden külföldi beszélgetőpartneremről be kéne számolnom az asszonynak......... -
#445 És ezt a kedves barátnőddel is megosztod drága Miki???...Nem baj, bulizunk mi még együtt:)))
JÓARCADMIRÁLIS™ -
#444 visszatérve a témához.......... (ha még érdekel valakit..)
van ugye ez az irc-s kísérletem... eddig minden szép és jó volt, most két hét után vágtam be a rosszfiú figurát.... bejött a nő, én meg épp drogokról vitáztam a bent lévőkkel, és épp csak egy köszönés erejéig figyeltem rá oda. Ez elég durvának számít, mert eddig folyamatosan dumáltunk, ha tudtunk.
Na most kiderült, hogy ő is anti drogos, vagyis ezzel csináltam magamnak egy rossz pontot, a másik pedig az hogy szartam a fejére, nem volt semmi privi dumcsi.
Kíváncsian várom a fejleményeket, majd beszámolok :)))) -
#443 A Home-ban a zene mindíg attól függ hogy milyen partyt rendeznek éppen.Pl:funky, drum'n'bass,techno,progressive house....persze nem egy bulin az összes.. -
#442 igaza van
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-)
http://nymark.hunet.at/ -
#441 igaza van
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-) -
#439 tittiritti :))))))))))
Most be kéne ugorjon valami melódia? :))) -
#438 Én egyszer voltam.
Olyan tittirittit játszottak, amit ma sokan fánkinak neveznek.
Szegény Bootsy Collins forog a sírjában, pedig még meg sem halt a fószer. -
#435 bezz milyen faszságokat tudtok ide leirni -
#434 Erre mondtam én a tilos partyt :))) Előtte rásegítek vagy háromszor, aztán irány a legnagyobb mélyláda, és reggelig "csókolom" :)))) -
#433 Ez a tánc dolog egyébbként szórakozóhelytől is függ.Én azért vagyok elfogult mert imádok táncolni.Legtöbbször a Home-ba vagyok hétvégente ha megyek, és ott azért érdekesen festene ha az iszonyatos buli közepette a falat támasztanám.Nem is birná ki az ember.Látja azt rengeteg embert önfeledten bulizni és akaratlanul is elkezd járni a lába.Főleg ha van némi rásegítés:))) -
#432 már mondtam, van akinek jól áll, és azzal sincs semmi baj, ha ez annak a pár százalékos feminin jellemnek tudható be........ egy férfi nem attól férfi, hogy fröcsög ki a fülén a tesztoszteron, attól csak sokoldalúbb, ha némi női hormon is bugyog benne...........
viszont EGY FÉRFI NEM TÁNCOL!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) Táncoljon a nő előjátékként az asztalon más nőkkel, az úgyis bejövős :))))
Na jó, csak kidding, anno én is beálltam, de csak ha legalább 2 nőstény volt rá kapható..... Haajjjj, régi-régi szép idők.............. -
#431 Csatlakozom Blasta hozzászólásához!A tánc akkor is fontos, bárki bármit mond!Freak pajti, tudom te gátlásos vagy és nem mersz nagyközönség előtt szerepelni, de ne olts le másokat is emiatt, mert tudod mennyien adnak itt a véleményedre!:))))) -
#430 na ugye :))))
akkor meg mit hőzöngsz itt, te kiöregedett gigolo :)))))))) -
#429 nem olvasta, végig, én tisztában vagyok a dolgokkal nagyon is, de ide, ilyen formában nem kell a politika, itt nyugi van, max. elrejtve lehet közleni ;)
de ezt innen törölni fogják. -
#427 Persze ma már én is jobban szeretek ücsörögni és dumálni! Hiába! Öregszünk bázze! -
#426 About Tánc:
És mivan a magamfajtával????
Akinek eme adottsága révén rengeteg nője volt!
Még olyan is, aki egész értelmes volt és nem csak a táncról meg a bulikról lehetett beszélgetni vele!
Olyan szitu is előfordult, hogy egy haverom is tetszett egy kiszemeltnek, de az sajnos nem volt képes őt úgy ellazítani egy tánc közben, mint én!
Mondjuk nálam meg alap a tánc! A sex előjátéka is lehet, ha rendesen csinálják!
Viszont akinek nem kenyere, az ne művelje!
De nem csak triplaszaltóspárga módon lehet nyomatni! Azt nem szeretem, amikor valaki kijelenti, hogy ő nem Travolta és inkább végigül egy fasza táncos bulit! Könyörgöm, nem kell ropnia, de azért egy-két kedvesebb számra nyugodtan táncolhat! Manapság már elmúltak az "áljunk körbe és nézzük, a másik hogy nyomja azt fikázzuk" idők! -
#425 hát akinél csak álca, az ne szórakozzon ilyesmivel
nekem szabad :) -
#424 aztán jobban megismer és rájön, hogy a határozott egyéniség csak álca! -
#423 na végre! egy értelmes lény!! -
#422 nyugi, nem ma kezdtem....... a barátnőm is IRC-es kapcsolat
mellesleg úgyse utaznék soha oda, a nő meg stewardess, szóval ideutazik egy napra, nekem mindegy hány gyereke van..... :))) Úgy értem, nem mindegy kivel teázol egy jót? :) -
#421 Freak! Egy kedves ismerősöm is megismerkedett chat-en egy másik városban lévő csajjal. A szitu hasonló volt, e-mail, telefonok, sexy és lovely :) stb.
Aztán volt nagy koppanás, mikor az ismerősöm el akart menni hozzá, és a "csajról" kiderült, hogy férjezett és 2 kisgyermek boldog anyukája...
Szóval vigyázz! -
#420 csak érdekesség
épp most beszéltem telefonon egy 30 éves macedón nősténnyel, akivel alig egy hete ismerkedtem meg irc-n
totál odavan értem, pedig az elején csak annyi volt a véleménye a képeimről, hogy "érdekes" :)))))))))))))) persze az interesting nem ennyire gáz, de lényeg, hogy nem én vagyok álmai lovagja, meg ugye van is köztünk 6 év
jelenleg viszont, elég kemény emaileket írkál, és csak nem bírta ki, hogy ne hívjon fel :))))
mindezt csak azért írom le, hogy lássátok a DUMA és az azon keresztül átsütő határozott EGYÉNISÉG erejét...... egy hét alatt interestingből sexy és lovely lettem, és már a korkülönbség sem zavarja.......... az a pár kilóméter meg kit érdekel? :))))))) -
#419 hát azt se mondta senki, hogy a te ízléseddel minden rendben van :))))))))))))))) -
#417 pedig van
egy férfia férfi alkatilag is alkalmatlan egy kecses tánc lejtésére
pl. egy 180+ cm, és 90 kiló körüli, egészséges izomzattal megáldott pasi, aki igazán férfias, elég hülyén néz ki ha elkezd bugizni......
ahhoz hajlékonyság kell, és könnyedség, az viszont már nőies -
#415 nos, van akinek jól áll......... pl. Banderas kurva jól néz ki, amikor táncol, de ugye ő latin, neki muszáj........... és különben is megvan benne az a minimális feminin jellemvonás, ami teljességgel hiányzik a magamfajtából........ -
#414 milyen igaz.......... -
#413 Tudom a Viccek közé való egy kicsit, meg lehet hogy már volt is ott, vagy itt, de mindegy:
Ferfias választás
Egy férfi meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, szüksege volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Igy aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk.
Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépitkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
- Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem.
A második horgászfelszerélest, nagy színes TV-t, videot, és egy teljes hónapra elegendő sörkeszletet vásárolt, mondván:
- Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te mindennél és mindenkinél jobban érezd magad.
A harmadik befektette a tőzsden a maga 1,000 dollarját, részvényeket adott és vett, meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:
- A pénzt a közös jövönk megalapozására forditjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz.
A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük.
Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
...a legnagyobb mellüt választotta.
:)))
-
#411 mármint bulizni -
#410 hmmmm, CS suxxx, de egy ha kijön a Morrowind, remélem engem sem hívnak bulitni :))))))))))))) -
#409 vagy végig azon voltunk, csak egyikünk szórakozik? :) -
Roby #407 ebben igazad van, nekem is van egy csomo ilyen haverom. S a legtobb meg a jo bulikat is kihagyja peldaul egy cs miatt... -
#406 hát nem is....... én mindig sokkal érettebb voltam a korosztályomnál, most is van pár 28-30 éves haverom, akik még ott tartanak, hogy "hétvégén jól berúgok, aztán benőzök, vagy elmegyek a haverokkal mecssre...."