Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"én soha életemben nem táncoltam"
höhö igaza van Y néninek, én is láttalak már táncolni, sőt striptízelni is 😊
höhö igaza van Y néninek, én is láttalak már táncolni, sőt striptízelni is 😊
Hát azért, én többfelé olvasgatom a horoszkópokat, és a bikát a nyugalom, a higgadtság és béketürés jellemzi. Talán a legfontosabb, nem szereti ha zajlik körülötte az élet, a nyugalmat többre értékeli. Többé kevésbé mindenütt ilyenek lehet olvasni a bikákról. Az írásaidból én nem ilyenek képzelem a természeted, dehát ahogy érzed.
Rám természetesen tökéletesen illenek ezek a dolgok mivel én meg május 18-as vagyok.
Egy kérdés: Te! Van olyan, hogy kinai Bika? hmmmm...
Rám természetesen tökéletesen illenek ezek a dolgok mivel én meg május 18-as vagyok.
Egy kérdés: Te! Van olyan, hogy kinai Bika? hmmmm...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
na ez az , ezé nem megyek má nagyon régóta , elegem vana sok nagyképü gyerekből aki ott mutogatja magát , mostanság inkább házibulikba járok , az jobb , minden haver hozza a saját haverját...igy kényelmesebb meg jobb
bárhol lehet !!
enmis kell disco ( megmondom öszintén én nagyon nem szeretem a discókat) ott szedsz fel csajokat ahol akarsz !! nincs erre szabály
enmis kell disco ( megmondom öszintén én nagyon nem szeretem a discókat) ott szedsz fel csajokat ahol akarsz !! nincs erre szabály
kimondta hogy táncolni kell ? 😊)
én soha életemben nem táncoltam 😊) még csak az kéne !! nem teszem magam magam nevetségessé !!
csakl mögé álok , és tevékenykedek 😊 !!
én soha életemben nem táncoltam 😊) még csak az kéne !! nem teszem magam magam nevetségessé !!
csakl mögé álok , és tevékenykedek 😊 !!
na ez az ami a legviccesebb az ilyen helyeken
😊))))))9
nagy looser arcok riszálnak nőtől nőig, hátha valaki bekapja a fonnyadt kukacot.... 😊))))
😊))))))9
nagy looser arcok riszálnak nőtől nőig, hátha valaki bekapja a fonnyadt kukacot.... 😊))))
Riszpekk
kiszemelsz egy csajt ha nem táncol senkivel , csak rázza magát álj be mögé rázzad te is egy ideig ha ő is akarja , akkor együt fogjátok ropni , ha minden tök , megfogod a derekát (a csaj háttal áljon neked) és táncoltok , aztán szépen , megcsolod a nyakát , aztán má minden KO
😊)))))))
akkor képben vagyok, barátnőm május 19, és szerintem te inkább az ő típusához tartozol
az is bika, de egy sokkal érzelmesebb fajta
én a nyers fajta vagyok
akkor képben vagyok, barátnőm május 19, és szerintem te inkább az ő típusához tartozol
az is bika, de egy sokkal érzelmesebb fajta
én a nyers fajta vagyok
Riszpekk
hát nem. mivel szintén bika, csak tudok valamit magamról. 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
😊)))))))))
talán te a kínai bikáról olvastál 😄
ha elolvasol egy komoly horoszkóp jellemzést, tutira én ugrok be elsőre 😊)
talán te a kínai bikáról olvastál 😄
ha elolvasol egy komoly horoszkóp jellemzést, tutira én ugrok be elsőre 😊)
Riszpekk
nálam bikább bika kevés van
irc-n egy csak fél óra után hirtelen rákérdezett, és eltalálta
mondjuk, ő meg május 3 (én 5).... szóval megérezte
irc-n egy csak fél óra után hirtelen rákérdezett, és eltalálta
mondjuk, ő meg május 3 (én 5).... szóval megérezte
Riszpekk
hát pedig... túlsó véglete a bika-ságnak. vagy nagyon megjátszod itt magad.
nem nem és nem
van olyan, hogy PASI....... én az vagyok, te az vagy, mások is azok
csak van aki az erejére és tapasztalatára támaszkodik vadászatkor, és van aki furfangos kaméleon módjára a megtévesztésre épít....
csak a módszerek különböznek
van olyan, hogy PASI....... én az vagyok, te az vagy, mások is azok
csak van aki az erejére és tapasztalatára támaszkodik vadászatkor, és van aki furfangos kaméleon módjára a megtévesztésre épít....
csak a módszerek különböznek
Riszpekk
mutass 1 'átlagos'-t. és határozd meg, hogy mi az átlag, és kik tartoznak bele. elvi kérdés 😊
jaaaaaaaaaaaaaaaaj, most jön az "én nem vagyok egy átlagos pasi" duma 😊))))))))))
próbálkozz, hátha jasmin nem látott még elég filmet 😊)))
próbálkozz, hátha jasmin nem látott még elég filmet 😊)))
Riszpekk
az valószínűleg azért lehet, mert (hiába hiszik ezt a nők) mi pasik nem vagyunk gondolatolvasók, csak a szavakból értünk 😊
Riszpekk
meg különben is freak maga csak ne beszéljen a nevemben!!
Jasmin: folytasd bátran 😊
Jasmin: folytasd bátran 😊
Vannak a szexnél magasabbrendű kapcsolatok.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
És te mellém állsz, amitől kicsit hevesebben ver a szívem.
ó
ó
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem tudom, ahogy érzed!
Csak csupa jóindulattal írtam. 😊)
Csak csupa jóindulattal írtam. 😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."