740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
#404 24 vagyok, de 20 éves koromban kinőttem a táncikálásból, ha ez neked a fiatalság jele.........
mellesleg nem csak ez a két véglet van, a felszabadult táncos, meg a gubbasztó piás........... Én pl. g*ci jól érzem magam a legkényelmesebb bőrfotelben ülve, haverok körében, finom nyugis zenéket hallgatva, és ÉRTELMES dolgokról beszélgetve....... Mert a tánc, főleg házibulin, minden csak nem értelmes. Azt a drága időt én inkább elmélkedésre vagy eszmecserére fordítom. És ez fontos a nők szempontjából is. Ha kellek egy nőnek, az eszem miatt (és most pont ez a helyzet), nem pedig egy triplacsavarral kombinált szaltóspárga (nem szar, mi?) bemutató miatt................
Ezzel erővel téglákat is törhetnék, az sokkal látványosabb..... -
#400 Most egy partyn, ahol szól ezerrel a house, vagy a techno, hogy lehet látni hogy egy fiú hogy ráz?
Más egy diszkóba pedig már tényleg nem nagyon szeret egy fickó táncolni a mostani tingli-tangli zenékre!
-
#397 a kivételt már megfogalmaztam :
"ha mégis, ott gondok vannak"
:))))))))))) -
#396 és megint általánosítasz... -
#395 ismétlem : egy férfi NEM táncol............. az más, amikor én a tilos partikon a méteres subwoofer előtt transzba esek, mert az minden csak nem tánc :)))))))))))))) -
#394 társastáncokról beszél szerintem. és az viszont tényleg jól tud jönni, és nem csak szalagavatóról van szó. -
#393 idézd plz azt a részt, amiből neked az jött le, hogy én nem szeretem a nyugalmat, és nem vagyok egy nyugodt típus..... csak mert hetek óta azt ecsetelem, hogy én ugyan nem fogok "sportolni" egy nőért, ha akar valamit, majd úgyis elintézi magának..... -
#392 Ezt melyik mesekönyvben olvastad?????? :)))))))) Jaaa, vagy abban a Travolta filmben láttad? (tudom már valami GRÍZ volt a címe :)))) -
#391 Szerintem pedig a tánc nagyon fontos dolog!Egy csomó csaj fog odatáncolni köréd ha jól adod elő a témát!Ideje lenne kicsit foglalkoznod a dologgal!Nem olyan nagy ördöngősség ha van némi ritmusérzéked! -
#390 akkor minek táncolnál?????
110 kiló színizom elég vonzó szokott lenni :))) -
#389 Waterhorse: kínaiban nincs bika.. bivaly van. -
FearEffect #387 Menj be a tánctér közepére és riszálj úgy, hogy ne nézz semmire! Időnként csukd be a szemedet, máskor nézd magadat, vagy a fényt, vagy a hangfalat. Mindegy mit, csak ne a lányokat. Úgy vettem észre, hogy erre kialakul bennük a kép, hogy te egy elvarázsoltabb srác vagy és ők fognak odamenni... viszont ehhez feltünően kell rázni :)) -
#385 ok hozd át a képeket és berakom mindet (persze azokat kivéve amelyiken én is rajta vagyok :)) -
#384 ja ok de kéne valami tömény is. veszek egy tekilát -
#383 akkor holnap megyek fel hozzád suli után , kristóf hozza a martinikat , oki ?
-
#382 énj arra hogy jó , de nincs meg a játék :( -
#381 én arra gondolok de jó lenne CS-zni 1et. Te mire? :) -
#380 a tánc = bugiwugi
én csak álok és ugy teszek mintha gyomor görcsöm lenne -
#379 úgya te is arra gondolsz amire én!:-) -
#378 wan -
#377 tényleg, mintha azt mondtad volna, hogy van scannered:-) -
#376 persze hogy nem :)
-
#375 többször is! és még bizonyíték is van!!!:-) -
#374 az nem volt tánc -
#373 "én soha életemben nem táncoltam"
höhö igaza van Y néninek, én is láttalak már táncolni, sőt striptízelni is :) -
#372 ez a nők nagy bánta!:-) -
#371 én már láttalak táncolni! -
#370 Hát azért, én többfelé olvasgatom a horoszkópokat, és a bikát a nyugalom, a higgadtság és béketürés jellemzi. Talán a legfontosabb, nem szereti ha zajlik körülötte az élet, a nyugalmat többre értékeli. Többé kevésbé mindenütt ilyenek lehet olvasni a bikákról. Az írásaidból én nem ilyenek képzelem a természeted, dehát ahogy érzed.
Rám természetesen tökéletesen illenek ezek a dolgok mivel én meg május 18-as vagyok.
Egy kérdés: Te! Van olyan, hogy kinai Bika? hmmmm... -
#368 meg egy fokkal érettebb, és nőzni is sokkal jobb meg biztonságosabb -
#367 na ez az , ezé nem megyek má nagyon régóta , elegem vana sok nagyképü gyerekből aki ott mutogatja magát , mostanság inkább házibulikba járok , az jobb , minden haver hozza a saját haverját...igy kényelmesebb meg jobb -
#366 diszkóba kis gyerekmajmok járnak, meg nagy bunkók -
#365 bárhol lehet !!
enmis kell disco ( megmondom öszintén én nagyon nem szeretem a discókat) ott szedsz fel csajokat ahol akarsz !! nincs erre szabály -
#364 azt lehet szalagavató bálon vagy céges bulin is :)) -
#363 kimondta hogy táncolni kell ? :))
én soha életemben nem táncoltam :)) még csak az kéne !! nem teszem magam magam nevetségessé !!
csakl mögé álok , és tevékenykedek :) !! -
#362 alapszabály : EGY FÉRFI NEM TÁNCOL
ha mégis, ott gondok vannak -
#361 na ez az ami a legviccesebb az ilyen helyeken
:)))))))9
nagy looser arcok riszálnak nőtől nőig, hátha valaki bekapja a fonnyadt kukacot.... :))))) -
#360 kiszemelsz egy csajt ha nem táncol senkivel , csak rázza magát álj be mögé rázzad te is egy ideig ha ő is akarja , akkor együt fogjátok ropni , ha minden tök , megfogod a derekát (a csaj háttal áljon neked) és táncoltok , aztán szépen , megcsolod a nyakát , aztán má minden KO -
#359 azaz. na jóéccakát, megyek mindenfele. -
#358 :))))))))
akkor képben vagyok, barátnőm május 19, és szerintem te inkább az ő típusához tartozol
az is bika, de egy sokkal érzelmesebb fajta
én a nyers fajta vagyok -
#357 második hét.