Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Vagy hogy lehet ilyenekre rabukkani? es megszolitani oket? ilyesmi...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Tényleg ennyire érthetetlen vagyok (értetlenek vagytok)??
😊))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Tanár Úr! Köszönjük!!!
:-))
1. lépés OK, meg vagy jegyezve
innen már csak elbaszni lehet
gondolom, össze fox még vele futni a folyosón, és meg fog ismerni
én ráköszönnék, és megkérdezném, van-e egy szabad hely a következő órájukon 😊)))) feltételezem, nevetés lesz az eredmény, vagyis el vagy könyvelve jófejnek
innen már egy beszélgetés is lehet (sőt lennie kell)
a közeljövőben viszont az izgalmasság megtartása végett kelleni fog egy "rossz nap" is
amikor nem poénkodsz, nem vigyorogsz, elvégre nem bohóc vagy, hanem komoly férfi
erre beindul az agya az tuti
Riszpekk
Ez ma történt meg velem,háttér: nem 'minden' órára járok be, de erre már muszály volt hissz itt ír minket a tanár és előzző kettön nem voltam közzel a ZH
Reggel van elaludtam 9:50 -en van,10-kor kezdődik az óra, rohanok mint az állat beérek 10:15-re
láttom helyetesítő tanár,ülnék le látom egy fulos szőke csaj nézz mint az állat mosolyog rám, szétnézzek nem ismerek senkit, a lényeg az hogy nem a saját órámra jöttem be, és amikor kibagyogtam a szőke lány aranyosan elnevette magát, azt hiszem apró butyutaságom bejött neki
Hogy lehetett volna ezt kihasználni?
kösz, ebből nem kérek
Riszpekk
helyszin:osztály
háttér: az egyetemi docens éppen a diszkrét matematika 'hihetetlen' izgalmait magyarázza
előtted egy kőkemény nő, vigyázni kell vele hissz egyetemista(iq 100+), a teremben a legtöbb embert nem ismered
nem akarom magam lelövetni, szóval nem megyek nagyon mélyen a történetbe
max a kurva komoly pillantásig mennék el, aztán vagy ráharap (és akkor lehet félni a bmw-s ivánoktól) vagy nem, és akkor kihagytam egy kurvát
tudod, ha az látszik rajta, hogy szereti a pénzt, és nem az, hogy szereti a f*szt, akkor tömje pénzzel, akinek elment az esze
sorry, de én elvből nem arra a vadra lőnék, amire 20 másik "vadász" céloz
Riszpekk
Nem hát valaki ennél sokkal kevesebből is meggazdagodott
helyszin:diszko
fullextrás szőke bomba, látszik hogy nem veti meg a casht(tudod amikor már látszik rajta a tul igényesség), a haverjaiddal mulatoztok, félig bekólázva, nagyon bejön a csaj, Mit tennél?
nem baj ha valamelyik nem megy mondok új verziot
milyen a nő, helyszín, hangulat, idő, társaság stb.
max leírom, én mit tennék
Riszpekk
Végül is erről szól a topic
én pl. úgy szoktam (khmmm, szoktam volt.... 😊 kezdeni, hogy jó mélyen a szemébe nézek, amíg csak lehet, aztán többet soha
értse, ahogy akarja
ezzel a váltakozó magatartással amúgy tökéletesen meg lehet zavarni a nőt, ezáltal érdeklődést kelteni benne
de az ezer másik módszer ezer másik helyzetben érvényesül
Riszpekk
Egyébként kiváncsi vagyok milyen ezer "más módszert ismersz", a közömböségen kívül
Én megköszöném 😊))
küzdhetsz a nőért, háttérbe szorítva minden méltóságod, vagy elérheted hogy ő ne aludjon miattad
mivel úgyis a nő dönt, tök fölösleges törni magad, max szánalmas leszel
a figyelemfelkeltésre meg van ezer más módszer, mint csontig benyalni
Riszpekk
A tulzott kedvességben (komolyabb testi probálkozások nélkül) az lehet a gond hogy a csaj azt hiszi hogy egy életre szoló barátot lelt , amikor te nem éppen erre gondoltál
így is jártam már 😊
Hááát, nem jött be 😊
Riszpekk
ez bassza fel az agyát, ugyanis egy nőnél (jó nőkről beszélünk) az a természetes, hogy mindenki rajta lóg
ha te nem állsz be a sorba, sokkal különlegesebb, és feltűnőbb, vagy, de hadd ne kezdejem el magyarázni elölről
ez így működik és kész, akkor nyomulsz legjobban, ha nem nyomulsz
Riszpekk
boccsika