740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
  • FREAK
    24 vagyok, de 20 éves koromban kinőttem a táncikálásból, ha ez neked a fiatalság jele.........

mellesleg nem csak ez a két véglet van, a felszabadult táncos, meg a gubbasztó piás........... Én pl. g*ci jól érzem magam a legkényelmesebb bőrfotelben ülve, haverok körében, finom nyugis zenéket hallgatva, és ÉRTELMES dolgokról beszélgetve....... Mert a tánc, főleg házibulin, minden csak nem értelmes. Azt a drága időt én inkább elmélkedésre vagy eszmecserére fordítom. És ez fontos a nők szempontjából is. Ha kellek egy nőnek, az eszem miatt (és most pont ez a helyzet), nem pedig egy triplacsavarral kombinált szaltóspárga (nem szar, mi?) bemutató miatt................

Ezzel erővel téglákat is törhetnék, az sokkal látványosabb.....
  • VinylToy #400
    Most egy partyn, ahol szól ezerrel a house, vagy a techno, hogy lehet látni hogy egy fiú hogy ráz?
    Más egy diszkóba pedig már tényleg nem nagyon szeret egy fickó táncolni a mostani tingli-tangli zenékre!

• FREAK
    a kivételt már megfogalmaztam :

"ha mégis, ott gondok vannak"

:)))))))))))
  • Efreet
    és megint általánosítasz...
  • FREAK
    ismétlem : egy férfi NEM táncol............. az más, amikor én a tilos partikon a méteres subwoofer előtt transzba esek, mert az minden csak nem tánc :))))))))))))))
  • Efreet
    társastáncokról beszél szerintem. és az viszont tényleg jól tud jönni, és nem csak szalagavatóról van szó.
  • FREAK
    idézd plz azt a részt, amiből neked az jött le, hogy én nem szeretem a nyugalmat, és nem vagyok egy nyugodt típus..... csak mert hetek óta azt ecsetelem, hogy én ugyan nem fogok "sportolni" egy nőért, ha akar valamit, majd úgyis elintézi magának.....
  • FREAK
    Ezt melyik mesekönyvben olvastad?????? :)))))))) Jaaa, vagy abban a Travolta filmben láttad? (tudom már valami GRÍZ volt a címe :))))
  • Gery1980
    Szerintem pedig a tánc nagyon fontos dolog!Egy csomó csaj fog odatáncolni köréd ha jól adod elő a témát!Ideje lenne kicsit foglalkoznod a dologgal!Nem olyan nagy ördöngősség ha van némi ritmusérzéked!
  • FREAK
    akkor minek táncolnál?????

110 kiló színizom elég vonzó szokott lenni :)))
  • Efreet
    Waterhorse: kínaiban nincs bika.. bivaly van.
  • FearEffect
    Menj be a tánctér közepére és riszálj úgy, hogy ne nézz semmire! Időnként csukd be a szemedet, máskor nézd magadat, vagy a fényt, vagy a hangfalat. Mindegy mit, csak ne a lányokat. Úgy vettem észre, hogy erre kialakul bennük a kép, hogy te egy elvarázsoltabb srác vagy és ők fognak odamenni... viszont ehhez feltünően kell rázni :))
  • G@b0r
    ok hozd át a képeket és berakom mindet (persze azokat kivéve amelyiken én is rajta vagyok :))
  • G@b0r
    ja ok de kéne valami tömény is. veszek egy tekilát
  • mateos
    akkor holnap megyek fel hozzád suli után , kristóf hozza a martinikat , oki ?
  • mateos
    énj arra hogy jó , de nincs meg a játék :(
  • G@b0r
    én arra gondolok de jó lenne CS-zni 1et. Te mire? :)
  • mateos
    a tánc = bugiwugi
    én csak álok és ugy teszek mintha gyomor görcsöm lenne
  • ipszilon
    úgya te is arra gondolsz amire én!:-)
  • G@b0r
    wan
  • ipszilon
    tényleg, mintha azt mondtad volna, hogy van scannered:-)
  • G@b0r
    persze hogy nem :)
  • ipszilon
    többször is! és még bizonyíték is van!!!:-)
  • mateos
    az nem volt tánc
  • G@b0r
    "én soha életemben nem táncoltam"
    höhö igaza van Y néninek, én is láttalak már táncolni, sőt striptízelni is :)
  • ipszilon
    ez a nők nagy bánta!:-)
  • ipszilon
    én már láttalak táncolni!
  • Waterhorse
    Hát azért, én többfelé olvasgatom a horoszkópokat, és a bikát a nyugalom, a higgadtság és béketürés jellemzi. Talán a legfontosabb, nem szereti ha zajlik körülötte az élet, a nyugalmat többre értékeli. Többé kevésbé mindenütt ilyenek lehet olvasni a bikákról. Az írásaidból én nem ilyenek képzelem a természeted, dehát ahogy érzed.

Rám természetesen tökéletesen illenek ezek a dolgok mivel én meg május 18-as vagyok.

Egy kérdés: Te! Van olyan, hogy kinai Bika? hmmmm...
  • FREAK
    meg egy fokkal érettebb, és nőzni is sokkal jobb meg biztonságosabb
  • mateos
    na ez az , ezé nem megyek má nagyon régóta , elegem vana sok nagyképü gyerekből aki ott mutogatja magát , mostanság inkább házibulikba járok , az jobb , minden haver hozza a saját haverját...igy kényelmesebb meg jobb
  • FREAK
    diszkóba kis gyerekmajmok járnak, meg nagy bunkók
  • mateos
    bárhol lehet !!
    enmis kell disco ( megmondom öszintén én nagyon nem szeretem a discókat) ott szedsz fel csajokat ahol akarsz !! nincs erre szabály
  • FREAK
    azt lehet szalagavató bálon vagy céges bulin is :))
  • mateos
    kimondta hogy táncolni kell ? :))
    én soha életemben nem táncoltam :)) még csak az kéne !! nem teszem magam magam nevetségessé !!
    csakl mögé álok , és tevékenykedek :) !!
  • FREAK
    alapszabály : EGY FÉRFI NEM TÁNCOL

ha mégis, ott gondok vannak
  • FREAK
    na ez az ami a legviccesebb az ilyen helyeken

:)))))))9

nagy looser arcok riszálnak nőtől nőig, hátha valaki bekapja a fonnyadt kukacot.... :)))))
  • mateos
    kiszemelsz egy csajt ha nem táncol senkivel , csak rázza magát álj be mögé rázzad te is egy ideig ha ő is akarja , akkor együt fogjátok ropni , ha minden tök , megfogod a derekát (a csaj háttal áljon neked) és táncoltok , aztán szépen , megcsolod a nyakát , aztán má minden KO
  • Efreet
    azaz. na jóéccakát, megyek mindenfele.
  • FREAK
    :))))))))

akkor képben vagyok, barátnőm május 19, és szerintem te inkább az ő típusához tartozol

az is bika, de egy sokkal érzelmesebb fajta

én a nyers fajta vagyok
  • Efreet
    második hét.