740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
  • FREAK
    oh, gyöngyszem :)

ezt bóknak veszem (na jó, csak venném, ha nem lennék egy igazi tapló :))))

így gúnyos megjegyzésnek veszem, amit elengedek a fülem melett :)
  • FREAK
    ha szexről beszélünk, akkor igen

ha A NAGY Ő-ről, akkor nem
  • Lteebee
    De ahogy öregszel, egyre valószínűbb, hogy az eléd rakott ételről ránézésre tudsz közelítő véleményt adni.
  • FREAK
    egyedi esetekről lévén szó, ez nem működik

ha valami olyan ételt tesznek eléd, amit még nem ettél, meg kell kóstolnod, mielőtt véleményezed
  • Efreet
    érzés, tapasztalat...
  • FREAK
    ezt nem egészen értem

honnan tudod az elején, hogy baj vagy nem?
  • FearEffect
    ja és sokak szerint (szerintem is) ennek az "állati felünknek" tudható be az is, hogy a hölgyek szeretik a kockahasat, meg általában a kigyúrt állatokat (védelem), mi pöcsösök meg javarészt kedveljük az "öklelős" kebleket (utódtáplálás). Nem győzöm hangsúlyozni, hogy javarészt... én pl. nem vagyok oda a tejcsárdákért, és biztos hamarosan meg fog erősíteni valamelyik görl, hogy ő sem szereti szteroid nation-t. na most ennyi jutott eszembe...
  • FearEffect
    "na, szóval a nőknek feleannyira nem fontos a kinézet, mint nekünk"

Freak-hez csatlakozom én is... sztem az a fontos, hogy egy bármilyen illető hogyan tudja kezelni a külsejét, mintsem maga a kinézete... pl. nem hinném, hogy a kedves ffitársak közt ne akadt volna minden másodiknak, hogy egy csúnyácskább, de valamiért (mosoly, kisugárzás, hiányos öltözék, vagy mittudom én) mégis feltünő lánykával ne fantáziálgattak volna el... na ez még magamhoz képest is szép kis körmondat volt
  • FearEffect
    Jázmin!
    "...tudod, attól (is) vagyunk emberek, hogy tudjuk kontrollálni az ösztöneinket...és képesek vagyunk felmérni a kockázatot és nem megtenni ...a nagy ballépést"

ez csak részben igaz! én is mindig ezt mondtam magamnak! De sajnos nem igaz! Max. csak elnyomni tudjuk egy bizonyos szintig az ösztöneinket, de kontrollálni nem! És itt határozhatja meg az emberek viselkedését, hogy mennyire tudnak emberként és kevésbé ösztönvezérelt lényként viselkedni. Viszont az tuti, hogy a létfenntartás és a fajfenntartás ösztöne legyőzhetetlen erő...

Ahogy ezt egyszer egy számomra igazán kedves hölgyemény megfogalmazta: "Abba már beletörődtem, hogy az összes fiú csak ágyba akar bújtatni. A lényeg azon van, hogy mindezt hogyan próbálja véghezvinni..."
  • kisleany2
    es ha egyszer megszerzel egy csajt akkor ne legyen paraszt,hanem olyan kedves mint az elejen volt.(mert ugye nem hulye dumaval kell leszolitani egy csajt)
  • kisleany2
    hat en nem ertek veletek egyet,nem a busz a legjobb hely az ismerkedesre....
  • ipszilon
    Ha jól értem egy suliba jársz azzal a lánnyal, aki tetszik neked és mindig egy busszal mentek, ugye?
    Mert ha igen, aki még hülyének sem fog nézni ha leszólítod. Velem is volt ilyen, az egyik sulitársam akivel már több hónapja villamosoztunk együtt egyetlen egy szóváltás nélkül, egyik nap köszönt és elkezdtünk dumálni. Bevallom meglepődtem, de ez minden nap így ment és ha én vagy ő lemaradt a villamosról, akkor aznap szarul éreztem magam!
    Egy baj volt csak, az osztálytársnőmmel járt, de már nagyon vége felé járt a kapcsolat.
    Aztán végülis (és nem elrettentő példának írom:-)) nem jöttűnk össze, de jó barátok maradtünk.
    Szóval szerintem bátran menj oda hozzá, köszönj neki, hiszen egy suliba jártok!
  • Garfield
    Egyébként szerintem Freak jó helyen kapizsgálsz, csak rossz a megvalósítása.

Abszolúte nincs szükség arra, hogy előbb bunkózz, majd egyszercsak eljátszd a romantikus szeretőt, ezzel a "ha akarom, fehér, ha akarom, fekete" viselkedéssel csak kockáztatsz. Sokkal egyszerűbb és ugyanolyan célravezető, ha nem látja rajtad, hogy odavagy érte. Lehetsz vele kedves, aranyos, flörtölj vele, de ne érezze, hogy akarsz tőle valamit: tartsd bizonytalanságban, rágja csak ő is a kefét, elvégre egyenjogúság van vagy mi. Érezze azt, hogy tetszik neked (ez kicsit stimulálja), de tudja azt is, hogy bármikor leléphetsz és más nő után nézel: érezze, hogy nem tart a markában.

Van egy lányismerősöm (illetve az én koromban már a "nőismerős" is helyénvaló szó), akivel hét éve ismerkedtem meg: anno bődületesen szerelmes voltam bele (amolyan nagy "Ő" még most is, csak már az érzés nincs), és a rózsaszín ködtől elborult aggyal előadtam ezt a "pincsikutya" meg "lábtörlő" figurát: szart is rám a csaj, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Aztán az elmúlt évek során egyrészt a csaj is megváltozott, én is beláttam, hogy ideje más nő után nézni (vagyis "közömbös(ebb)" lett): egy fél éve egy-egy gondosan maszkírozott, de akkor is elejtett félmondat, félszó alapján arra következtetek, hogy ebből akár bármi is lehet.
  • Dikkma
    Látod ez jó indok :(
  • Garfield
    A 2002-es választások eredménye: ...
  • Dikkma
    Ilyent, értitek, hogy
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csak hát ilyent ugye nem szabad.
  • Dikkma
    Hát én sem. Ahogy magamat ismerem, még egy évig fogunk együtt buszozni, aztán másik suliba fog járni gondolom, és nem látom többet.
    Tájlámának lenni jó.
    Egyébként mondtam ezt egy lány haveromnak is, erre ő : hát, a barátnője is így jött össze a a barátjával, a csávó megvárta egyik nap a buszmegállóban.
    Namost baszki ilyent hogyan lehet csinálni?
    Ha szabadna nekem olyant, hogy húzók egy Á beűkből álló csíkot, akkor írnék egy képernyőnyi Á betűt.
  • Dikkma
    .. igen?
    Hallgatunk.
  • mateos
    én pl , 1 hete azt csináltam hogy ha
  • mateos
    ezek olyan hülye kérdések , hogy hol szedjünk fel jó cajokat , nincs erre válasz , ott ahol lác egy jó csajt , ott szedd fel őket
  • FREAK
    ez is igaz, de miért is lenne az élet ilyen egyszerű?

talán néha meg kell tenni a ballépéseket, mert a végeredmény jobb lesz
  • FREAK
    bővebben ennyi : egy egészséges ember szexuális vágya van akkora, hogy képes miatta elbaszni élete legjobb kapcsolatát

ez van, tök szomorú, és azok járnak jobban, akiknek nincs egészséges étvágyuk

ha viszont már gondolatban megteszi valaki (erre mondtam, hogy ne vedd magadra), akkor a tett csak kis lépés, és ha a gondolatot el tudta viselni, akkor megtenni sem nehéz

kicsit OFF, de ez a véleményem
  • FREAK
    ne vedd ennyire komolyan, és főleg ne vedd magadra

ha nem akarod érteni, az mindesetre azt jelenti, tudod miről beszélek, ennyi elég

én csak annyit mondtam, hogy vannak alapvető emberi dolgok, amiken változtatni nem lehet, csak elbeszélni mellettük
  • FREAK
    nincs benne trükk, szó szerint kell érteni, de szerintem érted te...
  • Taranov
    lol, de van benne igazság sok!
  • FREAK
    egyszer sem szabad sokat mérlegelni

ha bejön, akkor , ha nem akkor meg kapsz egy , esetleg egy , és max nem lesz
  • mateos
    kérdésre : BUSZON
  • FREAK
    hát igen, mindig itt kezdődik
    :))))
    én nem akarlak hűtlenkedésre buzdítani, az szar ügy, csak mondom, hogy a "gondolni-megtenni" távolság jóval rövidebb, mint a "nem gondolni-gondolni"........
  • VinylToy #166
    Ez így akkor rendben is van és lezárhatjuk, csak nem kell olyan példákat hozni, amit a szívünkre vesszünk, mert erre ugye elég gyakran hajlamosak vagyunk, legalábbis én igen. A partneredhez akkor pedig gratulálok!!
  • FREAK
    ja, és jut eszembe, ez a hirtelen csók már máskor is bejött!

idézem : "....hát nekem eredileg **** (haverom) tetszett, és veled csak dumálni akartam, de az a csók......... (sóhaj)........."

na, szóval a nőknek feleannyira nem fontos a kinézet, mint nekünk (aki nem hiszi, láthatja a ronda pofámat SG ftp/upload/Blasta party dir-ben)
  • FREAK
    de komolyan.....

ez ennél bonyolultabb

ilyen JEL nincs (a már említetten kívül)

ez szerintem úgy működik, hogy ha egy pasi akarja, hogy egy nő felfigyeljen rá, akkor a már tárgyalt módon próbálkozhat, de a nők sokkal jobban titkolják az érzéseiket, főleg ha foglaltak, ugyanis félnek a lekurvázástól, amit értelmes férfitársaim nagy előszeretettel művelnek

szóval ezt igazából egy idő (és x elfogyasztott hölgy) után egyszerűen csak megérzed

rövid sztori :
    még középiskolában volt egy csaj, aki nekem nagyon bejött, de kis láma lévén nem bírtam összehozni a dolgot. Jóban lettünk, de mint "tenyészbika" nem lettem nyilvántartásba véve. Mai napig nem is értem, na mindegy :))))))))))
    Lényeg, hogy volt neki egy kedves, csinos kis barátnője (anyányi mellekkel), akire fel sem figyeltem, pedig naponta hatszor köszöntünk egymásnak.
    Aztán mikor én már elballagtam, egy nap gondoltam egyet, és meglátogattam a csajt a suliban. Szünetben kijött, köszöntem neki, megkérdeztem hogy van, mi újság, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog (akkor még a nevét sem tudtam). Ugyebár 10 perc egy szünet, az elejétől a végéig beszélgettünk, és a végén, amikor elköszönt, hogy mennie kell órára, a szemébe néztem, láttam, hogy "HOPP MOST MI VAN?", átkaroltam a derekát, megcsókoltam, mosolyogtam egy elégedettet, és "Pá, majd jövök!"...........
    Olyan homályos szemeket én még nem láttam, de volt is nagy juhé, amikor egy hét múlva megjelentem.
    Mindezt úgy, hogy nem vagyok egy hűdejócsávó, csak aki mer az nyer.
  • Roby
    khhmmm:))
    valami olyan jelre gondoltam, mint nalad a "kozombosseg".
  • VinylToy #161
    Ezt ha magunkra akarnánk venni, akkor azt mondanám, hogy a pasid egy kigyúrt izomagyú majom, és mi csak egy kis pisis "szarjankók" vagyunk, de én ilyet nem teszek!

Szerintem mindenkiben van mit megbecsülni és a Honda is elromolhat egyszer, akkor aztán vagy gyalog jársz, vagy beülsz egy szar kis Trabantba, na azt a percet azért szívesen megnézném!!!

:-))
  • FREAK
    a szájában van a farkad, nálam ez elég biztos jelnek bizonyult :)))))))))
  • FREAK
    nananana

CR-V jó autó, de

1. Bár terepjáró formája van, terepen halott
    2. Kényelmes is meg biztonságos, de messze nem egy merci
    3. Gyors, de sehol nincs egy sportkocsitól

vagyis van egy átlagos autód, amin kívül nem csak trabantok vannak

biztos vagyok benne, hogy az ide írkáló pasik sem trabantok (én személy szerint egy S600 V12 Coupé vagyok :)))), másrészt meg a legjobb sportkocsiból is néha szívesen átül az ember egy 3 tonnás 4x4-be, ezt te sem tagadhatod

na persze vannak frigid nők is.........
  • Roby
    egy jelet mondjatok, amibol latszik, hogy bejossz a nonel...
  • FREAK
    "és zavarosban amúgy sem halásznék "

Hehe :))))))) Én tudom ám, hogy ez is csak duma, bármilyen határozottan is hiszel benne, de most nem akarlak meggyőzni :))

A testbeszéddel kapcsolatban igazad lehet. Amúgy három eset van
    1. A pasi nyomul - bejön neki a nő, csak hülye hozzá, hogy jól csinálja

2. A pasi közömbös vagy elutasító - bejön neki a nő, és van némi esze a vadászathoz (a vadászó préda szerepében)

3. A pasi barátságos, de kerüli a témát - nem jön be neki a nő
  • VinylToy #155
    Nem is próbálkoztam nálad!! És nem is próbálkoznék! :-))) Vagy lehet!!! :-)))
  • VinylToy #153
    Az egyetlen hölgy versenyzővel állunk szembe???
    Azért jársz ide hogy még jobban kiismerj minket???
    :-))))

Vagy azért hogy végre tudd a pasik hogy csinálják, és így te is kifogj egyet magadnak??

Ez nem kötekedés, de tényleg

• FREAK
    hülye :)