740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
#149 nem értettél félre, a lényeg tényleg a közömbösség, de asszem ezt már finomítottam valahol korábban
"A bunkózást nem úgy kell érteni, hogy hátbabaszod egy trágyás lapáttal"
a lényeg az, hogy a nő úgy érezze, észre sem veszed, hogy a világon van, ettől indulnak be az ösztönei, hisz ilyenkor (főleg ha nem ehhez van szokva) ki kell derítenie, hogy benne van a hiba, vagy a pasi homo, esetleg impo
ha ehhez hozzátesszük, hogy a homo-k általában a nők legjobb barátai, impotens fiatal meg nem nagyon van, akkor a hölgy már elsőre sejtheti, hogy itt bizony egy komoly tenyészbikával áll szemben, aki nem rohan nyálcsorgatva minden nő után
ergo : tapasztalt, tudja a dolgát -
#148 Freak tényleg nagy tanító lehetsz, de egy két dologban vitatkoznék veled, vagy lehet hogy én értettem félre, akkor javíts majd ki!
A lényeg tényleg nem a bunkózáson van, hanem inkább a közömbösségen, ez jobb szó szerintem. Ha tudatod finoman a hölggyel, hogy annyira nem is érdekel, sőt kicsit még nem is foglalkozol vele, akkor tuti, hogy meg akar majd kaparítani magának, ha nem is mindjárt de egy idő után biztos, ez nálunk is működik (férfitársaim). Ha egy nőt úgy gondolunk nem tudunk megszerezni, még jobban elkezd érdekelni minket, és mindent bedobunk. Szóval ennyit akartam most. Lehet hogy baromság, de még korán van nekem ilyen dolgokhoz. CSak beírtam, ami most eszembe jutott.
Ennyi!!
Üdv. -
#147 eddig legalábbis úgy néz ki
de nem zárom ki a lehetőségét, hogy él valahol a földön olyan nő, aki még engem is felülmúl taktikázásban
ja, és szívesen összefutnék vele egy meccs erejéig :)))) -
#146 Látom, sokat tanulhatok itt. -
#143 az is
ha egy nőre gondolsz, először fordíts meg minden logikát, és rögtön rájössz a lényegre :)) -
#141 de azt ne felejtds el, hogy minden esetben a nő szerzi meg a pasit, és az csak a pasin múlik, hogy ezt mennyire nehezíti meg
minnél inkább, annál jobb lesz a vége -
#138 elveszett a WON key ed :) ez eleg a gyilkossagra :) -
#136 hmmmm drágák a játékok, és soha nem lesz Dodge Ram pickupod :)
R.I.P. :) -
FearEffect #134 "A nő igenis szeret küzdeni, és jól is teszi, a nehéz küzdelemmel megszerzett kevésbé értékes cél sokkal nagyobb örömet okoz, mint a könnyen jött nagyon értékes....."
És mit szólsz a nagyon értékes és megszerezhetetlenhez? Amúgy persze, hogy szeretnek küzdeni, de meglátásom szerint 100-as IQ felett nem igazán becsülik a hölgyek a tirpák parasztokat... kettő bunkózás és máris felmerül bennük, hogy "tulajdonképp miért is kell ez nekem?" legalábbis szvsz... azt csak a hülye szereti, ha rugdossák... vagy, amire te gondolsz az az, hogy a nőszemély alapból odavan érted... akkor persze, hogy mégjobban bedurran, ha bunkózol, de ha nem kellesz neki, akkor nem hiszem, hogy erőltetni fogja.
Ja és te is félreértettél :) A figyeljünk oda dolgot sem úgy értettem, ahogy Te gondolod. De ha hiszed ha nem az emberek többségét nagyon ritkán hallgatják meg. És ez mindenkinek hiányzik. Így kell rájuk odafigyelni, és azt fix, hogy többre értékelik, mintha hátbabaszod trágyáslapáttal :)) Vagy csak én mozgok rossz körökben? :) Mellesleg elég komoly szinten röhöghetnek a megnyilatkozásainkat olvasó hölgyek, nemdebár Jázmin? :) -
#133 Én általában átlátok, ha tanácsot kell adni.
Saját ügyekben van egy 1-2 napos átfutás. -
#132 ez működik annál a pasinál, aki nem lát át a szitán :))) -
#130 1etértek, sajnos mindig a nők döntenek :) -
#129 ja, röviden ennyi
és ha nem csak könnyen megkapod, hanem még Ő ajánlkozik, akkor még szánalmas is, és még rövidebb életű
úgyis a nő dönt, szóval ha eleve nem akarja, akkor totál fölösleges egy pasinak odáig alacsonyodni, hogy inast csinál magából -
#128 Ha könnyen megkapod, nem becsülöd. -
#127 Olyan szinten félre lettem megint értve, hogy sírok baze :)))))))
A bunkózást nem úgy kell érteni, hogy hátbabaszod egy trágyás lapáttal, hanem inkább csak kiemeli az ember az arrogáns, férfisoviniszta oldalát. Ez nyilván mindenkiben megvan, szóval még hazudni sem kell senkinek, csak rájátszani egy létező oldalra.
Ha egy idegen nővel az első pillanattól kezdve ugribugri ajtónyitogató, hazakísérő stílusban próbálunk meg boldogulni, az egy (rövid) ideig imponál neki, de hamarosan rájön, hogy ez nem egy pasi, hanem egy talpamra ragadt rágógumi, amit őgy formálok, ahogy akarok.
A nő igenis szeret küzdeni, és jól is teszi, a nehéz küzdelemmel megszerzett kevésbé értékes cél sokkal nagyobb örömet okoz, mint a könnyen jött nagyon értékes...... Ez szintén pszichológia.
De ez a pasikra is igaz. Volt olyan 10 pontos nőm, akit egy este kemény munkájával szedtem össze, egy hét múlva ment a szex az öszes lehetséges testnyílásban, de egy hónap elteltével már a hangjától rosszul voltam. Ha ugyanerre a nőre mondjuk várok fél évet, és közben beszarok a szerelmi kínoktól, évekig tartott volna, mert amúgy tök értelmes és rendes csaj volt.
A nők is ezt akarják, nehéz célpontot nagy áron megszerezni. -
#125 Cső Dzsudzsi :D -
FearEffect #122 Nekem van két lánytesóm, és elég sokat beszélek velük a kérdésről: Mi kell a nőnek? Hát... nagyon-nagyon messze állok a szakértő minősítéstől, de egy-két tanácsot tudok adni. Lehet, hogy már elhangzottak, akkor szkúzi...
-mindenképp érezni kell a lédinek, hogy ő lány, akit nyalnak-falnak, akiért rajonganak, ezt szeretik... pl. vigyünk neki virágot, nyissuk ki neki a kocsiajtót, vigyük/kísérjük haza MINDIG, MINDEN IDŐPONTBAN - kivéve persze ha külön megkér, hogy ne tegyük. Mindenütt próbáljunk meg fizetni, úgyis jelzik, ha nekik ez szorongásra ad okot.
-máshogy kifejezve e pontot: figyeljünk minden kívánságukra
-hitessük el velük, hogy nem akarunk tőlük semmit, ugyanakkor próbáljuk magunkat a lehető legjobb partiként feltüntetni
-beszéljünk nekik a szerelmi beállítottságunkról, felfogásunkról, pl. hogy nekünk mit jelent ez a szó és mit nem, stb.
-egy egészséges határon belül legyünk romantikusak (azért ne sírjunk el magunkat, ha mondjuk reszket a hold a tó vízén :)
-ha már megvannak, akkor babusgassuk, dajkáljuk őket non-stop... persze ezt nem úgy értem, hogy túrjunk a melleik közé, csak simán, finoman...
-és a lényeg: TÉNYLEG szeressük őket, ahogy bírjuk, és soha ne úgy gondoljunk rájuk, hogy "amíg nincs jobb, addig ő is megfelel", mert ez megmérgezi az egészet. Így értelmét veszti az egész...
Egyébként akadnak lányok, akik notoriusan hangoztatják: nem kérünk a hercegekből, kemény pasit akarunk, bla-bla-bla...
Az én személyes meglátásom szerint ez mesebeszéd... még a legvastagabb talpú tucctuccer-bögyösöknek is vannak érzéseik, amikre lehet hatni. Lehet, hogy elsőre úgy tűnik, hogy csak az energie póló meg a kockahas kell nekik, sőt, lehet is benne valami... de csak elsőre!
Jelen pillanatban ennyi jutott eszembe, mindenkinek sok sikert és remélem senkinek nem gázoltam a lelkébe... -
#121 Tetszik a hasonlat. -
#120 nincs itt hiba semmiben, csak legtöbben rossz szemszögből nézik a dolgot
példa : hiába akarod azt hinni, hogy a citrom édes, ha egyszer savanyú
de ha úgy harapsz bele, hogy tudod milyen íz vár, többet nem lesz problémád a citrommal
remélem, mindenki érti -
#118 Nekem régen annyit mondták a lányok, hogy bennem van a hiba, hogy elhittem.
Megpróbáltam változni, meg ilyenek.
Mostanra azonban rájöttem, hogy nincs értelme.
Ezt csak a "valami nincs rendben, és nem velem" dologra írtam. -
#117 már Pesti vagyok egy ideje -
#116 Nem felkötésen gondolkoztam, de az komolyan érdekel, hogy :
ha egy vízzel teli ásványvizes palackot kidobsz a 18-adikról, nem lesz semmi baja, csak kifröcsög a víz!
Namost az emberi test 80%-a víz, még iszok egy csomót, az 85%, vajon mennyi esélyem van?
Ha fröccsen is ki valami, akkor az csak az elfogyasztott vízmennyiség lesz?
:)))
Nem kell ám komolyan venni!
Egyébként megkaptam végre a levelet attól a másik csajtól, hogy miért lett vége és nagyon megijedtem. Valami nincs rendben, és nem velem, szóval előbb utána kell járnom ennek.
De komolyan mondom, hogy félek, és ez nem olyan vicces.. -
#115 Báze Freak! Szoktál arrafelé járkálni? Ártánd,Nagykereki,Biharkeresztes, mondanak ezek a helységnevek valamit?
Vannak arrafelé ismerőseid,rokonaid?
Szólj,ha sokat kérdeznék:)) -
bitsuti #114 Na, itt vagyok újra, remélem, hogy most sikerül is elküldenem ezt a beszólást.
Szóval...
Lehet, hogy igazad van Freak és tényleg működhet a nyers-aztán-kedves módszer. Hogy őszinte legyek - mint már mondtam korábban is - nincs nagy tapasztalatom a pasizásban. Csak arról a néhány közeledési szándékról tudok nyilatkozni, hogy azok milyen nyomot hagytak bennem. Aki a bunkó stílusban próbálkozott, az nem sokáig bírta, amint megtudta, hogy foglalt vagyok, inkább továbbállt új húsra vadászni. Akikről viszont jó volt az első benyomásom, azok nem adták fel egyszerűen, volt, aki egy évig ostromolt - mindig sikertelenül :-) Talán a közeledés stílusán látszik, hogy az illető milyen hosszú kapcsolatra vágyik - csak pár kettyintésre, vagy tartósabb együttlétre, ami valós érzelmeken alapszik.
Tehát a Freak-módszer működhet, hisz a "feltalálója" bizonyítottan sikeresen alkalmazza, de ehhez kell egy Freak-személyiség is. Lehet, hogy ugyanaz a célpont (egy lány) teljesen másképpen reagál két különböző fiú hasonló stílusú közeledésére.
A filmekben valóban soxor megjelenik ez a fajta kapcsolat, hogy az elején utálják egymást, aztán mégis szerelembe esnek, de arról sosem szól a fáma, hogy az ilyen kapcsolatok mennyi ideig tartanak, mert a film mindig véget ér akkor, amikor összejönnek vagy összeházasodnak. Amikor én gondolatban továbbviszem a történetet, akkor valahogy mindig arra a következtetésre jutok, hogy "hát, ezek sem húzzák sokáig". Vajon miért érzem így?
Summa-summárum, a Freak-módszer rövig távú kapcsolatokhoz beválhat, de aki egy életre keresi a párt magának, az maradjon inkább a kedves és romantikus benyomásnál. Persze lehet az embernek mázlija, mint zakikának és az elsőre "jó csaj, járjunk"-ból az életed párja lesz. Ja! Freak! Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy mindig legyél önmagad, gondolom, hogy ezt te is belátod, enélkül nem műkszik a dolog, hisz hazugságon alapul. Akkor hogyan magyarázod meg azt, hogy az elején egy hamis képet alkotsz magadról - színjátszol?
"a természetes állapot az, ha a férfi dominál" - ez így igaz, miből gondolod, hogy ezt a nők tagadják? Én egyetértek ezzel.
Ja, és még valami. A topik címe nem az, hogy "hogyan", hanem hogy "hol" lehet jó csajokra szert tenni.
Dikkmának azt tanácsolom, hogyha ennyire szenvedsz attól, hogy nincs barátnőd, akinek a keblére hajthatod a fejed meccsnézés közben, akkor mozdulj ki egy kicsit. Nemcsak virtuális emberekkel fogsz találkozni, mint a neten és még talán fel is csípsz valakit. Áldozatot kell hozni. Kevesebb net, kevesebb foci, több going out. Mégha nem is jön össze egy ideig senki, magadnak is jót teszel, még a végén befordulsz és felkötöd magad! Ne várd a sült galambot a szádba, tegyél is érte valamit!
(Remélem, hogy nem voltam nagyon nyers... de én már csak ilyen ami-a-szívemen-az-a-számon típus vagyok.) -
bitsuti #113 Most hallgatom a Világrádión a Vitát (Angliában vagyok, ezért nézni nem tudom), de amikor vége van, akkor megírom azt, amit egy órája már megírtam... :-( -
bitsuti #112 Látjátok? Ez kedves volt :-) -
#109 Eljenek a nok! :D -
bitsuti #108 úristen, mindjárt felrobbanok, most írtam be egy tök hosszút megint és lefaagyott a gépem!!!
majd leírok megint, ha lenyugodtam. -
#107 NÖK RULEz, AMEN -
#106 én megmondtam :)
Ha úgy tudják, hogy egy rohadt kurvapecér vagy, aki nőkbe törli a lábát, akkor beindulnak a hormonok, persze sose ismernék be...
egy a lényeg : NŐK RULEZ :) -
#104 legyen 8, de az él hal a facér' :) -
#103 A 10-ből 9 csak facér csajokra igaz. Bár szerintem csak 8 :) -
#102 Tegnap egész nap ezt kerestem :)
A férfi lélek evolúciós folyamata:
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...
A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetődzött.
Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambíciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...
Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak...
:DDDDD -
#101 Én Váradon születtem, és igazolom az állításodat! Persze ez majdnem minden határmenti városra igaz, mindkét oldalon. Ja, és pont 10 km :))))) -
#100 nézd, én nem hazudok
nekem bejött, és előttem (szó szerint előttem, amikor még csak figyeltem) másnak is
a nők imádják, ha azt mesélhetik egy barátnőjüknek, hogy "tudod van ez az XY, persze mindenki azt hiszi róla, hogy egy nagy tapló, de én beszélgettem vele, és nagyon aranyos!" -
#99 tudom miröl szól a topic, csak közöltem, hogy az ilyen képmutatós dolog szerintem nem igazán müködöképes, és hogy a '10 böl 9' meglehetösen sántít (ugyancsak szerintem). az, hogy ebböl hova fajultunk itt, az más kérdés :) -
#98 nem tudom, mi az a KERBEKEFÉLÉS, én mindenestre KÖRBEKEFÉLNI-t akartam írni :) -
#97 figyi, a topik címe "hol SZEDJÜNK FEL jó csajokat" nem pedig "hogyan találjuk meg életünk párját"
te valami egész másról beszélsz, ezt már a topik legelején ledumáltuk, hogy erre nincs módszer
aki viszonr csajozni akar, kerbekefélni a lakótelepet vagy az iskolát, az az én módszeremmel boldogulhat -
#96 "1. tizedannyi, mint tudatos, erre irányuló viselkedéssel" és mennyit ér 10 ilyen kapcsolat 1 normálishoz képest, ami nem ilyen hozzáállásból adódik, és nem csak "próbáljuk ki" stílusban kezdödik?
a botrányok hírértékét meg hagyjuk, mert nagyon messzire vezet... -
#95 pl. a barátnőmnél anno nekem sem kellett bevetnem semmiféle arroganciát, mert azonnal kialakult a vonzalom