Hol szedjünk fel JÓ csajokat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MuERTe
Főleg, hogy andersonbaba egy retek 😊
Coine
ott a pont

És miért kell bombanőt felszedni? vannak olyan lányok is akik csak simán szépek, kedvesek.
nem kell mindenhol a pamela andersent keresni.

koszontem.

Dikkma
Engem az érdekelne, hogy hol nézhetem ki magamnak a legjobb nőt?

Mert a kapcsolatba sem kerülök nőkkel az a bajom.

Reggel felkelek elmegyek dolgozni, napot lopok, hazamegyek, fáradt vagyok --> megnézem az esti meccset, eszem, netezem 1-2-3-4-5-6 órát mikor hogy, inkább 1-2.

Szóval amit mondasz az jó, csak egyszerűen nincsenek havercsajaim amiből még bármi lehetne...

Otthon, meg gimiben voltak ilyenek.. itt most hogyan? Házibulikba, meg haveri összejövetelekbe hogy menjek el egy idegen városban?

Chaten már hányingerem van, igazából nem hülyeség de gyakorláson kívül semmire sem használható (nekem. másnak igen). Az igaz viszont, hogy fél év alatt úgy, hogy én soha nem szólítottam meg senkit, meg közel sem vagyok minden nap fenn (hát 3 hónapja heti 1x..) 3 olyan barátság kötettett, ami megérte az ott eltöltött időt.
De amikor tovább próbáltam menni - legutóbb pont egy ilyen "legjobb nő - szarok rája - majd mégis megkérdem" alkalommal viszont jött ahogy mondtad a kosár. De nagyon nem úgy néz ki, ez nem csak taktika volt részéről.

Ha még régebbre megyünk vissza, akkor ez a ki...tt jó csaj meg egy másik esetében egyszerre kezdett többnek kinézni az ismeretség, mint sima barátság. Amikor a jó csajt megkérdeztem, hogy mú és nem volt a válasz, még semmi gond, visszamegyek másikhoz. Nyuszika viszont egy viszlátot tojt tőle.

Szal senki nincs a láthatáron, iszonyú jó nők mászkálnak iszonyú gyökér faszikkal az utcán, én meg csak rúgnám a falat idegességemben. És még csak esély sincs rá hogy összejöjjön akármi is.

Mindegy ez most csak olyan eszmefuttatás volt részemről, kifakad belőlem, most voltam matáv pontban és jövök vissza mellettem egy qrva jó csaj most ilyenkor mi van szólítsam le az UTCÁN? nem vagyok hülye. Az aki mer az nyer dolgok meg nem jönnek be.

Szal kivan a pöcsöm.
FREAK
Ja, és az első NEM után természetesen felvenni az "Én nem ajánlom fel kétszer" álarcot, és utána többet egy szót sem ejteni az egészről. Hidd el, a spinkó nem sokat fog aludni, amíg ki nem deríti, komolyan gondoltad-e, és erre csak egy mód van......... 😊))))

Riszpekk

FREAK
jelen esetben a legjobb módszer szerintem az érdektelenség

az ne zavarjon, ha egy nőnek van pasija, tapasztalatból mondom, hogy az az utolsó szempont náluk, csak dumának jó, ha amúgy is le akarnak rázni

szóval ami nekem mindig bejött (amíg engem nem kapott el egy tündér 😊 : kinézni a legjobb nőt, feltűnően szarni rá, esetleg beszólni neki valami keményet (nem baj, ha megalázó, az első legfontosabb dolog, hogy valamilyen intenzív indulatot válts ki belőle), aztán amikor már elkönyvelte, hogy bunkó fasz vagy, akkor egyszer hirtelen eléállni, emberi, esendő, sebezhető mivoltodban...... Egyrészt ez úgy összezavarja őket, hogy minden eddig rólad alkotott képe darabokra törik, másrészt a viharos érzések egy pillanat alatt fordulhatnak a másik irányba. Ezek után már csak váltogatni kell a szerepeket, csak nem szabad túlzásba vinni. AZ a lényeg, hogy soha ne tudja, mikor beszélsz komolyan. És egy adott pillanatban jöhet a végső roham: nyíltan a szemébe mondani, amit akarsz. Többnyire az első válasz egy határozottnak tűnő NEM, de azzal sem kell foglalkozni. Innen már csak idő kérdése.

Persze mindezt nem egyetlen bulin kell végrehajtani, ehhez kell pár hónap. Ismerkedésre legjobb az IRC, szintén tapasztalat.

Riszpekk

Breki33
felszedni konnyu megtartani nehez
MuERTe
Most hogy kezdődik a jóidő talán vegyél egy cabriót, ha lehet merci legyen, és meglátod, nem lesz gondod a jó nők fölszedésével 😊))
Coine
Már van 1, ilyen topic : Tuti módszerek a csajozáshoz címmel

Most hogy közeledik a nyár egyre lengébben öltöznek a hölgyek, nem kis örömet szerezve ezzel a férfitársadalomnak. De merre vegye az irányt a téma iránt érdeklődő ha már a nézelődésből elege van és a tettek mezejére lépne?