59
Nos?
-
#59 most ráállok majd a 10+ ra :) -
Rundstedt17 #58 max 7et tudok.este nem akarok még inkább mást csinálok.reggel meg már nem lehet... -
#57 9-et. Vagy többet. Mindig más :D -
#56 Érdekes. Nagypapi korodban elég lesz az 1 óra :DDD -
#55 6-ot. Nem tudok többet. Próbáltam. Bármikor fekszem le, szinte percre pontosan 6 óra múlva kidob az ágy. Igaz néha, csak 1-2, de akkor kávé, as pótolni sem igazán tudom. Kiborító :D -
#54 most hétvégén aludtam 10 órákat, ma nem lesz rá időm :C -
#53 Hétköznap: 8-9-et
Hétvégén: 8-10-et
Ha buliban voltam és reggel 6-kor fexek le: 3 órát -
Xbox360xD #52 hétköznap: 3-4
hétvégén: 6-7
-
#51 -
#50 6-8 -
#49 korral jár -
#48 hogy gyúrtál rá, hogy elég legyen? -
#47 átlag 4 órát -
#46 Hétközben: 4-5-6-7 ahogy sikerül éppen.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen. -
GVG #45 én is így vagyok vele:( -
Árnyvadász #44 Hétközben: 4-5-6-7 ahogy sikerül éppen.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen.
-
#43 Alvás:Szervezetünknek az az állapota, melyben az öntudat éppen nem, vagy legfeljebb igen csekély fokban működik. Az egész idegrendszer ingerlékenysége tetemesen megkisebbedett. -
#42 mi az az alvás? -
#41 Sokat!:D Na jó kb 9 órát. -
#40 Uh? Én még azt a kb. 7 órát is sajnálom... Én nem is emlékszem, hogy csecsmőkoromat leszámítva előfordulhatott -e ilyen hosszú alvás. -
#39 álom manó:) -
#38 Bárhol képes vagyok fél-egy óra bóbiskolással rendberakni magam, ha kicsit kómás vagyok. -
#37 kevesebb mint szeretnék. -
Hajnalcat #36 én kb. 12 órát szoktam aludni -
#35 Az elég nagy szívás. Ha hiányom van, akkor pótlom délután :) -
#34 Az elmúlt négy év során összesen, ha 10 olyan éjszaka volt amikor képes voltam 6 óránál többet egyhuzamban aludni. Lehetek bármennyire KO. 4 óra alvás után mindig felébredek. Az utóbbi napokban 3 órás periódusokban alszom.. -
#33 nyáron szintén, mint ahogy írtátok.. -
#32 nem tudom hogy hogybírjátok a rendszeres 5-6 óra alvást. ha csak annyit alszok teljes kóma a nap, dolgozni sem tudok..
ha tehetem 8-10 órát alszom
hétközben 7 órát kb.
ma kb 5öt aludtam, rendszeresen ez nem kifizetődő.. -
#31 hetkoznap 7-8 ora, hetvegen 9-11. mint aquli :)
jaé s nyáron ált. 11(óra) -
Viking #30 Mennyit alszanak erre az emberek? 4-5 ora? Te jo isten! Nekem a minimum a 6, anelkul egyszeruen nem birok letezni, ellenben neha 6 ora alvassal kipihenem magam teljesen! (pl a mai nap is ilyen) Na jo, legyen 8... Atlagosan 8-10 ora naponta, neha viszont hetkozben is 12... De hetvegen, haat, van, hogy felebredek 10 ora utan, de siman van az 12-14 (!) is, ja es ezt felig-meddig nappal (3-4 korul fekszem). Nyaron meg ugyanaz ment nalam is ami a #28-ban le volt irva... -
#28 hehh
nálam nyáron pl : reggelig játszok vagy netezek kb 5:00-ig és utána 16-18:00-ig alszom :) -
#27 hetkoznap 7-8 ora, hetvegen 9-11. Ez egesz sok, szerintem jo. De nyaron minden nap atterek 10-12 orara. :D -
Zozo76 #26 Nalam 4 (neha 5) ora stabilan. Gyakorlatilag utalok aludni. Viszont mostanaban mar ugy nezek ki mint egy hulla, jo fekete keretes szemekkel...
:)
-
#25 ahogy kell, 4 szép stabil óra. többet nem tudok :> -
#24 ezt minek írtam egy fiuk által látogatott fórumra
különben nem is igaz
-
#23 ja és hosszú a farkam
-
#22 olyan vagyok mint az ördög
sosem alszom
de ha mégis akkor is nehezen
-
#21 Én sose voltam nagy alvóós!
Anyám mesélte, hogy amikor kiscsecsemő voltam, akkor a többi babához képest is keveset aludtam! :) Nem tudom, hogy miért, pedig nagyon szeretek ám aludni! :)
Hét,nyolc órát szoktam aludni, valamikor kevesebbet...
Érdekes, ha mondjuk olyan 1-2 fele alszom el, akkor is csak 9ig alszom! 9-nél tovább nem bírok aludni, csak ha olyan 3-4 fele fekszem le... :D -
#20 Miért alszol ilyen keveset? -
#19 hetköznap 6-7 hetvegen 8-10