Hany orat alszol naponta?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hétvégén: 8-10-et
Ha buliban voltam és reggel 6-kor fexek le: 3 órát
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
hétvégén: 6-7
<#shakehead>#shakehead>
Silkroad: lvl68, 71, 76, 80, 84, 90 100% botter - 100% goldbuyer
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A türelem rozsdát terem.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha tehetem 8-10 órát alszom
hétközben 7 órát kb.
ma kb 5öt aludtam, rendszeresen ez nem kifizetõdõ..

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
😊
különben nem is igaz
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
sosem alszom
de ha mégis akkor is nehezen
Anyám mesélte, hogy amikor kiscsecsemő voltam, akkor a többi babához képest is keveset aludtam! 😊 Nem tudom, hogy miért, pedig nagyon szeretek ám aludni! 😊
Hét,nyolc órát szoktam aludni, valamikor kevesebbet...
Érdekes, ha mondjuk olyan 1-2 fele alszom el, akkor is csak 9ig alszom! 9-nél tovább nem bírok aludni, csak ha olyan 3-4 fele fekszem le... 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
De nem voltam fáradt.
Egyébként tegnap este már nem volt kedvem fürdeni, ma reggel meg elaludtam (időátállítás suxxik) és most elkéstem.
Mindegy, kicsit gépezhetek.. 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Régen marha nagyokat tudtam aludni 10-12 óra lazán. S Dikkmahoz hasonlóan általában fáradtan keltem.
Most már csak akkor alszom 10 óra felett, ha több mint 1 napig nem alszom. Múltkor 35 óra ébrenlétre jutott 14 óra alvás. De ez ritka...
Megyek aludni asszem... 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
hétköznap kb. 6 órát
0-6ig
hétvégén 10ig
folyton álmos vagyok
aludni jó!
aludjatok
legalábbis én utáltam magam mindig, felkeltem 11-kor és álmos voltam.. 'szerencsére' ennek vége 😉
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.