Hany orat alszol naponta?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
most ráállok majd a 10+ ra 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

max 7et tudok.este nem akarok még inkább mást csinálok.reggel meg már nem lehet...

Solten
9-et. Vagy többet. Mindig más 😄

Saor Alba

Solten
Érdekes. Nagypapi korodban elég lesz az 1 óra 😄DD

Saor Alba

Fantomlovag
6-ot. Nem tudok többet. Próbáltam. Bármikor fekszem le, szinte percre pontosan 6 óra múlva kidob az ágy. Igaz néha, csak 1-2, de akkor kávé, as pótolni sem igazán tudom. Kiborító 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

PíszLávJuniti
most hétvégén aludtam 10 órákat, ma nem lesz rá idõm :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Peetboy
Hétköznap: 8-9-et
Hétvégén: 8-10-et
Ha buliban voltam és reggel 6-kor fexek le: 3 órát

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

hétköznap: 3-4
hétvégén: 6-7
<#shakehead>

Silkroad: lvl68, 71, 76, 80, 84, 90 100% botter - 100% goldbuyer

PíszLávJuniti
<#mf2>

Sgponthu
6-8

Fõoldal IT/Tech Tudomány

SHADOWEYES7
korral jár<#vigyor1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
hogy gyúrtál rá, hogy elég legyen?

SHADOWEYES7
átlag 4 órát

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
Hétközben: 4-5-6-7 ahogy sikerül éppen.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én is így vagyok vele😞

A türelem rozsdát terem.

Hétközben: 4-5-6-7 ahogy sikerül éppen.
Hétvégén: 8-9-10-11 ahogy sikerül éppen.
Jonz
Alvás:Szervezetünknek az az állapota, melyben az öntudat éppen nem, vagy legfeljebb igen csekély fokban mûködik. Az egész idegrendszer ingerlékenysége tetemesen megkisebbedett.

Guilty01
mi az az alvás?

You\'ll never walk alone!

Jonz
Sokat!😄 Na jó kb 9 órát.

Molnibalage
Uh? Én még azt a kb. 7 órát is sajnálom... Én nem is emlékszem, hogy csecsmõkoromat leszámítva elõfordulhatott -e ilyen hosszú alvás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PíszLávJuniti
álom manó😊

Molnibalage
Bárhol képes vagyok fél-egy óra bóbiskolással rendberakni magam, ha kicsit kómás vagyok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

banok
kevesebb mint szeretnék.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én kb. 12 órát szoktam aludni

PíszLávJuniti
Az elég nagy szívás. Ha hiányom van, akkor pótlom délután 😊

Molnibalage
Az elmúlt négy év során összesen, ha 10 olyan éjszaka volt amikor képes voltam 6 óránál többet egyhuzamban aludni. Lehetek bármennyire KO. 4 óra alvás után mindig felébredek. Az utóbbi napokban 3 órás periódusokban alszom..

PíszLávJuniti
nyáron szintén, mint ahogy írtátok..

PíszLávJuniti
nem tudom hogy hogybírjátok a rendszeres 5-6 óra alvást. ha csak annyit alszok teljes kóma a nap, dolgozni sem tudok..
ha tehetem 8-10 órát alszom
hétközben 7 órát kb.
ma kb 5öt aludtam, rendszeresen ez nem kifizetõdõ..

Anteemoon
hetkoznap 7-8 ora, hetvegen 9-11. mint aquli 😊
jaé s nyáron ált. 11(óra)
Mennyit alszanak erre az emberek? 4-5 ora? Te jo isten! Nekem a minimum a 6, anelkul egyszeruen nem birok letezni, ellenben neha 6 ora alvassal kipihenem magam teljesen! (pl a mai nap is ilyen) Na jo, legyen 8... Atlagosan 8-10 ora naponta, neha viszont hetkozben is 12... De hetvegen, haat, van, hogy felebredek 10 ora utan, de siman van az 12-14 (!) is, ja es ezt felig-meddig nappal (3-4 korul fekszem). Nyaron meg ugyanaz ment nalam is ami a #28-ban le volt irva...

WizarDTommy
hehh
nálam nyáron pl : reggelig játszok vagy netezek kb 5:00-ig és utána 16-18:00-ig alszom 😊
Aquli
hetkoznap 7-8 ora, hetvegen 9-11. Ez egesz sok, szerintem jo. De nyaron minden nap atterek 10-12 orara. 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nalam 4 (neha 5) ora stabilan. Gyakorlatilag utalok aludni. Viszont mostanaban mar ugy nezek ki mint egy hulla, jo fekete keretes szemekkel...
😊
Efreet
ahogy kell, 4 szép stabil óra. többet nem tudok :>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mikike
ezt minek írtam egy fiuk által látogatott fórumra
különben nem is igaz

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
ja és hosszú a farkam

mikike
olyan vagyok mint az ördög
sosem alszom

de ha mégis akkor is nehezen

KeKKSZike
Én sose voltam nagy alvóós!
Anyám mesélte, hogy amikor kiscsecsemő voltam, akkor a többi babához képest is keveset aludtam! 😊 Nem tudom, hogy miért, pedig nagyon szeretek ám aludni! 😊
Hét,nyolc órát szoktam aludni, valamikor kevesebbet...
Érdekes, ha mondjuk olyan 1-2 fele alszom el, akkor is csak 9ig alszom! 9-nél tovább nem bírok aludni, csak ha olyan 3-4 fele fekszem le... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Miért alszol ilyen keveset?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Laalee
hetköznap 6-7 hetvegen 8-10

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Na igen. A legdurvábban akkor nyomtam, amikor kijött a disciples 2. Este CS meg töltés, Bank, 5-re hazaértem, töltöttem, 8-kor még beraktam a flashgetbe 3 cd-s mandrake 8.1-et, lefeküdtema aludni. 11:30-kor már cd-t írtam 😛PP
De nem voltam fáradt.
Egyébként tegnap este már nem volt kedvem fürdeni, ma reggel meg elaludtam (időátállítás suxxik) és most elkéstem.
Mindegy, kicsit gépezhetek.. 😊
MuERTe
Ma még nem aludtam egy percet sem.
Efreet
hmm.. változó. a 4-5 óra az általános, néha sikerül 8 körüli mennyiséget is összealudni (és legalább 10re lenne igényem...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ált. 6-8 órát, attól függ, hogy vannak előadások, s meddig netezek.

Régen marha nagyokat tudtam aludni 10-12 óra lazán. S Dikkmahoz hasonlóan általában fáradtan keltem.
Most már csak akkor alszom 10 óra felett, ha több mint 1 napig nem alszom. Múltkor 35 óra ébrenlétre jutott 14 óra alvás. De ez ritka...

Megyek aludni asszem... 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

mikike
keveset
hétköznap kb. 6 órát
0-6ig
hétvégén 10ig
folyton álmos vagyok
aludni jó!
aludjatok

Dikkma
de nem úgy van, hogy ha az ember alszik 10 órát, fáradtan kel fel?
legalábbis én utáltam magam mindig, felkeltem 11-kor és álmos voltam.. 'szerencsére' ennek vége 😉
Lteebee
Egyszerűen ha már nem vagyok hulla fáradt, nem bírok aludni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Coine
Régebben lazán aludtam 10-12 órákat, ma meg már 8-nál többet nem nagyon szoktam.

MuERTe
4-6, de délután rápihenek még egy-kettőt, de az sem baj ha a délutáni szieszta nem jön össze, mert bepótolom hétvégén. Akkor 10-11 is megvan néha 😊
Lteebee
6-8 óra per nap.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Oldal 1 / 2Következő →