61
  • zola2000
    Hogyan venné meg, mikor már lassan nagyobb a nintendo mint a sony mindenestül xD
  • Att
    Hülye vicc volt, de hatásos:-)
    Egyébként elviekben egyáltalán nem lenne lehetetlen....
    De most a M$ inkább a mobiltelók és a PDA-k piaca felé fordult...
    Persze eközben azért nem feledkezik meg az ikszdobozról sem:)
  • GAMECUBE
    jo vicc volt
  • Gery1980
    Nem lehet, hogy Bill egy álruhás japcsi törpe?
  • liquid
    Ha holnap tényleg felvásárolják, akkor tanácsadói díjat kérek, mondjuk a fent említett 3.2 miiliárd dolcsi szerény 5 százalékát... :-)
  • magus
    LIQUID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MAJNDEM KIUGROTTAM AZ ABLAKON, ZUHANÁS KÖZBEN LÁTTAMMEG AZ UTOLSÓ SORT. GRRRRRR....
  • CSOCSO
    2002. 04. 02.
    Kedves Olvasóink! A fentebbi hír Liquid kolléga irodalmi munkásságának része, amelyet Április 1. alkalmából volt szíves az nagyközönség elé tárni. Tehát nem igaz, hogy a Microsoft megvásárolja a Nintendot, legalábbis egyelőre nem :)

ehh .. tudjátok mi a szar?? hogy április elseje van és semmit nem lehet elhinni:) ugy kéne hogy csak ugy spontán egy nap beadni a hisrt:) aztán másnap megaszondani hoyg kacsa... igy tudjuk hogy csak kacsa mert április elseje van...
  • NasaTm
    Na ez a hir nem semmi. Igy akarja megfolytani a Sony-t az azsiai piacon ? Durva trukk :)
  • CSOCSO
    ahogy GC re és ps2 re is...
  • CSOCSO
    hjo mivan veled pyrex? ne legyél elszálva!!!!!
    a segát sem tudnja felvásárolni!%! gondokozz már mekora lenen ha a Sgeát felvásárolná!!!
    az összes DC-s X et venne!!! az összes Sega gamez onli X re jönne.. mekora királyság lenne ha ez GC-n történne!! nem tudja felvásárolni!!!!ha fel tudná vásárolni a Segát az N-t akor sonynak annyi lenne és azt mindenki akarja az ms háza táján!!! meg ha a sony-ps2 jogait is felvásárolná..akkor ö járna alegjobban midnenki csak egy konzol venne ami az X-é...
    felejtsd el ezt te sheol nem hallhatta dhogy ök felvásárolhatják ezt és azt...és nem költheti csak ugy iylen olyan cégekre a pénzüket mert meg kell tartani egy x összeget ahoz hogy ne mennyenek a csöd felé....
  • PyRex
    Elmondanam, hogy csomo exkluziv sega game jelenik meg hamarosan only x-re...

PyRex
  • PyRex
    csocso: nem csak ezt a 2-t, de meg mondjuk 10-20 masik ceget is fel tudna...

PyRex
  • CSOCSO
    A Segát sem tudná...nemhogy a Nintendot%
  • Draco
    Kedves Csocso annak ellenere hogy a fent emlitett dolog poen a Microsoft fel tudna vasarolni a Nintendot de a Segat mindenkeppen. Foleg hogy mar konzoluk sincs csak egyszeru fuggetlen fejlesztok....
  • liquid
    Jaja, csak xbox lesz xboxal, reggelire, ebédre, vacsorára... :-)
  • St
    Ma nap híre továbbá, hogy a Microsoft hamarosan a SuperGamezt is felvásárolja (kilóra), és ezentúl csak a Microsoftról szóló híreket lehet nyomatni
  • Rincewind
    Ez most komoly????????????????????????????
    Április 1. van, de azért...
    Nem tudom elhinni, de, ha ez igaz...
  • versio
    csocso vigyázz magadra mert liquid liquidál :)
  • liquid

Csocso bácsi, fogd vissza a lovaidat jelzők terén, mert villámgyorsan a banlistán találod magad, és akkor majd hirdetheted máshol az igét.
    A haverjaidat csáveszoszd, ne engem, bogárkám, mert még össze találom húzni a szemöldököm. A híreket meg a szerkesztő rakja fel, szerinted én ültem itt remegő kézzel éjfélig egy poén miatt?

• mikike
    ez durva
    előbb a nintendo aztán a kaka kóla...
  • CSOCSO
    Heheh ebből látstik hoyg szeretnéd te azt a kis NIntendo gamezeket:)
  • CSOCSO
    sajna mindnehol műxik a kis áprilisitréfaamájszter:
    Nintendo have confirmed that the Gamecube Plus will be released in November in Japan. The new system will enable Dreamcast and N64 games to be played. It is hoped that the new system will see off competition from Microsoft's Xbox and the PlayStation 2. The new system will be 512bit and ableit the most powerful games console to date.

More surprisingly is the fact that the new system is being co-developed with Sega, and will utilise technology which will enable it to play both Nintendo 64 and Dreamcast games. Nintendo has also announced Super Luigi 512 and The Legend of Zelda: The Piano of Time for the system. It is expected that the console will retail for around $300 when launched simultaneously in Japan and the US. Nintendo will officially unveil the eagerly-awaited unit at a press conference on Wednesday. More news as we get it.

**UPDATE**

Contrary to earlier reports, the Gamecube Plus will not be silver coloured but will look look indentical to the current Gamecube hardware, apart from a cartridge slot at the back of the system.
  • CSOCSO
    hja gyere már át huzd ki belőlem a samurai kardot:)
  • CSOCSO
    HEhehehehehhe testvér te már ismersz engem:)))))))))))
  • CSOCSO
    A Microsoft felvásárolja a Nintendot
    2002. április 01. 00:01, Hétfő - liquid
    az időt fyigyeld:))))))))) ez a csávesz itt ült bazeg éjfélig hoyg végre felnyomhassa a hülyeségét:)))))))))))
    eehheeh Ms gagyi ahhoz hogy felvásároljon egy 100 éves anyacéget!! még a Sega hoz is kevés !! és ez tuti mert ha felvásárolná akkor exkuziv sega gamezek lehetnének az X en ami nem kis dolog!!!!!!!!!!!!! szal kacsa!
  • Kosh
    ha ez igaz, akkor a jól bevált m$ megoldás jön megint: "ahol lámák vagyunk, ott megvesszük kilóra a konkurenciát" suxx

ha meg poén akkor nagyot nevettem rajta :(
  • Laci73
    Liquid, Te lator.
  • versio
    állat :)
  • Bill Géc
    Na persze a Microsoft felvásárolja Magyarországot... Bill Géc úgy döntött, hogy vesz magának egy kisebb birtokot, hát íme. Kérjük az ország lakosságát egy héten belül hagyja el annak területét.... :-)
  • Róka
    coool :D
  • PyRex
    "ezek után az MS nem kíván foglalkozni a GC-al, mint játékplatformmal."

Na ez az, amit az MS sosem csinalna meg... Foleg mivel mar a nyereseg is neki menne :)

PyRex
  • PyRex
    Jajaja, amugy utanakerestem neten es sehol semmi info rola, szal' 99% kamu, pedig amikor eloszor megpilantottam, hogy belinkelted kedvenc forumunkba, felcsillant a szemem, aztan elolvastama datumot :)))))))

PyRex
  • b
    most viccet félretéve, milyen fasza játék lenne az ms pokémon xp: pikácsu'z revenge. :) kewl.

a másik, a májkroszoft egész olcsón megúszná a nintendó fevásárlását.
  • liquid
    Nem szoktunk tréfálkozni. Már az új Zelda címét is bejelentették: Jonh Romero's Zelda: Link of Revenge, holnapra múvit igérnek belőle, lehet csekkolni.
  • versio
    amugy ezzel én nem viccelödtem volna
    mert meg is ölhettek valakit false informáciokkal
    CSOCSO ha meglátja a hirt harakirit fog elkövetni:)
  • versio
    ha ez igaz lenne, akkor a sony felköthetné a gatyáját rendesen

de ez már haladás hogy a supergamez is a konzolokkal viccelödik
    ebböl is látszik a konzolok nyomulása
    a pc elkezdett vergödni már
  • MuERTe
    "A Microsoft felvásárolja a Nintendot
    2002. április 01. 00:01, Hétfő "

:)
  • versio
    ennek csocso tuti örüéni fog :)))
    bár szerintem ez aprilisi tréfa
  • CAD
    Ez durva :) - MS szep nagy darab izeve notte ki magat... majd meglatjuk mi lesz.