1234
CPU Hűtő
-
psycho #285 Tudtok egy helyet ahol Spire FridgeRock-hoz jutok?!? Ha tele vagytok 5letekkel akkor a legolcsóbb helyet mondjátok... ja, és ha lehet Bp.-en... köccike -
[Walaki]D`Lair #284 Na akkor ott kell venni. -
#283 Telmarkban (www.telmark.hu) bruttó 5600. -
[Walaki]D`Lair #282 Igen. De most a szobámban nics fűtés mert szerelik a kazánt. Mondhatnám hogy a seggem is befagy :DDDDDDDDD DE amúgy nem szokott 30 fölé menni soha. Csak marha drága ez a hűtő. 7600Ft brutto a Msitralnál. -
#281 A ház az nyitott ??? -
[Walaki]D`Lair #280 iiletve nyáron a legnagyobb melegben volt 32C° Most ebben a pillanatban 22C°-os :DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #279 JA igen. De csak egy Athlon 950-es :DDD -
[Walaki]D`Lair #278 Nekem 32fok Max terhelésen. -
#276 Nekem is van egy CU5TB-m (32db),de szerintem hangos ! Le is lett véve 9,5V-ra,de 1800+ XP-t még ígyis behűti. (mostanában 51 fok max terhelésen.) -
#275 Mijjen procid van ??? -
[Walaki]D`Lair #272 32db Az nem hangos. (FOP38 56db) -
orion #269 hát igen, a hűtőgondok. nekem először egy coolink 111+ volt, még a szomszédok se tudtak aludni éjjel, meg kétnaponta meg kellett húzni a gépben a csavarokat. azután egy globalwin fop38 - hasonló kaliber de már nem rázta be annyira a házat csak fütyült mint vadállat. most wbk68 egész csendes, bár picit melegebb a proci. viszont megvan a családi béke az éjszakai üzemórák miatt... -
[Walaki]D`Lair #268 Legjobb hűtő: Titan CU5-TB! Nem hangos, Réz és nagyon jól hűt. Ja SocketA-s! -
Zozo76 #266 Szerintem jo otlet, csak azt azert jo lett volna hozzatenni hogy az otlet a BATYAM-tol szarmazik, mivel o talalta ki. Koszi ocsi... :) -
#265 Szerintetek jó ötlet:
Nálam a táp alatt a szgházban elfér egy venti ami befelé nyomja a levegőt...
Na arra gondoltam, hogy a táp alatti ventit egy rugalas gégecsővel összekötném a proci ventijével = kivülről szívná a hideg levegőt, és a prciventi sem lenne annyira terhelve, mert már egy venti megadja elötte a kezdőlevegő sebességét, ERGO tovább bírná, és ha véletlenúl eláll, akkor sem ég le a proci...
Na, jó ötlet? -
#263 És a lényeg hogy azért annyira nem is porosodik jobban mint a hogy azt várná az embber.......... -
#260 ettol nem lett hidegebb a procid :D -
#258 Megéri Titan CU5TB-ről Spire Whisperrock2 -re váltani ? hűt olyan jól? -
#257 akinek Asus a7v333 ja van azz frisitsen egy biost én 1011 re frisitetem a hőmérő alapon 61-62 fokot mutatott most 50-52
1.8+ 2.0+ huzva 53fok -
#256 elég lesz de a hűtő kicserélése jó 5let -
zero_cool51 #255 előző nem él, kicserélem a hűtőt Spire Whisper Rock 2-re. szerintetek? -
zero_cool51 #254 most van Athlon XP 2000+ meg egy Titan D5TB, zárt ház, a proci alatt 1 sarkazásvédő (fém), 1 rendszerkipufogó, 1 kasztnihűtő. Vajon elég lesz? -
#253 titan ttcu5tb rule max 58fok: xp1800+ -
Balko #252 Milyen hűtőt ajánlotok egy 2,2-es p4-hez? -
#251 Szerintem elégnek kell hogy legyen hozzá............ -
zero_cool51 #250 én akarok venni egy Titan TTC-CU5TB hűtőt az Athlon XP 2000+-amhoz. vélemény?
-
#248 Lusta vagyok megkeresni, nem tudnád feltenni az SG FTP-re? -
Anee #247 Fent van AMD oldalán valahol tesó szedte le pdf be -
#246 És azt hogyan is kell? -
Anee #245 Erre a problémára van az hogy lehet a belső hőmérőjét is használni a procinak de az külön meló -
#244 Jó, értem, igazad lehet, de sok alaplap sajna kevesebbet mér a valódinál, erről a legegyszerűbb egy szobai hőmérővel (ami legalaább 100 fokig mér) megyőződni, én már kipróbáltam, és tapasztalataim szerint az új ASUS és Tyan lapok mérnek a legpontosabban, utána jön a Gigabyte és az ABiT, majd pedig a többiek. KT333-ashoz ezidáig még nem volt szerencsém. (Nekem KT266a-s van) -
#242 Bocsi, de inkább kevesebbet, a rossz hővezetés miatt... Többet nemigazán mutatnak, kevesebbet meg igen soxor!!! Főleg, ha a proci aljáról nem veszik le a matricát, és akkor ez is elszigeteli a hőérzékelőt a procitól. -
#240 Javasolnini tudom a Coolink U1Lite2-t, a GlobalWin TAK68-at (nekem ez van). és vannak a Titan hűtők között is viszonylag baráti áron jó hűtők.
Amúgy most milyen van rajta? -
#239 Milyen hütő van most rajta? (márka/típus!)
Mekkora a hütőborda/venti? (8cm átmérőjű venti?)
Nézd meg a 235. hozzászólást! : "nekem ez a huto 1800-as xp-vel 70fok..."
Ezek szerint a tied egyáltalán nem sok.
Amugy gratula a 2000+ -odhoz :) -
user #238 Sziasztok! 2000+ -os procim van, és az vele a gondom, hogy nagyon melegszik! Plusz hűtő is van benne, de így is nagyon meleg! Pár óra gta3 után 68-69 fokra melegszik. Bekapcsolás után 65fok! Ez azért sok nem? A7v333-asom van, szóval elvileg lekapcsolja a gépet, ha túlmelegszik, de félek így is tönkremehet vmi! Mit javasoltok? -
#237 Ezzel csak egyetérteni tudok, a gyári venti szinte mindig a legjobb... Főleg Inteléknél. -
Borg #236 Ha pedig eszed van, akkor hagyod rajta a BOXos retail ventit:) tesztek szerint az a legjobb neki, még tuninghoz is + csendes. -
laja2 #235 Ha sok pénzed van, a P4-hez a legjobb a Coolermaster IHC-L71. (www.e-connect.hu). Ha kevés, a Spire egyik hűtője nekem nagyon bejött, és nagyon olcsó. Asszem, a mistral-nál van. -
#234 nekem ez a huto 1800-as xp-vel 70fok.. -
#233 Vészesen csuszik Le a topic....:(
Titan a király!!! (olcsó és jó)