1234
CPU Hűtő
-
#232 Mistral árlistáján láttam, 5ésfélrugó+áfa a CU5TB -
Kevinke #230 A titánium D5TB milyen hozzá? -
Kevinke #228 Haliho!
Mondjatok olyan hűtőt, ami egy 1600+ XP-t normálisan hűt és nem is túl hangos(igaz ez nem olyan nagy baj, mert asztal mellett van a ház)
Olyat írjatok ami nem túl drága, kb. 5000Ft
Nem akarom tuningolni úgyhogy nem egy szélerőmű kell! -
#227 Mennyi az Ára????
-
Anee #226 Coolink 402 -
#225 P4-hez melyik a legjobb hűtő (max 7-8e Ft)? -
Csucsu #224 AMD Athlon XP 1700+
Azona CS9950 P4 400W-os zárt házban:+hűtőventivel
Igloo 2310:
---------------------
A hűtőteljesítményéről:
----------------------
*durva környezeti hőmérs. esetén :55-60°C(alap-MOHAA után)
*normál környezeti hőmérs. estén :51-56°C
----------------------
A hangjáról:
------------
A 25db NEM KAMU !!
A hangja egyenlő a nullával !! Tök semmi !!
A gép zaját a házon figyelő nyolc centis plussz venti adja !
------------
Egyéb:
------
Szerelése roppant könnyű és nem tépi le a socketet !!
Ára sem egy nagy összeg. Könnyű és 5 év gari!
Aki nem gondolkodik egyenlőre tuningon, annak csak ajánlani tudom, minden szempontból tutti vétel,a hangja meg mondom nulla !!
-
#223 http://www.wentiltech.hu/kapcsolat.htm
Írj nekik és segítenek. -
#222 vki. tud user-hez pass-ot? n. kéne!! -
Hanzo #220 Amúgy a Titan D5TB-3 és a D5TB-4/5 között mia különbség? -
Hanzo #219 Hi!
Szerintetek Titan D5TB(3)
elég jól hűt egy 1700+ XP-t?Tuningolni nem akarok,csak mennyen szépen stabilan,épp csak annyira hűtse hogy ne halljon meg nekem még pár évig a proci :)
Jah...az Igloo-t ne is mondjátok mert a haverom szerint majd kettétört a lap mire levette. -
#218 ha nektek megy, akkor enis probalom..:) -
#217 ja, az augusztusiban lesz...lesz benne egyket ujdonsag is...ertsd: augusztusban talan mar lehet kapni egy ket olyan hutot...:) -
Hanzo #216 Én még nem próbáltam,de Spensernek ment a KT266a-val és az nincs felsorolva. -
#215 Biztos nem ezt a progit probáltam mert az nem csak AMD ehhez és ahhoz volt, hanem akár P200-hoz is...
Most meg ez...ahogy írja mit ismer fel elment a kedvem próbálgatni mert nekem nem ilyen AMD alaplapom van...:)
DE ha megy HANZO-nak én is megpróbálom... -
Hanzo #214 De ha megy vele akkor mindegy. -
Hanzo #213 Csak azért kérdem mert ezt írja:
"Megjegyzés: Használatához VT8371, VT82C691/693A/694 vagy VT8363 Northbridge és VT82C686x Southbridge (VIA KT133x vagy KX133) chipkészletű alaplap szükséges, valamint támogatja az újabb ASUS alaplapok érzékelőit is."
A KT266a pedig tudtommal nem ilyen. -
#212 Ja nekem EPOX 8KHA+ van.......... -
Hanzo #211 Megy ez a progi KT266a-val is? -
#210 Akkor én is megnézem mégegyszer, de... -
#209 Lehet...
De en le teszteltem a 3D Mark 2001 se vel Elotte és utanna is ugyan annyi volt a z erték, csak - 10 fok......hűvösebb lett a proci ugyan annál a teljesítménynél.....
Legalabbis nálam. -
#208 Én is kipróbáltam már régebben, de értelmét nem láttam...
Szeretem ha kevés program/nagy teljesítményű a gép és utálom szándékosan lassítani!
Vagy ez nem az a progi amelyik lassítással éri el a hőcsökkenést? -
#207 Felraktam ezt a progit és....
- 10 fok!!!
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/hard/vcool.html -
#206 Mikoriban leszz??? -
#205 sracok lesz egy hutoteszt a PC W*RLD-ben, kb 20-25 hutovel.
P4 + Socket A
Ott le lesz irva minden. Zaj, hutes.
Meg lesznek dolgoztatva a hutok, ugyanis pl. Sockat A: 1600+ XP Felhuzva 1900+ ra...Ket virtual dub ablakban filmtomorites, plusz mp3, plusz avi divx lejatszas....:) szal izzadtak a kicsikek...
Ajanlatom: Spire Fridge Rock! (tuningoloknak) vagy GlacialTech (Igloo 2400-2300)ezek nagyon halkak, csak nem lehet leszerelni! :) Baz azt hittem letorom az alaplaprol..:) Es jol neznek ki! :) -
Anee #201 ha van házhűtő teljesen felesleges ez a művelet -
#200 Olyan meleg van, hogy jobbnak láttam levenni a ház oldalát...:) (csak az atx-ét nem a rendeset)
Aki teheti tegye ugyanezt, ha eddig még nem tette volna. -
sab2 #199 WrockII 99,89%ban d5tb. Veszel egy új nevet?
Nekem 2310 van, ez nem copy/paste-al készült. Még hasonlót sem láttam sehol. -
QuToR #198 A legjobb a vízhűtés. -
#196 Na most mejjik a JOBB ??? Titan D5TB / Igloo 2310...........?
Megeri lecserelni a TITAnt .?? -
Otya #195 Hi!
Ha arra gondolsz, amin függőlegesen van 2 ventillátor az a Coolink H2Twin. A mérete 76*67*74 mm, rendesen megpakolva rézzel. 4200 rpm-es a tillátor, átmérője 7015 mm. Május elején vettem, majd' 9 eFt. De nem zajos, és jól hűt!
Otya -
[Walaki]D`Lair #189 Nemfog, ugyanis nem tudod följebbrakni :)))) Szorzó lock-ról még nem hallotál? :DD -
[Walaki]D`Lair #187 900-as Athlon 954-en 1.7-es core
-
[Walaki]D`Lair #185 Normális ha ilyen meleg időben terheletlenül 38C° a Proci terhelve meg fölmegy 51C°-ra? -
#184 jaja, alu hutokben ok a kiralyak!
(Itt tiszta alu hutokre gondoltam!) -
#180 eleg jo höszigetelö lenne az a fel mm es nyaklap ha 20fok ot visszafogna... -
Csucsu #176 NONO !!
Igloo 2310 mind csendességben, mind hűtőteljesítményben, mind biztonságban(nem tépi le a procifület) odaver a Titannak!!!
Egyedül árban veri meg...
"Saját kategóriájában, sőt még drágább kategóriában sincs hasonló paraméterekkel, hűtési hatékonysággal, zajszinttel, minőséggel, speciális ventilátor elhelyezéssel rendelkező CPU hűtő."
-
#175 SOHA ne vegyetek DOBOZOS Procit ! a legjobb hütö a TITÁN D5 !! Csendes és a 2 Ghzprocit is meghütti 3000 Fordulatszámmal -
#174 A tuti az a dobozos Intel prociknak a hűtője kis fordulaton (3000) nagyon jó hatásfokkal hűt igaz brutál a hűtőborda -
[Walaki]D`Lair #172 Jó ha valaki részegen ír a fórumba....