1234
CPU Hűtő
-
#335 Mennyi feszt adtál neki?
-
Kras #334 Mondjuk tény és való,hogy egy kisebb szerverhűtő,ezért nem csoda,hogy 2 perc után 34-ről leugrott 32-re.Eddigi max. hőmérséklet 36 fok volt amit azóta sem tudok elérni. -
#333 16 óra max terhelés? :) Szegény celeron. a celeron 60 fokig bírja -
Kras #332 Intel Celeron 1.2Ghz 16 óra állandó max. terhelés alatt 34 fok.Jó ez? -
_nova_ #331 Mármint úgy gondoltam hogy hány fokig mehet fel maximum a hőmérséklet... -
#330 Az enyém levett oldallappal max terhelésen 70 fok, szerintem ez alatt még nem lesz nagy baja -
#329 53 fok most irtad :D -
_nova_ #328 Sziasztok! Abit kx7 333-as alaplapom van athlon xp 2000+ alapjáraton. Spire FalconRock hűtővel ház oldal levéve. Alapjáraton úgy 45 fok körül mozog, de ha elkezd dolgozni akkor 53 fok körül van. Az volna a kérdésem hogy körülbelül mennyi lehet a hőmérséklete a procinak? -
#327 köszi! felraktam és sajnos most sem vagyok előbbre. abit szerint a cpu hőmérésklete 0. közben leszedtem az mbm5 új verzióját az meg hol 1 fokot hol 77 mutat. na mindegy, így jártam. mégegyszer köszi! -
#326 Szívesen! A progi Innen tölthető le. -
#325 köszi a választ!
még meg tudnád mondani, hogy az abit-os proginak mi a neve és honnan tudom letölteni? az abit oldalán nem találtam ilyesmit, vagy lehet hogy béna voltam. -
#324 Az a hőmérséklet nagyon gyanús, próbáld ki az ABiT által kiadott figyelőprogit, vagy nézd meg a BIOS-ban is ekkora-e a proci hőmérséklete, mert ez nagyon sok, egy normális Celeron II-nek a hőmérséklete 35 fok körül mozog...
Ha gyenge rajta a hűtés, akkor vegyél rá újat, pl.: GlobalWin, Spire stb 2000-3000 Ft körül már remek hűtőket lehet kapni. -
#323 sziasztok!
a következő kérdésem lenne: adott abit va6-os alaplapban egy 700Mhz-es celeron II proci. nos az mbm5 program szerint a hőmérésklete a bekapcsolás után rögtön felkúszik 77 fokra. se le se föl nem mozdul. ez normális ez a hőfok? vagy valami jobb hűtés kellene? van valami tippetek, hogy milyen venti lenne jó?
előre is köszi!! -
#322 Úgylátszik, nagyon bonyolultan fogalmazok, én úgy gondoltam, hogy a gyári AMD hűtők nem jók tuningra, az Intelek meg éppen ellenkezőleg, a legjobb gyári hűtők, csendesek, és jól hűtenek, persze azért az árért el is várom...
Nekem van AMD-m is (Athlon XP 1800+), nem gyári hűtéssel, hanem egy tuningolt GlobalWin TAK68-cal, a gyárival nem voltam tökélesen elégedett és van egy Celeronom (FCPGA 1100MHz), gyári hűtővel, ami bőven elég rá. -
[Walaki]D`Lair #321 én meg az Intelt mondtam, mert az van és te meg mondtad hogy tunningra nem olyan jók...Nekem meg jó..Érted...:DDDDD -
#320 Én a gyári AMD hűtőkről beszéltem... -
[Walaki]D`Lair #319 Ez így van ahogy mondod. De én pl. nem sznobizmusból váltottam AMD-ről Intel-re :DDDD És nem vagyok Intel rajongó sem, de ha most tehetném sem vennék AMD-t...
És igazad van! Nem szar nóném cuccokat,tápot,lószart kell rakni a gépbe és akkor nincs hangja! -
[Walaki]D`Lair #316 Nézd én használtam AMD-t is meg FOP38-at is...Utána csaréltem saját gyártmányú hűtőre, aztán egy Titan CU-5TB-re...És most a P4 SOKKAL halkabb a gyári hűtővel...És nem 1000C°-os a proci mint egy AMD halk hűtővel...Nem szidni akarom az Athlont hiszen én is használtam, de tény hogy a kisebb felülete miatt jobban melegszik... -
Borg #315 És miért nem javitod ki a "tévedését"? Talán mert ahhoz már kevés vagy, csak kötekedni tudsz? -
[Walaki]D`Lair #313 télleg...Ehhh :DDD
sztem amúőgy menne tovább is nem néztem... -
#312 Walaki te ott a volt mogotte :DD -
Tovi #311 feszültség -
[Walaki]D`Lair #310 10% mi? órajel? vagy feszültség? -
#309 Jojo a gyari P4-es huto de azrt egy ido utan keves:D max 10% voltig jo szerintem.
Jovo heten megnezek egy ilyen hocsoves hutot. -
[Walaki]D`Lair #308 Jaja...Pont olyan hangos az új gépem mint a régi Celeron A-m :DD Nem mint a turbina+Athlon :DDD -
Tovi #307 Nekem egy Coolink Cool Tank1 Breeze hűtő van, nagyon csendes most 42 fokos procinál 1500-at pörög, ha leterhelem akkor 3000-et. Mindenkinek javaslom.
Ja, a proci egy 2Ghz-es Celeroncs 3,1 Ghz-en.
-
[Walaki]D`Lair #305 Szerintem a gyári Intel hűtő elég jó minőségű és tunningolva sem megy 44 fok fölé a proci terhelten -
#304 Nem rosszak a gyári hűtők, de semmi extrát nem nyújtanak, mondhatni pont elég arra amire adják, de ha szeretnéd tuningolni a procidat, akkor eléggé soványak a gyári hűtők...
Szerintem megéri venni egy jobb hűtést, ami megfelel az egyéni igényeidnek, (teljesítmény/zajszint). -
Evilmann #302 K62-500? Ja akkor nem csoda, hogy nem találtam el :) És a hivatalos oldalon sem valószínű, hogy ilyen ősi darabok még kint vannak. -
Evilmann #300 Hát talán Titan D5TB/1B -ről lehet szó. -
Evilmann #298 Hát ha nincs ráírva és a doboz sincs már meg akkor ránézésre lehet csak, linkelj be egy képet róla, valaki csak megmondja milyen. Vagy menj fel a hivatalos site-ra és nézegesd a képeket amíg rá nem akadsz. -
Evilmann #296 Elég űtősnek tűnik, de valszeg igencsak drága. -
#295 EZT nézzétek, ez valami kibaszott jó hűtő!!! -
#294 ja egy kicsit magas -
#293 nekem 1.2 celeronom van 48-49 fokon megy ez kb az uzemi homerseklet az 57 mar egy kicsit magas -
tizedes #292 Csá hogy kell ide képeket beilleszteni? -
#291 Ha nagyon akarsz újjet venni szerintem elégrá egy TITAN D5TB ........ -
#290 joaz, nemkell miatta ujat venni -
Mikice #289 Sziasztok!
Vki tudna segíteni, milyen hűtőt érdemes venni egy Celeron 1300 procihoz?
Jelenleg egy Coolink hűti, amit még a 900-as procihoz vettem. (1100 mhz-en kb 43 celsius volt a proci hőmérséklete). Az 1300-al viszont 53 celsius fok. Ez "üzemi" hőfok, vagy túl magas a hőmérséklet?
-
#288 Hali
Szerintem elégg lessz abba kettő
Mert minél többet raksz bele annál hangosabb lesssz ...........