1234
CPU Hűtő
-
#753 Na vettem egy Glacial SilentBreeze-t. 19dB-es, 1700 fordulat/perc, rézmagos, golyóscsapágyas. 5100 huf volt az Aquaban. -
#752 Köszi. Tudom hogy nem jó helyre írtam, de nam vagyok egy nagy SG fórumozó. Erre is Googleval akadtam rá. De köszi a linket :) -
#751 Nem jó helyre írod - kicsivel lejjebb ott volt a tápegységek dedikált topicja... -
#750 Tudom, hogy nem ez a legmegfelőll topic, de nem tud valaki egy nagyonhalk ATXes tápot? -
#749 Passzív hűtőkben nem bízom :( Valami jó halk SocketA-s aktív hűtő kéne, olyan 5k körül, de inkább alatta. -
Vegas #748 én most vettem Tt Tower 102-es hűtőt ami passzív, szal jó halk is, meg jól hűt is, meg jó árban van is. (7k körül ) -
#747 Van egy ASUS A7NX8-E Deluxe alaplapom rajta egy AthlonXP 2400+ proci. Kéne rá valami jó halk, de erős hűtő, mert a mostani iszonyat hangos. Ja és jó áron legyen, ha lehetséges. tudtok valamit ajánlani? -
Vegas #746 Ugylátszik mégsem ez lesz...megnéztem a gyártó honlapján és kiderült h nem kompatibilis az én alaplapommal ( abit AN7 )
Szal kinéztem magamnak egy Thermaltake Silent Tower CL-P0025.. -
NOS16 #745 jó választás. Nekem CNPS 7700 AlCu van nekem jól müxik. Ami, ha jól tudom csak abban különbözik, h nem világít. Meg LGA775 foglalatra is rámegy. 9000Ft körül mozog az ára. -
Vegas #744 Ez sztetek jol hűt? :o
Árban nekem megfelelő, vagy ha tuttok ugyan ien árban jobbat irjatok meg htx.. -
#743 Nem hülyeség!
Én le szoktam fényképezni. Biztos ami biztos alapon :) -
#742 Őszintén nemtudom, de egy tipp.
Én mielőtt szétszedek valamit, mindig lerajzolom, vagy felírom, hogy volt előtte. Ajánlom ezt a tippet tesódnak is. Sok kellemetlenségtől tud megkímélni. -
Kigyo #741 Sziasztok
azt szeretném megkérdezni hogy a 4-tüs cooler csatlakozoknak hogyan van a színsorendje mert tesom szétszedte és nem tudja hohgy volt gyárilag
elöre is köszi a válaszokat
-
izb #740 TITAN P4/423 cooler MT3AB 2Ghz
Zalman P4 Socket 423 CPU Flower Cooler CNPS6500A-AlCu
Vantec Sockt-423, Aluminum CPU Cooler GSW-6015
példáúl... -
Emmegki #739 Sziasztok!
Be sikerült szerezni egy socket 423 alaplapot + procit, más csak hűtő kéne rá. Milyen megy rá, és hol lehet olyat szerezni? -
A tumi #738 Hello
P4 3.0GHZ 478-as hoz ki milyen hűtöt ajánl kb 3.000.-ft-ig? -
#737 Nekem az AthlonXP-men volt Glacialtech hűtő, és nagyon szerettem, mert csendes volt, és hűtött is rendesen. Havernak van sima 7300-asa, jól elvan vele, a Light ugye csak annyival más, hogy csendesebb, de kevésbé hűt. Ha nem akarsz nagyon extrém tuningot, akkor bőven jó lehet. -
#736 nincs, semmi gond nekem teccik, csak gondoltam mielött megveszem megkérdezem ... -
izb #735 Valami gond lenne vele? -
#734 Van valakinel ilyen : GlacialTech Igloo 7300 Light ? -
Sam16 #733 Okés csak nem tudtam hugy menyi az az érték ami átlag és jó Akkor most tanultam vamait köszike
-
izb #732 Melóhelyen egy 3,2 prescott 62fokos egy 12cm Zalman hűtővel.
Atomstabil,úgy hogy a nap 24 órájából 20-at megy.
Tehát a te 50 fokod tökéletes. -
#731 Ha jól rémlik a P4 prociknál a "magas" olyan 70°C felett kezdődik, ha te 37-38°C-os procit akarsz, akkor rakj rá vízhűtést.... :) -
Sam16 #730 Mért nem sok csak nem tom nekem nagyon magasnak tűnik mert a VGA-is csaak az Új Vantech-es hűtővel 37-38 fok a játék közben! de akkor az nem magas? akkor mi számít magasnak?
-
izb #729 Már ne haragudj,az mitől szar??
Mitől érzed hogy a procidnak az már sok??
-
Sam16 #728 Menyi a proci hőfoka a játék közben ezzel a hűtővel ugyanis én is akarok egy ilyet a 3GHz Intelemre mert az alap az szar 50 fok játék közben! -
#727 Ma vettem arra a fránya melegedő 2,8-as celeronomra egy rendes hűtőt, egy CoolerMaster Aero 4-est. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, a proci 3 Ghz-en dolgozik és megfelelően hűti. 3900 Ft vettem, szerintem megérte, szerintetek is?
Küldök róla egy képet azért
-
Aggregátor #726 A válasz egyszerű: Artcic Cooling Freezer 4 (S478-ra). 4500-4600 Ft boltban 6 év garanciával és hőcsöves + halk, és kellően lehűti a procit, főleg a cerkát. -
#725 Kipróbáltam, nem volt jó ötlet... Nem melegedett jobban, de nem is hült, szal maradtam az eredeti verziónál... Lehet, hogy ha nem lenne 1-2 cm távolság a venti és a müanyag henger között, akkor jobb lenne, de ezt már nem próbálom ki, mert akkor valahogy össze kellene barkácsolnom a két cuccost, ami nem biztos, hogy jó lenne, mert akkor ugye, hogyan szedném le a ház oldalát? Esetleg el lehetne vezetni hátrafelé, de inkább hagyom a francba... Veszek egy waterhűtést oszt jóvan... -
smead #724 nem kérdés: zalmant -
#723 Egy 2,8-as prescot magos intel celeron d akarok felhúzni, de a gyári hűtés már nem elég hozzá, nagyon melegszik a proci játékoknál. Milyen hűtőt ajánlotok rá??? -
#722 Nem valószinű. A zárt házban valószinüleg mindenképpen melegebb van, mint a külső hőmérséklet (fűt a videókártya, a vinyók, de még a ramok is melegednek), tehát az a jobb, ha kívülről jön a levegő, és nem a ház belső levegőjét áramoltatod át a hűtőbordán. -
Vegas #721 hió!
ez jó barton cpu-ra? -
#720 Van egy hülye kérdésem. A házam oldalán van egy négyzetes rész tele lyukakkal és rá van csavarozva egy henger alakú, kb. 7-8 cm átmérőjű akármi, ami a procihoz vezet. Ha megfordítanám, a ventit a procin, tehát nem a "hideget" pörgetné a bordákra, hanem a "meleget" szívná el és vezetné ki a házból, akkor az jobb lenne, mint a mostani megoldás? -
#719 Lejjebb irtak 90 foknal letilt 75 fok felett nem jo..... -
Uly #718 Hello!
Valaki árulja el nekem, hogy egy P4-es 3Gigás processornak mekkora a max hőmérséklete, amíg még károsodás vagy valami baj nélkül lehet tekerni?
Köszi -
#717 Hali!
AMD Athlon 64 3000+ BOX (venice) gyári cooler -je mennyire jó, ha jó és ha nem akkor miért? -
#716 nekem P4 3.0 giga prescot procim van 775-ös és alapon 38-40 fok terhelve 50 körül van -
#715 nemtudom milyen p4 procim van.. de ezevben vettem..775 os asus alaplap es proci...erezhetoen jobban melegszik mint a tavaly elotti asus 478 as cuccom...
mindenesetre cserelnem kellett hutot mert az alap hutovel eszmeletlen melegedett..
ezzel a hutovel ( ami amugy halk meg nehez:D) alapbol olyan 40 fok szokott lenni.. jatek kozben 55.. aszem.. de ezen lehet hogy segit egy jobban hutott haz de szerintem ez sem szar. .amellett hogy itt altalaban ( a szobamban) olyan 26-8 fok szokott lenni.. (minimum:D) szal eleg zsir de van jobb is ( az is zalman csak turbinas valtozat) -
Inquisitor #714 A Bat hűtő nagy, bazinagy, de annyira nem hűt jól, se nem halk, mint amennyire batár.
A Turbine 4500-ből 3 féle van, és az idevaló legerősebb már nem halk igazán.
Én a Zalmant választanám, annyira nem új, hogy ne találj teszteket róla.