1234
CPU Hűtő
  • vasko22
    Szerintetek jó hűtőés lenne egy Artic-coolin Super Silent 4 Ultra, egy Intel celeron D 2,8 Mhz-es Prescott magos procira. Húzni is szertném a procit!!!
  • CzGobe
    Van valakinek tt Big Water (SE)-je?
  • Arti
    Melyik a jobb hűtő? Zalman 9500Led vagy Asetek Wapochill Micro-k?
  • JimKirk
    A hutopasztat is ujra kellett volna kenni!
  • DDOM
    Hi!Van egy kis problémám!!Tegnap leszedtem a cpu hűtőt,hogy megtakarítsam,de amikor visszaraktam a BIOS szerint megemelkedett a hőm. 70-71C-ra ,a normál 50-55C-ról.Ha elindítok egy programot akkor fekúszik 75C fölé,és elkezd szirénázni!Megnéztem:a hűtőborda és a ventillátor rendesen vissza lett rakva,de hűtőpasztát nem cseréltem.Lehet ez a gond?????? (INTEL CELERON 2,66GHZ)
  • Tekergo
    Hi! Neztem egy hutot a P4 dual core 3GHz-es procihoz (CNPS7700-Cu) egy bibi van vele hogy nem irja hogy tamogatja e a procimat! Szerintetek megvegyem?
    Link
  • partotmos
    :P
    amikor még nem túl meleg, és nem hibázik :D
    egyébként olyan 50-60C alatt, de biztos vannak akik máshogy gondolják...
  • Gabika78
    Az a "jó processzor hőmérséklet", ahol a processzor hibátlanul működik.
  • Gabesz amd64
    AMD-nél vagy Intel-nél?
  • Richard90
    kb hány fokos a jó processzor hőmérséklet?
  • gurubefree
    itt van még pár dolog
  • gurubefree
    [IMG][/IMG]

Features
    Designed for LGA775, K8, P4 and K7
    High performance fanless CPU cooler, 0dB cooling solution, reduce total system noise
    Heatpipe technology, transfer the heat quickly
    More surface area gives good heat dissipation
    Aluminum fin soldered to copper base, perfect contact to ensure the best performance
    Special designed fan holder can secure the optional 12 cm fan
  • gurubefree
    Hi

Thermaltake CL-P0071 .AMD Athlon64 3200 S939-es és 35 fok fölé nem megy .
    Annyi , hogy 2000 helyett 2200 megy a proci és a passzív hűtőre raktam 1 db 12cm chieftesh coolert. / 2 db lehet rárakni /
  • Uly
    Hi,
    Egy jó tanács annak aki le szeretné cserélni a házat, vagy új, jobb hűtőt akar venni hogy ne melegedjen a processzora:
    Én mindössze annyit tettem, hogy porszívóval a ventillátorokat(táp,proci,hátsó venti)kiporszívóztam. :)
    Láss csodát, azóta a cpu hőmérséklet: 35-40, ha játszom és terhelések alatt van a proci akkor sem megy fel max. 55-58fölé. Úgyhogy ajánlom mindenkinek mielőtt ráköltenétek sok ezer Ft-ot hűtő, ventillűtor, ház cserére, hogy ragadjátok meg a porszívót és takarítsátok ki a gépeteket.
    Ha utána is melegedik szerintem csak akkor menjetek boltba:)
    Higgyétek el megéri!
    u.i:Processzorom:P4 3Ghz. Korábban volt hogy 80fokot is írt CPU hőmérsékletre.
  • zolo15
    ja és mi a neve???
  • zolo15
    de mennyire hűt jól???
  • gurubefree
    "765"
  • zolo15
    lehetőleg olyat amit megtudok venni az országba vagy rendelni tudok
  • zolo15
    mondjatok egy halk de nagyon jól hűtő hütőt s939-re max.10ezerért
    PLEASE
  • zolo15
    ?????????????
  • zolo15
    a picsába tényleg nem lehet itthon venni
  • JimKirk
    Ha ram gondolsz akkor belgiumban! De nem azert mondtam, hogy ezt vedd meg mert ezt szerintem otthon nehez lenne beszerezni, csak leirtam, hogy nekem milyen van.
  • gurubefree
    Rám gondolsz ????
  • zolo15
    és hol vetted???
  • JimKirk
    Csa!

Xilence Cooler

Nekem ezt raktak az Athlon 64 3200+-ra. A Q-Fan segitsegevel 1000-1200-as fordulatszamon stabilan tartja 30 fokon a procit es alig van hangja!
    Tizenegy euro volt!

link
  • gurubefree
    Thermaltake CL-P0071

Thermaltake CL-P0071 Sonic Tower 4 passziv hűtő 6.400 Ft (br. 8.000 Ft)
  • zolo15
    na és ára mennyire hűt?
  • gurubefree
    Ha nem elég lehet rá szereni 12 cm coolert.
  • gurubefree
    [IMG][/IMG]

Én ezt használom egy Athlon64 3200+ S939-hez.

És ennek tényleg nincs hangja !!!!!
  • stormnet
    az ablakba mindenképpen tedd ki... sztem 59 fok nemsok (esetleg a grafkártya chipje melexik túl ? ) (a túlmelegedesen kívul sok más ok is lehet )
  • Thomasandreas
    Hali! Létezik hogy játékoknál azért resetel a gép (ill. kilép, elsötétál a monitor lés nem történik semmi), mert túlmelegszik a proci? Megnéztem a biosban, 59 fokos volt? Az ennyire sok lenne?? Mit csináljak, tegyem ki az ablakba?:))Előre is köszi!
  • uzsidoboz
    Mondjuk ez
    Naggyon jóó semmi hangja sincs max fordulaton sem...
    csak csinálj neki helyet... nekem kellett egy picit faragnom az alaplapbordából, de éppen befért.... :P (csekkold le ha gondolod a képek között)
  • zolo15
    mondjatok egy halk de nagyon jól hűtő hütőt s939-re max.10ezerért
  • Bence01
    ti milyen hűtőt raknátok egy amd athlon64 4000+ -os procira a lényeg hogy halk legyen és hűtsön is valami (hőcsövesre) gondoltam azok szerintem jobbak de ha van alami ultra jó az is megfelel ára 5-10e között legyen lehetőleg
  • JimKirk
    Megneztem az Artic Cooling oldalan azt a ventit, brutalisan dogosen nez ki!:) Egy 3200+ mennyivel melegszik jobban mint a 3000-es tarsa?
    Valaki aki tapasztalta mar a gyari Athlon 64-es hutoket elmondana, hogy megis mire szamitsak, mennyire hangos?
  • JimKirk
    Csa!

Azt szeretnem kerdezni, hogy a piacon meg mindig a Zalman hutok a leghalkabbak, vagy van mar olyan gyarto amelyik atvette a stafetabotot?

Nekem egy Zalman 7000cu hutom van a mostani gepemen, de jovo kedden hozom el az uj masinat es erdekelne, hogy mibe erdemes befektetni? Egy Athlon 64 3200+-rol van szo.
  • Gabika78
    Ha valakinek, egy nagyon nagy teljesítményű, hangtalan, olcsó (kb 5000 HUF) hűtőre van szüksége,
    akkor válassza a Arctic Cooling Freezer neki megfelelő változatát.
    Nekem az AC Freezer 64-es hűtővel, aminek a fordulatszámát potival 1500 rpm -re vettem vissza, egy s939es 3000+ A64 megy 2706 MHz -en és max 37 fokig melegszik több órányi játék után is.
    Szerintem nagyon jó választás !!!
  • I.C.ram
    Jaja.
  • freestyler8
    Az Igloo 7200as megfelel egy s754es 3000+ a64nek?
  • MaSzKa
    ilyet?