CPU Hűtő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomstabil,úgy hogy a nap 24 órájából 20-at megy.
Tehát a te 50 fokod tökéletes.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mitõl érzed hogy a procidnak az már sok??
Küldök róla egy képet azért

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ez jó barton cpu-ra?
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Valaki árulja el nekem, hogy egy P4-es 3Gigás processornak mekkora a max hõmérséklete, amíg még károsodás vagy valami baj nélkül lehet tekerni?
Köszi
AMD Athlon 64 3000+ BOX (venice) gyári cooler -je mennyire jó, ha jó és ha nem akkor miért?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mindenesetre cserelnem kellett hutot mert az alap hutovel eszmeletlen melegedett..
ezzel a hutovel ( ami amugy halk meg nehez😄) alapbol olyan 40 fok szokott lenni.. jatek kozben 55.. aszem.. de ezen lehet hogy segit egy jobban hutott haz de szerintem ez sem szar. .amellett hogy itt altalaban ( a szobamban) olyan 26-8 fok szokott lenni.. (minimum😄) szal eleg zsir de van jobb is ( az is zalman csak turbinas valtozat)
A Turbine 4500-bõl 3 féle van, és az idevaló legerõsebb már nem halk igazán.
Én a Zalmant választanám, annyira nem új, hogy ne találj teszteket róla.
WWFSMD?
WWFSMD?
Egy 3.2 prescot 478 procit kelle neki jól hûtenie de nem tudom hogy melyiket válasszam. Tudna valaki segíteni?
-Ez még egész új de hátha ismeri már valaki Zalman CNPS9500.
-Cooler Master Hyper 6+
-Coolink Bat
-GlacialTech Turbine 4500
vegyel egy ertelmes CPU hutot!
mondjuk ilyet.
ha ezzel nem megy alapon 40 ala es terhelve 55 fok ala akkor vegyel egy uj hazat.. lehetoleg olyat amibe be van szerelve elol es hatul is 1-1 venti.. lehetoleg valami 12 cm es.. ami halk de sok levegot huz..
oldalt is lehet valami venti...
Northwood magos és alpjáraton 50 fokos.
Ha terhelem, akkor akár 70 fokig is felmegy.
Valaki szerint ez normális?
És egy kérdés a végére: Valaki tudja, hogy mi a különbség a Northwood és a Prescott között?
U.i.: Bocs. Nem vagyok egy infó zseni.
Helló, mi? ;-)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
viszont...
ugyanolyan hanggal kb ugyanugy hut.. viszont jatek kozben.. 6 ezerre porgetve a spark sokkal jobban hut mint a zalman ami csak 1700 et tud vagy mennyit..
szal a spark hangos.. de 2500 on forgatva nem hangosabb mint a zalman... viszont afelett mar porszivo hangero😄 de jatek kozben kit erdekel?
Ma meg is vettem az Arctic Cooling Super Silent Ultra 4 TC-t. Amilyen szép hosszú neve van, annyira jó is! :-)
Olyan ,hogy hangja, olyan nincsen! ki kellett vennem a tápot, a vinyót kihúzni, és teljesen oda is hajolni ,hogy valami olyasmit haljak, ami mintha egy kicsit hasonlítani egy ventillátor zajára.de akkor is, csak "mintha" :-)
azért 1-2 negatívum is van:
-drága :-(( (mondjuk ez relatív, én amp-ben vettem 4000 HUFért. máshol talán lett volna olcsóbb is ,de már 3 hete vadásztam, és a többi helyen elfogyott)
- a mellékelt hûtõpaszta egy rakás sz@r. bocsánat ,de tényleg az. biztos nagyon jól vezeti a hõt, meg minden, de hogy felkenni nem lehet,az tuti. több ragadt a kis "ecsetkére", amit használtam hozzá, illetve a kezemre, mint a procira v. a hûtõre
szóval szerintem érdemes venni mellé max 4-500 HUFért valami "értelmes" hõpasztát. Sajna még nem tudom mondani ,mennyire jól hût, mert még nem volt idõm letesztelni, de 2,4-es Celeront netezés, emailezés, chati, stb. mellett stabilan 46 fokon tart, 1600-as (!) fordulatszámmal
mindenkinek csak ajánlani tudom!
Már csak kellene találnom egy helyet, ahol van raktáron. Tegnap még volt Mistr@lnal, de ma már elfogyott. Ugyenez a Rufusszal is ..:-(( AMPnél van, de 1100 HUF-fal drágább, mint az elõzõ 2 helyen <#guluszem1>#guluszem1>
Ami még tetszene, az a Glacial Tech Igloo 4360 light. Ezt ismeri valaki ? :-)
http://www.glacialtech.hu/termeki4360l.htm
nekem anno volt egy másik GT, de az kicsit hangos volt. Amennyire tudom, a 20dB az egyáltalán nem hangos, de azért ha lenne valakinek elsõkézbõl infója, azért hálás lennék :-)
Valaki hallott már errõl a hûtõrõl (2,4es cerkához szeretném, csak netezés, meg szövegszerkeszéshez használom a gépet, a lényeg, hogy halk legyen)?
http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23&disc=
Eléggé meggyõzõnek tûnik ez a 0,4-1,4 sone! :-)
Vagy tudtok valami jót ajánlani 3000-4000 forint körül ?

Cégnél egy ugyanilyen proci van,és alapon 60 fokos a processzor,úgy hogy még semmit nem csináltál.
Arról nem is beszélve,hogy jó sok helyet foglal,igy nem árt hozzá egy jó nagy ház.