1234
CPU Hűtő
-
#833 Én is most rendeltem meg a Freezer 64 pro-t.Többen ajánlották! -
#832 Artic Freezer 64 Pro jó lenne nekem? -
izb #831 artic freezer -
#830 csá
egy AMD ATHLON64 3200+ 2.0GHz-es procira milyen hűtőt ajánlotok ami nagyon jó nem túl nagy a hőfok terhelés közben? -
#829 ahh megoldodott a probléma felraktam a haz oldalát amin van +1 hűtő le is ment a proci 40 fokra -
#828 A ram milyen marka? -
Vakeraka #827 MSI K8T-NEOV alaplap 1Gb ddr ram -
izb #826 ez alapplap,proci,és ram függő... -
Vakeraka #825 ezzel kb 20-27 Celsius-os -
Vakeraka #824 ARTIC SILENCER 64 ULTRA -
Vakeraka #823 Szerintetek ezzel a ventillátorral mennyire húzhatom a 64 bites AMD Sempron 3000+omat -
#822 Az nagyon jo homerseklet!;) -
#821 Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek!
Nem a ház adja a feszültséget, hanem a tápegység, amiből olyan kábelek lógnak kifele. Azt kéne tudni, hogy milyen. De szentem menni fog, biztosan, ha eddig nem fagyogatott ki a rendszer állandóan, ha játszottál vagy filmetnéztél. -
izb #820 "Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek"
Ezt a mondatod elég értelmetlen... -
#819 bazz 46 fokos a procim szerintetek ez sok pedig ha rajta van az oldala akkor nem ilyen forro -
#818 Igen egyébként nekem is pont ez a bajom vele, h túl drága, 2x annyiért már egy új procit is vehetnék..
Csak az a GlacialTech amit írtam 5ezer bruttóba fáj tehát gyakorlatilag fele annyi mint a Zalman, nyilván nem olyan jó, de ha 3200at bírja, akkor nekem jó, 5év gari van rá
Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek! (ugye nem lehet ilyen?) -
#817 Az elejen en is azt hitem, hogy nem megy ra, mert nincs feltuntetve a dobozan, vagy valahogy maskeppen van elnevezve a Socket A..nem tudom! De az Bizti, hogy rament!
Nagyon jo hut, halk, csak sztem draga, ha most vennek nem ilyet vennek!:) -
#816 Hogyne menne!
Nekem 2400+ Athlon-on volt, ami ugye Socket a! -
#815 Most néztem, az a hűtás sztem nem megy bele Socket A-ba!
GlacialTech hűtő Silent Breeze III AMD 3200+ -ről mi a vélemény? Bírná a 3200at rendesen? -
izb #814 Egy Zalman 7700-ra és egy kis tuninra van kilátásod 3200+ ig. -
#813 Sziasztok!
AMD 2500bartonom van gyári hűtéssel, de most fel szeretném tuningolni!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen hűtést tudtok ajánlani illetve mennyire érdemes felhúzni a prockót? (h azért ne menjen rá a pénztárcám, de stabil maradjon a rendszer?) -
#812 A magyar ALCOMP CPU hutokkel kinekvan tapasztalata?
Ezt neztem ki magamnak: Cual 550 Pro Led -
izb #811 artic cooling freezer mindenek felett. -
feco #810 hello
Le akarom cserélni a hütöt AMD 3000+ A64 ről a gyári hűtést. Én egy GlacialTech Igloo 7200 Light ra gondoltam. Kinek mi a véleménye erről a hűtőről vagy mit ajánlotok? -
Genesis87 #809 Sziasztok!
Szeretnék processzorhűtőt venni és ehhez kérném a tanácsaitokat. A kiszemelt típusok:
GlacialTech 2520 hűtő AMD 3,2Ghz (25dB)
http://www.glacialtech.hu/termeki2520.htm
GlacialTech hűtő Silent Breeze III AMD 3200+ (19dB)
http://www.glacialtech.hu/termekisb3.htm
Spire WhisperRock V
http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=239
Artic Cooling Copper Silent 3 alias Copper Lite
http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=2&disc=
A processzorom Athlon XP 3200+ (Barthon mag). Igazából azt szeretném, hogy halk legyen a gép, a procit nem igazán akarom húzni. Jelenleg gyári hűtő van már jópár éve, azzal 53 fok körül mozog a hőmérséklete és nagyon hangos.
Továbbá már kaptam olyan tanácsot, hogy a felső 3 közül a Spire-t, de volt aki az Artic Cooling hűtőt javasolta.
Kérdésem, hogy melyiket ajánljátok, ha nem nagyon húzom a procit?
Valamint, ha tudtok 5000 forintig más halk, jó teljesítményű hűtőt, akkor várom a tanácsaitokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Toldy Zoltán -
#808 Nekem ojan program kellene amivel tom szabályozni a ventillátorok sforgási sebességét! van egyáltalán ijen?
a speed fan és a fanspeed nem müxik
p5dg2 delux alaplapom van ha ez segít -
#807 és mi a kérdés? :) -
Vakeraka #806 szerintetek jó az AMD Sempron 3000+ 64 bites? Az van de csak 128kb az L2 gyorsítótár mit tegyek? -
#805 a speed fan és a fanspeed nem müxik
p5dg2 delux alaplapom van ha ez segít
-
#804 akad pár pl speedfan -
#803 Nekem ojan program kellene amivel tom szabályozni a ventillátorok sforgási sebességét! van egyáltalán ijen? -
#802 Nekem ojan program kellene amivel tom szabályozni a ventillátorok sforgási sebességét! van egyáltalán ijen?
-
#801 valaki lessen ra az aerocool honlapjára! nagyon jól moddingolható a ht-10x-es széria. lehet vele egész csendes léghűtést varázsolni. ja összehasonlítási alap xp 3200+ barton ht101-el 8v-on járatott 80mm-es ventivel(2000rpm) kb 50 fok egy közepessen szellőztetett gépben. ugan ez a proci ht102 fulgázon 92mm-es ventivel(2000rpm) 40 fok! -
#800 Vízhűtés topic amúgy az nagyon gyenge! -
#799 Milyen előnyei vannak 1 vízhűtésnek? És hátrányai? Pl: Thermaltake Big Water 745 -
#798 valami problémád van? kérdezett válaszoltam, neked lapot senki nem osztott, kicsiszádra meg vigyázzál mert kiváglak mint szél! -
#797 Punker, te mi a faszé szólsz be mindenkinek?
Attól hogy jó cucc van a gépedbe, attól nem kéne lenézni a többieket!
Amúgy mindenki utál ezen a fórumon. -
#796 mert a cerka csak irodai gépekbe való. -
#795 Miért nem jó proci????? -
#794 jó de azt a procit felejtsd el.