1234
CPU Hűtő
  • Sgtfathi
    Én is most rendeltem meg a Freezer 64 pro-t.Többen ajánlották!
  • zolo15
    Artic Freezer 64 Pro jó lenne nekem?
  • izb
    artic freezer
  • zolo15
    csá
    egy AMD ATHLON64 3200+ 2.0GHz-es procira milyen hűtőt ajánlotok ami nagyon jó nem túl nagy a hőfok terhelés közben?
  • vakondo
    ahh megoldodott a probléma felraktam a haz oldalát amin van +1 hűtő le is ment a proci 40 fokra
  • JimKirk
    A ram milyen marka?
  • Vakeraka
    MSI K8T-NEOV alaplap 1Gb ddr ram
  • izb
    ez alapplap,proci,és ram függő...
  • Vakeraka
    ezzel kb 20-27 Celsius-os
  • Vakeraka
    ARTIC SILENCER 64 ULTRA
  • Vakeraka
    Szerintetek ezzel a ventillátorral mennyire húzhatom a 64 bites AMD Sempron 3000+omat
  • JimKirk
    Az nagyon jo homerseklet!;)
  • CzGobe
    Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek!
    Nem a ház adja a feszültséget, hanem a tápegység, amiből olyan kábelek lógnak kifele. Azt kéne tudni, hogy milyen. De szentem menni fog, biztosan, ha eddig nem fagyogatott ki a rendszer állandóan, ha játszottál vagy filmetnéztél.
  • izb
    "Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek"

Ezt a mondatod elég értelmetlen...
  • vakondo
    bazz 46 fokos a procim szerintetek ez sok pedig ha rajta van az oldala akkor nem ilyen forro
  • edios
    Igen egyébként nekem is pont ez a bajom vele, h túl drága, 2x annyiért már egy új procit is vehetnék..
    Csak az a GlacialTech amit írtam 5ezer bruttóba fáj tehát gyakorlatilag fele annyi mint a Zalman, nyilván nem olyan jó, de ha 3200at bírja, akkor nekem jó, 5év gari van rá

Már csak azt remélem, hogy olyan nem fordulhat elő, hogy a ház (Codegen6063-c9) nem bír elég feszültséget adni a ventinek! (ugye nem lehet ilyen?)
  • JimKirk
    Az elejen en is azt hitem, hogy nem megy ra, mert nincs feltuntetve a dobozan, vagy valahogy maskeppen van elnevezve a Socket A..nem tudom! De az Bizti, hogy rament!

Nagyon jo hut, halk, csak sztem draga, ha most vennek nem ilyet vennek!:)
  • JimKirk
    Hogyne menne!

Nekem 2400+ Athlon-on volt, ami ugye Socket a!
  • edios
    Most néztem, az a hűtás sztem nem megy bele Socket A-ba!

GlacialTech hűtő Silent Breeze III AMD 3200+ -ről mi a vélemény? Bírná a 3200at rendesen?
  • izb
    Egy Zalman 7700-ra és egy kis tuninra van kilátásod 3200+ ig.
  • edios
    Sziasztok!

AMD 2500bartonom van gyári hűtéssel, de most fel szeretném tuningolni!
    Az lenne a kérdésem, hogy milyen hűtést tudtok ajánlani illetve mennyire érdemes felhúzni a prockót? (h azért ne menjen rá a pénztárcám, de stabil maradjon a rendszer?)
  • JimKirk
    A magyar ALCOMP CPU hutokkel kinekvan tapasztalata?

Ezt neztem ki magamnak: Cual 550 Pro Led
  • izb
    artic cooling freezer mindenek felett.
  • feco
    hello
    Le akarom cserélni a hütöt AMD 3000+ A64 ről a gyári hűtést. Én egy GlacialTech Igloo 7200 Light ra gondoltam. Kinek mi a véleménye erről a hűtőről vagy mit ajánlotok?
  • Genesis87
    Sziasztok!

Szeretnék processzorhűtőt venni és ehhez kérném a tanácsaitokat. A kiszemelt típusok:

GlacialTech 2520 hűtő AMD 3,2Ghz (25dB)
    http://www.glacialtech.hu/termeki2520.htm

GlacialTech hűtő Silent Breeze III AMD 3200+ (19dB)
    http://www.glacialtech.hu/termekisb3.htm

Spire WhisperRock V
    http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=239

Artic Cooling Copper Silent 3 alias Copper Lite
    http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=2&disc=

A processzorom Athlon XP 3200+ (Barthon mag). Igazából azt szeretném, hogy halk legyen a gép, a procit nem igazán akarom húzni. Jelenleg gyári hűtő van már jópár éve, azzal 53 fok körül mozog a hőmérséklete és nagyon hangos.
    Továbbá már kaptam olyan tanácsot, hogy a felső 3 közül a Spire-t, de volt aki az Artic Cooling hűtőt javasolta.

Kérdésem, hogy melyiket ajánljátok, ha nem nagyon húzom a procit?
    Valamint, ha tudtok 5000 forintig más halk, jó teljesítményű hűtőt, akkor várom a tanácsaitokat.
    Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:

Toldy Zoltán
  • rvn
    Nekem ojan program kellene amivel tom szabályozni a ventillátorok sforgási sebességét! van egyáltalán ijen?
    a speed fan és a fanspeed nem müxik
    p5dg2 delux alaplapom van ha ez segít
  • Punker
    és mi a kérdés? :)
  • Vakeraka
    szerintetek jó az AMD Sempron 3000+ 64 bites? Az van de csak 128kb az L2 gyorsítótár mit tegyek?
  • rvn
    a speed fan és a fanspeed nem müxik
    p5dg2 delux alaplapom van ha ez segít
  • Punker
    akad pár pl speedfan
  • rvn
    Nekem ojan program kellene amivel tom szabályozni a ventillátorok sforgási sebességét! van egyáltalán ijen?
  • rvn

• duracellmumus
    valaki lessen ra az aerocool honlapjára! nagyon jól moddingolható a ht-10x-es széria. lehet vele egész csendes léghűtést varázsolni. ja összehasonlítási alap xp 3200+ barton ht101-el 8v-on járatott 80mm-es ventivel(2000rpm) kb 50 fok egy közepessen szellőztetett gépben. ugan ez a proci ht102 fulgázon 92mm-es ventivel(2000rpm) 40 fok!
  • Punker
    Vízhűtés topic amúgy az nagyon gyenge!
  • CzGobe
    Milyen előnyei vannak 1 vízhűtésnek? És hátrányai? Pl: Thermaltake Big Water 745
  • Punker
    valami problémád van? kérdezett válaszoltam, neked lapot senki nem osztott, kicsiszádra meg vigyázzál mert kiváglak mint szél!
  • forzajuve5
    Punker, te mi a faszé szólsz be mindenkinek?
    Attól hogy jó cucc van a gépedbe, attól nem kéne lenézni a többieket!
    Amúgy mindenki utál ezen a fórumon.
  • Punker
    mert a cerka csak irodai gépekbe való.
  • vasko22
    Miért nem jó proci?????
  • Punker
    jó de azt a procit felejtsd el.