1103
-
#823 sziasztok !! szeretném megkérdezni hogy a call of chhulhu-oz honnan lehet végigjátszást szerezni -
#822 Akkor még nem is jelent meg a gta-sa vagyis 2001-be még nem volt.Esetleg a grand theft auto 3-at vitted végig.
-
#821 Sziasztok nekem olyan kéne hogy age of emphires3 full savegame.Már úgy fúl hogy az összes chanping küldetés megvan.A választ köszi:Zoli. -
#820 Akkor nevezd 100%savegame-nek, tökmind1 csak segítőkész akartam lenni -
Flyman #819 Aautós játékhoz végigjátszás az igen! Az Act of War: High Treasonhoz nincs véletlen?
-
#818 nekem van egy crashday végigjátszásom, ha esetleg kell valakinek akkor írjon privit -
Flyman #817 Az Act of War: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülőhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm őket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás? -
ztahity #816 Hello! Lenne olyan valakihez 1 kérésem,hogy segítsen aki tudja a választ, hogy a silent hill 2-ben a kórházban a 3-as vizsgálóban van 1 írógép abban 1 indigó papír és 1 szöveg van rajta (legnehezebb rejtvény módban). Nem értem a logikáját. Légyszives ha valaki már végigjátszotta írja meg nekem hogy mi lehet a logika vagy esetleg a kód ([email protected])! Előre is köszönöm! -
demetan #815 Nekem a Lord of the Rings- Fellowship of the Ring-hez kellene végigjátszás, mert nagyon nincsen -
#814 Nekem az American McGee's Alice-hoz kéne végigjátszás, de eddig sehol sem találtam. Tudna segíteni valaki? -
ddavid94 #813 hy all nem tudtok végigjátszást a Harry Potter 4-hez?
előre is megköszönném itt az e-mail címem:
[email protected]
írjatok minél hamarbb!!!!!!!!!!!!!!!:):(
-
slizzel #812 HI. Valaki nem tud indigo prophecy végigjátszást adni? -
Henkicica #811 Tisztelt "kollégák" én AREA51 végigjátszást vagy valamilyen segitséget szeretnék. Nagyon elakadtam a játék vége felé.
[email protected]
köszönöm -
#810 Nos igen.... -
#809 Hát ez igen érdekes, hogy egy tavalyi játékot 5 évvel ezelőtt vittél végig... -
#808 Csak mondom 19 évesw vok, és 5 évvel ezelőtt vittem végig 3-szor a gta sa.-azt. Bocs hogy 5 év alatt elfelejtettem azt a fránya csávót aki éppen öngyilkos akar lenni és mindig minden CJ-re hárulnak a(z) (idegbeteg) gádzsók!! -
#807 Én szerintem 4 évesen (nehogy félreértsétek, mert eléggé nem vagyok már 4 éves) is felfogtam volna. Szerintem elég részletes a leírás. Amúgy meg van a játékhoz végigjátszás meg magyarosítás meg 1 csomó ember aki itt segít. Tökre részletesen le lett írva én 3adszorra simán megcsináltam pedig nem volt magyarosítva és én nem tudok angolul! -
moralosan #806 mit nem lehet azon érteni, amit vlala leírt? (amúgy még ott van managerének csúfos halála egy díjkiosztó gála után )
shadoweyes7: életkor 14 év alatt? -
#805 Vagy add meg a tied-et??????? -
#804 Valaki mondja el töviröl hegyire vagy itt az e-mail címem: [email protected]
valaki akárki legyszi vagy van msn-em skype-m az msn-en [email protected]
-
Vlala #803 Lehet, hogy hüleséget mondtam a balrával, mentségemre kb. három-négy hónapja játszottam :)
Oda kell vinnned a jelhez, de ezután Madd méfg elkezd járkálni ide-oda a tető peremén, egyszer csak leesik. Akkor aztán padlógáz, a kórházig! -
#802 hm -
Vlala #798 Dehogy nincs! Ott a kocsi egy köpésre, dobozok vannak a hátulján. Amikor vége a videónak, egyből indulj balra. Állj a jelzett területre, ott jön egy kis játék, Madd Dogg járkál a tetőn, mint egy holdkóros, Neked pedig mindig alatta kellene lenned, mert nem tudod, mikor esik le. (Jól van megírva a sztori, M.D. elvileg azért készül öngyilkosságra, mert sorozatos balszerencsék áldozata: először feltűnik egy új rapper a környéken, aztán eltűnik a szövegkönyve... ismerős sztori.) -
#797 San Andreas végigjátszás Ha nem találsz itt semmi használhatót, akkor szerintem gyere a Játékosok fóruma >> GTA: San Andreas-ba ott szerintem tudnak segíteni. -
#796 -
#795 de addig tudom hogy a kocsit kell alávinni madd doghoz de nincs rá idő!!!
-
#794 Siasztok.
A gta san andreas hoz kérnék útbaigazítót a madd dog részhez mindig amikor vége a rövid videójának cj-t lehet látni előre nézetből, nyomok egy x-et de utána rögtön lesik a koma miért,miért,miért??? -
Cica83 #793 Sziasztok!
Az Obscure-hoz szeretnék végigjátszást kérni! Sürgös! Előre is köszi! Cica -
#792 Hy! Valahol nincs végigjátszás a Knights&Merchants 2-höz? A tesómnak kéne, előre is köszi! -
#791 Amugy nem maga a játékban, hanem a telepítés során fellépett egy kis baj.
Vki irjon ha szeretne/tud segítnei.
Kössz -
#790 Hi!
Valaki tudna segíteni a Silent Hill-ben? -
#789 Mér nem kell. Amúgy megjegyzem nagy a forgalom a fórumban. -
#788 Nem tud valaki végigjátszást a Predator - Concrete Jungle-hoz? -
Tücsyke #787 Law and Order Intent criminal végigjátszása vagy magyarosítása meg van valakinek? -
#780 Helósztok! Nem tudja valaki hogy honnan szerezhetném meg a King's Quest 2 végigjátszását?
[email protected]
SEGÍTSETEK! -
#779 Hello!
Nem tudna valaki a Ghost Master-hez végigjátszást? -
#778 Magyar nyelvű egyikhez sincs, viszont angol nyelvűt.
De nyugodjatok meg, angol nyelvű PC-set sem találtam egyikhez se. -
#777 Nekem a 80 days around the world-höz kéne végigjátszás
-
#776 Szevasztok nekem az Evil Dead Regeneration hoz kéne végigjátszás -
#775 http://users.atw.hu/ibrik/forum/scptwt.zip