1103
\'Végigjátszások\'
  • judy91
    Sziasztok!

A Knights and Merchants 2 - A parasztfelkelés végigjátszására lenne szükségem. Ha valaki tud, segítsen a megtalálásában! Annak is örülnék, ha valaki csak felvilágosítana arról, hogy a 3. pályán milyen taktikával lehet legyőzni a túlerőben lévő ellenséget.

Előre is köszi!
    [email protected]
  • fradi
    Hy

A sam and max minden részéhez kellene végigjátszás

Valaki tud segíteni?
  • Rathunter
    Sziasztok!

Ha végigjátszást kerestek, akkor az első hely, amit érdemes meglátogatni:
    [Játékleírások És Végigjátszások]

Ez az oldal talán magyarország legnagyobb végigjátszásokkal foglalkozó portálja!

Sajnos valami miatt az istenért nem akar működni normálisan Internet Explorer alól, Firefox-al vagy Operával viszont tökéletesen megy. A hiba javításán dolgozok.
  • selekta
    toca race driver 3
    a 3 lemaradt
  • selekta
    szasztok!
    Toca race driverhez kellene mentés
    90% fölötti
    kössz
  • karbel1994
    SZIASZTOK NEMTUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI A PAINKILLER BATTLE OUT OF HELL-BEN A 10 PÁLYÁN MEGAKADTAM A FŐELENSÉGEL AKÁRHOGY LÖVÖN NEM HAL MEG NEM TUDJA VALAKI HOGY KELL ELPÚSZTITANI
  • rozsmak79
    Szia! Ps2-őn játszok.
  • piamania
    Szia!A Call of Duty3 PC-re is megjelent?VAgy konzolon játszol vele?
  • rozsmak79
    Sziasztok! Elakadtam a coll of duty 3-ban ahol a jeepel kell menni, van egy tank amit nem tudok kicselezni. Valaki segitsen hogy hogy tudok tovább menni.
    Meg ha valaki tudja hogy hol találom meg a végigjátszását azt megköszönném.
  • Foltyy
    Meg ugye meg kell keresni az Artifact-eket... De ha nem enged tovább, akkor hogyan?
  • Foltyy
    Hard Truck Apocalypse-ot valaki már végignyomta? Egy kicsit elakadtam. Ugyebár van az esőerdő... na, ott megkerestem az Oracle-t, ok. Aszonnya mennyek vissza 3 vagy 4 pályányit, ok. Visszamentem, kaptam pénzt... de utánna mi a fenét kell csinálni? Mert elindultam megint előre, de senki nem adott munkát, tovább meg nem engedett a pályáról! Akkor most mi van?!
  • piamania
    Jah a The Da Vinci Code-ról van szó
  • piamania
    Hello!Először is azzal kezdeném,hogy tudom,hogy van már hozzá magyarítás,nem is ezért írok ide,hanem mert elakadtam egy helyen és nem tudom,hogy hogyan is kéne tovább mennem.Remélem itt akad olyan, aki tud nekem segíteni.Mint már említettem,magyrul használom a játékot és ott akadtam el,amikor Londonba megérkeztek a templomhoz és azzal kell kezdeni,hogy meg kell fejteni a kriptexet.Na most ez az amit nem tudok.Angolul tudom,de magyarul sehogy sem jövök rá.Légyszi valaki segítsen már nekem.Köszönöm szépen!
  • banzaj31
    jadi
  • pomrum
    Sziasztok. Elakadtunk a fiammal egy régi star trek játékkal (Elite Force) ott ahol nagy nehezen legyőztük "Huntert" mit kell csinálni utána? Hogy lehet kijutni a teremből? Ha ismeri valaki segítsetek! Kösz:pomrum
  • maxy24
    Én 'má be se írom h mihhez keresek végigjátszást ...
  • tmisi
    Vki tud egy olyan oldalt ahol letölthető a Chrome végigjátszása? Eddig nem találtam sehol mivel magyar kéne nem angol mert azt találtam...
  • ati711
    Halihó mindenkinek
    egy nagy gondal fordulok hozzátok: van egy játék Kabus 22 török nyelvű ehhez keresek végigjátszásokat angol nyelvű is tökéletesen megfelelne + aki talál hozzá angol feliratot vagy angol nyelvűsítést annak ezerszer megköszönném.
  • Fantos
    elvileg ha itt visszanézel akkor valaki linkelt be
  • Cserpet
    A star ocean 3-ban Freya kinyírásához keresek ötleteket
    [email protected]
  • Özséb
    Valaki tud BloodRayne végigjátcá[email protected]
  • Kongy
    Prince of Persia Warrior Within KÉPES végigjátszást nem ismer vki?
  • seahawk92
    Hello.
    Ha van valakinek esetleg vagy tud egy web-címet ahonnan le lehet tölteni a GTA San Andreas-hoz egy végigjátszott mentést azt nagyon megköszönném,mert elakadtam az utolsó elötti küldinél,és sehogy sem tudom megcsinálni.

e-mail címem: [email protected]
  • Pepuska
    Hello mindenki! Nem tudja valaki hogy hol találom a Crime Life végigjátszását? Aki tud segítsen!
  • Narxis
    Sziasztok!

Nekem a Star Trek - Elite Force 1-hez kellene végigjátszás!
  • Pettyes
    Sziasztok!
    A DOOM 3 végigjátszást hol lehet találni segitség!!!
  • Fantos
    Én is csak azt olvasom hogy kellenek a végigjátszsok de választ senki nem kapot :P
  • wanteed
    :D
    kétlem
  • jetcoke
    itt kapott már valaki választ?:P
  • D Kristóf
    Sziasztok nekem az Alien vs Predator 2 végigjátszása kellene nem tudjátok honnan lehet megszerezni
  • Bájboy
    Helló! Nekem az Infernal végigjátszása kéne, vagy egy kis segítség, mert elakadtam. Most a Satelit bázisban, vagy miben vagyok, legyőztem a dokit(azt a röpködő, nagy, kék valamit), aztán jön a "főnök". Az átváltozik Lucius Black-é, és folyton eltapos. Nincs manám, elvileg elvette az erőmet, és nem tom mivel kell és hogyen kinyírni. Pls help!!!
  • petikemény
    Csá ! Valaki mondja már meg h hol van a 50 Cent Bulletproof végigjátszása vagy hol találom. Nagyon kellene.Előre is kössz.
  • Oehler1985
    Nekem a command & conquer 3 tiberium wars-hoz kellene vmi végigjátszás mert elakadtam. Ott miko először kapom meg a Mamut tankokat a GDI hadjáratban.

HA vkinek van vmi ötlete vagy már végigjátszotta dobjon egy mailt a privibe vagy küldjön egy végigjátszást ide : [email protected] -ra

Előre is kössz Oehler Tamás
  • ádám0416
    Hello tud vki Spider-man 3 végigjátszási oldalt?
  • petikemény
    császtok. nem tudja valaki hol találom meg a 50 cent bulletproof végigjátszását??? nagyon kellene.
  • wanteed
    ahoj!

Érdekelne, emlékszik-é még valaki, a Freedome Fighter végigjátszására?
    Az a pálya érdekelne, amikor hajóval mennek másodszor a szigetre. Ott hol a ratyiban van a C4-es robbanóanyag? Kezd szétrobbanni a fejem, mert egy hete nem találom.

Segítség PLS!!!
  • Arnold10
    szevasztok

nem tudtok véletlenül a star wars knights of the old republic 2-höz honnan lehet letölteni végigjátszást.ha valaki tudja írjon!
  • bogoca
    Sziasztok!

Én most kezdtem el játszani a karib tenger kalózaival, de már az első pályán elakadtam, nem tudom kinyitni a kaput. A halálfej megjelentével nyomom a 6-ost, majd a 2-est, de nem tudja kibillinteni a reteszt, mindig visszaejti. Miért?
  • TeeBee73
    Helló! Ha hój emlékszem, amíg nem aktív a prof. pajzsa, addig kell belekkel megdobálni, és a közelében robbantani. Kb 4-5 találat után megfekszik. (Közben folyamatosan jönnek civilek, azokból lehet tölteni a muníciót, ha elfogy.) Üdv!
  • zoliapu
    Ez a jó kis stratégiai game Warlords II most jelent meg PDA -ra is ha valaki kedvett kapot írtam egy kis útmutatót hozzá. Nekem már sikerűlt megvernem a gépet 2 x es túlerő ellenében is, igaz diplomáciával :))) De a multiplayer is szórakoztató.

download link:

my link