Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és ha csak azt tudjátok hol lehet megtalálni azt is megköszönném<#email><#email>
hello van nekem egy nintendo game boyom és hozzá egy játek
a neve😛okémon Edicion Plata.
Kéne a végigjátszása ha tudja valaki irja meg kösz!!!<#help>
Sziasztok! valaki véletlen nem tudja h. hol lehet meg találni a teljes Resident evil 4 végigjáccást..?? ill. van egy rész ahhol el akadtam..! a várban egy kék falú szoba ahhol bal és jobb oldalt a földön van egy négyszet alakú valami amire ha rá lépek le megy a földbe..! a falon gyergyák vannak..! ahhogy be léptem a mennyezeten találtam egy lukas részt..! de ott se sokat tudtam tenni..! 😞 ill. ahhogy beléptem velem szembe van egy asztal a falba mellette balról és jobbról eg egy szék! és bal ill. jobb oldalt van az e földbe le menõ 4-zet alakú valami..! de ha rá állok nem marad úgy..! vissza jön..! 😞 innen nem tudok tovább menni..! mit kell it csinálni és hogyan? a szoba közepén egy nagy piros szõnyeg van!
sacano1
ha valaki tud a spellforce 2 dragon stormhoz leirást vagy végigjátszást az püze el.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Hy.

Tud nekem valaki segíteni Stroghold végigjátszást keresek, el akadtam a 15. pályán,se hogy se birom legyõzni.
Kössssz:-)
Tamás<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Hy!

Nem tud valaki a FEAR -hez végigjátszást?.

THX.

sorry, de én sem olvastam el. Ez tényleg egy állatság!!! Végigjátszást nem tudok, de a GameStarfórumban, és a PcDome fórumban nagyon segítõkészek.

JackSparrow88
csak ezt az egyet tudod? Nincs máshol fent egy ennél normálisabb esetleg? Nagyon hálás lennék érte...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Bocsi az elõbbi én voltam csak bátyám nevén írtam véletlenül...

Köszi de ez mi lenne??? Egy tök értelmetlen magyar szöveg amibõl még így se értek nagyon semmit. Oké h fordítógéppel lett csinálva de ez akkor is vmi borzalom ennél még én is jobban le tudtam volna fordítani, na mind1 azért köszi jobb a semmminél...

Hali.
Ezen a linkenfent van az Infernal végigjátszása. Csak be kell regisztrálni hozzá.

JackSparrow88
Csáó, nekem egy Infernal végigjátszás kellene, lehetõleg magyar legyen mert angolt azt találtam de abból semmit sem értek...

sziasztok.

tudna valaki segíteni,vagy végigjátszást a far cry matto4 modjához? Ott fagytam meg, hogy egy nagy csarnokban felvettem középen 2 robbanószert, de nem tudom felrakni a rácsra, pedig látom a helyét is.

köszike

Hello. Elakadtam az Infernal játék 2-ik pályályán ott ahol egy kupola szerüségben vagyok és ki kellene nyirni a wolfot.
Tudna valaki segiteni hogy mit kell csinálni ott mert fogalmam sincs?
Sziasztok. Elakadtam A Marc Ecko's Getting Up-ban. A Still Fake Crew? fejezetben az elsõ küldiben soha nem tudom legyõzni Gabe-t. 2x olyan gyorsan fest mint én! 😞 Van vmi trükk amivel meg tudom csinálni a pályát????

Destination Treasure Islandhoz keresek végigjátszást.

jah lehet modemmel is cod multizni!!
Sziasztok a Hard Truck Apocalypse-ot játszotta valaki? Kéne ehy kis help, ugyanis elakadtam ott amikor megjelenik egy helikopterrel az Orákulum és el kell pusztítani. Le is lõdtem de utánna megjelenik egy kis szöveg és GAMEOVER. Tudja valaki milehet a probléma?
tdu végigjátszás hol van?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

kéne a karib ternger kalózai 3 végigjátszása
Sziasztok!

A Knights and Merchants 2 - A parasztfelkelés végigjátszására lenne szükségem. Ha valaki tud, segítsen a megtalálásában! Annak is örülnék, ha valaki csak felvilágosítana arról, hogy a 3. pályán milyen taktikával lehet legyõzni a túlerõben lévõ ellenséget.

Elõre is köszi!
[email protected]
Hy

A sam and max minden részéhez kellene végigjátszás

Valaki tud segíteni?
Sziasztok!

Ha végigjátszást kerestek, akkor az elsõ hely, amit érdemes meglátogatni:

Ez az oldal talán magyarország legnagyobb végigjátszásokkal foglalkozó portálja!

Sajnos valami miatt az istenért nem akar mûködni normálisan Internet Explorer alól, Firefox-al vagy Operával viszont tökéletesen megy. A hiba javításán dolgozok.

toca race driver 3
a 3 lemaradt

szasztok!
Toca race driverhez kellene mentés
90% fölötti
kössz

SZIASZTOK NEMTUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI A PAINKILLER BATTLE OUT OF HELL-BEN A 10 PÁLYÁN MEGAKADTAM A FÕELENSÉGEL AKÁRHOGY LÖVÖN NEM HAL MEG NEM TUDJA VALAKI HOGY KELL ELPÚSZTITANI
Szia! Ps2-õn játszok.
Szia!A Call of Duty3 PC-re is megjelent?VAgy konzolon játszol vele?
Sziasztok! Elakadtam a coll of duty 3-ban ahol a jeepel kell menni, van egy tank amit nem tudok kicselezni. Valaki segitsen hogy hogy tudok tovább menni.
Meg ha valaki tudja hogy hol találom meg a végigjátszását azt megköszönném.
Meg ugye meg kell keresni az Artifact-eket... De ha nem enged tovább, akkor hogyan?
Hard Truck Apocalypse-ot valaki már végignyomta? Egy kicsit elakadtam. Ugyebár van az esõerdõ... na, ott megkerestem az Oracle-t, ok. Aszonnya mennyek vissza 3 vagy 4 pályányit, ok. Visszamentem, kaptam pénzt... de utánna mi a fenét kell csinálni? Mert elindultam megint elõre, de senki nem adott munkát, tovább meg nem engedett a pályáról! Akkor most mi van?!
Jah a The Da Vinci Code-ról van szó
Hello!Elõször is azzal kezdeném,hogy tudom,hogy van már hozzá magyarítás,nem is ezért írok ide,hanem mert elakadtam egy helyen és nem tudom,hogy hogyan is kéne tovább mennem.Remélem itt akad olyan, aki tud nekem segíteni.Mint már említettem,magyrul használom a játékot és ott akadtam el,amikor Londonba megérkeztek a templomhoz és azzal kell kezdeni,hogy meg kell fejteni a kriptexet.Na most ez az amit nem tudok.Angolul tudom,de magyarul sehogy sem jövök rá.Légyszi valaki segítsen már nekem.Köszönöm szépen!
jadi
Sziasztok. Elakadtunk a fiammal egy régi star trek játékkal (Elite Force) ott ahol nagy nehezen legyõztük "Huntert" mit kell csinálni utána? Hogy lehet kijutni a terembõl? Ha ismeri valaki segítsetek! Kösz:pomrum
Én 'má be se írom h mihhez keresek végigjátszást ...
Vki tud egy olyan oldalt ahol letölthetõ a Chrome végigjátszása? Eddig nem találtam sehol mivel magyar kéne nem angol mert azt találtam...

Halihó mindenkinek
egy nagy gondal fordulok hozzátok: van egy játék Kabus 22 török nyelvû ehhez keresek végigjátszásokat angol nyelvû is tökéletesen megfelelne + aki talál hozzá angol feliratot vagy angol nyelvûsítést annak ezerszer megköszönném.

Fantos
elvileg ha itt visszanézel akkor valaki linkelt be

A star ocean 3-ban Freya kinyírásához keresek ötleteket
[email protected]
Valaki tud BloodRayne végigjátcá[email protected]
Kongy
Prince of Persia Warrior Within KÉPES végigjátszást nem ismer vki?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hello.
Ha van valakinek esetleg vagy tud egy web-címet ahonnan le lehet tölteni a GTA San Andreas-hoz egy végigjátszott mentést azt nagyon megköszönném,mert elakadtam az utolsó elötti küldinél,és sehogy sem tudom megcsinálni.

e-mail címem: [email protected]
Hello mindenki! Nem tudja valaki hogy hol találom a Crime Life végigjátszását? Aki tud segítsen!

BIOSTAR TH55XE/INTEL CORE i5 2.66Ghz/SAPPHIRE RADEON HD5850 1Gb/GEIL VALUE 4096Mb DDR3/WINDOWS7 X64

Narxis
Sziasztok!

Nekem a Star Trek - Elite Force 1-hez kellene végigjátszás!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!
A DOOM 3 végigjátszást hol lehet találni segitség!!!
Fantos
Én is csak azt olvasom hogy kellenek a végigjátszsok de választ senki nem kapot 😛

😄
kétlem

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

jetcoke
itt kapott már valaki választ?😛

omfg...

Sziasztok nekem az Alien vs Predator 2 végigjátszása kellene nem tudjátok honnan lehet megszerezni<#conf>