Végigjátszások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Start/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése...uninstall. KB ennyit ér a játék, ilyen izgalmas és ennyire érdekes...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
hello!
Assassin's Creed magyar végigjátszása kellene! sürgõsen !
elõre is köszi!
Assassin's Creed magyar végigjátszása kellene! sürgõsen !
elõre is köszi!
hello mindenki!
ps2 re kellene a prince of persia two thrones-hoz nemi segitseg!! a klompa nevu oriasnal akadtam el! elmeletbe tudom mit kell csinalni! speed killt kell alkalmazni!! de hogy? milyen kombinacioval? mert az elso szuras meg megy de a masodik ill a harmadik nem!! pls ha vki tudja kuldje el nekem a [email protected] email cimre!!
elore is koszonok minden-nemu segitseget!!
udv
ps2 re kellene a prince of persia two thrones-hoz nemi segitseg!! a klompa nevu oriasnal akadtam el! elmeletbe tudom mit kell csinalni! speed killt kell alkalmazni!! de hogy? milyen kombinacioval? mert az elso szuras meg megy de a masodik ill a harmadik nem!! pls ha vki tudja kuldje el nekem a [email protected] email cimre!!
elore is koszonok minden-nemu segitseget!!
udv
hello vki nem tudna segíteni a loki nevezetû játékban? A viking karival akadtam el a The magic trap nevû küldetésnél. Aki tud az légyszi segítsen!
Üdv mindenkinek!
Vki tud végigjátszást a Command & conquer elsõ részéhez?
Nagyon kéne. Elõre is köszi !<#rinya>#rinya>
Vki tud végigjátszást a Command & conquer elsõ részéhez?
Nagyon kéne. Elõre is köszi !<#rinya>#rinya>
Sziasztok!
Vki tud diablo 1-hez végigjátszást?
Elõre is köszi!
Vki tud diablo 1-hez végigjátszást?
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Tud valaki egy magyar végégjátszást a SWAT4-hez! Tudom h régi játék de nekem tetszik!:)
Tud valaki egy magyar végégjátszást a SWAT4-hez! Tudom h régi játék de nekem tetszik!:)
Sziasztok kellene nekem a keepsake végígjátszása ha meg van valakinek szóljon köszike<#wave>#wave>
Üdv!
Játszotta már valaki a Stalin Subway 2 c. játékot? Rendesen elakadtam kb a harmadik pályán, ahol egy pincén keresztül kéne továbbjutni, amit eláraszt a víz. Egy katona beszorul a pincében lévõ egyik ablakba, ott kalimpál a lábaival és segítségért kiabál. Rajta nem lehet segíteni, legfeljebb rövidíteni a szenvedését, viszont ettõl függetlenül továbbjutni sem tudtam.
Tud valaki segíteni? Köszi!<#falbav>#falbav>
Játszotta már valaki a Stalin Subway 2 c. játékot? Rendesen elakadtam kb a harmadik pályán, ahol egy pincén keresztül kéne továbbjutni, amit eláraszt a víz. Egy katona beszorul a pincében lévõ egyik ablakba, ott kalimpál a lábaival és segítségért kiabál. Rajta nem lehet segíteni, legfeljebb rövidíteni a szenvedését, viszont ettõl függetlenül továbbjutni sem tudtam.
Tud valaki segíteni? Köszi!<#falbav>#falbav>
Hi!
Valaki tudni a [email protected] címre küldeni 1 végigjátszást a naruto ultimate ninja 3-hoz? SÛRGÕS LENNE vagy legalább 1 magyar! oldalt
Elõrre is köszi
Valaki tudni a [email protected] címre küldeni 1 végigjátszást a naruto ultimate ninja 3-hoz? SÛRGÕS LENNE vagy legalább 1 magyar! oldalt
Elõrre is köszi
Hali vki tudna segiteni Faces of war végigjátszás kellene, elõre is köszi.
Hello! ha valaki tudja honnan lehet megszerezni a Harry Potter és a titkok kamra c. játékhoz a végigjátszást PS2-re az légyszives válaszoljon :D nagyon felidegesített a könyvtáras rész mikor a "Hogwarts: A History" könyvet kell vhonnan elõkaparnom de már mindent bejártam és mondta a Herrrmione h vmi képnek kell mondani h bibliamittoménmia és akk be tudok mászni de azt a képet se találtam :(
Sziasztok! <#help>#help> Elakadtam Két Play Station 2-es játékkal. A FORBIDDEN SIREN 2, és a HAUNTING GROUND játékokhoz kellene végigjátszás, vagy elcserélném õket. Ki vagyok borulva tölük!<#guluszem1>#guluszem1> [email protected] Debrecen
Graphitman
Hali!Nem tud valaki segíteni?!A Tru Crime New York Cityhez keresek végig játszást + Magyarosítást lécy segítsen valaki sûrgõs lenne!!!!Elõre is kösszi
Üdvözlök mindenkit!
Keresem a SENTINEL játék leirását, ha valaki tud segitsen. Köszi.
Keresem a SENTINEL játék leirását, ha valaki tud segitsen. Köszi.
Megvan és K É S Z !
Sziasztok keresnék INFERNAL-hoz magyarnyelvü végigjátszást.thx
Üdv mindenkinek! Ki tud segiteni a Kabus 22 játékleírását keresem?!
Ki tudja az AGON Toledo végigjátszását?<#conf>#conf>
Hello
Valaki nem tud véletlenül Driv3rhez végigjátszást?
Valaki nem tud véletlenül Driv3rhez végigjátszást?
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Sziasztok !
A Zelda Windwalkerhez keresek magyar nyelvû leírást. Valakinek tipp?
A Zelda Windwalkerhez keresek magyar nyelvû leírást. Valakinek tipp?
HALI!!
Nem tud vki végigjátszást a Spellforce 2 és a Spellforce 2 : Dragon Stormhoz végigjátszást?
Válaszokat elõre is kössz
Nem tud vki végigjátszást a Spellforce 2 és a Spellforce 2 : Dragon Stormhoz végigjátszást?
Válaszokat elõre is kössz
Sziasztok!
Valaki nem tudná leírni CSI Hard Evidence végigjátszását?
Elõre is köszi!
Valaki nem tudná leírni CSI Hard Evidence végigjátszását?
Elõre is köszi!
Forbidden Siren 2-höz kellene végigjátszás.
Sziasztok srácok, végigjátszásokat a http://www.vegigjatszasok.hu
címröl tölthettek le, most bõvitem a listákat.
Üdv. admin
címröl tölthettek le, most bõvitem a listákat.
Üdv. admin
Hi! Charlie's Angels végigjátszást lehet találni valahol? A második kör végén elakadtam amikor natalival kell menni kinyitja az ajtót leüti a rosszfiúkat de annál a csomagnál csak lehajol aztán kiirja hogy complete de valamiért ujra kezdõdik a második kör..na ez miért van?
helló! Én egy Wow guide-t keresek
HELP! Starship Troopers 1. végigjátszást hol találok?
episode two végigjátszás épp nemrég készült magyarul:
http://www.half-life2.hu/?l=YToyOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMDM1MiI7fQ==
http://www.half-life2.hu/?l=YToyOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMDM1MiI7fQ==
sziasztok valaki tudna magyar végigjátszást a runaway 2,half life episode one és two-hoz?
Sziasztok!Valaki meg tudná az Onimusha 3 végigjátszását.Elõre is kösz
Sziasztok!
Én ott akadtam el a Harry Potter és a Fõnix Rendjébe, hogy nem tudom, hol van Pitonnak a könyv amibõl meg kell csinálni a dolgozatot.
Én ott akadtam el a Harry Potter és a Fõnix Rendjébe, hogy nem tudom, hol van Pitonnak a könyv amibõl meg kell csinálni a dolgozatot.
Hali az Act Of Warhoz nem tud vki végigjátszást küldeni?
Mert elakadtam abba a küldetésbe amikor elméletileg az antiballisztikus rakétát kellene megsemisíteni.
Mert elakadtam abba a küldetésbe amikor elméletileg az antiballisztikus rakétát kellene megsemisíteni.
CSI:Hard Evidence-hez van végigjátszás mert én nem találok
nekem viszont a LoK Defiance hez kéne végigjátszás, mert eléggé belebonyolodtam.
Legacy of Kain Defiance.
Sehol nem találtam ohzzá
Legacy of Kain Defiance.
Sehol nem találtam ohzzá
Ezt nem mondod komolyan...
Ahoz végigjátszás?minden ott van a térképen, hogy hova kell menni.
Ahoz végigjátszás?minden ott van a térképen, hogy hova kell menni.
Hy all nem tudja valaki hogy kell tovább jutni a worms 3d-ben.amikor elkell altatni egy kukacot.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
80 Days:http://www.adventuregames.hu/?q=node/231
ki tudja honnan lehet letölteni mortal kombat 4 hez a goldot
Hy! postal 2 share the pain jatekhoz keressnek vegigjatszast plZ SEGITSETEK
Hello! én egy Blitzkrieg 2 végigjátszást keresnék. vlaki segítene?
Hello!Nekem a Kingdom Hearts 2-höz kéne végigjátszás.