Végigjátszások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kéne már nekik egy gyors szerver, mert amikor beletekerek órákig pufferel :/
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gamehelp
vagy a http://www.vegigjatszas.hu.gp linken
Nekem a hitman 4 bloodmoneyra kellene végigjátszás valaki nemtudná hogy hol lehet megtalálni vagy hogy melyik oldalon van????? :S
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PSN ID:misi2mezei
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Nem olvastam végig õket, de benne lesz szerinte, a játékok magát meg már nagyon régen játszottam, de ha eszembe jut leírom. Valami olyasmi volt úgy emlékszem, hogy ki kell ásni mindent és csak utána lehet felvenni a cuccost?!
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Nekem Onimusha 2 végigjátszás kellene vagy egy kis segítség!
pls nagyon fontos lenne!!!
Sajnos magyar végigjátszással még nem találkoztam.
Ilyenkor sajnálom piszkosul hogy nem tudok angolul.
Az Orient express játékhoz is sokáig nem volt végigjátszás,most meg már majd nem minden oldalon meglehet találni.Hátha egyszer ezzel a játékkal is így lesz.Addig meg kínlódhatunk ezzel az online fordítóval,mit mondjak siralmas.<#hehe>#hehe>
HELP
egy magyarítás is jól jönne ha lehet minél hamarabb
az [email protected] e-mail címer
Üdv szaki <#help>#help>
Tudna valaki segiteni,hol találok?
Tudna segíteni valaki? Keresem a Postal 2 Eternal Damnation végigjátszását. Ha tud valaki valamit, szóljon!
LOL
LOL
(nem tom) de ajánlom a hello kitty kalandjait<#idiota>#idiota>
Elakadtam a pirates of the caribbeanben amikor a szigeten vagyok és azt a nagy darab nõt kell belelökni a fazékba de nem tudom mivel kell aki tudja az írjon létszi.Ps2-re kéne.
Elõre is köszi.
Valaki nem tud végigjátszást ps2-re a pirates of the caribbean dead man's chestre?
elõre is köszi!!
valaki játszott valaha a monster bash-al??
nagyon régi játék de nekem teccik még most is de már elfelejettem h a 2. pályán hogyan lehet továbbjutni????
elöre is kössz
Secret file 2 kalandjáték, németül jelent meg a ha valaki tud végigjátszást hozzá, nagyon örülnék ha segitene!
Nem tudom játszott-e már valaki a Stalin Subway 2-vel?
Én most játszanám, de kb a harmadik pályán két hete elakadtam. A háztetõkön való mászkálás után egy pincébe jutok, és ott kéne megtalálni a továbbvezetõ utat. A pince egy részét elárasztja a víz, egy abkakba beszorul egy katona és segítségért kiabál. Segíteni nem lehet rajta, megfullad, és a továbbjutás sem jön össze nekem, pedig igyekeztem mindent alaposan végig nézni.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon nagy segitség lenne
Nkem Red Alert2-hez kellene segítség!
A Chrono Defrense küldétésnél vagyok megakadva nem tudom mit kell csinálni.
Igaz nem elõször játszom RA2-vel, de mivel régen játszottam vele sokat felejtettem.
Annyit tudok, hogy nézem, hogy hogyan rombolják le a bázisomat, a küldetés elsõ fele megvan, de onnantül kezdve nem tudok semmit sem csinálni.
Ha valaki elmondaná mit kell csinálni megköszönném!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[email protected]
köszi.