1103
-
SG #568 abcd -
#567 Hol akadtál el? -
#566 Bazze, hogy tudsz benne egyáltalán elakadni? Legrosszabb esetben is három féle lehetőséged van.
Egy: menj balra
Kettő: menj jobbra
Három: menj középen
ps: remélem tudtam segíteni...ha legközelebb is elakadsz csak szólj nyugodtan :)) -
RYAN MCKEAN #565 LÉTSZI SEGÍTSETEK MÁR!!!!!!!!! -
#564 te még a saját lakásodban a konyhába vezető úthoz is végigjátszást kérsz mi? bele vagy buzulva a capslock -ba? -
#563 senki -
RYAN MCKEAN #562 A MEDAL OF HONOR-ALLIED ASSAULT-NAK KI TUDJA A VÉGIGJÁTSZÁSÁT!!!!!!!! -
Vajákos Mimóza #561 Itt van mindjár' kettö is:
<< Game Faqs >>
<< The Computer Show >>
Nosztalgiázunk? -
AMD rula #560 Monkey Island 2 végigjátszás kellene :D elakadtam ;) -
steweee #557 lelősz mindenkit.trainer javallott! -
#555 THX -
#554 elküldtem a megadottt cimre sok sikert -
#553 i mail cim nélkül nehéz lesz ird meg hova küldjem -
#552 Hitman2 végigjátszást keresek. -
#550 van ha van i mail cimed elküldöm -
#549 valaki a max payne 1 hez nem tud végigjátszást???????????????????? -
#548 szivesen valaki a max payne 1 hez nem tud végigjátszást???????????????????? -
r2d2 #547 köszike a végigjátszást, tök jó. -
#545 ma 08:54 | Privát | Válasz | #539
tud valaki nekem max payne1 végig játszást Emailom:teran@chelo,hu
-
#543 elküldtem txt fáj -
r2d2 #542 [email protected] köszönöm szépen a segítséget. -
#541 imail cim és küldöm? -
r2d2 #540 hello. nincs valakinek max payne 2 végigjátszás? a 2. prológnál elakadtam, ha valaki tudna segíteni előre is köszi. -
#539 tud valaki nekem max payne1 végig játszást Emailom:teran@chelo,hu -
#537 sracok, aki tud severance - blade of darkness vegigjatszast, az kuldje e mailba lecci, vagy valami urlt, mert meg vgayok akadva
de lehet tudtok segiteni:
amazon, 4edik palya amikor a csontvazkiralyt kellet legyoznom, meg temeto van, nagy szobor, amoge be kell tenni egy kis babut, es kinyilik par ajto, na onnan meg tok tovabbmenni, aztan lesz egy kis szoba, ahol szetnyilik a pallo, na azon at, es ott egy racs, ami mogott van a nyito gomb. ha jolemlexem regebben nyillal megltem a kapcsolot es kinyillott, de most csak ijam van, visszatoltttem egy regebi mentest is, ami nem is olyan regi mivel scak 10 mentesi hely van es most nincs ijam, kardot eg hiaba hajigaltam kapcsolonak, nem nyilott ki...
a palyat nem tudom ujrakezdeni mert nincs mentesem elottrol, szal ha valaki tud valamilyen megoldast, lecci jelezze, koszi
-
titike #536 nincs meg valakinek véletlenül a Contract jack végigjátszása mert elakadtam benne a vallatásnál és már két orája nem tudok mit csinálni vele -
#535 Johnyy mester köszöni mimi elvtársnak -
#534 max payne2-hez van végigjátszás -
Vajákos Mimóza #533 Zaki kartárs segitségét köszönöm, Bardos kartárs nevében is!
Johnyy mester figyelmébe ezt ajánlanám, nem tudom, hogy jó lesz-e:
<< Lord of the Rings: The Return of the King (GBA) >> -
#532 Hello , a The Return of the king hez létezik végigjátszás? -
#531 asszem ez a max payne 2 lesz :)
bardos: lődd ki az ékeket ami tartja a szerkezetet, után megint ki kell lőni egy párat, aztán lelövöd a fehér ruhás embert, akit 1ébként Vlad-nak hívnak :) -
Vajákos Mimóza #530 Ha megirod, melyik játékban akadtál el, akkor talán lesz valaki, aki tud segitséggel szolgálni.
Mivel itt leginkább VÉGIGJÁTSZÁSOKról van szó, igy eredményesebb lehet a konkrét problémával a játék saját topic-jában érdeklödnöd (ha van, persze). -
Neocitran #526 sziasztok!kellene nekem a beyond good and evil-hez végigjátszás.tudtok Segíteni??
[email protected] -
#525 Tud valaki magyar/angol TELJES mellékküldetéses KOTOR végigjátszást??? -
Vajákos Mimóza #524
Amiböl nincs hasznod azonnal, azt szüntessük meg?
Nekem jobb ötletem van: inkább próbálj meg TE IS segiteni a fórumtársaknak, hátha abban több örömöd lesz NEKED IS!
Máskülönben a Broken Sword 3 -hoz itt van egy komplett anyag , de ezt hiába linkelem be, úgyse felel meg Neked, hisz' angolul van (gondolom). -
#523 Felesleges ez a topic ami eddig nekem kellett volna sehol sem találom ! -
Chappy #522 Na, alcatel istennek megjött az esze, boccs a kifejezésért, de regelte magát! -
#520 Csá! Na látom nem sok Commandos 2-s arc van itt... Ha mégis akkor mondja már meg h mi a gyíkért vágják le az őrök h kémnővel vagyok? álruhában van meg minden és nem futok vele meg semmi. Van olyan h egy idő után az eredeti cuccba kerül? Jó lenne ha valaki tudna nekem szolgáltatni egy részletesebb végigjáccást mert ami van az gagyi. Előre is thx! [email protected] -
#519 Nekem megvan, ha kell akkor küldöm!!! -
#516 Tud valaki olyan oldalt ahol fenn van a Broken Sword 3 végigjátszása?