1103
-
#515 http://members.chello.hu/belim.aniko/games.html -
maci01 #514 ki kell loni a kis hengereket -
skristof #511 akkor miért frímélt írtál a neved alá?!?!? -
Vajákos Mimóza #508 No, ha TOROK=TUROK, akkor kukkoljad meg eztet: << Turok 2 >> - magyarul
Vagy esetleg << Turok 2 >> - hollandul -
#506 az elején elakadtam eljutottam egy kapuhoz de nem nyilik vagy nem ott kell tovább menni?
-
Vajákos Mimóza #505 Örülök, hogy segíthettem! -
Vajákos Mimóza #504 Jedi Academy-hez végigjátszás(?)-féle
<< magyarul >>
Hasznos link-gyüjtemént pedig itt találsz: << kattints ide >>
Javitó patch-hez elérést itt találsz közvetlenül: << kattints ide >>
-
#502 jedy academy hez kellene végigjátszás nem magyarositás hanem végigjátszás köszönöm -
Vajákos Mimóza #500 Ahoj!
Ha beéred egy nem túl impozáns alkotással, akkor kukkold meg ezt:
<< angolul >> a CheatPortal-on
vagy ha nem jönne be, akkor itt van ugyanez egy másik oldalon:
<< angolul >> a GameFaqs-on
Magyar nyelvü is lenne, ha élne a link, amit a Google dobott ki az srv-röl, de ennek hiányában inkább nézz be a Gamekapocs-on futó << Pirates of the Caribbean >> topic -ba, szerintem érdemes.
Ugyan nem kérd(dez)ted, de létezik a játékhoz << magyaritás >> , amit a magyaritasok.jatekok.hu oldalról letölthetsz, sok más forditással együtt.
Ha még más is érdekelne, akkor a nézz be a fejlesztök hivatalos << web-oldalára >> , itt van még térkép is a játékhoz, meg egy rakat egyéb információ. -
titike #499 Sziasztok érdeklődni szeretnék, hogy nincs e meg valakinek a Pirates of the Caribian-hoz a végigjátszás.(nembaj ha angol) -
#496 hello!
segítsetek már!!!
elakadtam a Wolfeinstein-ben. Amikor ki kell jönni a börtönből, még az elején. nem tudok kijönni. hogy kell???
-
kyle reese #489 Star wars k.o.t.o.r -hoz kernék végigjátszást /magyart/ Aki tud hozzá kérem adjátok meg a honlapot ahonnan van,vagy küldjétek el. [email protected] -
#484 Szerintem nincs,de ha végig akarod játszani akkor a H&D2 topikban ha visszaolvasol ott minden rázosabb pályára találsz választ!Én is igy játszottam végig!Azért vigyázz mert elégsok a bug benne és lehet hogy megcsináltad a feladatot csak épp nem jó helyen álsz és nem fogadta el a játék!! -
Fein #483 Nehéz lesz a végigjátszásra akadnom, de ha meglesz akkor odaadom, amúgy te hol akadtál meg?
Van egy cím ahonnan letöltheted pénzért
http://www.gamedox.hu/index.php?page=megvan&sorrend=datum -
#480 andolul: www.gamefaqs.com -
Fein #479 Splinter Cell végigjátszását vki odatudná adni?
Előre is kösz. -
neo13 #476 enter the matrix-hoz nincs valakinek végigjátszás? -
#468 Max Payne 2 fórum #2937 -
mochee #465 Szeva, ugyanott akadtam el én is, hosszas fáradságos lövöldözés után ime a megoldás:
1. Először lődd ki azt, ahova a kötelek fel vannak csavarva.
2. Lődd ki a hengereket, amik tartják azt a szart.
Ekkor leesik az egész, és a csávó elkezd lövöldözni. Asszem ezután már csak le kell lőni. -
Coco #464 amugy jó az oldalad ;) -
Coco #463 nem mindenki ennyira nagy gémer :) -
Firci #461 Sziasztok nekem a Silent Hill 3-hoz kellene végigjátszás ha van. Köszi -
#457 Nem sajnos nem. De ha gondolod keresgélhetek hátha megtalálom.
Itt a topicben vagy a james bond topicban visszaolvastál? -
#455 Kár, hogy mind PCGuru-s...
ejnye-ejnye
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#454 már hogy a James Bondhoz :) -
#453 nekem van de nem tudom, hogy honnan. De ha van fax-od este át tudom faxolni.
Magyar nyelvű!!!!! -
aron #451 Hi! Nekem magyar Geryhavk: Temple of Elemental evil végigjátszás kéne! -
#448 A Hidden and Dangerous 1
hez kene vegig jatszas. -
#447 nemfagy ki ...de ott a peccs -
#446 A Jedi Academy-hez van valakinek magyar végigjátszása?
-
#445 Kinek van meg a Max Payne 2?Mert az mondja a haverom hogy a 7. pályánál kifagy.én nem tudom mert még ne mvittem el odáig -
#441 Emergency 2-höz tud valaki végigjátszást? -
#439 Elnézést kérek mindenkitől, most már működnek a végigjátszások.
Több, mint 50 db.
http://free.x3.hu/mr-titok/veg-.html -
#438 Elnézést kérek mindenkitől, most már működnek a végigjátszások.
Több, mint 50 db.
-
rimo51 #437 Ez átverés , nincs magyaritás csak csalás -
#436 Minek hozzá???
Semmi nehézség!!
Én má vigigvittem végigjátszás nélkül!! -
Coco #435 max payne 2 nincs vkinek? -
#433 magyar végigjátszás kellene hozzá ha tud valaki köszönöm? -
#432 kösszi a hasznos infot de akárhova megyek a sof 2 nek nem találok vágigjátszás leirást elég szomoru mivel szerintem jo game:(ha mégis tud valaki vagy meg van valakinek megköszöném??????????????????? -
#431 kösszi a hasznos infot de akárhova megyek a sof 2 nek nem találok vágigjátszás leirást elég szomoru mivel szerintem jo game:(ha mégis tud valaki vagy meg van valakinek megköszöném???????????????????