NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Pl.: Fileplanet, Filemirrors.

.com!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Na végre kipróbálhattam multiban (mármint a normál deathmatch-et), és a haverokkal szétröhögtük magunkat. Más hangulatú, mint az elsõ rész multija, de a banán, macskabomba, medvecsapda, stb. szivatós eszközök baromira bejöttek, és így ez is baromi jó lett.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Nem tud valaki megoldást arra, hogy hogyan tudnám a gamét beizzítani egy T&L nélküli vid. kártyán?
LionTR
Ja, azt elfelejtettem, hogy P3-as Canyon alaplapom van (tudom, tudom, de erre vot piz) integralt AC97-vel.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Hi mindenki. Szuksegem lenne egy kis segitsegre: Most raktam fel a gamet, es vhogy nem akarja lejatszani a beszed-hangfilekat, ami ugye eleg nagy ervagas, mivel a szovegek a jatek szerves reszet kepezik (az elso reszbol kiindulva). A Mafiaval is u.ilyen gondom volt, ott le kellett venni directXben a hardvreres gyorsitast a hangrol, de itt ez nem segit. Ha en vagyok az 1000. aki ezzel b*szogat titeket bocsi...
Elore is koszi.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Uk-muk
na,végre sikerült.1.2 patchet nem szabad felrakni,mert akkor annyi a magyarositasnak.Viszont 1.2ben a hullák nem tûntek el,most meg 1.1ben csak a táskájuk marad ott.Ez vogy nem lehet beállítani?
Uk-muk
színmélységet hogyan tudom állítani?nekem nem sikerült.Igy elég akadozik lövöldözésnél.Most minden maxon van,mit lehet még állítani,hogy ne akadozzon,mert a felét nem tudom,h mire való.
köszi
B@ldrick
Az 1.1 pacs rakja fel azt. Az 1.2 nemtom micsinál(anélküljáccom).

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Uk-muk
1.2 patch nekem nem rakott fel ilyet,hogy gamep.rez.Már én is kerestem,de nincs meg.
CaviaR
Bárki bármit mond, szerinem az a legnehezebb küldi az egész játékban... :)

Már nem emlékszem pontosan, de ki kell nyírni minden ninját, és vissza kell menni a pálya legelejére, ahol van egy dupla ajtó.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

B@ldrick
A patch felrak egy GameP.rez fájlt amiben szintén van egy ugyanolyan cres.dll. Na -
csak- ezt kell kicserélni a magyar verzióval és máris magyar és a hang
is tökéletes.

Uk-muk
siekrült nemtudom,mi volt a baj.reinstall megoldotta.Viszont hiába írtam át cres.dll-t a gamedll.rez-ben nem lett magyar a felirat.Vki mongya mámeg miért?Azonkívül mingyárt az elején elakadtam,mikor ki kell nyitni a kék,piros leveles ládát,a faszi meg mond vmi,de nem értem.
CaviaR
Talán a lapozófile túl kicsi neki. Én felraktam 1024 megára a biztonság kedvéért...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Uk-muk
na,fentvan 1.2 patch Nocd crack-je,de most is azt írja ki,hogy out of memory
Uk-muk
lenne gy kis gondom az indítáassal,és most nincs idõm végigolvasni az egész fórumot.
Instálltam a játékot,crack,aztán 1.2 patch,magyrostás.Indításnál kérte a 1.Cd-t,pedig bent volt.Megint Crack,aztán kiírja indításnál,hogy out of memory.Vki help!Ja,és rossz volt a Cd-n két file,méárnem emlélkszem,hogy mi,arra ignore-t nyomtam telepitésnél,de volt akinél elindult ennek ellenére.Elõre is köszz
winxp,256 ram,gef4ti4200
CaviaR
Ja-ja. És vágod hogy kell kicsinálni õket? Mert ha igen tünés vissza szétrugni egy-két szuperszoldzsör segget! :)
Ha nem, próbálkozz!!!
Ha nagyon nem, majd segít itt valaki.

CaviaR
Majd jelentkezz msn-en. Az én címem [email protected]

Ja, és a flood-olás után lemaradt a vigyori fej... :)

CaviaR
Mondj egy e-mail címet. Van msn-em!
Tényleg nem kéne teleflúdolni a topikot.

CaviaR
Ja várj egy picit!
Van az ablaknál egy álvány. Amellett a szoba mellett, ahova be tudsz menni. Az álványon van a kulcs, ami nyitja az ajtót.

CaviaR
Ott kell lennie az irodában az asztalon egy sárga borítéknak. Abban van!

CaviaR
Találkoztál már a super soldier-rel? Mert ha nem, akkor be kell menned egy irodába. Van középen az a szabad tér. Valahol van egy dupla ajtó, és mellette egy sime. Elöször be kell menni az ejtón, dekódolni a zárat, ekkor kinyílik a dupla. Onnan bejuthatsz, és ott lesz ami kell. Meg az is, ami nem. :)

ha megvan valakinek a végigjátszás akkor légyszi küldje el emailbe:

[email protected]

Köszi elõre is.
Nincs valami mód, hogy t&l nélkül futassam a játékot? ugyanis régi a videókártyám és nem tudja. a demó az elindult de a teljes az már nem.
CaviaR
Végigvittem. Szerintem csak az elje volt nehész. A végére hozzászoktam a játékmentehez, tudtam mire érdemes figyelni. Így egyre ritkábban kértem segítséget.

Ha lenne egy újabb NOLF2 történet, biztos elkezdeném...

Kedves Eref, kedves Thomas!
Kircsi lett a magyaritás!!!!!
Millió pusz, kinek kinek miért.

Itt vagyok

CaviaR
Odamész a repcsihez, és leszeded a bombát az oldaláról. Nagyon bonyolultnak hangzik, de azért próbáld meg.

Köszi megnézem

Itt vagyok

Kérlek ha van más ötlted írd meg.
köszi

Itt vagyok

nekem nincs fent pach mert nem volt hanghibám. megpróbáltam feltenni de az meg elrontja a crack-emet.szóval leinstall, felinstall újra de a billentyû nem okés.

Itt vagyok

Ma töltöttem le. Nem hiszem, hogy ennél frisebb lenne. vagy máshol keressem? Pont errõl az oldalról töltöttem le amit javasoltál.

Itt vagyok

Mostanra az összes hozzászólást elolvastam de a billentyû problémára nem találtam megoldást.
Pedig tuti van mert egyszer csak eltünt a téma

Itt vagyok

végül is mi a megoldás a billentyû problémára? Mert ez nem derült ki. A magyarosítás sikerült és szuper de így nem tudok sajna játszani.
Segítsetek léééci!!!!!!!

Itt vagyok

CaviaR
Milyen kép? A vetítõben csak két gép van, és semmi más. Csak egy üres szoba. És kettõ közés van felrakva a bomba. Minden képhez odamentem és nyomkodtam a jobbegeret, de semmi.
A pincében pedig, ahol az a gép van a bobával, ott van egy lyuk a falon, amin átlátok egy másik szobába, ahova még nem tudtam bemenni. Oda honnan kell bemenni?

Satchfan
Üdv! Már régen játszottam a nolf2-vel, de ha jól emlékszem ott akadtam, el, hogy a víz alatti bázison meg kell keresni asszem a kis rõtszakállú muksót.Már lementem 600000 szintet, de sehogy sem tudtam továbbjutni. Vkinek vmi tipp?

www.satriani.com

B@ldrick
Menj fel a vetítõbe, ott van egy kis helységben a kép mögött.

CaviaR
Help!
Elakadtam az indiai pályán, mikor egy színházban vagyok. Felraktam mind a három bombát és most meg kéne szereznem valami iratokat a széfbõl. De hol van a széf?

barret
nekem 256 sd van,és szépen megy.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CaviaR
Sziasztok! Elakadtam a játékban! Visszaolvastam az egész topikot (!!!) és csak a #406-osban találtam használhatót. Ott azt írja vki, hogy cukrot kell önteni a Crazy Ivan Generatorba a 4. pályán, hogy kinyíljon a kapu amibe áram van vezetve. De hol van a generátor???

bizkit
OK! Próbálkozom majd!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Nekem azt írja ki, hogy "Out of memory"! De én ezt nem hiszem el! :o(

bizkit
Sziasztok!

SZerintetek elég 256 Mb memória, hogy menjen a játék?

Thomas: tudtommal a cres dll a magyarított file. Nekem is Xp-m van nálam is megjelent a billentyûs probléma de csak magyarírtás után. Ha az 1.0 verziót magyarítod akkor a Gamedll.rez-be kell felülírni a WINREZ-el a cres.dll-t. Ha felraktad a 1.1-et akkor az létrehoz egy gamep.rez file-t. ott szintén van cres.dll és akkor ott kell felülírni. Akkor magyar lesz de a billentyû probléma megmarad. Sajnos Jó lenne ha tudna valaki megoldást, mert a magyarosítás amúgy király lett.
Nekem is ua a problémám mint Thomasnak!! Én XP alatt próbáltam, w98 alatt is ezt csinálja??
Örm
Leszedtem a 100%os magyarítást de kitömörítésnél hibát jelez másnál is elõfordult ez vagy csak nálam?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
A passport megvan, melyik ajtón kell kopogtatni?

Örm
Az indiai pályán hol találom a HARM fõhadiszállást?

A Gmiki oldalán frissült a magyarosítás, de nem tudom (mert nem írta ki), hogy teljes-e már.
B@ldrick
Nesze link !

:( Nem, mert én is mélbe kaptam feldarabolva.

2.512kb. asszem,mint az eredeti. csak a mi tûzfalunk kifelé 1.4es limittel van. szóval darabolás.