1463
NOLF2
-
#1283 akkor Amiga nem azt látja, mert csak DX7-es kártyája van. DX7-en pedig nincs pixel shader. -
#1282 Az UT2003 vízeffektje az egy nulla, olyan mint a Quake-ben volt , a NOLF2-ben viszont szép pixel shaderes víz van. -
#1281 mondjuk nekem nem, én is játszottam a demojával... -
#1280 Valahol nagyon lehúzták, talán a pécédómon. De az eleje abszolút hozta a nagy előd hangulatát. -
#1279 francba...
most már én is meg akarom venni a NOLF 2-őt...
:D -
#1278 nem DX8-as
:D
azért olyan szépet még sehol nem láttam, mint a Morrowindben. -
#1277 Klassz. Ez gagyi dolog. A víz az UT2003-ban is király volt. -
#1276 A T&L-nek sok verzója van. a NOLF a vizhez nem használ dx8-as effekteket, a Morrowind igen. Nincs mit ezen vitatkozni. A T&L önmagában semmit sem jelent. A lényeg, hogy az effektek hányas dx-hez tartoznak.
Egyébként a játékok még csak most kezdik el kihasználnia DX8-at... -
#1275 Ez a T&L? Ezt használja a NOLF. A Morrowind nem? A T&L célhardver a videokártyában, pont erre, nem? -
#1274 mert a Morrowind egy dx8-as effektet használ a vízhez, míg a Nolf2 számolgat a helyett, hogy leegyszerűsítené (valszeg ezért lassabban is számolja a NOLF2-ben) -
#1273 Ollie, a víz gyönyörű a NOLF2-ben. Miért nem tud a Morrowindben is így kinézni az én kártyámon? -
#1272 nem, de elkezdhetjük fordítani... pár év alatt meglesz...
;DDDDD -
#1271 Megnéztem a NOLF2 demót tegnap, hát rohanok a boltba jövő héten. Nagyon hangulatos, és szerintem gyönyörű.
Tudtok hozzá magyarosításról? -
#1269 helyesebben: nem valami hülye codec probléma?? -
#1268 nem valami hülye codec probléma. legalábbis vmi ilyen gondok voltak amikor megjelent (nimo, ace, ezekkel volt vmi gáz) -
Zepp papa #1266 Miért nincsen hangja a Nolf2-őnek eleinte volt de most már egyáltalán nincs másik gépen pedig csak zene és beszéd????????? -
#1264 Fel sem megy, vagy csak nem működik, mert még nincsen 1.4-es crackelt exe? -
#1261 Szaisztok!
A NOLF2 securom védettségű, pontosabban:
SecuROM *new* v.4.82.01.0029
ráadásul iso formátumban van.
Hogyan kell kiírni mert már 3cd-t elbasztam vele.:( -
Ombi #1260 doni brasco-felejsd el :))) -
Messor #1259 Szerinted azert irtam enyit mert ostobanak tartalak?
Bassz csak segiteni szerettem volna mind1...
Felejtsd el!
-
Ombi #1258 ne nezz please hulyenek szerinted en nem csinaltam meg messor? -
Messor #1257 Ombi:
Ha az 1.2-es magyaritast raklod fel es meg van patch-elve a game akkor nem eleg csak a gamedll-t felulirni hanem a gamep.rez ben is at kell irni a cres.dll-t ahohgy le van irva. Nekem csak igy mukodott.
HGa ninnincs patch akkor eleg csak felulirni a gamedll-t.
Igy mosyt ugy tunik jo a geme, nem tunnek el a thullak, csak nem tudom az 1.1 es patch mennyit javit a jatekon?
Udv:
M -
Ombi #1256 messor nekem pl patchel egyik magyaritas se akart mukodni :( -
Ombi #1255 caviar figyo beszeltem a faxival az edessegboltnal es azt mondja uj helyen van a talalkozo keressem meg nah most egyik kibaszott ajto sincs nyitva vegig bejartama palyat 2 dupla kapu van de nincs nyitva ennyi! -
Messor #1254 Sziasztok!
Az miert lehet, hogyha felrakom az 1.1-es patch-et, es magyarositom a gamet, akkor a hullak eltunnek, es csak egy hatizsak marad a helyukon?
Kicsit bosszanto...
Elore is koszonom!
Udv
M -
#1253 Milyen ajtón nem tudsz visszamenni??? Semmi féle ajtó nem záródik be!
Visszamész kb a pálya elejére, és ott lesz egy nagy dupla ajtó. Azon kimész, és csá. Rengeteget bénáztam ezen a pályán, de olyan egyszerű a megoldás, h nem is emlékstem rá pontosan... -
Ombi #1252 meg mindig help nemigaz hogy senki se tud segiteni! -
Ombi #1251 vki segitsen mar please -
Ombi #1250 vki help mar nemigaz annyian vegigvittek mar please help! -
Ombi #1249 #1216 ez oke de nem lehet visszamenni az ajtokon ugyhoyg ujra help please thx -
#1248 Oké, megoldottam. Én hülye egy korábbi verziót töltöttem le a magyarításból. -
#1246 HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1245 Valaki HELP!!!
Ha beállítok egy gombot valamelyik parancshoz (pl.:hátrafelé) Nem akarja elfogadni. Nem mindegyik parancsnál van ez, csak néhánynál. Valaki segítsen mert addig nem tudok normálisan játszani, amíg nem a megszokott gombjaimmal tudom csinálni azt amit akarok. -
#1244 #1216 -
#1242 Persze. Az ajtónál menj jobbra. Ott lesz a kiselefánt. Ott továbbmész a sárgaköves úton, és találkozol Ózzal.
Kicsit bővebben? -
#1240 Claw: ezer hála és köszönet! -
claw_ #1237 Nekem is ez volt a megoldás egyszerű, bár nem nagyon gondol rá az ember... Ha van fent Nimo Codec Pack-ed vagy valami hasonló, szedd le és ragd fel az első cdn lévő w*******.exe-t! Ennyi aztán lesz hangod, csak a kodekek kavarnak be neki! -
#1236 Sierra oldalan en csak 1.2-est talalok, ami meg csak multiplayer kiegesziteseket ad... -
#1234 Nemonddmá!
Akkor nézd a Sierra oldalán.
www.sierra.com -
#1230 Mondjuk mondd meg, hogy miert nincs hangom!!! :)))