1463
NOLF2
-
galocza #1340 vmi olyasmi volt, hogy addig kell lőni amíg füstölög magában - na akkor adni neki a szupertrutyival. -
#1339 Hogy lehet a legvégén a ZuberZoldátokat kinyírni???
Van valami asss cucc, csakhát nem csinál semmit. Ha füstölésig lövöm őket és utánna az asss akkor sincs semmi... :)
Pedig már egyszer amikor kijött, végignyomtam... :) -
#1338 Általában kell várnod néhány percet, míg elindul (ha a fileshack-ről van szó), de a DLH-ról is letöltheted. -
#1337 www.dlh.net - innen szedd le. -
#1336 Megtaláltam az oldalt, ahonnan le lehetne tölteni a Patch-t (regisztráltam is magam), de 1enlőre nem tudom letölteni.
Csak bejön egy Pop-Up ablakocska, amiben közli, hogy legyek türelemmel, amíg elkezdődik a letöltés... -
#1333 A magyaritas az egyik LEGIGENYESEBB, amit eddig lattam! Pontos, szepen megfogalmazott szovegek, minden ok benne, nincsenek bugok, hibak benne, egyszeruen TOKELETES!
Elotte olvasd el a txt file-t benne, mert ha felteszed, akkor meg a windowsban valamit valtoztatni kell, hogy minden szuperul mukodjon! (De ez is lepesrol-lepesre le van irva!)
Szoval reszemre a MAFIA mellett ez a masik legjobb honositas, amit eddig lattam! -
#1332 Van hozzá patch (egyik lelőhely: FILESHACK) . A magyarosításról nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam, a végigjátszás dettó, de itt megnézheted: DLH -
#1331 Hi!
Érdeklődnék Tőletek:
1.) A játékhoz találtam magyarítást (még nem tettem fel).
Milyen?
2.) Létezik-e PATCH a játékhoz (én nem találtam)
3.) Ill. létezik-e hozzá végigjátszás? -
#1330 Aha, köszi az infót! végre valaki tudta a választ. -
#1328 Attól még lehet Radeon hiba, csak éppen nem minden konfigon jön ki. -
#1327 Akkor nem Radeon hiba, hanem valami más. Ebben a topikban erre a hibára nem nagyon hivatkozott senki... -
#1326 Amúgy érdekes, mert nekem a 9100-el is volt ez a bug, amíg még az én gépemben volt. -
#1325 Ja, az megvan és az van feltéve, de semmit sem javít. Asszem 1.3-as vagy 1.03-as. -
#1324 Olyan nagy patch? Honnan? -
#1323 Nem, r9100-assal semmilyen bug nincs.
Van egy 28 megás peccs, szedd le!
Arxot vedd meg.
Nem. -
#1322 Amiga: neked is fenn áll ez a renderelési bug a 9100-assal?
#1309-es hozzászólást nézd meg.
Amúgy megvetted?
Én most akarom megvenni az Arx Fatalist. -
#1321 Nekem egy windows reinstall volt a megoldás, és a nimo codec packet nem szabad feltenni.
Radeon 9100-on nem bugzik a grafika. -
#1320 aha köszi. azért megcisnálhatták volna normálisan, hiszen az ati-é a második legnagyobb szelet a videokari piacon. -
#1319 A NOLF2 nem igazán támogatja az ATI kártyákat, ezen sajnos nem lehet segíteni szerintem. -
csuvi #1317 Fenn van a magyarosítás, és ha leszedem, akkor jó lesz a hang?(amúgy nem szedtem még le)
Azzal az olvass el fájlal csináltam meg a hangot, de még így sincs beszédhang. -
#1316 valaki tud valami megoldást ezzel kapcsolatban? a legújabb patch-el is fenáll ez a bug... -
#1315 csuvi: nem raktad fel veletlenul a magyaritast?
Mind1, akar fenn van, akar nincs, szedd le, es ott van egy olvassel file, abban benne van, hogy hogyan kell a hangot megcsinalni. -
#1313 Nem. -
csuvi #1311 Az a gondom, hogy NOLF2-ben nekem minden hang működik, kivéve az emberek beszédhangjait.
Ki tud nekem ebben segíteni, hogy működjön az is? -
#1310 eh, hát egy NOLF-os sincs talpon e vidéken? -
#1309 Na van egy bug a játékban (radeon9600pro+winxp) és eleddig minden radeon kártyán láttam ezt a bugot. A hiba, hogy ha nem szemből állok valami fal mellett, hanem egy kis szögben látom, egy részén eltűnnek a textúrák. Előszőr azt hittem, hogy az AA + AF miatt van, de ezek kikapcsolása után is megmarad a bug.
Lécci bárki tud ehhez valami megoldást, az írjom ide! Előre is köszi!
Néhány screenshot:
-
#1308 eh, megvettem a gámát. nehezen szántam rá magam, mert az első pálya kifejezetten nem teCCik, és persze a demoban csak az van benne. viszont a második pályán fellélegeztem, mert hozza az igazi NOLF feelinget. -
#1305 Elvileg úgy kell, hogy fogod a kávéfőzőt és kitöltöd a csészébe. Előfordulhat, hogy bizonyos tárgyakat nem rak ki a program időnként, próbáld újra betölteni az állást, ha így van. -
#1303 Juhéj, nem is tudtam, ebben van cooperatív :))
Pedig van, és nagyon király. Kegyetlenül néz ki, ahogy két öltönyös faszi AK-val a kezőben lövi előttem a ruszkikat :)) Meg persze én is :)
A harmadik misszióban elakadtunk, de ma folytatjuk a 4-essel.
Összességében elmondható, hogy állati a coop, csak nagyon könnyen meg lehet halni. A hószánkóval pedig túl könnyű elütni a társakat, és akkor messze, minden fegyver nélkül van respawni.
De tényleg király. -
Fein #1298 Tudna vki segíteni a nolf2 végigjátszásában? A 12. fejezetnél elakadtam nem tudom hol kell keresni Armstrongot.
-
#1296 Ok, visszanéztem, megtaláltam, kipróbálom, köszönöm. -
#1294 1 megvan már neki (párhuzamosan küldtük végig).
Kettő demójával az a bajom, hogy a szinkronhangok gyakran eltűnnek - de csak a hangok, a zene és az effektek maradnak. Mitől megy el a beszédhang??? -
galocza #1293 előbb vedd meg az 1et...8)
csúnyább persze,de van hangulaCCSa nekije... -
#1291 Próbáltátok már a MapPack 01 és 02 -őt? -
#1289 Kiráááááály! -
#1288 Töltsd le a patcheket ehhez, hogy meglegyenek. -
#1287 Van magyarításegyébként!
-
#1286 Hát sokkal szebb ez már nem tud lenni, akkor már Morrowind verő. -
#1285 neked akkor sem dx8-as. nálam ez még szebb lenne, mert dx8-on menne. amikor még én láttam, még csak a dx7-es kártyám volt meg. a gyönyörű meg relatív. úgy csinálták meg a játékot, hogy dx7-en is szép legyen. -
#1284 oLLie, te is láttad, amit én, hisz u.a. a konfig. Márpedig az a víz víz a javából, a vízesés is gyönyörű.
Lehet, hogy a legújabb driver is segít a látvány megteremtésében.