NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Kettõ demójával az a bajom, hogy a szinkronhangok gyakran eltûnnek - de csak a hangok, a zene és az effektek maradnak. Mitõl megy el a beszédhang???
csúnyább persze,de van hangulaCCSa nekije...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Lehet, hogy a legújabb driver is segít a látvány megteremtésében.
, a NOLF2-ben viszont szép pixel shaderes víz van. \"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként a játékok még csak most kezdik el kihasználnia DX8-at...
Tudtok hozzá magyarosításról?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A NOLF2 securom védettségû, pontosabban:
SecuROM *new* v.4.82.01.0029
ráadásul iso formátumban van.
Hogyan kell kiírni mert már 3cd-t elbasztam vele.😞
Bassz csak segiteni szerettem volna mind1...
Felejtsd el!
Ha az 1.2-es magyaritast raklod fel es meg van patch-elve a game akkor nem eleg csak a gamedll-t felulirni hanem a gamep.rez ben is at kell irni a cres.dll-t ahohgy le van irva. Nekem csak igy mukodott.
HGa ninnincs patch akkor eleg csak felulirni a gamedll-t.
Igy mosyt ugy tunik jo a geme, nem tunnek el a thullak, csak nem tudom az 1.1 es patch mennyit javit a jatekon?
Udv:
M
Az miert lehet, hogyha felrakom az 1.1-es patch-et, es magyarositom a gamet, akkor a hullak eltunnek, es csak egy hatizsak marad a helyukon?
Kicsit bosszanto...
Elore is koszonom!
Udv
M
Visszamész kb a pálya elejére, és ott lesz egy nagy dupla ajtó. Azon kimész, és csá. Rengeteget bénáztam ezen a pályán, de olyan egyszerû a megoldás, h nem is emlékstem rá pontosan...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha beállítok egy gombot valamelyik parancshoz (pl.:hátrafelé) Nem akarja elfogadni. Nem mindegyik parancsnál van ez, csak néhánynál. Valaki segítsen mert addig nem tudok normálisan játszani, amíg nem a megszokott gombjaimmal tudom csinálni azt amit akarok.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Kicsit bõvebben?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Akkor nézd a Sierra oldalán.
www.sierra.com
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?