NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Ok, visszanéztem, megtaláltam, kipróbálom, köszönöm.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
1 megvan már neki (párhuzamosan küldtük végig).

Kettõ demójával az a bajom, hogy a szinkronhangok gyakran eltûnnek - de csak a hangok, a zene és az effektek maradnak. Mitõl megy el a beszédhang???

elõbb vedd meg az 1et...8)

csúnyább persze,de van hangulaCCSa nekije...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

via_mala
Próbáltátok már a MapPack 01 és 02 -õt?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Amiga
Kiráááááály!

ollie
Töltsd le a patcheket ehhez, hogy meglegyenek.

B@ldrick
Van magyarításegyébként!

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Amiga
Hát sokkal szebb ez már nem tud lenni, akkor már Morrowind verõ.

ollie
neked akkor sem dx8-as. nálam ez még szebb lenne, mert dx8-on menne. amikor még én láttam, még csak a dx7-es kártyám volt meg. a gyönyörû meg relatív. úgy csinálták meg a játékot, hogy dx7-en is szép legyen.

Amiga
oLLie, te is láttad, amit én, hisz u.a. a konfig. Márpedig az a víz víz a javából, a vízesés is gyönyörû.

Lehet, hogy a legújabb driver is segít a látvány megteremtésében.

ollie
akkor Amiga nem azt látja, mert csak DX7-es kártyája van. DX7-en pedig nincs pixel shader.

Petyus_
Az UT2003 vízeffektje az egy nulla, olyan mint a Quake-ben volt , a NOLF2-ben viszont szép pixel shaderes víz van.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ollie
mondjuk nekem nem, én is játszottam a demojával...

Amiga
Valahol nagyon lehúzták, talán a pécédómon. De az eleje abszolút hozta a nagy elõd hangulatát.

ollie
francba...
most már én is meg akarom venni a NOLF 2-õt...
😄

ollie
nem DX8-as
😄
azért olyan szépet még sehol nem láttam, mint a Morrowindben.

Amiga
Klassz. Ez gagyi dolog. A víz az UT2003-ban is király volt.

ollie
A T&L-nek sok verzója van. a NOLF a vizhez nem használ dx8-as effekteket, a Morrowind igen. Nincs mit ezen vitatkozni. A T&L önmagában semmit sem jelent. A lényeg, hogy az effektek hányas dx-hez tartoznak.
Egyébként a játékok még csak most kezdik el kihasználnia DX8-at...

Amiga
Ez a T&L? Ezt használja a NOLF. A Morrowind nem? A T&L célhardver a videokártyában, pont erre, nem?

ollie
mert a Morrowind egy dx8-as effektet használ a vízhez, míg a Nolf2 számolgat a helyett, hogy leegyszerûsítené (valszeg ezért lassabban is számolja a NOLF2-ben)

Amiga
Ollie, a víz gyönyörû a NOLF2-ben. Miért nem tud a Morrowindben is így kinézni az én kártyámon?

ollie
nem, de elkezdhetjük fordítani... pár év alatt meglesz...
;DDDDD

Amiga
Megnéztem a NOLF2 demót tegnap, hát rohanok a boltba jövõ héten. Nagyon hangulatos, és szerintem gyönyörû.

Tudtok hozzá magyarosításról?

Ch_Slater
helyesebben: nem valami hülye codec probléma??

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
nem valami hülye codec probléma. legalábbis vmi ilyen gondok voltak amikor megjelent (nimo, ace, ezekkel volt vmi gáz)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Miért nincsen hangja a Nolf2-õnek eleinte volt de most már egyáltalán nincs másik gépen pedig csak zene és beszéd?????????
Jano
Fel sem megy, vagy csak nem mûködik, mert még nincsen 1.4-es crackelt exe?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Randal
Szaisztok!
A NOLF2 securom védettségû, pontosabban:
SecuROM *new* v.4.82.01.0029
ráadásul iso formátumban van.

Hogyan kell kiírni mert már 3cd-t elbasztam vele.😞

doni brasco-felejsd el 😊))
Szerinted azert irtam enyit mert ostobanak tartalak?
Bassz csak segiteni szerettem volna mind1...
Felejtsd el!
ne nezz please hulyenek szerinted en nem csinaltam meg messor?
Ombi:

Ha az 1.2-es magyaritast raklod fel es meg van patch-elve a game akkor nem eleg csak a gamedll-t felulirni hanem a gamep.rez ben is at kell irni a cres.dll-t ahohgy le van irva. Nekem csak igy mukodott.
HGa ninnincs patch akkor eleg csak felulirni a gamedll-t.
Igy mosyt ugy tunik jo a geme, nem tunnek el a thullak, csak nem tudom az 1.1 es patch mennyit javit a jatekon?

Udv:

M
messor nekem pl patchel egyik magyaritas se akart mukodni 😞
caviar figyo beszeltem a faxival az edessegboltnal es azt mondja uj helyen van a talalkozo keressem meg nah most egyik kibaszott ajto sincs nyitva vegig bejartama palyat 2 dupla kapu van de nincs nyitva ennyi!
Sziasztok!

Az miert lehet, hogyha felrakom az 1.1-es patch-et, es magyarositom a gamet, akkor a hullak eltunnek, es csak egy hatizsak marad a helyukon?

Kicsit bosszanto...

Elore is koszonom!

Udv

M
CaviaR
Milyen ajtón nem tudsz visszamenni??? Semmi féle ajtó nem záródik be!
Visszamész kb a pálya elejére, és ott lesz egy nagy dupla ajtó. Azon kimész, és csá. Rengeteget bénáztam ezen a pályán, de olyan egyszerû a megoldás, h nem is emlékstem rá pontosan...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

meg mindig help nemigaz hogy senki se tud segiteni!
vki segitsen mar please
vki help mar nemigaz annyian vegigvittek mar please help!
#1216 ez oke de nem lehet visszamenni az ajtokon ugyhoyg ujra help please thx
Bandew
Oké, megoldottam. Én hülye egy korábbi verziót töltöttem le a magyarításból.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Valaki HELP!!!
Ha beállítok egy gombot valamelyik parancshoz (pl.:hátrafelé) Nem akarja elfogadni. Nem mindegyik parancsnál van ez, csak néhánynál. Valaki segítsen mert addig nem tudok normálisan játszani, amíg nem a megszokott gombjaimmal tudom csinálni azt amit akarok.

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Persze. Az ajtónál menj jobbra. Ott lesz a kiselefánt. Ott továbbmész a sárgaköves úton, és találkozol Ózzal.

Kicsit bõvebben?

LionTR
Claw: ezer hála és köszönet!

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Nekem is ez volt a megoldás egyszerû, bár nem nagyon gondol rá az ember... Ha van fent Nimo Codec Pack-ed vagy valami hasonló, szedd le és ragd fel az elsõ cdn lévõ w*******.exe-t! Ennyi aztán lesz hangod, csak a kodekek kavarnak be neki!

LionTR
Sierra oldalan en csak 1.2-est talalok, ami meg csak multiplayer kiegesziteseket ad...

Jano
Nemonddmá!

Akkor nézd a Sierra oldalán.

www.sierra.com

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LionTR
Mondjuk mondd meg, hogy miert nincs hangom!!! 😊))