NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem vissza kell menned hozzá a boltba.Egyébként miért nem szeded le hozzá a magyarítást?Elég jól meg van csinálva.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Találkoztam a japcsi spannal,dekodoltam a hat apirlapot,megtaláltam a cetlit a fára tüzve,kiirtottam az összes csajt,de nincs meg a küldetés,mert nincs meeting point.Körbejártam az egész pályát többször,de semmi eredmény.Help me please!
ollie
Már nem emléxem nagyon, de milyen meeting pontot nem találszt?

segitene vki?Elakadtam még az elején?A legelsö küldetésben nem találom a meeting pontot.PLZ!
Ezzel a cd kulccsal lehet multizni,csak nagyon kevés szerver van,valamint ajánlott az 1.3 patch.NAC9DAC4GYT5XAG77964
MIMACSKA
Biztosan azt gondolta era ugranak a fanatikusok......
És igaza lett.
Hajrá NOLF

www.extragyongy.hu

zaki
ezt miért ide kellett írni?

MIMACSKA
Felélesztve Axonnak

www.extragyongy.hu

hykao
Van saját fóruma a játéknak, ott tedd fel a kérdést!

Egyébként mindenki a magyarításra vár, amit Imyke készít...
Hi All :)

Senki sem gamel a Contrackt JACK-el ???

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ollie
jó cd kulcsot csak eredeti nolf2-höz kapsz

Sadun Tryst
Kéne egy jó CD KEY a NOLF2-höz, hogy tudjak neten játszani! PLS valakai!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A windows intézõben az új cress.dll-re jobb egérgomb és másolás.Ezután elindítod a Winrez progit.Megnyitod a gamedll.rez fájlt.
A jobb oldalon mutatja hogy mi van benne.Jobb egérgombbal rákattintasz a cress.dll-re és törlés.Ezután beilleszted az újat és utánna mented.

Ha valaki leírná nekem,hogy kell a CRES.DLL. fájl cseréjét végrehajtani a WinRez-ben,azt nagyon megköszönném!(lépésrõl-lépésre)
KranaZoli
Lehetséges, h. ua. írom, mint i2k de én 2 fajta magyarítással találkoztam. Az 1ikhez kell még egy külön segéd progi is, amivel .DLL-eket lehet másolni, kicsomagolni. Viszont az alábbi címen találtam egy olyat, aminél csak cserélni kell a forrás és cél dll fájlt.

http://free.pages.at/hunnenkoenig/

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IMYke2.0.0.0
Hunnenkoenig Honlapjáról!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KranaZoli
Így már értem.
Végignézem az elsõ animációt és megnézem kinek is jár feleslegesen a szája
Ha így lesz, akkor megcsinálom amit bekopiztam.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Hol lehet letolteni a magyaritast?

Mayday
Zene, hangok lesznek, viszont jonehany beszed eltunik, csak a feliratot latod, nem szolal meg (csak a szaja jar...) :)
Ez mar az elso animacional latszani fog, ha figyelmesen vegignezed!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KranaZoli
Felpakoltam a játékot ill. a magyarítást is hozzá. A magyarításban szerepel a következõ szöveg:

.....................

2. Hangprobléma

A probléma fõ oka, hogy a NOLF a gépen levõ Faunhofer audio codec-et nem tudja felülírni egy újabbal, ezért ezt manuálisan kell megoldani.

a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32

b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")

c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni

d. a NOLF2 installkönyvtárból meg le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is.

A játék patch-e is megoldja a problémát, de akkor a magyarítással lehet probléma
ennek a megoldása:

"A patch felrak egy GameP.rez fájlt amiben szintén van egy ugyanolyan cres.dll. Na -
csak- ezt kell kicserélni a magyar verzióval és máris magyar és a hang
is tökéletes. "

.........................................

Nem kezdtem el játszani a game-el, csak belenéztem, de én nem tapasztalok semmiféle hangproblémát :o

Duma van, zene van, papagáj beszél :)

Akkor mire vonatkozik a fenti idézet?

vmi olyasmi volt, hogy addig kell lõni amíg füstölög magában - na akkor adni neki a szupertrutyival.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Carlos
Hogy lehet a legvégén a ZuberZoldátokat kinyírni???
Van valami asss cucc, csakhát nem csinál semmit. Ha füstölésig lövöm õket és utánna az asss akkor sincs semmi... :)
Pedig már egyszer amikor kijött, végignyomtam... :)

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Általában kell várnod néhány percet, míg elindul (ha a fileshack-rõl van szó), de a DLH-ról is letöltheted.

Amiga
www.dlh.net - innen szedd le.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

KranaZoli
Megtaláltam az oldalt, ahonnan le lehetne tölteni a Patch-t (regisztráltam is magam), de 1enlõre nem tudom letölteni.
Csak bejön egy Pop-Up ablakocska, amiben közli, hogy legyek türelemmel, amíg elkezdõdik a letöltés...

Mayday
A magyaritas az egyik LEGIGENYESEBB, amit eddig lattam! Pontos, szepen megfogalmazott szovegek, minden ok benne, nincsenek bugok, hibak benne, egyszeruen TOKELETES!
Elotte olvasd el a txt file-t benne, mert ha felteszed, akkor meg a windowsban valamit valtoztatni kell, hogy minden szuperul mukodjon! (De ez is lepesrol-lepesre le van irva!)
Szoval reszemre a MAFIA mellett ez a masik legjobb honositas, amit eddig lattam!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Van hozzá patch (egyik lelõhely: FILESHACK) . A magyarosításról nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam, a végigjátszás dettó, de itt megnézheted: DLH

KranaZoli
Hi!

Érdeklõdnék Tõletek:

1.) A játékhoz találtam magyarítást (még nem tettem fel).
Milyen?

2.) Létezik-e PATCH a játékhoz (én nem találtam)

3.) Ill. létezik-e hozzá végigjátszás?

ollie
Aha, köszi az infót! végre valaki tudta a választ.

ollie
Attól még lehet Radeon hiba, csak éppen nem minden konfigon jön ki.

Amiga
Akkor nem Radeon hiba, hanem valami más. Ebben a topikban erre a hibára nem nagyon hivatkozott senki...

ollie
Amúgy érdekes, mert nekem a 9100-el is volt ez a bug, amíg még az én gépemben volt.

ollie
Ja, az megvan és az van feltéve, de semmit sem javít. Asszem 1.3-as vagy 1.03-as.

ollie
Olyan nagy patch? Honnan?

Amiga
Nem, r9100-assal semmilyen bug nincs.

Van egy 28 megás peccs, szedd le!

Arxot vedd meg.

Nem.

ollie
Amiga: neked is fenn áll ez a renderelési bug a 9100-assal?
#1309-es hozzászólást nézd meg.
Amúgy megvetted?
Én most akarom megvenni az Arx Fatalist.

Amiga
Nekem egy windows reinstall volt a megoldás, és a nimo codec packet nem szabad feltenni.

Radeon 9100-on nem bugzik a grafika.

ollie
aha köszi. azért megcisnálhatták volna normálisan, hiszen az ati-é a második legnagyobb szelet a videokari piacon.

Herold
A NOLF2 nem igazán támogatja az ATI kártyákat, ezen sajnos nem lehet segíteni szerintem.

Fenn van a magyarosítás, és ha leszedem, akkor jó lesz a hang?(amúgy nem szedtem még le)
Azzal az olvass el fájlal csináltam meg a hangot, de még így sincs beszédhang.
ollie
valaki tud valami megoldást ezzel kapcsolatban? a legújabb patch-el is fenáll ez a bug...

Mayday
csuvi: nem raktad fel veletlenul a magyaritast?
Mind1, akar fenn van, akar nincs, szedd le, es ott van egy olvassel file, abban benne van, hogy hogyan kell a hangot megcsinalni.

Jano
Nem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Az a gondom, hogy NOLF2-ben nekem minden hang mûködik, kivéve az emberek beszédhangjait.
Ki tud nekem ebben segíteni, hogy mûködjön az is?
ollie
eh, hát egy NOLF-os sincs talpon e vidéken?

ollie
Na van egy bug a játékban (radeon9600pro+winxp) és eleddig minden radeon kártyán láttam ezt a bugot. A hiba, hogy ha nem szembõl állok valami fal mellett, hanem egy kis szögben látom, egy részén eltûnnek a textúrák. Elõszõr azt hittem, hogy az AA + AF miatt van, de ezek kikapcsolása után is megmarad a bug.
Lécci bárki tud ehhez valami megoldást, az írjom ide! Elõre is köszi!

Néhány screenshot:

ollie
eh, megvettem a gámát. nehezen szántam rá magam, mert az elsõ pálya kifejezetten nem teCCik, és persze a demoban csak az van benne. viszont a második pályán fellélegeztem, mert hozza az igazi NOLF feelinget.

Herold
Elvileg úgy kell, hogy fogod a kávéfõzõt és kitöltöd a csészébe. Elõfordulhat, hogy bizonyos tárgyakat nem rak ki a program idõnként, próbáld újra betölteni az állást, ha így van.

dikki*yysw
Juhéj, nem is tudtam, ebben van cooperatív :))

Pedig van, és nagyon király. Kegyetlenül néz ki, ahogy két öltönyös faszi AK-val a kezõben lövi elõttem a ruszkikat :)) Meg persze én is :)

A harmadik misszióban elakadtunk, de ma folytatjuk a 4-essel.

Összességében elmondható, hogy állati a coop, csak nagyon könnyen meg lehet halni. A hószánkóval pedig túl könnyû elütni a társakat, és akkor messze, minden fegyver nélkül van respawni.
De tényleg király.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Tudna vki segíteni a nolf2 végigjátszásában? A 12. fejezetnél elakadtam nem tudom hol kell keresni Armstrongot.