NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
És igaza lett.
Hajrá NOLF
www.extragyongy.hu
Egyébként mindenki a magyarításra vár, amit Imyke készít...

Senki sem gamel a Contrackt JACK-el ???

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A jobb oldalon mutatja hogy mi van benne.Jobb egérgombbal rákattintasz a cress.dll-re és törlés.Ezután beilleszted az újat és utánna mented.
http://free.pages.at/hunnenkoenig/
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végignézem az elsõ animációt és megnézem kinek is jár feleslegesen a szája
Ha így lesz, akkor megcsinálom amit bekopiztam.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ez mar az elso animacional latszani fog, ha figyelmesen vegignezed!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
.....................
2. Hangprobléma
A probléma fõ oka, hogy a NOLF a gépen levõ Faunhofer audio codec-et nem tudja felülírni egy újabbal, ezért ezt manuálisan kell megoldani.
a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32
b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")
c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni
d. a NOLF2 installkönyvtárból meg le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is.
A játék patch-e is megoldja a problémát, de akkor a magyarítással lehet probléma
ennek a megoldása:
"A patch felrak egy GameP.rez fájlt amiben szintén van egy ugyanolyan cres.dll. Na -
csak- ezt kell kicserélni a magyar verzióval és máris magyar és a hang
is tökéletes. "
.........................................
Nem kezdtem el játszani a game-el, csak belenéztem, de én nem tapasztalok semmiféle hangproblémát :o
Duma van, zene van, papagáj beszél :)
Akkor mire vonatkozik a fenti idézet?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Van valami asss cucc, csakhát nem csinál semmit. Ha füstölésig lövöm õket és utánna az asss akkor sincs semmi... :)
Pedig már egyszer amikor kijött, végignyomtam... :)
Þór vígi þessi rúnar
Csak bejön egy Pop-Up ablakocska, amiben közli, hogy legyek türelemmel, amíg elkezdõdik a letöltés...
Elotte olvasd el a txt file-t benne, mert ha felteszed, akkor meg a windowsban valamit valtoztatni kell, hogy minden szuperul mukodjon! (De ez is lepesrol-lepesre le van irva!)
Szoval reszemre a MAFIA mellett ez a masik legjobb honositas, amit eddig lattam!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Érdeklõdnék Tõletek:
1.) A játékhoz találtam magyarítást (még nem tettem fel).
Milyen?
2.) Létezik-e PATCH a játékhoz (én nem találtam)
3.) Ill. létezik-e hozzá végigjátszás?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Van egy 28 megás peccs, szedd le!
Arxot vedd meg.
Nem.
#1309-es hozzászólást nézd meg.
Amúgy megvetted?
Én most akarom megvenni az Arx Fatalist.
Radeon 9100-on nem bugzik a grafika.
Azzal az olvass el fájlal csináltam meg a hangot, de még így sincs beszédhang.
Mind1, akar fenn van, akar nincs, szedd le, es ott van egy olvassel file, abban benne van, hogy hogyan kell a hangot megcsinalni.
Ki tud nekem ebben segíteni, hogy mûködjön az is?
Lécci bárki tud ehhez valami megoldást, az írjom ide! Elõre is köszi!
Néhány screenshot:

Pedig van, és nagyon király. Kegyetlenül néz ki, ahogy két öltönyös faszi AK-val a kezõben lövi elõttem a ruszkikat :)) Meg persze én is :)
A harmadik misszióban elakadtunk, de ma folytatjuk a 4-essel.
Összességében elmondható, hogy állati a coop, csak nagyon könnyen meg lehet halni. A hószánkóval pedig túl könnyû elütni a társakat, és akkor messze, minden fegyver nélkül van respawni.
De tényleg király.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::