NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harly18
Ja és fent van a teljes magyarosítás is....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Annál a résznél, amikor a motoros szánnal vissza kel menni a pilótához a Szibériás pályánál, akkor töltés után kidob az asztalra akárhányszol elindítom újra. MIl ehet a gond? Fent van az 1.3-as patch. Aki tudja az segítsen, mert nagyon megtetszett a játék.... 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

gyomd a t betüt és ird be guns
Nekem is az egyik kedvencem. Fõleg a második rész, magyarul. Káposztaleves rulez 😊

zoli_x
asszem játszok vele kicsit megint, Cate Archer a legkedvencebb kedvenc <#puszi>

Köszi a gyors reagálást!Erre én is gondoltam.De mit és hol kell csinálnom??(végigjátszás?)
arsene
Próbáld meg a rejtõzködést, az jó stratégia.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Hali!Ha esetleg valaki ide tévedne még,kérnék egy kis segítséget.A 7.résznél akadtam el.Kemel ügynökkel kéne találkoznom,senkit sem bánthatok.Hol tudnám elérni a tagot??A zsaroló levél meg van,a virágostól.A rendörök meg hülyére vernek!!HELP!!Nincs már több banánom sem.Elöre is köszönöm!
Hát ja: a Google a legjobb barátod.. 😛

ibrik
Ha csak a magyarítás berakása miatt van szükséged a winrez-re, azért felesleges megszerezned.
imyke is csinált hozzá magyarítást, ami MOD jellegû, tehát nincs szükség a winrez-el való kínlódásra, mint a régebbi Eref és Evin féle magyarítás verziókban.
Csak fel kell rakni a játékra a peccseket (valamelyik patch, már nem tudom melyik teszi lehetõvé a mod-olást).

Ha nem ezért kell, vedd stornónak a hozzászólásomat.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

NeoMaN
google vazzeg

?

geri777
A winrez honan tölthetem le ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Hi all!
Én már nagyon,nagyon régen játszottam ezzel a játékkal...
De most vhogy megjött a kedvem nyomni egyet vele!
😊
Sztem egész kis jó game 😛

Én is erre jutottam, azonban vhol olvastam olyat is, h. ezt ki lehet kapcsolni. Ugyanakkor senki nem mondta, v. írta meg, h. hogyan.
Baggio73
Én is már végigböngésztem az összes beállítást, nekem is eltünnek és hátizsákok maradnak a hullák helyén, ami elég röhejesen néz ki.
Én mondjuk a legújabb patchel játszom, és lehet ezt szándékosan vették már ki a játékból, bár úgy emlékszem anno 2 éve mikor elõszõr vittem végig talán még benne volt ez az opció,pedig most minden graf. fullon van.Na mindegy ez van.

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Megmondanád a beállítás nevét, mert én csak a NOLf 1-ben fedeztem fel ezt Body néven, de ilyet én a 2-ben nem találtam.

A játék menüjében be lehet állítani, hogy a hullák eltûnjenek -e vagy sem.
ez egy memória kímélõ opció sok game használja...

Feltettem a NOLF 2 patch-eket, így végre van hang, azonban eltünnek a lelõtt emberek testei. Mit lehet ezzel kezdeni? Nektek is eltünik?
Feltehetõleg nem voltál elég szemfüles, nézd végig (házról házra) azokat az orosz bázisokat, ahol már jártál!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tigeroo
ja igen elakadtam a szibériai mapon, amikor 3 dimamittal kellene felkenni a hidat, de csak 2 van😄 a 3.-at honnan szerezhetek??
tigeroo
James Bond 007 : Nightfire
az nagyon jó játék!
Dj Révész
Sziasztok! Nem tudtok ehez a játékhoz hasonlót? Mert bnagyon tetszett és valami ilyet keresek!

megfogod a savedet (a file-t), és feltöltöd a netre vagy emilen elküldöd nekünk...

megvettem,én bontottam ki a foliábol.....Hogyan küldjek mit?
Letöltötted vagy megvetted? (lehet, hogy warez bug, de 3k-t simán megér, úgyhoz lazán megveheted)
Akár még savét is küldhetsz nekünk, és megnézzük...

ollie
esküszöm nem értem, nekem semmi gondom nem volt ezzel a pályával... bug??

nem jött be a kihallgatás sem.A dekodolás pedig már többször megtörtént, az összes papirnál.Ujrakezdtem jopárszor.Vagy ennyire béna vagyok,vagy hibás a progim.....
Még az is lehet, hogy vissza az ügynökbácsihoz, és be a kisszobába.
Meg ez úgyis az eleje, szóval bármikor újrakezdheted, ha ez egy bug lenne.

ez jonak tünik!probálom
Oops... nem ez az a rész, amikor ki kell hallgatnod a két nindzsa-lányt a padló alól? Régen játszottam, de rémlik valami... Tehát a japán ügynök azt mondja, jó lennne megtudnod a nindzsa-találkozó új pontos helyét. 2féleképp lehet, 1. kihallgatod a lányokat az árokból;
2. kikódolod a falon lévõ üzenetet.
A lényeg, hogy csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja :-) és hagyj élõ embert, akit ki tudsz hallgatni.

A POSTALÁDÁKON ÉS A KODFEJTETT ÜZENETEKEN TUL VAGYOK.MOST EGY UJ TALÁLKOZÁSI PONTOT KELL(ENE) TALÁLNOM.DE AZ SEHOL SINCS.
Újra fogom játszani a gamet, kaptam hozzá magyarítást. Lesz NOLF3?
necroman
Találnod kell 3 kódolt üzenetet, ezeket a kódfejtõvel (nagy, feltûnõ csomagban van) lefordítod, még próbálkoznod sem kell... leírja, melyik postaládának hogyan kell állnia. Azt hiszem, a piros és a kék nyitva, a szürke csukva kell, hogy legyen, ekkor az összekötõd kinyitja az ajtót, és behív.

Herold
A levélládákat kell nyitogatni, azokkal próbálkozz.

Kurva annyukat nem engednek direkt linket
szóval ezt:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/no_one_lives_forever_2.txt

Ha tudsz angolul akkor próbáld itt:
NOLF2 walkthrough

Sajnos az is megtörtént.A lapot felvettem, visszamentem és továbbra is szaladgálhatok körbe-körbe eredmény nélkül.Nem tudom,mit tegyek,de sajnálom abbahagyni a játékot.Csak egyre inkább felhuzom magam.
Te a ninja-bázisra kiszegezett lapot keresed szerintem (az a hely ahol a távcsõt megtalálhatod a nyílpuskához).
Azt a lapot vedd fel (lehet, hoyg dekódolni is kell), és menj vissza az édesség boltban várakozó bácsihoz..

Szóval,a japcsi pályára nem emlékszik senki rendesen?Hol lehet az új találkozási pont?
ollie
Azt írja, hogy egy szék nincs a helyén. Szerintem a helyén van egy lyuk, nem?

Evin
1000 kösz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A színház nézõterén próbáld meg a székeket használni, az egyik alatt amelyik mintha nem teljesen lenne a helyén lesz egy lejárat

Evin
Magyarul.

Szerintem meg akkor is...

"You will notice a hole in the wall behind explosive point #3 (the water
heater), which is the "secret" film vault. To get inside, simply go
upstairs to the theater floor where the hole would be, and search that
area.

Still stuck? Search the theater floor _very_ carefully. You might just
find a seat or a cushion (or a seat cushion) that's out-of-place. Once
inside the secret film vault, plant the explosives and be done with this
objective."

ollie
szerintem meg nem

Úgy rémlik a nézõtéren az egyik szék mozgatható és kapcsolóként funkcionál, asszem az nyitja...

ollie
Asszem van valami kirobbant rés az egyik falon, amibe be tudsz menni, ha lehajolsz. Vagy lehet, hogy valamit ki kell nyitni?? Sajna már nem nagyon emléxem.

ollie
Ha jól emléxem ki kell nyitni a bolttal szembeni egyik (vagy 2) levelesládát, és akkor jelenik meg a contact emberke...

Evin
A szinházban vagyok, és az egyik cél, hogy egy rejtett raktárba is kell bonbát rakni.
Hol a rejtett raktár? Hogy jutok be oda?

magyaritás leszedve,és tényleg jo.DE akkor sem tudok továbbjutni.Visszamentem a taghoz,már mindent megcsináltam,amit kell és lehet,de az uj találkozási pontot nem találom.Hibás a progim?Pedig jogtiszta,nem irott,crackelt,vagy hasonlo