1463
NOLF2
  • Sephi
    Nagy felfedezes!

Kerdes !!!

Nektek a jatekban az elso kisfilmben amiutan a csaj ott kardozik egymagaban a telefonos pasinak mozog a ajka? Ugyertem latszik mintha beszelne?
    Mert nalam nem mozog a szaja es meg feliratokat se teszi be!

Mi lehet itt a baj?
  • zippofcy
    Na emberek! Kinek melyik jott be jobban: ez vagy a Mafia?
  • G. Joe
    mihez is kell az a patch?
    nekem xp alatt simán megy
  • magus
    uhh ok:) de mondthatnal mailcimet is:)
  • Sephi
    Ohh.. ugynezem az lesz. de egyenlore meg bajlodom vele. Masoknak miert megy es nekem nem eszt nem ertem :(
  • ThunderMaX
    Ha a hang nem megy XP alatt akkor egyszerű a válasz W98-at rakd fel(mondjuk XP mellé partícióra ez a legkényelmesebb mert mindig lesz egy-két progi ami nem megy normálisan XP alatt még egy darabig)
  • Sephi
    Baszus nekem meg mindig nem megy :(

Micsinajak ?:(((((((((9
  • dikki*yysw
    Ezzel még nem játszottam, de 1-el igen.. és én ott bizony nem lopakodtam :D kinyírtam mindenkit mint a szart.
  • magus
    kicsit rulla a gem
  • Goodwill
    Nagyon király a game!
  • mozesapo
    fent van az SG a nolf2patch könyvtárban.
    Csak egy kicsit vissza kéne olvasni a topicban.
  • Sephi
    Tegye fel valaki valahova mert nekem nem jon le a patch pls!!!
  • djcom
    Igaz......:))
  • Petyus_
    Mármint japános pályák után nem kell lopakodni.
  • Petyus_
    Ja, nekem is ez a bajom vele, japános pályák nagyon faszák voltak, de itt feleslegesnek éreztem lopakodni, mert bár nagyon jó az AI, mégsem ellenfél egy gyakorlottabb játékosnak...
  • KeFe
    Szvsz jo volt. Termeszetesen ugy van vege hogy tobb mint valoszinu hogy lesz kovetkezo resz. Szemely szerint nem is bannam ha ez mielobb bekovetkezne :)

Amugy szerintem az elso resz mintha jobb lett volna. A kemkutyuket is tobbet kellett hasznalni. Tobbet kellett lopakodni. Itt par kivetellel szetlottem az osszes kamerat es legyalultam a kirohano oroket.

Es mintha a tiszta jatekido is kevesebb lenne mint az elso reszben volt.
  • djcom
    nincs még:((
  • djcom
    moment megnézem:)
  • djcom
    Benne van de a multiplayerhez valami CD-Key-t kér:((
  • djcom
    Be kell nézni egy ablakon!!!!Ugy tudsz fényképezni.Járkálj körbe.körbe,meg fogod találni és már jön is a syberiai pálya:)
  • Petyus_
    Hja, hát ilyenek vannak benne, de szerintem fun vele játszani. Ha nem szeretsz sokat pepecselni, lekaszálsz mindenkit AK-val és kész. :)
  • Petyus_
    Nincs minden zárva, két nagy kétszárnyú kaput kell kinyitni, hogy odajuss. A térképen rajta van. :)

Csináld meg, utána jön Siberia, az megarulz! Legjobb játék, új kedvencem, Deus Ex lekerült a trónról. :)
  • The Garrett
    www.gamestar.hu és ott van a peccseknél és normálisan jön...
  • Nyiri
    petyus: hoyg csinaltad meg a japan palyat???

most valamit le kellene fenykepeznem, de nem jutok oda! Minden zarva van
    ket ajto elott van valami nyil de mas semmi
    !
    Mar mindenkit kinyirtam akit lattam
  • Petyus_
    djcom király vagy tényleg és a játék is az! :)

Nekem még a zseniális első résznél is jobban bejön, eddig a Deus Ex volt számomra az etalon, mostantól NOLF2. Aki unalmasnak vagy szarnak látja az első japán pályákat nem tudom milyen játékot nézett. :) Eszméletlen, az őrök beszélgetéseitől elkezdve minden hullaprofin van kivitelezve, sokféleképpen meg lehet oldani a feladatokat, szuperek a fegyverek, tárgyak, király grafika, időjáráseffektek, csúcs ez a játék na. :)

Ez az audiocodec dolog meg igazán elviselhető, ha megnézed mit kapsz cserébe...

NOLF2 rulez! :)
  • djcom
    akarholakarmi-:Te is privát ftp-t üzemeltetsz??
  • Blasta
    Én is nagyjából így gondolkodom.
    Anno az első rész után nyugott szívvel mondtam azt, hogy a Half Life hangulatát ez a játék tudta egyedül -ha nem is felülmúlni, de- elérni!
    A folytatást még nem láttam, de ha olyan jó mint az első volt, akkor én már boldog vagyok! Remélem szombaton már nyomhatom a gémet!!!
  • Ch_Slater
    Moziba se járok...
  • Jano
    Abszolúte egyetértek. Mind a Jedi Knight-ban, mind a UT2003-ban, és persze a No One-ban is.
  • djcom
    Én meg merem kockáztatni,hogy nyugodtan indulhat a gamma az év játéka címért.jó....nem mindenkinek jön be,de szarintem hangulatban,játszhatóságban,grafikában és mindenben nekem ez a játék áll a második helyen az idén(a Jedi knight 2 után)
    Igaz UT2003....jó,szép meg minden,de az akkor is más kategória.....Az egy multi FPS,hogyismondjam....nincs valóság alapja....igaz a Wolfensteinnnek sem volt,de akkor is ha FPS akkor ez a stílus.
    Bocs attól aki másképp gondolja,de nekem ez a véleményem
  • djcom
    Köszönöm a bíztatást,és örülök,hogy örültök:))
    Természetesen igen!!Igyekszem majd megosztani Veletek a legújabb játékok nyújtotta örömöket:)
    Tudom,nem mindenkinek telik privát ftp-re...A nívós gammák mindíg felkerülnek majd:)
    Cate Archer legyen veletek
  • Jinchuu
    A patch tényleg megoldja a problémát és mostmár van hangja a szereplőknek. Amugy ez a game tényleg nagyon jó, demot is végignyomtam. Na neki is állok játszani egy kicsit. :))
  • ubi
    patch ezek szerint nem írja felül a crackelt exe-t?
  • Ch_Slater
    Kiprobaltam a peccset és mostmár semmi gond vele.. :))
  • mozesapo
    Nem tudom mivel még nem volt időm kipróbálni
  • mozesapo
    Kész van
  • ubi
    szólj ha kész! kösz! megy a crackel?
  • mozesapo
    Megy fel az sg-re NOLF2Patch konyvtarba
  • Dynamic
    No, akkor megnézem:)
  • SarkanyfuaRUSH
    The v1.1 patch addresses a sound issue that occurs on PCs with "unusual configurations." Sierra describes this patch as a required update.

Nahát ez a Sierra ! Lefikázta mindenki gépét, akinek hangproblémája volt :)))))