1463
NOLF2
  • sftomee
    #1463
    Hali! Nekem is eltűntek a hullák, aztán kikapcsoltam a magyarítást, és micsoda meglepetés megint ott vannak. És ez idegesít marhára. Pedig a magyarítás miatt is játszok vele. Mondjuk nemtom mi köze van hozzá. Valaki mondja már meg...pls... Köszi!
  • csabeszszan
    #1462
    Hello!HOzzám csak most került a NOLF2 játék.Ha valaki tudna végigjátszást küldeni, meegköszönném!E-mailem:[email protected]
  • Encore
    #1461
    Elővettem ezt a király játékot, de van egy kis gondom vele. Mikor feltűnik egy ellenfél akkor szaggat. Vagyis inkább olyan mintha laggolna, és csak akkor amikor az ellenfél támad. Mikor őrjáratozik és nem vesz észre akkor semmi gond nincs. Nyílván nem a gépigény a gond, hanem itt valami más bibi van. esetleg nem tudja valaki, hogy mi a megoldás?
  • Qwerty4
    #1460
    Nem jó helyen keresed, ez NOLF2 topik!

    Egyébként, ha nincs GCW-on, akkor valószínű sehol sincs crackje az 1.2-esnek.
  • surisomi
    #1459
    jah és a Witcherhez keresem persze.
  • surisomi
    #1458
    Sziasztok. honnan lehet leszedni az 1.2patch crack-jét? mert a gamecopyworld-ön még nincs fent, és már akarnék játszani a játékkal.
  • Vlala #1457
    Ez egy jó hír. Végre!
  • Requiem88
    #1456
    :D
  • Synchronous
    #1455
    Nem tudom.
  • Requiem88
    #1454
    lesz egyáltalán? :)
  • Synchronous
    #1453
    Ya, thx... Hát lőttem is én 1000-rel az SMG-vel és füstölt is az ángyom, de nem tuttam, hogy az utility launhcer-nél F-et kell nyomni. Az ilyen eksztra gombokkal kiccsit hadilábon állok.

    Vajh, mit találnak ki majd a srácok a NOLF3-ban?
  • Requiem88
    #1452
    ez egyszerű rész pedig :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a szérum amiről a prof beszélt, kiüti a katonákat. Ezt megtalálod egy ejtőernyővel ledobott (széttört) ládában. Amikor felveszed annyit fogsz látni hogy "ASSS" azaz Anti Super Soldier Serum. Tehát. Felveszed a cuccot, amikor meglátod a katonát elkezded lőni ezerrel amíg nem füstöl (ekkor leáll pár pillanatra) előkapod az Utility Launcher-t (tudod az a pisztoly amiben van a kábítólövedék, kamerakiütő, nyomkövető, stb) az F gomb megnyomásával átváltasz ASSS-re, és rálősz a szuperkatonára. Ekkor elkezd remegni és felrobban :)
  • Synchronous
    #1451
    Hehe... ahogy jósoltam, hogy el fogok akadni, így is lett. Most Khios szigetén vagyok, ahol egy sereg szuperkatonát kéne elhajtani a levesbe.
    Asziszem ez az utolsó pálya, de hiába, nem tudom hogy kéne kicsinálni a katonákat.
    Csak körbe-körbe járkálok. Szokásosan átvizsgáltam mindent, de ez a pálya újfent kifog rajtam.
    Megnéztem a Mission menüben is, minden feladat teljesítve van, egyedül a szuper katonákat kell megállítani, ha ugyan hiányos angol tudásom szerint ez a mondat: "Stop the super soldier" - azt jelenti...
    Te már végignyomtad ezt a részt? Remélem igen. Még az előző küldetés végén az intró-ban láttam, hogy a professzor valami szérummal hőzöng ami a szuper katonákkal csinál valamit.
    Ezt kéne megtalálnom? Érdekes, hogy a küldetés-listán ilyen pont nem szerepel. Már csak meg kellene állítanom azt a néhány jóarcút, de aztat ám nem közli az okos gép, hogy hogyan csináljam.

    Tippeket szívesen várok.
  • Requiem88
    #1450
    igen, nekem is voltak gondjaim :D
    én többnyire a (sajnos) angol nyelvű végigjátszással szerencsétlenkedtem, de ha valami végképp nem ment ide írtam :D
  • Synchronous
    #1449
    jahh, sikerült, hogyne Egyébként elég valószínű, hogy lesz még itt elakadás, mert más NOLF fórumokon is olvastam, hogy sok mindenkinek baja van a továbbjutással. Most a piacos résznél tartok, ahol a zsaruk állandóan üldöznek.

    Hiába, ez kémjáték, így nem olyan egyértelmű minden, mint mondjuk a Painkillerben, ahol nem kell megkeresni semmit, van egy egyszerű adott útvonal, amin végig kell menni és csak írtani a zombik végeláthatatlan hadait.
  • Requiem88
    #1448
    majd írhatnál hogy sikerült-e :D
  • Requiem88
    #1447
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van valahol azon a szinten egy cetli, kutatsd át NAGYON alaposan. miután megvan, menj vissza a robotkarhoz, üsd be a számsort (asszem a 2-es gombot kell megnyomni a billentyűzeteden) ekkor a robotkar odaadja a papírt aztán spuri :)

    remélem segítettem, az igazság az hogy az emlékeimet + egy angol nyelvű végigjátszást összekombinálva próbálok segíteni :)
  • Synchronous
    #1446
    Kösz szépen, ez tényleg ott volt. A legnagyobb baj viszont az, hogy mikor megtaláltam a vákum csövet, amit a számítógépbe kell tenni, és bejutok arra a helyre, ahol az adatokat kell visszaszerezni az Omega Projekt-ről, na onnan egyszerűen nem lehet kijutni. Igaz, hogy találtam egy csomagot az asztalon, a közeli szobában, ami az omega projekt-tel kapcsolatos, de azt nem fogadja el a gép, amikor be akarom ütni a számsort.
    Egyébként kis terület, van 5-6 kis szir-szar szoba és ennyi. Át lett kutatva, meg mindent fel is vettem, amit csak találni lehet.

    Viszont a fő gond, hogy nem lehet arról a helyről kijutni, eccerűjen ott ragattam. Felvitt az a lift aminek a közepén a számítógép van de levinni már nem akar, nem reagál semmire.
    Biztos tudod melyik ez a hely, csak néhány katona őrzi, azok közül is ketten alszanak a széken.
    Gondoltam megkérdem őket is hogy lehet kijutni, de nem akarták elmondani csak aludtak tovább, vagy éppen kiabáltak velem és lőttek rám.
    Plííz valami megoldást...
  • Requiem88
    #1445
    1, az egy optional küldi, azaz nem muszály megcsinálni.
    2, ha mégis szeretnéd, menj a Main Records Building-be (nem vagyok benne biztos hogy ott van a Radio Room), és ott lesz a széf kombinációja a Radio Room-ban. Kutasd át és meglesz.
  • extra sensory
    #1444
    Hát pedig annak ott kell lenni. Már nem nagyon emlékszem arra a pályára, de sztem nem az Inner yard-on kell keresni a széf kombinációt.
  • Synchronous
    #1443
    Problémám van a 4. epizóddal. Mégpedig az "old records building" es résznél.
    Meg kell keresni egy széf kombinációját. Én már tűvé tettem mindent minden zeg-zugot, fiókot sötét helyet átnéztem és sehol nincs. Még vissza kimentem az "Inner yard-os pályára, ott is kerestem mindenhol, de ott sincs.
    Hiába mutatja az X-et a képernyő felső sarkába az íránytű, vagy mi a csoda, oda sem tudok eljutni. Mikor már majdnem odaérek az X-hez, valami fal mindig az utamat állja.

    Plz segíccsen valaki, aki már végigvezette Archer nénit a pályákon.
  • Qwerty4
    #1442
    Valami boltba kell bemenni.Keress egy nyitott ajtajú boltot, ott lesz egy krapek akivel beszélgetsz majd egy kicsit, azután már tudni fogod hova tovább!
  • Requiem88
    #1441
    ez angolul van, de nagyon jó: walkthrough
    így hirtelen én sem tudom merre kéne menned, mert azt sem tudom hol vagy, de nem nehéz pálya, nézze be minden kis sikátorba, sőt van egy hely ahol az ablakon kell beugrani (egy nagyobb, füvesített "kert" végén, amiben csak néhány fa van).
    szóval így elég nehéz leírni, próbálkozz. lesznek még ennél sokkal nehezebb részek is :)
  • Bokafix2
    #1440
    Hy

    Már az első pályán sem tudok továbbjutni. Lekaszáltam a nindzsa csajokat, szóval nincs több ellenfél, az összes üzenetet megtaláltam, (igaz, mivel angol nem nagyon értettem) de nem tudok tovább menni. Az ajtó zárva van. Sőt Hatori mestert sem találom sehol, mert azt hiszem vele kéne találkozni.
    Valaki nem tudja, hogy mit kell itt csinálni hogy továbbmenjek? Vagy netán, ha valami végigjátszást tudnátok magyarul azt megköszönném.
  • Requiem88
    #1439
    köszi, megpróbálom :)
  • Qwerty4
    #1438
    Szia!

    A tüzeket kell ott oltanod a megmentendő emberek közelében, vannak az utcán csapok és találsz fából készült vödröket is, fogd a vödröket és eresz beléjük vizet majd azt öntsd a tűzre, és sorra memenekíted így az embereket.
    Ejj, de jó móka volt ez a pálya és maga a játék is.
  • Requiem88
    #1437
    sziasztok
    egy kis segítségre lenne szükségem. azon a pályán vagyok ahol az indiai embereket kéne megmenteni a szuperkatonáktól. azonban bármit csinálok, az emberke nem jön velem, meg se moccan csak fél, beszélni sem tudok hozzá. a szuperkatonát meg nem bírom (gondolom nem is lehet) elintézni. Ezt hogyan kéne megoldani? nincs ötletem.
  • Burdi
    #1436
    na jó lett.
    thx a tippet :)
  • Qwerty4
    #1435
    ja, ACE Mega volt a ludas, akkor jól feltételeztem
  • Burdi
    #1434
    te h csináltad meg? mer én is feltettem az 1.1 1.2 1.3 patch okat aztán a magyarítást. aztán bemásoltam a cuccokat
    elindítottam ajátékot ne nekem is oan fekete háttér volt és lefagyott a játék. (i2k verzió)
  • Qwerty4
    #1433
    próbálj szerencsét ha még érdekel bár kevés a seeder: http://www.torrentz.com/search?q=nolf+2&x=0&y=0

    elég furcsa hogy csak eltűnik a cd-ről, sztem nem is írta meg jól...
  • Qwerty4
    #1432
    anno biztos fasza volt, de azért tavaly is tudott ám igazi játékélményt nyújtani
  • szakika
    #1431
    Sziasztok! Nekem sürgösen kellene léccike NOLF 2 cd1-et honnan lehetne leszedni........., mert régebben meg volt de eccerüen eltünt a cd-röl, kihallott már ilyet......Elég egy link vagy valami hasonló........Előre is köszike.
  • tigeroo
    #1430
    amugy a Contract J.A.C.K. amolyan kiegészítés a NOLF2-höz, csak önállóan fut, ezúttal a H.A.R.M. oldalán kell küzdened, és hülye hentelős langyi cucc..

    a nolf2 anno kéttel és a poénokkal odabaszott ^^ és nagyon jó (volt) a grafikája
  • tigeroo
    #1429
    /agree
  • Qwerty4
    #1428
    Tegnap végigvittem, a vége elég béna volt, tele kemény ellenségekkel, na de megküzdöttem velük.
    A játék nem nagy durranás az biztos, akárcsak a Contract JACK, viszont szórakoztató, ami az Austin Powers szerű storynak, hangulatnak köszönhető, amúgy is imádom a kémfilmeket meg a paródiájukat is és persze a játékokat sem hagyom ki ha kerül egy pár.
    Nálam még mindig a listavezető kémjátékok a Splinter Cell részek és a James Bond 007 - Nightfire.
  • Qwerty4
    #1427
    Na most már értem az összefüggést a Contract és a NOLF részek között, mármint felszínesen.
    Legszívesebben én is időrendi sorrendbe játszodtam volna, de sajna így kerültek a játékok a kezembe, tavaly nyáron a JACK, aztán őszön végigvittem, akkor még fogalmam sem volt hogy elődjei a NOLF részek, azt sem tudtam hogy léteztek.Idén nyáron hallottam, hogy köze van ezeknek a játékoknak egymáshoz és most kaptam meg a NOLF 2-őt.Így jött össze.És még az 1. rész nincs is meg.
  • ibrik
    #1426
    Ezért kellene inkább helyes - időbeni - sorrendben játszanod velük.
    A valójában a történet sorrendje: NOLF és NOLF2
    A Contract JACK-ben viszont kipróbálhatod magad a bűnöző-szindikátus oldalán, akik ellen a két NOLF-ban harcoltál - legalábbis elvileg..., de nem írom le részletesebben, mert az már spoiler lenne.
  • Qwerty4
    #1425
    a motor ua. az látszik, a történet sztem meg nem, bár nem vagyok tisztába a teljes storyval, mert ahogy látod visszafele játszok, előre Contract JACK, utána NOLF 2, majd vmikor jön az 1-es is
  • ibrik
    #1424
    A NOLF2-nek és a Contrack JACK-nek azért vannak ugyanolyan jellemzőik, mert egyrészt ugyanaz a játékmotor, másrészt a zene hasonlósága is lehet ettől ugyanaz, hiszen a Contract JACK is ugyanaz a történet, csak te a másik oldalon küzdesz - elvileg...