1768
  • BBird
    Néztem ma este saturnban, de csak a 2. és az első rész volt. Az első rész csupán 2400 HUF, de elgondolkoztam rajta, ha lenne mondjuk 3-4 körül a legends or aranna, simán bevállalnám. :-)
    Köszi a segítséget/segítségeket!
  • ollie
    A kieg máig nagyon drága (már ha kapható), egyébként benne van az alapjáték is.
  • BBird
    Igen, attól félek hogy nem lesz más választás, ha nem találom sehol.
    Se gamestar shop, se pcdome, 576, cdgalaxis...

Amúgy akkor a Legendsben már úgy van, hogy ahol kooperatívban játszotok és kiléptek, legkzözelebb betöltve onnan folytatja? menti a szörnyeket, állást, karaktert...?
  • Esrohnoil
    Az ilyen gondokra ott a torrent. :)
    Na nem illegális dolgokra akarlak bíztatni, de ha máshonnan nem lehet ugye...
  • BBird
    Igen? És lehet valahol kapni az első rész kiegészítőjét? Pont nemrég néztem, hogy a legtöbb shopban már csak a 2. rész kapható, meg gondolom hamarosan a Broken World.
  • Esrohnoil
    Tedd fel a kieget is, abban már lehet menteni a hálózati játékokat is.
  • BBird
    Azt hittem, hogy könnyű kérdést tettem fel... De ezek szerint az ég világon itt senki nem játszott a DS -el!? Vagy a szokásos: "én kérhetek segítséget, de én nem segítek" felállás megy végbe?
    Najó, optimista leszek... biztos még korán van a Nagy rpg rajongóknak. :-)
  • BBird
    Vagy esetleg megvan még a Neverwinter is, bár a könnyebb játékmenetet (hack'n'slash) akartuk választani, amiben tudtommal DS nyer. Neverwinterben van "jobb" megoldás mentésre?
  • BBird
    Üdv!

Amiért felhoztam ezt a kicsit öregecske remekművet, az a következő kérdés miatt van: Haverommal coop -ban szeretnénk játszani, sikerült is összehozni, de mivel egymenetben nem lehet végigtolni, így az a kérdésem, hogy lehet valahogy menteni? Aki csinálta a servert, neki azt írta, hogy nem lehet menteni multiplayert, nálam mint játékosnál viszont lehetett a karaktert menteni és annyi.
    Vagy majd ha új játékot kezdünk, akkor lehet majd választani, hogy honnan kezdjünk, vagy mi??

Nem értem... :-(
    Remélem lehet valahogyan menteni vagy folytatni a kalandokat. Kérlek Titeket segítsetek! :-)
  • feri22
    Dungeon Siege 1 magyarítás: magyarítás - nagyon korrekt :)
  • ollie
    Az alapjáték kell a legújabb patch-el (de a kieggel is működik). Milyen crack? Nem eredeti? Eredeti DS kell hozzá, de működik crackeltel is szerintem.
    Egyébként jó szerepjáték feelingje van, ne számíts egy hack'n slash DS típusu játékra, csak az engine ugyanaz.
  • Methylisocloro
    Milyen a Lazarus?
    Milyen Dungeon Siege verzió kell hozzá, nekem csak az alap van meg + 1.0-1.11.1462-es patch. Ehhez a patch-hez kell crack?
  • ollie
    Lazarus

link

500 mega letöltés
  • Esrohnoil
    Ennek mi a neve? Mármint az Ultima 5 feldolgozásnak?
  • ollie
    eh, csak az ATI Tray Tools miatt nem indult el
  • ollie
    Single.
    Nincs időm multira. Most, hogy pár napja megjelent az Ultima 5 feldolgozása a DS alá, ki szeretném próbálni.
  • Esrohnoil
    Multizol, v. single?
  • ollie
    Kompatibilitással sem müxik. A vicc az, hogy működött SP2 alatt, mielőtt - pár hónapja - újrainstalláltam az XP-t. Most meg nem akar. De megpróbálom a reinstallt.
    Azért köszi.
  • Esrohnoil
    Passz. Nálam SP1 alatt semmi baja.
    Próbálj kompatibilitást állítani v. installd fel újra.
  • ollie
    ezt most komolyan mondod?
  • Esrohnoil
    SP1
  • ollie
    Volt valakinek olyan, hogy egyszerűen nem indult az alapjáték XP SP2 alatt?
    Rákattintok az exe-re, és rögtön kilép.
    Megoldás?
  • steweee
    hogy kell kicsomagolni, rájöttél már? a jelszónak az EULA VAGY I ACCEPT THE EULA
    kellene, benne van a redmiben, de nem jó úgy sem nálam
  • Esrohnoil
    Jobb felső sarokban ott vannak a mirrorok.
  • steweee
    le is lehet már tölteni? nem találom az oldalon a linkjét csak a fórum hozzászólásokat!
  • Esrohnoil
    Ez egy bazinagy mod.
    Azt írták róla h. 20* nagyobb a bejárható terület, mint az Utraean Peninsula, azaz a játék multi-térképe.
  • Esrohnoil
    Egy kérdés:
    Ha változtatok a nehézségi fokozaton, elképzelhető, h. adott szörny megölésével jobban, ill. kevésbé fejlődik a karakterem? (pl. nehezebb fokozaton több hp-ja van, több ütés kell neki... és ebből kifolyólag is esetleg)
  • rorr
    Dungeon Siege 2 (c) Microsoft

Group: RELOADED
    Section: PC Game ISOs
    Nuked: No

Rls Date: 2005-08-11
    Size: 183x15
    reloaded megtörte!!!

• grebber
    Bizom bene mert kiváncsi vagyok nagyon a filmre.
    Ez még addig ugyis kiderül hogy csúszik-e vagy sem a vetítés.
  • hen-tes
    3 órás? :o
    végre egy hosszú film, utálom azokat a filmeket, amik azért lettek elbaszva, mert beleakarták gyömöszölni másfél órába az egészet..
  • Zsolo007
    Hát kíváncsi leszek erre a filmre....

MIt gondolsz jövő nyár fele lehet majd moziban?
  • grebber
    Ray Liotta a Dungeon Siege filmben

Mozi - 2005-07-20 14:51:00

Burt Reynolds, John Rhys-Davies, Kristiana Loken és Leelee Sobieski után Ray Liotta-t is sikerült behálóznia kedvenc német direktorunknak, Uwe Boll-nak a 2006. közepén érkező Dungeon Siege filmhez. Shawn Williamson, a 60 millió dolláros vállalkozás producerének tájékoztatása szerint Liotta-ra, Gallian, a film gonoszának szerepe jutott. Boll egyébként nagyon ki akar szúrni velünk, hiszen az újabb videójáték adaptáció közel 3 órásnak ígérkezik.

info: 576.hu
  • Noodlee
    Véletlenül nem Hejas a neved Dungeon Siegeben ?
    Csakmer akkor ismerjük egymást :P
  • Héjas
    Az igaz hogy van magyarosítás, de még mindig nem az igazi!
    Akad benne egy-kettő apróbb fordítási hiba, meg egyebek!
    Innen le tudod tölteni: http://www.magyaritasok.hu/
    Aztán már csak annyi dolgod van, hogy betelepíted a DS mappádba és már indíthatod is a gamet!!!!!
  • Noodlee
    Létezik.
    A haverom magyarosítással játsza.
  • foldi6
    Véletlenül nem tudtok egy olyan oldalt, ahol a DS Legends of Aranna-hoz lehetne magyarosítást letölteni? Ha egyáltalán létezik magyarosítás hozzá
  • grebber
    [MOZi] Dungeon Siege - kezdődik

[2005-06-24 @ 06:27 - Mantis]

Hivatalosan jelentették be, hogy július 3-án Vancouverben kezdődnek meg a Chris Taylor-féle fejlesztőcsapat által megalkotott Dungeon Siege videójáték filmes változatának forgatásai. A rendező Uwe Boll úr (tudom, tudom, sokan nem szívlelik... bevallom, én is többet vártam az Alone in the Darktól), a történet pedig egy sajtóanyagban olvasható, amit a lentebbi linkre nyomva elérhettek. További érdekesség, hogy a film akciójeleneteiért az újonnan a gárdához szegődött Tony Ching lesz a felelős. Chinget nem csak, hogy elismeri a filmes szakma, de a nézőközönség is rendre el van kápráztatva az ő keze-munkája alatt készülő filmek akciósoraitól.

info:Gamestar
  • Zsolo007
    Ahogy beállította s zerver....én annakidején sokat toltam multiban, van egy jó erős harcos karim..........de már rég ráuntam túl könnyű volt már a vége felé, meg unalmas.....
  • hen-tes
    lál, ná, nem menti el :-|
  • Noodlee
    Ha ugy van beállítva, hogy halálkor dobod az Inventory-t, akkor max azt bukod, ha felszedik...