Dungeon Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valami rémlik. Ha jól emléxem, akkor csatlakozik is a csapathoz, ha beveszed.
bot... izé... ez nincs képben. Sry.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Valami botot kell nekei visszaszerezni de nem tom hol van.
Itt ebben a barlangban???
Én amint társult a varázsló elindultam kijutottam a barlangból,egy kis tisztásig vergödtem ott voltak sátrak meg egy nõ aki nagyon tud íjazni és 34000 aranyért társul.Felvettem magam mellé,azt mentem tovább de onnan nem lehet semerre sem menni csak vissza a barlangba.
Milyen hosszú ez és a LOA???
Két kérdés... Van direct connect? Van cooperative mód benne ?
Hálás köszönet, a válaszért elõre is !
Takimate
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Don\'t worry, be happy!
Azt kell megnyomni azon az emberkén akit ki akarsz rúgni.
Jobboldalon van valahol a formációk környékén.
Ahol kirúgod, ottmarad és késõbb visszaveheted!
Þór vígi þessi rúnar
Csak most kezdtem el játszani a játékkal, és kezdõ vagyok mindenben. Ha egy csapattagot nem akarok tovább foglalkoztatni, mivel kell elküldeni? Vagy ha egyszer felvettem, addig marad, amíg meg nem pusztul?
a sima DS cd-mben a Voices.dsr vagy srv, már nemtom, elromlott.
dsiege/resour_1 -ben van.
nagyon megköszönném, ha valaki feltudné tenni nekem 1 ftp helyre. thx
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
NEM érdemes szamarat venni. Van olyan nature magic varázslat, ami a tárgyakból aranyat csinál! (kb ugyanolyan árfolyamon, amilyenen a boltban számítják be a cuccaidat.) Szamár helyett rakj be inkább még egy hentest a partiba.\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egy kérdés. Érdemes szamarat venni?

Don\'t worry, be happy!
Nekem nagyon tetszik!!
A 2 az odabsz majd rendesen!!
a cim: http://beam.to/honositasok
Egyelöre meg nem minden tökeletes, de folyamatban van a javitas.
Itt megtalaltok mindent, ami a Mafia, Dungeon Siege, Gothic2, Diablo2 forditasokkal kapcsolatos.
ki szokott multizni? Egyáltalán hogy mûködik ez? Vki nem mutatja meg? Gomba a nevem, este játszhatnánk.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
A kieg. pedig Legends of Aranna néven októberben kerül a boltokba, hozzácsomagolva pedig ott lesz az eredeti game is (legalábbis usa-ban).
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
itt van térkép is és végigjáccás is szerintem.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Kis segítségre lenne szükségem!
A fõellenfelet gyepáltam épp amikor resetelt a gép! Gondoltam véletlen volt a dolog! De sajnos nem! Nekifogtam legalább 5x és mindíg amikor lemegy a fõmumus életereje 3000 környékére akkor folyton reset! 😞
Van valami tanácsotok? Ma rakom fel hozzá a patch-et! Amúgy eddig sosem volt ilyen gondom!
Ha végzek a fõmumussal akkor folytathatom tovább a játékot? Mert láttam nagyon spéci páncélokat amiket egyenlõre nem tudok megvenni mert gyenge vagyok hozzá!
Még néhány hét és jön a kiegészítõ is!
A második rész elõzetesét meg érdemes megnézni -ha valaki nem tette meg eddig-, minden a DS2 motorjával készült, nem videókat látunk. Elég szép lesz...
http://ds.heavengames.com/Members/Zen/numbersgame.html